oğlunun kısır olduğunu bildiği halde hala ne konuşur bu kadınlar onun oğlunu bu halde kabul ettiğin için ayaklarını öpmeleri lazım
ne biçim insanmış bunlar yaaa
hakkaten bende çok kızdım sen neden sesini çıkarmıyosun bide öyle adam çocuk yapmayımı düşünüyosun
ona zaman ver ve eğer düzelmezse babanın evine git biraz ayrı kalınca aklı başına gelir belki
gözü korksun maksat dahada olmazsa boşa yaaa neden çekiyosun
dünyaya bir kere geliyoruz onun bunun kahrını çekipmi bitiricez bu ömrü
zaten bebek olmuyo buna üzülüyosun bide kaynana ve koca
olmazsa evinizi uzak bir yere yada başka bir şehtre taşıyın bu ne yaaaa
neden katlanıyon böyle insanlara
hayatın tadını çıkarmak seninde hakkın bu hakkını yedirme onlara
çok biliyosa kendine bakıcı tutsunklava: klava: klava:
yeter artikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ben hic sevmemmi sacmalama yavvvvvvvvvvv
canim turkiyem burnumda tutyor cok ozledim
dunyanin en guzel meleketinden olmak gurur vericiturkbayragi
ayrica trde yasamakda bir ayricalik kizlarrrr
bazi seylere yeter artik demenin zamani geldi
canım alınmasın ama bende aynı şeyleri yaşadım ve çok bunaldım en son patladım kaynanama aynı bu sözleri söyledim şimdi bişey diyemiyo
tamam infertilite diyelim
yineden oğluna bu kadar bağlı bu halde bile onu kabul eden bir insanı onlarındsa sevmesi gerekir
gerçekten çok kızdım onun için böyle dedim
bana kızmasın sakın
ama aynı şeyleri bende yaşadım hiçbir farkı yok yani banada öle davrandılar
ama şimdi düzeldi haddini bildirecen bazen
susmasın yaa neden boyun eğecek onlara
kadın destek olcana bide üztüne neler yapıyor
yabanım kızdıysan tabi senden özür dilerim ama tahammül edemiyorum seni anlıyorum
yabangülüne destek olacağın yerde daha çok ileri geri konuşmuşsun
yok efendim adamı boşa, annenin evine git
bunlar nasıl laflar öyle
bizim başkasının özel hayatına karışmaya hakkımız yok
karı koca kendi aralarında hallederler sen hiç merak etme
ayrıca burdaki kızların kocalarına kısır diyemezsin çok çirkin bi laf
herkes bir olamaz herkesin karakteri farklidir
yabangulumde susarak tepkisini gosteriyor ve saygi gostererek
niyetim onu kayirmak degil ama allahim goruyor elbet onun bu sabrindan dolayi mukafatini verecektir
ayrica burda hepimizin esinde sorun var sen o kelimeyi kullanarak benimde esime kisir demis oldun yani biraz kirici geldi bana hos sana medenice soyledim bende bunu okis kelimelrine biraz daha dikat edersen seviniriz hepimiz canim
kisir degil sadece sorun desek daha hos olucak ben kendi adimada yazdim o msji bizde bi sorun olunca kisir olmuyoruz kocislerde olunca neden kisir olsun degilmi
sende esine kisir muamelesi yapma bence :1no2:
ben size hitaben demedim bişey unutmayınki benimde kocam böyleydi ilaçlarla düzeldi
yani size dediysem kendi kocamada demiş oldum
kırılanlardan özür dilerim ama o zaman yaşadığım şeyler aklıma geldi aynıları çünkü
ve ben test yaptırırken hangimizde sorun var die hep benden bildiler yüzümede dediler
benim oğlumda sorun yoktur sülalede kısır yok dedi kaynanam yani bu laf ordan takıldı dilime
tekrar özür dilerim
ayrıca ben müdahale etmiyorum özel hayatına sadece destek olup kendi fikrimi paylaşıyorum kızlar beni dinlemek zorunda değil ve ayrıca bırakında özel hayata müdahaleyse buna o cevap versin
asicimn lafım sana değil
Kızlar bence konuyu kapatalım bu son şansımız topiğe zarar gelmesini istemeyiz değil mi hihoyyyt
evet kizlar hadi yandannnnnnnnnnnnnn
kocisler icin onlarin spermcikleri icindelikafaduldennaniknaniksırnaşık şeysırnaşık şey
delirdim ben bugun kiz turkbayragiturkbayragiturkbayragiyeter bu senin icin
ok canim anlasildi sende yarali oldugun icin birden tepki gosterdin bizde topikte sorun cikmasin diye cabalayanlardaniz
okis kabul edilmistir gerginlik yok kizlar
bizim kocislerimiz bi tane bii biiiiiiiiiiiiiii
biz onalri cok seviyoruz:lepi::lepi::lepi:
hadi pamuk eller klavyeyeyey:Saruboceq::Saruboceq:zemuszemuszemuszemus
ben size hitaben demedim bişey unutmayınki benimde kocam böyleydi ilaçlarla düzeldi
yani size dediysem kendi kocamada demiş oldum
kırılanlardan özür dilerim ama o zaman yaşadığım şeyler aklıma geldi aynıları çünkü
ve ben test yaptırırken hangimizde sorun var die hep benden bildiler yüzümede dediler
benim oğlumda sorun yoktur sülalede kısır yok dedi kaynanam yani bu laf ordan takıldı dilime
tekrar özür dilerim
ayrıca ben müdahale etmiyorum özel hayatına sadece destek olup kendi fikrimi paylaşıyorum kızlar beni dinlemek zorunda değil ve ayrıca bırakında özel hayata müdahaleyse buna o cevap versin
asicimn lafım sana değil
canım bende kocamı çok seviyorum inan hiç bebiş olmasada onu asla bırakmazdım
kızgınlığım aynı şeyleri yaşamış olmamdan tabikide
belki yine başıma gelir hayat bu belli olmaz yani dimi
inanın kısır demek istemedim dilime öle geldi öle yazdım asla kimsenin yüzüne bu kelimeyi söylemem ama anası bana hep sölerdi sorun sende olabilir die
insan tabiki kırılıyor bu kelimeyi duyunca ama allahın sopası yok sorun oğlunda çıktı şimdi sustu oturuyo
bende sorunun kocamda olmasını istemezdim asla
ama kocamızı bu haliyle kabul edip severken onlarında bunu haketmesi lazım bence
sonuçta bu bir hastalık ve tedavi gerektirir birlikte elele bu yolda yürümek ve tedavi olmak zorundayız destek olarak
ve asla aileleeri kendi ailemize karıştırmamalıyız
yoksa bu bizim yaşantımız olmaz
kızlar merak ediyom acaba bizde kaynana olsak böylemi olurduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?