Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

roay allah hayırlısı ile sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah...

Aşılama yaptıran arkadaşlar aşılamadan sonra 3-4 gün kasık ve karın ağrılarınız oldumu ki, benimki geçmedi, rahat hareket edemiyorum normalde oluyomu böyle bir ağrı acaba???

HOŞGELDİN CANIM...
İYİYİZ SEN NASILSIN?
BENCE TÜLİN KAN VERMEYE GİTTİ GİZLİDENkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende iyiyim canım..benim kırmızılarda gecikti..dün olmam gerekiyodu ama hala olmadım..dün test yaptım sonuç negatif çıktı..bakalım artık hakkımızda hayırlısı
bu gün hafiften karnım ağrıyo yolda sanki her an gelebilir ama inşallah gelmez
gelse bile pek üzülmem canım ben kürtajdan sonra hiç korunmadım en azından bir adet geçirmiş olurum...hayırlısı artık

tulıny canım ınsallah hamılelık haberını alırız.ınsallah evlılıgının 6 yılını hedıyesı senınle beraberdır .dualarımız senınle

çok sağol canım.. opuyorumnanaktan

kız tülüny ayyyy inşallah hamişsindir de senden de bu haberi duyarız. 6. yılın şerefine inşallah rabbim kalbinize göre verir canım

evet casperım geçti bu kez opuyorumnanaktan

yetercim sağol canım.. opuyorumnanaktan

tuliny nerdesin şekerim güzel haberlerle gel artık hadi bekliyoruz

canım sen aşılamayı yaptırmışsın hayırlı olsun ..
inş bebeğin sana tutunma çabasındadır.. opuyorumnanaktan

evet sidelyacım geçti..
henüz gelen yok ama kesin sonuçta yok.. opuyorumnanaktan

tulın hadı bakalım bır guzel haberde senden alalım ınsallah...
elıtu gecmıs olsun canım.allah tum tedavıde olan arkadasların yardımcısı olsun..

sağol canım.. opuyorumnanaktan

tÜlİn kan vermeye mİ gİttİ kızlar?

nesrincim gitmedim canım.
doktor ameliyattaymış..
öğleden sonra ara dediler..
kabul ettiricem artık bi kan alsınlar.. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

canım Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin oğluşunu..
ne güzel yaaa.. bıcırık.. opuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız?umarım herkez iyidir
tülinnnnn nerelerdesin canım yaa...hadi artık gelde patlat şu bombayı:=)

EVET YA NE GÜZEL OLUR MERAKTAN ÖLÜCEZ DÜRT GÖZLE SENİ BELİYORUZ a.s.a.s. a.s. a.s.
kızlar dediğim gibi henüz birşey yok..
öğleden sonra arıcam.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

CANIM HAKKINDA HAYIRLISI AMA EN KÖTÜSÜ KARASIZ OLMAKTIR SEN KARARINI VERMİŞSİN İNŞŞ HAYATININ KALINIDA MUTLU OLURSUN HER ŞEY SENDEN YANA OLUR RABİM YARDIMCIN OLSUN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın güzeller nasılsınız.İnşallah tülin güzel haberlerle döner.

zulalcim sağol canım.. opuyorumnanaktan

bengücüm arada gel yine de..
Allah yardımcın olsun canım..
hakkında en hayırlısı neyse o olsun.. opuyorumnanaktan

İyi insan lafın üzerine gelirmiş tülin burda .Canım sonuç ne ne .

tülin hadi canım müjdeyi ver

canlarım henüz kesin birşey yok.. :kedi:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Hamile kalınır mı ? - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

ayyyy ben ne diyeyim sana baluuuuuummm nerden buldun kıss o sayfayı valla anacım dünya hali işte millet çok enteresan durumlarda hamile kalabiliyo bakın bişi anlatiim size;
Bi tanıdığım vardı evlendi ilk gece korkusu olmuş sonrada korkudan dolayı 1 yıla yakın kızlık zarı bozulmamış yani birlikte olamamışlar doğru dürüst, evlilikleri çok kötüye gidiyomuş boşanma aşamasına gelmişler bu yüzden, ama tam bu kararı alacakken kadın hamile olduğunu öğrenmiş üstelik sadece dışa boşalmayla ve kızlık zarı bozulmadan :bbo:
nasip işte şutarafagitti rabbim hepimizin hakkında herşeyin hayırlısını versin inşallah

kaydirigubbakcemile3Evett canımm var öylee hikayelerr.Milletin kapalı kutuyken kalır.Bizimki yol açık tınnnsırnaşık şeysırnaşık şey

ALLHIM MUCİZE BU YA :uhm: :uhm: :uhm:

kaydirigubbakcemile3Evett canımm var öylee hikayelerr.Milletin kapalı kutuyken kalır.Bizimki yol açık tınnnsırnaşık şeysırnaşık şey

BALIM delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

yaa Rabbimin bir mucizesi işte, kadın şimdi 8 aylık hamile üstelik evliliğide çok iyi gidiyor
Allahım bizlerede biran önce hayırlı evlatlar nasip et yarabbim, bize evlat hasreti çektirme :Saruboceq:

turkbayragiHAZİRAN AYI LİSTESİturkbayragi

:CüvCüv:LİSTEMİZİN HAMİŞLERİ :CüvCüv:

1.HAMİŞİ EL MUALLİM:CüvCüv::ecrin_bebek:
2.HAMİŞİ ÖZLEMAKTAŞ :CüvCüv::ecrin_bebek:
3-HAMİŞİ SERA96 :CüvCüv::ecrin_bebek:
4-YERİNİ AÇTIM BEKLİYORUM SAHİBİNİkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
EL MUALLİM VE ÖZLEMAKTAŞ ,SERA96 ARKADAŞAR HEPİNİZİ TEBRİK EDİYORUM ALLAH KUCAĞINIZA ALMAYIDA NASİP ETSİN...DARISI DİĞER ARKADAŞLARIN BAŞINA ..AYAĞINIZI SÜRÜYÜN KIZLAR.

I
a.s.HAMİŞ ADAYLARI a.s.​

1-BUBUŞ :CüvCüv:13 HAZİRAN[COLOR
2-TULİNY :CüvCüv:13 HAZİRANBEKLEMEDE
3- SABİNA:CüvCüv: 15 HAZİRAN
4-MELORABİS:CüvCüv: 16 HAZİRAN
5-CORNELİA35 :CüvCüv:17 HAZİRAN
6-BENGÜSU:CüvCüv: 18 HAZİRAN
7-BİREBİRA :CüvCüv:19 HAZİRAN
8-NERGİS55 :CüvCüv:20 HAZİRAN
9-ZELAL81 :CüvCüv:20 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
10-LALUZ24Z :CüvCüv:21 HAZİRAN
11-CAN-İSO :CüvCüv:21 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
12-CASPER33:CüvCüv: 26 HAZİRAN
13-ELİTU :CüvCüv:22 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
14-BECUN :CüvCüv:28 HAZİRAN
15ASİ74 :CüvCüv:30 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
16-UYKUCUŞİRİNE :CüvCüv:30 HAZİRAN
17-ÖZLEM82DO:CüvCüv: 29 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
18--OZTUN SONUÇ :CüvCüv:HAZİRAN ?????? 1. TÜP BEBEK -
19--MAVİOJE :CüvCüv:25 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
20BADEM ?? HAZİRAN2.MİKROENJEKSİYON TEDAVİSİNDE
21-PİNKROSE :CüvCüv: ??? HAZİRAN
22-osetya2007 :CüvCüv::??? HAZİRAN 1. Tüp Bebek -
23-sevgidolu :CüvCüv::??HAZİRAN 1. Tüp Bebek

[Bu arkadaşlarımızın sonucuda haziran ayında olabilir diye listeye alıyorum.Sonucu temmuz ayında belli olacak olanlar bilgilendirirseniz memnun olurum.]

BEN ŞU DİĞER HAMİŞLERİ ARAMAYA GİDİYORUM BİR YERLERE SAKLANIYORLAR.

a.s.a.s.
1-SERANALAR
2-HARZEM
3-MİNOŞ
4-NESER
5-BALSURAT
6-GOKKBB
KIZLAR MUCİZE BİR GÜN SİZİNDE KAPINIZI ÇALICAK.YILMAK YOK ÇALIŞMALARA DEVAM.

:lepi:.BURDAKİ HERKES BİR GÜN HAMİLE KALACAK :lepi:

Son düzenleme:
Aşılama yaptıran arkadaşlar aşılamadan sonra 3-4 gün kasık ve karın ağrılarınız oldumu ki, benimki geçmedi, rahat hareket edemiyorum normalde oluyomu böyle bir ağrı acaba???

canım benim ilk asılamada hic agrım olmadı ama 2. asılamada 3-4 gun kasık agrılarım oldu gece yatarken bi aksam sag kasık bi aksam sol kasık agrıdı sonra gecti tutmustu asılamam umutlandırmak istemem ama olmasını cok isterim insallah senin yaramazda tutnmaya calısıyordur sana opuyorumnanaktan

günaydın hatta tünaydın kızlar nasılsınız bakalım sidelya geldi sonunda bikaç gündür yoktu ben işyerini aradım dün taşınıyorlarmış sizede haber veremedim
bugün benim düğün günüm biliyomuusnzu kızlar 2yıl önce bugün tatlı bir teleş içindeydim şimdi ise işyerinde krizlerdeyim kısmet rabbim bigün hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…