hayirli cumalar kizlar
Rabb'im hepimizin dualarini kabul etsin insallah
kan verdim aksam 5 te alicaz sonucu
hepinize tesekkur ederim
icim su an bom bos ne olucak hicbir fikrim yok
sabah 9:30 da kan verdim eve gelip fitilimi kullanip biraz yattim
kalktigimda cok cok cok az bi ilacla birlikte leke geldi
yani baskasi gorse belki secemezdi bile
moralim bozuldu esime soyledim dur bakalim hemen moralini bozma dedi
1 saat sonra tekrar baktim hicbir sey yok ama hafif agrim var
esim diyor olmazsa bile sen dikkat ettin agir is yapmadin hep dinlendin hayirlisi
bu gun 31. gunumdu onceki asilamada 27. gunde adet olmustum
bu sefer daha umutluydum yumurta iki taneydi sperm fazlaydi
asilamadan bir kac gun sonra sol kasigimda karincalanma olmustu(hani belirtiymis ya bu)
bilmiyorum kizlar hayirlisi diyoruz artik
Rabb'im hepimiz icin bir zaman yazmistir insallah
ve bu zaman cok yakin olsun lutfen
Allahım sen ömrün, evladın, paranın herseyin hayırlısını ver
sen yolundan şaşırtma son nefeste bile emanetine imanına sahip çıkabilenlerden eyle
yolumuz sana yönümüz sana bizi arsız nefsimizle göz açıp kapayana kadar bile yalnız bırakma
Rabbim fenalıklardan sana sığınırım
Harzem basınız sagolsun
çok sağolun kızlar iyiki varsınız ......................allah hepinizden razı olsun ......................yüce mevlam gönlünüzdeki muradları versin inşallahhhhhhh............minnoşcum canım akşam halaylarını çekeceğiz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh haziranın sanırım 3. hamişi sen olacaksın
hayırlı mübarek cumalar kızlar.....şimdi tamda ezan okunuyor bizim burada yüce mevlam peygamber efendimiz Hz.Muhammed (sav) yüzü suyu hürmetine bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine okunan ezanların yüzü suyu hürmetine inşallah bizlere gönlümüzdeki muradı hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallahhhhhhhhhhh aminn aminn aminn
nan ne diyo bunlar dalga mı geciyorlar?klava: klava:
var ya hep özenmisimdir korunuyorum demeye ama gerek yok
sebebini bilemediğim bir zırh var bizim yumurtada herhalde
matkap bile delemez zavalli spermcikler
aaah doğal korumalı anacım naparsın
İnşallah canım artık bende hamişim diye bağırmak istiyorum
Allahım nolur banada nasip et Ya rabbim:Saruboceq:
kizlar hepinize tesekkur ederim
saniyorumki artik kan testinin onemi kalmadi
cunku adetim basliyor
belim agriyor
napalim demekki zamani degilmis
uzuldum ama yikilmadim sukurler olsun
bir dahaki adetime yine asilamaya baslariz buyuk ihtimal
dr tel acar napicagimizi ogreniriz
Rabb'imden diliyorumki tedavide olan arkadaslarimiz gorsun pozitifi
harzemcimm canımmm çok geçmiş olsunnn
seni çok iyi anlayabiliyorum... geçen sene buna benzer bir olay da benim başımdan geçti... annemlerin karşı komşusu vardı ve çok tatlı,masum,kendi halinde,sevecan biriydi. kimseye bir zararı olmazdı... çok az kişiyle muhabbeti vardı. onun da 3 çocuğu var en küçüğü 5 yaşında furkan adındaydı. 9 yaşında kızı ve 12 yaşında oğlu vardı. ölümünün 1 gün öncesi bütün gün birlikteydik pazara falan gittik. akşam geç saate kadar kapıda oturduk sohbet ettik. ertesi günü öğlen saatinde onların 2 alt komşusunun kızı bana seslendi hemen... çabuk koş buraya gel hemen diye.. ben tabi şort,sıfırkol badi ile koşa koşa gittim hemen... bir baktım mukaddes abla kendinden geçmiş bir vaziyette ağzından köpükler geliyor karnı inip inip kalkıyor:sinifsinif::sinifsinif:noldu dedim hemen bilmiyorum arı ısırmış falan dedi buraya geldi araya 1dk girmeden böle oldu dedi. mahalle de kimse yok hem yaz hem hafta sonu... kocasını sabah memlekete uğurlamış. oğlu piyasa da yok. kızla oğlana soruyorum... aklıma acaba sara nöbeti mi geçirior die düşündüm... kıza sordum bilmiyor...evde kimse yok bir arkaşaım bir ben... annemi çağırdım kaldırıp hemen taksi çağırıp dr gidelim diye ama annem guatr ameliyatı olalı bir hafta olmuş ve daha iyileşmemiş... mukaddes abla 120 kiloydu.kaldırmaya çalıştık yok kalkmıyor. hemen ambulansı aradık... ama bayağı bir sürdü gelmesi. hemen ablanın cep telefonunda kim varsa ulaşabildik se haber verdik böle böle die hemen gelin die... ambulans geldi... çok uğraştılar... 10 kişi ile zor indirdik aşağı...makinaya bağlayıp hastaneye kaldırdılar... 2 gün yoğunbakımda kaldı ve hakkı rahmetine kavuştu...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensonradan öğrendik ki daha evdeyken vefat etmiş zaten... çünkü eller ayaklar mosmor oldu sonra sarardı... özel hastaneye yaa.... 2gün yoğunbakım ücreti 8 milyar tuttu. komşular ve akrabalar toplanıp ödediler...çocuklarına bir hafta söylenmedi. küçük bir gece bizde kaldı. kızkardeşimin yanında... eve gittik ... çocuklara valiz hazırladık üst baş aldık. amcalarında kalacaklardı artık... çocuk çıkarken annesinin terliğini gördü... annem burda çağıralım o da gelsin dedi... bende annen uyuyor ... sonra gelir dedim ama bir şey tıkandı kaldı boğazımda:sinifsinif::sinifsinif::sinifsiniffff offf hala aklıma geliyor yazdıkça o son hali.... çok zor çokkkkkk.... günü dolmuştu ve ufacık arı onun bahanesi,azraili olmuştu sanki... adam 3 ay sonra hemen evlendi... yengeleri çocuklara bakamadı... kız bitlendi... oğlan zayıfladı... büyüğü anneannenin yanına öğrenci yurduna verildi yatılı... şimdi kadın hamile 7 aylık... bazen çağırıyorum kızı... nasılsın var mı bir sorun diye... iyi davranıyormuş fatma ablaları... annesine saygı duyuyormuş... onun evdeki düzenini hiç bozmamış. hiçbirşeyin yeri değişmemiş... Allah razı olsun insan evladı imiş kadın demekki... pırıl pırıl geziyorlar şimdi çıocuklar ama ne yazar öz anneleri başında olmadığı sürece....:sinifsinif:senağlamamafoldumben
ne verirse rabbim hayırlısını versin kızlar... isyan etmeyelim ve sabredelim...
kızlar daha yeni aklıma geliyor bu aralar çok unutkan oldum
nevrosky bana mesaj atmıştı cepden
iş yerinde nete giremiyormuş
akşam eve gittiğinde dinlenmesi için eşi salmıyormuş pc başına
sanırım haftasonu girer nete daha anca söylüyorum:mymeka:
cunku adetim basliyor
belim agriyor
AHAHAHAA
Minos ben dijon'la lyon'un arasindayim. Birbirimize uzak degilmisiz ne tessadüf. Ben lyona gitmeyi düsünüyorum. Fakat ilk önce temmuzda ürologa gidicez oturdugumuz sehirde. Sonrasi allah büÿük. Zaman kaybetmek istemiyorum. Fransa'da tedavi nasil iyi geçti mi. Ben biraz kararsizim fransada mi yaptirsam türkiyede mi bilmiyorum.
kızlar daha yeni aklıma geliyor bu aralar çok unutkan oldum
nevrosky bana mesaj atmıştı cepden
iş yerinde nete giremiyormuş
akşam eve gittiğinde dinlenmesi için eşi salmıyormuş pc başına
sanırım haftasonu girer nete daha anca söylüyorum:mymeka:
cunku adetim basliyor
belim agriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?