halayı çekme şekerim erken daha..
bi gelir hayaller yarıda kalır yine..
inş dediğin gibidir ama..
bu yıl temmuzda 6 yıl bitiyor evliliğimizde.. opuyorumnanaktan
merhaba pinkcim nasılsın?
geçenlerde bir yazımla ilgili bana rep vermişsin...vereliniortak
ben de okudum vay be dedim bunu ben mi yazmışım...1 yıl olmuş o yazıyı yazalı...
ve ben hala yalnızım.....bebişsizim.......kaç aydır tedavi oluyorum kaçıncı kırmızı kartım hatırlamıyorum artık. mafoldumben mafoldumben mafoldumben
temmuzda evliliğimizin 5. yılı bitiyor.........ben hala aynı yerdeyim ...hatta daha gerideyim.....umutlarım birer kelebek olup uçuyor tek tek..........:gitme: :gitme: :gitme:
Gününüz aydın olsun gönlünüzden geçem güzellikler bu gün sizi bulsun
profil resmim nasıl yakışıklıyı beğendinizmi
günaydın kızlar nasılsınız dilerim herkez iyidir.benim işten dolayı yer değişikliği oldugu için giremedim kaç gündür inş bu arada yeni haberler almışızdır benide bilgilendirirmisiniz neler oldu bakalım
sidelya bende sana bakıyodum merak ettim buraya soracaktım. neyse iyisin yer değişikliğindenmiş. kolaygelsin canım
halayı çekme şekerim erken daha..
bi gelir hayaller yarıda kalır yine..
inş dediğin gibidir ama..
bu yıl temmuzda 6 yıl bitiyor evliliğimizde.. opuyorumnanaktan
kızlar tülinin günümü geçmiş ne güzel yaaa inş............canisocum tatlım rabbim yüzünü güldürsün inş ve sende bizimkini.................süper yaaaa...............bu arada asiden,nevrodan haber yokmu kızlar onlar nasılllar sevcanımın bebişi nasıl
kızlar tülinin günümü geçmiş ne güzel yaaa inş............canisocum tatlım rabbim yüzünü güldürsün inş ve sende bizimkini.................süper yaaaa...............bu arada asiden,nevrodan haber yokmu kızlar onlar nasılllar sevcanımın bebişi nasıl
inşallah bitanem yaa, canım nevroşum bisüre yok taşınacaklar oyüzden evde net bağlantıları kesildi bi 10 gün giremem demişti diğerleride bildiğim kadarıyla iyi ama bende dün ve bugün girebildim ancak, aşılamam biraz zor olunca ağrılarım vardı halen devam ediyo kasık ağrılarım zaten, rahim ağzı dar dedi dr ve aşılama yaparken zorlandı biraz,ama iyi düşünelim iyi olsun dedik umutsuzluğa kapılmıyoruz hayırlısı bakalım :Saruboceq:
inşallah bitanem yaa, canım nevroşum bisüre yok taşınacaklar oyüzden evde net bağlantıları kesildi bi 10 gün giremem demişti diğerleride bildiğim kadarıyla iyi ama bende dün ve bugün girebildim ancak, aşılamam biraz zor olunca ağrılarım vardı halen devam ediyo kasık ağrılarım zaten, rahim ağzı dar dedi dr ve aşılama yaparken zorlandı biraz,ama iyi düşünelim iyi olsun dedik umutsuzluğa kapılmıyoruz hayırlısı bakalım :Saruboceq:
tulın hadı bakalım bır guzel haberde senden alalım ınsallah...
elıtu gecmıs olsun canım.allah tum tedavıde olan arkadasların yardımcısı olsun..
günaydınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?