Asicim transfer nezaman yavrukuşum zemuszemus
hadi kızlar ama zemuszemus zemuszemus zemuszemus
isteyen istedigi zaman empati kurabiliyor demek ki
demek ki yapılabiliyor kırıcı olmadan konusulabiliyor
lütfen ricam her meselede ama her meselede düşünerek tartarak yazalım yazılarımızı
istendiğinde yapılabiliyorsa bazen özensiz davranılıyor demek ki
tamam be ne bagiriyon bi daha dikkat ederik sen bi sus
git misafirine hazirlanlmaz: lmaz:sırnaşık şey
benim oğlumda da böyle bi sorun olsa ben yaptığım tüm taktikleri gelinime anlatırdım:jeyyar:
üf temam temam yedin beni
birşey demedim ki sadece fikrimi söyledim
Bizlerede anlat bakalım nelermiş :jeyyar: naniknanik delikafaduldenbenim oğlumda da böyle bi sorun olsa ben yaptığım tüm taktikleri gelinime anlatırdım:jeyyar:
ben kendi hallerine bırakırdım ikisinide istedikleri zaman çouk yapsınlar istedikleri doktora gidip tedavi olsunlar bize çok karıştılar çünkü
çouğun ismini bile onlara bırakırdım ne olursa olsun mesela ama bizimkiler ismini bile hazırladılar kayınpederin ismi olcak
kız olur inş ta ben koyarım adını
ay evet zeytinyaglıyı simdi pisirdimNurrrr kız misafir mi geliyodelikafadulden
kim geliyo kııı
ne yemek yapçan onlara
zeytinyağlı mı?cokacimcoook
Hallettim şakkıdıUlann saboo senın burda ne işinn varr sen o işi hallettınmı bakımm anladın sen onu :roflol:
Hallettim şakkıdı
Ulann saboo senın burda ne işinn varr sen o işi hallettınmı bakımm anladın sen onu :roflol:
klava: klava: klava::mymeka:O ZAMAn pc basında ne ısın var senın yatman gerekmiyormuyduu
Ula yattığım yerden yazıyom hehe :jeyyar:klava: klava: klava::mymeka:O ZAMAn pc basında ne ısın var senın yatman gerekmiyormuyduu
Uleyyyyyyyyyyyynn utandırmayın :mymeka: :dilcikar:lmaz: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?