Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
AHAHAHAA
Minos ben dijon'la lyon'un arasindayim. Birbirimize uzak degilmisiz ne tessadüf. Ben lyona gitmeyi düsünüyorum. Fakat ilk önce temmuzda ürologa gidicez oturdugumuz sehirde. Sonrasi allah büÿük. Zaman kaybetmek istemiyorum. Fransa'da tedavi nasil iyi geçti mi. Ben biraz kararsizim fransada mi yaptirsam türkiyede mi bilmiyorum.

turkbayragi turkbayragi turkbayragi inşş tatlım inşşşş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: RABİM gönlündekini versin inşşş en yeni anne adaylarımızdan olursun canım inşşşşşşş MEVLAM yüzümüze baksın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

turkbayragi turkbayragi turkbayragi amiinnn canım diline yüreğine sağlık inşşşşşşş :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

turkbayragi turkbayragiturkbayragi turkbayragi canım başınsağolsun senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

turkbayragi turkbayragi turkbayragi amin amin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inşşş innşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kizlar hepinize tesekkur ederim
saniyorumki artik kan testinin onemi kalmadi
cunku adetim basliyor
belim agriyor
napalim demekki zamani degilmis
uzuldum ama yikilmadim sukurler olsun
bir dahaki adetime yine asilamaya baslariz buyuk ihtimal
dr tel acar napicagimizi ogreniriz
Rabb'imden diliyorumki tedavide olan arkadaslarimiz gorsun pozitifi

turkbayragi turkbayragi turkbayragi :roflol::roflol:::roflol: :sm_cool::sm_cool::sm_cool: delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:

İnşallah canım artık bende hamişim diye bağırmak istiyorum
Allahım nolur banada nasip et Ya rabbim:Saruboceq:

turkbayragi turkbayragi turkbayragi amin canım inşş RABİM hepimize hamiş olmayı nasip etsin hayırlısıyla inşşşş :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq:

harzemcimm canımmm çok geçmiş olsunnn
seni çok iyi anlayabiliyorum... geçen sene buna benzer bir olay da benim başımdan geçti... annemlerin karşı komşusu vardı ve çok tatlı,masum,kendi halinde,sevecan biriydi. kimseye bir zararı olmazdı... çok az kişiyle muhabbeti vardı. onun da 3 çocuğu var en küçüğü 5 yaşında furkan adındaydı. 9 yaşında kızı ve 12 yaşında oğlu vardı. ölümünün 1 gün öncesi bütün gün birlikteydik pazara falan gittik. akşam geç saate kadar kapıda oturduk sohbet ettik. ertesi günü öğlen saatinde onların 2 alt komşusunun kızı bana seslendi hemen... çabuk koş buraya gel hemen diye.. ben tabi şort,sıfırkol badi ile koşa koşa gittim hemen... bir baktım mukaddes abla kendinden geçmiş bir vaziyette ağzından köpükler geliyor karnı inip inip kalkıyor:sinifsinif::sinifsinif:noldu dedim hemen bilmiyorum arı ısırmış falan dedi buraya geldi araya 1dk girmeden böle oldu dedi. mahalle de kimse yok hem yaz hem hafta sonu... kocasını sabah memlekete uğurlamış. oğlu piyasa da yok. kızla oğlana soruyorum... aklıma acaba sara nöbeti mi geçirior die düşündüm... kıza sordum bilmiyor...evde kimse yok bir arkaşaım bir ben... annemi çağırdım kaldırıp hemen taksi çağırıp dr gidelim diye ama annem guatr ameliyatı olalı bir hafta olmuş ve daha iyileşmemiş... mukaddes abla 120 kiloydu.kaldırmaya çalıştık yok kalkmıyor. hemen ambulansı aradık... ama bayağı bir sürdü gelmesi. hemen ablanın cep telefonunda kim varsa ulaşabildik se haber verdik böle böle die hemen gelin die... ambulans geldi... çok uğraştılar... 10 kişi ile zor indirdik aşağı...makinaya bağlayıp hastaneye kaldırdılar... 2 gün yoğunbakımda kaldı ve hakkı rahmetine kavuştu...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensonradan öğrendik ki daha evdeyken vefat etmiş zaten... çünkü eller ayaklar mosmor oldu sonra sarardı... özel hastaneye yaa.... 2gün yoğunbakım ücreti 8 milyar tuttu. komşular ve akrabalar toplanıp ödediler...çocuklarına bir hafta söylenmedi. küçük bir gece bizde kaldı. kızkardeşimin yanında... eve gittik ... çocuklara valiz hazırladık üst baş aldık. amcalarında kalacaklardı artık... çocuk çıkarken annesinin terliğini gördü... annem burda çağıralım o da gelsin dedi... bende annen uyuyor ... sonra gelir dedim ama bir şey tıkandı kaldı boğazımda:sinifsinif::sinifsinif::sinifsiniffff offf hala aklıma geliyor yazdıkça o son hali.... çok zor çokkkkkk.... günü dolmuştu ve ufacık arı onun bahanesi,azraili olmuştu sanki... adam 3 ay sonra hemen evlendi... yengeleri çocuklara bakamadı... kız bitlendi... oğlan zayıfladı... büyüğü anneannenin yanına öğrenci yurduna verildi yatılı... şimdi kadın hamile 7 aylık... bazen çağırıyorum kızı... nasılsın var mı bir sorun diye... iyi davranıyormuş fatma ablaları... annesine saygı duyuyormuş... onun evdeki düzenini hiç bozmamış. hiçbirşeyin yeri değişmemiş... Allah razı olsun insan evladı imiş kadın demekki... pırıl pırıl geziyorlar şimdi çıocuklar ama ne yazar öz anneleri başında olmadığı sürece....:sinifsinif:senağlamamafoldumben

ne verirse rabbim hayırlısını versin kızlar... isyan etmeyelim ve sabredelim...

Canım kesin geldimi adetin yoksa balşıycağınımı hissediyon
yapma ya ben bugün senden güzel haber geliceğine çok inanıyodum:çok üzgünüm:

turkbayragi turkbayragi turkbayragi senağlama senağlama senağlama coz zor ya RABİM YARDIMCILARI OLSUN senağlama senağlama senağlama

canım çok merak etmiştik nevroyu
iyiki haber verdin neyse iyi olsunda gelmesin napalım
sağol haber verdiğin içinvereliniortak

turkbayragi turkbayragi turkbayragi CANIM YA HAYIRLISI OLSUN İNŞŞŞ BİR DAHAKİ SEFERE SIKMA CANINI VARDIR BİR HAYIR İNŞŞŞŞŞ :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

turkbayragi
turkbayragi turkbayragi turkbayragi CANIM YA ÇOK ESPİRİLİSİN delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

canim evet yakiniz
lyondakilere iyi diyorlar benim bir tanidigim var lyona giden memnun
bencede zaman kaybetmeyin
imkanin varsa tr de yaptirabilirsin ben gittigim zaman kisa kaliyoruz onun icin mumkun olmuyo
ben 8 senelik evliyim cok buyuk salaklik yaptim toplasan tedavi zamanlarimi 2 sene etmez belkide
hic umursamamistim simdiki aklim olsaydi bosa vakit gecirmezdim

sağol nesrincim özlemcim minnoşcum aymesim sabırsızım ve adını yazmadığım bütün canım topik arkadaşlarım allah sizlerden razı olsun inanın aklıma düştükçe gözlerim doluyo ama hayat devam ediyor herşey insanoğlu için yaşamda ölümde sevinçde üzüntüde rabbim hayırlı sağlıklı imanlı bir ömür nasip etsin inşallah bizlere.....minnoşcum canım sonucu kesin olan yerden öğrenmeden kabul etmiyoruz senin negatif sonucunu biz bekliyoruz senden güzel haber gelecek .....nesrincim canım nereye gidiyon kızzzzzz yaz tatilimi yapacan diycem ama yaptın geldin zatı

Ben şimcik tedavide olduğumu kimseye söylemediğim için soranlara korunuyorum yalanını uyduruyorum...:kedi:

korunmak mı ben mi...:bbo: biraraya gelmez ikili....naniknanik

bizde burda meraktan öldük :tomato: neyseki iyi olmasına sevindik,sağol dıptısım opuyorumnanaktan

mnoscum bazen bel ağrısı gebelik belirtisi olabilir o yüzden sen yinede olumsuz düşünme senin için hayırlısı ne ise o olsun.

bu arada kızlar preseed ürünü kullanan bir arkadaş daha hamiş kalmış,çok sevindim inşallah tüm preseedciler hamiş kalırız zemuszemus
bende artık mutfağa gireyim yemek yapmam lazım az önce eşim için ayıptır söylemesi doğum günü pastası yaptım bugün doğum günü inş beğenir,6 da uğrarım yine :icecream:

yok bengusucum ya nerde bende doğal yolla gebelik benim eşim azolu tedavisiz zor gibi galiba kist oluştu bende ne diyelim hakkımızda hayırlısı.................sana çok çok kolay gelsin canım demek eşinin bugün doğum günü seninle mutlu huzurlu nice mutlu mutlu yıllara inşallahhh eşine doğum günü hediyesi olarak bu ay bebiş hediye edersin allahın izniyle canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…