Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende hemen ariycam kocisi iste
suna bak birde kayif yapiyorrrrrsırnaşık şey:kedi:
Salla salla vur duvara asicim zemuszemus zemuszemus bu iş bu ay ya olucak ya olucak :jeyyar: başka şansı YOK :jeyyar:

Son düzenleme:
asi kız bu akşam yemeği hangi 5 yıldızlı otelde yiceksiniz

ask olsun 5 mi HIIII isim olmaz 7 yildizli tek otel varya tr de adini vermeyim reklamolmasin onlar davet ettilerde oraya gidicem
kizlar hepiciniz davetlisiniz her birinize ayri jetimi yolliycam aldircam sizi:lepi:sırnaşık şey

ya bu arada canim da kisir cekti haaaaaaaaa sırnaşık şey
kizlar en iyisi ben gidiyim ben bugun cok simardim yeter artik yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay biri beni durdursun yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kiz yeter seni cagirmadim yanlis anlama

Delümm yarın önüne koca bir leğen kısır koyucam doyana kadar yeeesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Delümm yarın önüne koca bir leğen kısır koyucam doyana kadar yeeesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

oh oh yarin parti varmis he ok partide istiyom ona gore
kiz balkafa eccuk repinden versene ne cimrisin nan
korkma bitmiyor seninki kiskanc
ay ben bugun butun espri hakkimi doldurdum
ay ne komikimmmmmm igrencccc

ay inanmiyorum kizlarrrrrrrrrrrrr
5 kalbim oldu cok duygulandim artik bende zenginimmmmm
opuyorumnanaktan

noluyor burda bakemmmmzemuszemuszemuszemus
ben yokken nıye costunuz kıskandım sızlerı....
sabo hayırlı ısler.....:kedi::kedi:
bal kafa sen kanepe koltuk derken bzı heveslendırıyon demedı deme eger:CüvCüv:
boleysen yıne ısterız ona goreeee..
zıllerle kemerı ayarla sen:dance::dance:zemuszemuszemuszemus

topıgın ası kızı rep vercem ama olmuyor...kabul etmıyo..sonra alcan olsun..
nurcum duygu ve dusuncelerımı bılıyosun canımcımmmkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

hayret valla kızlar maaşallah................
cumartesi günü11 kullanıcı var hayırdır ya bugün erkekler bi partiye filanmı gitti acaba ya
*KARISI PC"DE KK NIN BAŞINDAN KALKMAYANLAR PARTıSı* mesela:)))))))

sevocanla,caneylom sızler kalp atımını duymaya bugun gıdecsınız demı hayıılrı haberlerle donersın ınsallah:Saruboceq::Saruboceq:

bu arada asim senı eskıye yonelık konusmalardan dolayı :hooray:
alkıslıyorum..hıslerıme tercuman oldunalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…