Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yabangülüne destek olacağın yerde daha çok ileri geri konuşmuşsun
yok efendim adamı boşa, annenin evine git
bunlar nasıl laflar öyle
bizim başkasının özel hayatına karışmaya hakkımız yok
karı koca kendi aralarında hallederler sen hiç merak etme
ayrıca burdaki kızların kocalarına kısır diyemezsin çok çirkin bi laf

ne kızıyorsun yaaaaaaaaaaaa bak ağlarım senağlama senağlama senağlama

herkes bir olamaz herkesin karakteri farklidir
yabangulumde susarak tepkisini gosteriyor ve saygi gostererek
niyetim onu kayirmak degil ama allahim goruyor elbet onun bu sabrindan dolayi mukafatini verecektir
ayrica burda hepimizin esinde sorun var sen o kelimeyi kullanarak benimde esime kisir demis oldun yani biraz kirici geldi bana hos sana medenice soyledim bende bunu okis kelimelrine biraz daha dikat edersen seviniriz hepimiz canim

kisir degil sadece sorun desek daha hos olucak ben kendi adimada yazdim o msji bizde bi sorun olunca kisir olmuyoruz kocislerde olunca neden kisir olsun degilmi
sende esine kisir muamelesi yapma bence :1no2:

a.sa.sa.sa.sa.sa.s

ben size hitaben demedim bişey unutmayınki benimde kocam böyleydi ilaçlarla düzeldi
yani size dediysem kendi kocamada demiş oldum
kırılanlardan özür dilerim ama o zaman yaşadığım şeyler aklıma geldi aynıları çünkü
ve ben test yaptırırken hangimizde sorun var die hep benden bildiler yüzümede dediler
benim oğlumda sorun yoktur sülalede kısır yok dedi kaynanam yani bu laf ordan takıldı dilime
tekrar özür dilerim
ayrıca ben müdahale etmiyorum özel hayatına sadece destek olup kendi fikrimi paylaşıyorum kızlar beni dinlemek zorunda değil ve ayrıca bırakında özel hayata müdahaleyse buna o cevap versin
asicimn lafım sana değil

Kızlar bence konuyu kapatalım bu son şansımız topiğe zarar gelmesini istemeyiz değil mi hihoyyyt

ok canim anlasildi sende yarali oldugun icin birden tepki gosterdin bizde topikte sorun cikmasin diye cabalayanlardaniz
okis kabul edilmistir gerginlik yok kizlar
bizim kocislerimiz bi tane bii biiiiiiiiiiiiiii
biz onalri cok seviyoruz:lepi::lepi::lepi:
hadi pamuk eller klavyeyeyey:Saruboceq::Saruboceq:zemuszemuszemuszemus

Kızlar bence konuyu kapatalım bu son şansımız topiğe zarar gelmesini istemeyiz değil mi hihoyyyt

evet kizlar hadi yandannnnnnnnnnnnnn
kocisler icin onlarin spermcikleri icindelikafaduldennaniknaniksırnaşık şeysırnaşık şey
delirdim ben bugun kiz turkbayragiturkbayragiturkbayragiyeter bu senin icin

evet kizlar hadi yandannnnnnnnnnnnnn
kocisler icin onlarin spermcikleri icindelikafaduldennaniknaniksırnaşık şeysırnaşık şey
delirdim ben bugun kiz turkbayragiturkbayragiturkbayragiyeter bu senin icin

İşte bu vereliniortak opuyorumnanaktan hihoyyyt

evet kızlar herşey tatlıya bağlansın biz yoksa biz bu topik olmadan naparız ya sıkıntıdan patlarız-tatlicadiarzu-

canım bende kocamı çok seviyorum inan hiç bebiş olmasada onu asla bırakmazdım
kızgınlığım aynı şeyleri yaşamış olmamdan tabikide
belki yine başıma gelir hayat bu belli olmaz yani dimi
inanın kısır demek istemedim dilime öle geldi öle yazdım asla kimsenin yüzüne bu kelimeyi söylemem ama anası bana hep sölerdi sorun sende olabilir die
insan tabiki kırılıyor bu kelimeyi duyunca ama allahın sopası yok sorun oğlunda çıktı şimdi sustu oturuyo
bende sorunun kocamda olmasını istemezdim asla
ama kocamızı bu haliyle kabul edip severken onlarında bunu haketmesi lazım bence
sonuçta bu bir hastalık ve tedavi gerektirir birlikte elele bu yolda yürümek ve tedavi olmak zorundayız destek olarak
ve asla aileleeri kendi ailemize karıştırmamalıyız
yoksa bu bizim yaşantımız olmaz

kızlar merak ediyom acaba bizde kaynana olsak böylemi olurduk

lafın nereye gittiğini anlamak için profesör olmak gerekmiyo
daha fazla konuşursak yabangülünü üzmüş olucaz
bu konu burda kapansın

Asicim transfer nezaman yavrukuşum zemuszemus
hadi kızlar ama
zemuszemus zemuszemus zemuszemus

isteyen istedigi zaman empati kurabiliyor demek ki
demek ki yapılabiliyor kırıcı olmadan konusulabiliyor
lütfen ricam her meselede ama her meselede düşünerek tartarak yazalım yazılarımızı
istendiğinde yapılabiliyorsa bazen özensiz davranılıyor demek ki

seni bilmiyorumda ben cadi kaynana olurdum herhalde:lepi:
ama bu konularda hicde onalrin yaptigi gibi olmazdim
cunku bizler yasadik bebeksizlik ne demek
gelinimin elinden tutar ben goturudum dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…