canım canını sıkma inşallah pozitif sonucu görürsün nasipte ne varsa o inşallah nasbinde vardır.:Saruboceq::Saruboceq:hayirli cumalar kizlar
Rabb'im hepimizin dualarini kabul etsin insallah
kan verdim aksam 5 te alicaz sonucu
hepinize tesekkur ederim
icim su an bom bos ne olucak hicbir fikrim yok
sabah 9:30 da kan verdim eve gelip fitilimi kullanip biraz yattim
kalktigimda cok cok cok az bi ilacla birlikte leke geldi
yani baskasi gorse belki secemezdi bile
moralim bozuldu esime soyledim dur bakalim hemen moralini bozma dedi
1 saat sonra tekrar baktim hicbir sey yok ama hafif agrim var
esim diyor olmazsa bile sen dikkat ettin agir is yapmadin hep dinlendin hayirlisi
bu gun 31. gunumdu onceki asilamada 27. gunde adet olmustum
bu sefer daha umutluydum yumurta iki taneydi sperm fazlaydi
asilamadan bir kac gun sonra sol kasigimda karincalanma olmustu(hani belirtiymis ya bu)
bilmiyorum kizlar hayirlisi diyoruz artik
Rabb'im hepimiz icin bir zaman yazmistir insallah
ve bu zaman cok yakin olsun lutfen
minoş canım hayırlısı olsun hemen morelini bozma lütfen hakkındaki hayırlı olan zaten gerçekleşecek canım sonuç çıkana kadar sabret sen yinede kendine dikkat et belkide hamişsin canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam kizlar hayirli cumalar
harzem canim mekani cennet olsun insallah allahim onun omrumden kalanlaraina versin
minoscum canim hadi hayirlisi allahim bizden daha iyi bilir hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah
Harzem başın sağolsun canım
Allah taksiratını affetsin mekanı cennet olur inşallah
minoş canım moral bozmak yok sabahtan beri burda
halay çekmek için seni bekliyorum inşallah
Allahında izniyle pozitifi görücez bugün:Saruboceq:
harzem allah rahmet etsin mekanı cennet olsun.:gitme:minoş işallah müjdeli haberi alırız sende sabırsızlıkla bekliyoruz..
Minos hayırlısı olsun inşallah
bu kez pozitif olsun dualarımız seninle :Saruboceq:
canım canını sıkma inşallah pozitif sonucu görürsün nasipte ne varsa o inşallah nasbinde vardır.:Saruboceq::Saruboceq:
Allahım sen ömrün, evladın, paranın herseyin hayırlısını ver
sen yolundan şaşırtma son nefeste bile emanetine imanına sahip çıkabilenlerden eyle
yolumuz sana yönümüz sana bizi arsız nefsimizle göz açıp kapayana kadar bile yalnız bırakma
Rabbim fenalıklardan sana sığınırım
Harzem basınız sagolsun
ya kızlar bilmem neden bu seferki adetim çıldırdı galiba son demlerinimi yaşıyor acep...zaten 2 gün çamur gibi geldi dün gecede bez koydum sabahta pek kirlenme olmamış sadece sildiğimde lekeler oluyor bu sefer ne göğsümde ağrı şişme nede kasıklarımda o kadar feci ağrı olmadı benim adetlerim düzensizdi hemde baya geçerdi bazen 1.5 2 ay ama 2 aydan beri düzenli gelmeye başladı bu seferde kanamam azaldı acaba yaşadığım stresmi etkiledi ama bilemiyorum işte dr. gitmeden içim rahat etmeyecek 2haftadan beri dr. gitcem bu seferde eşim evde kalmıyor onun kalmasını beklersem menepoza girerim herhalde oy oy olsa bir dert olmasa bir dert ne baş belasıymışsın sen adetklava:
minoşcum sonuç 6 da mı belli olacak. neyse ben yola çıkmadan bir bakarım sonucuna. HAKKINDA hayırlısı ne ise o olsun canım...
Harzem basiniz sagolsun kalanlariniz uzun ömürlü olsun. Allahim çocuklarin yardimcisi olsun.
Minos senin tedavin hayirli olsun. Bugün kan testi yaptirmisin insallah sonuç pozitif olur. Nerde tedavini yaptirdin sen türkiye'den degilsin galiba.
Ben fransa'dayim esim azosperm henüz basvurunda bulunmadik o yüzden merak ettim nerde yaptirdigini. Söylersen sevinirim bir mahsuru yoksa. Kusura bakma takip edemedim.
Dıp bu unuttuğun için :mymeka:kızlar daha yeni aklıma geliyor bu aralar çok unutkan oldum
nevrosky bana mesaj atmıştı cepden
iş yerinde nete giremiyormuş
akşam eve gittiğinde dinlenmesi için eşi salmıyormuş pc başına
sanırım haftasonu girer nete daha anca söylüyorum:mymeka:
tesekkerler
canim bende fransadayim
dijona gidiyorum tedavi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?