Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar selam bende bi bakiyim dedim kimse yok sonradan gelipte okuyanlara muckssssiyi aksamlaropuyorumnanaktan

bu akşam kimse yok yawwwbenneyaptımki millet düğünde heraldeee..şutarafagitti

ben burdayım tatlım kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 mafoldumben mafoldumbenmafoldumben kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

canım inşş her şey güzel olacak :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: dualarımız seninle bir tanem m :lepi::lepi::lepi::lepi:

tülinn bence sen hamilesinnnnnnnnnnn..................delikafaduldendelikafadulden:teytey::teytey:

tülinn bence sen hamilesinnnnnnnnnnn..................delikafaduldendelikafadulden:teytey::teytey:

halayı çekme şekerim erken daha..
bi gelir hayaller yarıda kalır yine..
inş dediğin gibidir ama..
bu yıl temmuzda 6 yıl bitiyor evliliğimizde.. opuyorumnanaktan

tulıny canım ınsallah hamılelık haberını alırız.ınsallah evlılıgının 6 yılını hedıyesı senınle beraberdır .dualarımız senınle

merhaba pinkcim nasılsın?

geçenlerde bir yazımla ilgili bana rep vermişsin...vereliniortak

ben de okudum vay be dedim bunu ben mi yazmışım...1 yıl olmuş o yazıyı yazalı...
ve ben hala yalnızım.....bebişsizim.......kaç aydır tedavi oluyorum kaçıncı kırmızı kartım hatırlamıyorum artık. mafoldumben mafoldumben mafoldumben
temmuzda evliliğimizin 5. yılı bitiyor.........ben hala aynı yerdeyim ...hatta daha gerideyim.....umutlarım birer kelebek olup uçuyor tek tek..........:gitme: :gitme: :gitme:

günaydın topiğin gülleriii sidelya nerdesin kıııısss topik boş kalmış yavyuuuum ben bekleyim bari eccuk
Hadii sizde kalkın artık saat kaç oldu yaw

Gününüz aydın olsun gönlünüzden geçem güzellikler bu gün sizi bulsun
profil resmim nasıl yakışıklıyı beğendinizmi

günaydın kızlar nasılsınız dilerim herkez iyidir.benim işten dolayı yer değişikliği oldugu için giremedim kaç gündür inş bu arada yeni haberler almışızdır benide bilgilendirirmisiniz neler oldu bakalım

günaydın topiğin gülleriii sidelya nerdesin kıııısss topik boş kalmış yavyuuuum ben bekleyim bari eccuk
Hadii sizde kalkın artık saat kaç oldu yaw

canımsın çok özledim sizleri ben geldim inş bundan sonra böyle ayrılıklar yaşamıcaz sen nasılsın şeker opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canımsın çok özledim sizleri ben geldim inş bundan sonra böyle ayrılıklar yaşamıcaz sen nasılsın şeker opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım inşallah ayrılık yaşamayız birbirimize öyle alıştıkki girmeyince özlüyorum hepiniziopuyorumnanaktan bende cumartesi aşılama yaptırdım gün sayıyorum işte, pazartesiye belli olacak inşallah tabii ondan önce benim kırmızılar gelmezse, hayırlısıyla bekliyoruz tatlım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…