Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim üzülmek yok güzel günler göreceğiz biraz daha sabır inşş dualarımdasın tatlım benim evlilik 14 yıl bitti napalım sabırla bekleriz bizde dimi ama ALLAHIM hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşş öpüyorum canıma.s.

YA SORMA CANIM? HAFTA SONU YETERLE GÜNEŞLENMEYE SAHİLE İNDİK....ÇOK GÜNEŞTE KALMIŞIZ ONDAN BU KADAR KIZARDIKsırnaşık şey

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey delikafadulden delikafadulden delikafadulden :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :roflol: :roflol::roflol:

CANIM BENİM İNŞŞŞŞ RABİM HADA FAZLA BEKLETMEZ İNŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yetercim ile nesrincim siz neden kırmızı oldunuz bakimm

TATLIM KK KARTI ALDIK BENDE BÖLE OLACAĞINI BİLMİYORDUM BİR BAKTIM DÜN PROFİL UÇMUŞ kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı benneyaptımki benneyaptımki :uhm: :uhm:

canım arkadaşlarım nasılsınız.
uzun zamandır giremedim ben .
hamiş haberleri varmı kızlar.
benimde oğlum olcakmış kızlar.
rabbim sizlere yaşatacak bu duyguyu hepiniz dualarımızdasınız.
hepinizi kocaman öpüyorum.

günaydın kızlar nasılsınız?umarım herkez iyidir
tülinnnnn nerelerdesin canım yaa...hadi artık gelde patlat şu bombayı:=)

ROAY CANIM ÇOK SEVİNDİM... DEMEK CİNSİYETİ BELLİ OLDU ARTIK KERATANINopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanRABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH... TEZ ZAMANDA VAKİT GEÇSİN VE MİNİĞİNİN KOKUSUNU DOYA DOYA ÇEK İNŞALLAH+=41 KERE MAŞALLAH

HOŞGELDİN CANIM...
İYİYİZ SEN NASILSIN?
BENCE TÜLİN KAN VERMEYE GİTTİ GİZLİDENkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ALLAHIM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

EVET YA NE GÜZEL OLUR MERAKTAN ÖLÜCEZ DÜRT GÖZLE SENİ BELİYORUZ a.s.a.s. a.s. a.s.

slm arkadaşlar,
umarım iyisinizdir,bana olan destekleriniz için hepinize teşekkür ederim,hepinizden Allah razı olsun,ben artık kendimle ilgili kararları aldım ,birkaç gün bekledikten sonra uygulamaya koyacağım,nevrocum beni artık listeden silersen sevinirim, anlamı yok benim için listede olmanın ama ara sıra gelip sevinçlerinizi hüzünlerinizi paylaşacağım,zaten bu siteden ayrılmam mümkün değil hep yanımda oldunuz çünkü....

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=7482297&posted=1#post7482297

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…