Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım canını sıkma inşallah pozitif sonucu görürsün nasipte ne varsa o inşallah nasbinde vardır.:Saruboceq::Saruboceq:

Allahım sen ömrün, evladın, paranın herseyin hayırlısını ver
sen yolundan şaşırtma son nefeste bile emanetine imanına sahip çıkabilenlerden eyle
yolumuz sana yönümüz sana bizi arsız nefsimizle göz açıp kapayana kadar bile yalnız bırakma
Rabbim fenalıklardan sana sığınırım

Harzem basınız sagolsun

selam kizlar hayirli cumalar
harzem canim mekani cennet olsun insallah allahim onun omrumden kalanlaraina versin
minoscum canim hadi hayirlisi allahim bizden daha iyi bilir hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah

harzem allah rahmet etsin mekanı cennet olsun.:gitme:minoş işallah müjdeli haberi alırız sende sabırsızlıkla bekliyoruz..

Minos hayırlısı olsun inşallah
bu kez pozitif olsun dualarımız seninle
:Saruboceq:

canım canını sıkma inşallah pozitif sonucu görürsün nasipte ne varsa o inşallah nasbinde vardır.:Saruboceq::Saruboceq:

sagolun kizlar
haklisiniz zamani gelmisse olur

aymesim canim ben birsey unuttum burda saat 5 ken trde 6 oluyo sen 6 da cikicaksin amaa nolucak

çok sağolun kızlar iyiki varsınız ......................allah hepinizden razı olsun ......................yüce mevlam gönlünüzdeki muradları versin inşallahhhhhhh............minnoşcum canım akşam halaylarını çekeceğiz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh haziranın sanırım 3. hamişi sen olacaksın

amin aymescim duan icin
cok gec verceklermis minoscum ya neden oyle oldu ki

Son düzenleyen: Moderatör:
harsem başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah
minoş morelini bozma canım hadi ainşallah az kaldı 2 saat sonra bizlere mujdeli haberini verirsin bitanem
dualarımız seninle öpüyorum

minoşcum sonuç 6 da mı belli olacak. neyse ben yola çıkmadan bir bakarım sonucuna. HAKKINDA hayırlısı ne ise o olsun canım...

harzem başınız sağolsun,mekanı cennet olsun,Rabbim geride kalanlara sabır versin :Saruboceq:
minos hayırlısı olsun canım :1hug:

amin canım :Saruboceq:

ya kızlar bilmem neden bu seferki adetim çıldırdı galiba son demlerinimi yaşıyor acep...zaten 2 gün çamur gibi geldi dün gecede bez koydum sabahta pek kirlenme olmamış sadece sildiğimde lekeler oluyor bu sefer ne göğsümde ağrı şişme nede kasıklarımda o kadar feci ağrı olmadı benim adetlerim düzensizdi hemde baya geçerdi bazen 1.5 2 ay ama 2 aydan beri düzenli gelmeye başladı bu seferde kanamam azaldı acaba yaşadığım stresmi etkiledi ama bilemiyorum işte dr. gitmeden içim rahat etmeyecek 2haftadan beri dr. gitcem bu seferde eşim evde kalmıyor onun kalmasını beklersem menepoza girerim herhalde oy oy olsa bir dert olmasa bir dert ne baş belasıymışsın sen adet klava:

ya strestendir ya da üstüne görme durumu yaşıyor olabilirsin yani belki hamilesindir kaydirigubbakcemile2

evet kizlar saat 5 gec ama labaratuar kucuk bir yer 3_4 kisi calisiyor sanirim onunla alakali olabilir
yada belirli bir saatten once bakmiyorlar sacma sapan isler iste

Harzem basiniz sagolsun kalanlariniz uzun ömürlü olsun. Allahim çocuklarin yardimcisi olsun.

Minos senin tedavin hayirli olsun. Bugün kan testi yaptirmisin insallah sonuç pozitif olur. Nerde tedavini yaptirdin sen türkiye'den degilsin galiba.
Ben fransa'dayim esim azosperm henüz basvurunda bulunmadik o yüzden merak ettim nerde yaptirdigini. Söylersen sevinirim bir mahsuru yoksa. Kusura bakma takip edemedim.

minoşcum sonuç 6 da mı belli olacak. neyse ben yola çıkmadan bir bakarım sonucuna. HAKKINDA hayırlısı ne ise o olsun canım...

canım iyi yolculuklarr

harzemcim başın sağolsun canım

minoş kız arasana çıkmıştır belki yaa bence ara hadi onlar masus öle saat veriyolar sen bi ara sor bu sate kanmı kalır kıs:uhm:

kızlar daha yeni aklıma geliyor bu aralar çok unutkan oldum
nevrosky bana mesaj atmıştı cepden
iş yerinde nete giremiyormuş
akşam eve gittiğinde dinlenmesi için eşi salmıyormuş pc başına
sanırım haftasonu girer nete daha anca söylüyorum:mymeka:

tesekkerler
canim bende fransadayim
dijona gidiyorum tedavi icin

Dıp bu unuttuğun için :mymeka:
buda profiline bakman için :mymeka: :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…