Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar ya canım sıkılıyor napıyorsunuz.Minoş ne yaptı acaba sonucu ne zaman alacaktı haberi olan var mı?ınşallah pozitif bir sonuçla dönerde arkasından yeni hamişler çıkar..Ayırca Nevro nerlerde oda yok kaç gündür.

hayırlı cumalar kızlar.sevcan canım sen nasılsın.bebiş nasıl..uff bu gün ne sıkıcı bi gün oturup ağlayasım geliyor.daraldım daraldım anlatamam..:gitme:

slm kızlar dünden beri moralim altüst yıllardan beri tanıdığım çok sevdiğim hem arkadaşım hem ablamı kaybettik genç yaşta geçen hafta beyin kanaması geçirmişti dünde vefat etti .....ama hala inanamıyorum öldüğüne ardında 3 evlat bıraktı biri hasta biri 5 yaşında diğeri sınava girecekti pazar günü...ama taktiri ilahi ömrü kısaymış 38 yaşında toprağa girdi geri dönmemek üzere ama eminim gözleri açık gitmiştir ardında hasta bir çocuk bıraktı doğduğundan beri akdeniz anemisinin milyonda bir görülen hastalığı vardı ismi bile tuhaf...10 yıldan beri hastanelerde gün geçiriyordu ne ankarada gitmediği hastane ne adanada kalmadı ama bir kaç yıldan beri sadece kan değiştirmeye birde rahatsızlanınca hastaneye gidiyordu ama ilk yıllarda dr hemşirelerle arkadaş olmuştu....hiç bir zamanda isyan etmedi eşi yurt dışında çalışıyordu kendi hem anne hem babaydı araba kullanmayı bile azmetti öğrendi evladı için saati belli oluyrodu birden rahatsızlanıyordu oğlan kime diyecem anca kendime nazım geçer diyodu ama hep güler yüzlüydü gözlerinin içi bile gülerdi konuştuğu zaman sanki o kadar derdi sıkıntıyı başkası çekiyordu.... küçük oğlanı eşinin izne geldiğinde bilmeden hamile kalmıştı hatta kaldığını bile bilmiyordu diğer oğlanla uğraşmaktan hastanelerde gezmekten öğrendiğinde 4.5 5 aylıkmıştı geç kalmasam aldırırdım diyo ne yapsın kadın zaten gözünün önünde hasta bir çocuk var onuda 7.5 aylık doğurdu hastaneye suyu patlamış halde kendi gitmiş allahın işi işte bir karışlık prematüre bir çocuk doğurmuş 750 gr dr. kalemiyle ölçmüş boyunu bebeğin birde küvöz derdi çıkmış kadın hangisiyle uğraşsın eşi gelmiş biri ona biri buna derken büyütmüşler bebeği benim yanına gittiğimde bebek 7 aylıktı ama maşallah hiçte öyle gözükmüyordu sanki 1 yaşında minik fare o değil şimdi 5 yaşında daha annesinin öldüğünü bilmiyor abisiyle başka akrabaların yanında kalıyolar öğrendiklerinde ne yapacaklar acaba nasıl anlayacaklar annelerinin bir daha gelmeyeceğini kim söyleyebilirki bu acı haberi....hep derdi görüştüğümüzde allah kimseye bana yaşattıklarını yaşatmasın çookı zor nasıl dayanıyorum bende bilmem derdi......allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok zor her gece oğlumun yanına gidiyorum nefesini dinliyorum eğer nefes alıyorsa geri yatağıma gidiyorum sabah korka korka dualar ederek gidiyorum yanına eğer yaşıyorsa öperek sarılarak kaldırıyorum hangi insan kaldırabilir hergün evladının öleceğini bile bile yaşamayı bir nefes alışını bile duyunca sevineceğini derdi dr ümidi kesmişti çocuktan kesin ölür yaşamaz hazırlıklı ol bir gün uyandığında yaşamaya bilir demişler ama bilmedikleri şey annesinin çocuğundan önce öleceği o anlatır benim gözlerim dolar ağlardım artık kendi ağlayamıyordu göz yaşaları kalmamıştı genç yaşta sadece saçları değil kirpikleri bile bem beyaz olmuştu gidip röfle yaptıracam der gülerdi zaten hep gülen yüzü gülen gözleri geliyor gözlerinim önüne hiç evladım yok diye üzülme allahtan hayırlısını iste eğer olursada olmazsada boş ver takma kafaya beni düşün derdi teselli ederdi kendinin teselliye ihtiyacı varken o çevresindekilerle ilgilenirdi nasıl içim yanıyor anlatamam aklıma düştükçe ağlıyorum evleri annemlerin evleriyle karşılıklı ölüm haberi sabah geldi annesinin o feryatları hepimizin içini nasıl eritti anlatamam yüce mevlam hiç bir kuluna evlat acısını tatdırmasın çok ama çok zormuş kadın resmen soldu bitti bir tanecik kızı öldü kızım gün görmedi çok çekti deyip feryatlar etti herkesi nasıl ağlattı....anne acısı baba acısı başka evlat acısı bambaşkaymış annem bile tamam bende babamı kaybettim hatta eşimi kaybettim babamda 3 yıl önce 51 yaşında vefat etti hemde hastalanmasıyla ölmesi 25 gün sürdü safra kesesi kanseri dendi o kadar kısa sürede oldu bittiki neye uğradığımızı şaşırdık biz ama sizlerden birine birşey olursa kendimi toplayamam bende ölür giderim diyor aman bizde sana birşey olmasın sen başımızdan eksik olma birtek sığındığımız liman sensin diyoruz...tabi ölümün sırası yok vadesi biten gidiyor....yüce mevlam inşallah bu dünyada yaşadığı sıkıntıları günahlarına kefaret sayar mekanı cennet olur onun sınavıda buymuş inşallah geçmiştir evine nasıl gidecem şimdi bilemiyorum yüreğim nasıl kaldırır....allahım hiç bir kuluna kaldıramıyacağı dert verme

hayirli cumalar kizlar
Rabb'im hepimizin dualarini kabul etsin insallah

kan verdim aksam 5 te alicaz sonucu
hepinize tesekkur ederim
icim su an bom bos ne olucak hicbir fikrim yok
sabah 9:30 da kan verdim eve gelip fitilimi kullanip biraz yattim
kalktigimda cok cok cok az bi ilacla birlikte leke geldi
yani baskasi gorse belki secemezdi bile
moralim bozuldu esime soyledim dur bakalim hemen moralini bozma dedi
1 saat sonra tekrar baktim hicbir sey yok ama hafif agrim var
esim diyor olmazsa bile sen dikkat ettin agir is yapmadin hep dinlendin hayirlisi
bu gun 31. gunumdu onceki asilamada 27. gunde adet olmustum
bu sefer daha umutluydum yumurta iki taneydi sperm fazlaydi
asilamadan bir kac gun sonra sol kasigimda karincalanma olmustu(hani belirtiymis ya bu)
bilmiyorum kizlar hayirlisi diyoruz artik
Rabb'im hepimiz icin bir zaman yazmistir insallah
ve bu zaman cok yakin olsun lutfen

harzem canım başınız sağolsun allahım inşallah mekanını cennet eyler geride kalanlarınıda sabır ihsan eylesin canım yavrucaklar yapa yalnız kaldılar allahım hasta oaln çocuğda acil şifalar versin rabbim

minoş canım hayırlısı olsun hemen morelini bozma lütfen hakkındaki hayırlı olan zaten gerçekleşecek canım sonuç çıkana kadar sabret sen yinede kendine dikkat et belkide hamişsin canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Hayırlı cumalar kızlar. Rabbim kalbimizden geçirdiğimiz, olmasını istediğimiz tüm dualarımızı kabul eylesin. Hayırlı sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize de inşallah, tezz vakitte amin aminn aminn

selam kizlar hayirli cumalar
harzem canim mekani cennet olsun insallah allahim onun omrumden kalanlaraina versin
minoscum canim hadi hayirlisi allahim bizden daha iyi bilir hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah

Harzem başın sağolsun canım
Allah taksiratını affetsin mekanı cennet olur inşallah

minoş canım moral bozmak yok sabahtan beri burda
halay çekmek için seni bekliyorum inşallah
Allahında izniyle pozitifi görücez bugün:Saruboceq:

hayırlı cumalar canım sanada aminnn canımmmm sen nasılsın içindeki melekler seni hiç üzmüyorlar dimi inşallah allahın izniyle annişlerine sıkıca tutunacaklar hamiş yapacaklar annelerini canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…