Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Asicim transfer nezaman yavrukuşum zemuszemus
hadi kızlar ama
zemuszemus zemuszemus zemuszemus

canim bir haftaya kadar olur galiba

tamam be ne bagiriyon bi daha dikkat ederik sen bi sus
git misafirine hazirlanlmaz:lmaz:sırnaşık şey

aynen kizlar hadi oynayak gerilmesin nan dedik susun artik amooooooo
korktum ben opuyorumnanaktansırnaşık şey

son zamanlarda bu topikte alısık olmadığımız derecede tarzı degişik yazılar okuyoruz va sadece bu topiğin emektarlarına saygıdan dikkat ediyoruz yazacaklarımıza
bir anlık öfkeyle bu topik kapanır olan bize olur diyoruz
aynı özeni herkesten bekliyoruz

ben kendi hallerine bırakırdım ikisinide istedikleri zaman çouk yapsınlar istedikleri doktora gidip tedavi olsunlar bize çok karıştılar çünkü
çouğun ismini bile onlara bırakırdım ne olursa olsun mesela ama bizimkiler ismini bile hazırladılar kayınpederin ismi olcak
kız olur inş ta ben koyarım adını

heheh ben kotuyum dedim ya kiz torunum olsa koyun benim adimi derdim hakikaten ha ben cok kotu olurdum yani kotu demeyekde ne desek acaba
kotuyum iste ben yaaaaa yeni farkettim
:kedi::kedi::kedi:

Ulann saboo senın burda ne işinn varr sen o işi hallettınmı bakımm anladın sen onu :roflol:

Ulann saboo senın burda ne işinn varr sen o işi hallettınmı bakımm anladın sen onu :roflol:

ne isi nan banada soyleyin harbiden cok merakliyim yadelikafadulden:mymeka:
bu arada nevrocum sekercim bize kizma napalim bazen unutup burda geyik yapiyoruz
oraya gitmeye useniyok yaaa
arada olsun okis
kizlar guzel laflar edinde kizmasin bize:lepi:yerimsenibensırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…