canım arkadaşlarım nasılsınız.
uzun zamandır giremedim ben .
hamiş haberleri varmı kızlar.
benimde oğlum olcakmış kızlar.
rabbim sizlere yaşatacak bu duyguyu hepiniz dualarımızdasınız.
hepinizi kocaman öpüyorum.
HOŞGELDİN CANIM...
İYİYİZ SEN NASILSIN?
BENCE TÜLİN KAN VERMEYE GİTTİ GİZLİDENkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tulıny canım ınsallah hamılelık haberını alırız.ınsallah evlılıgının 6 yılını hedıyesı senınle beraberdır .dualarımız senınle
kız tülüny ayyyy inşallah hamişsindir de senden de bu haberi duyarız. 6. yılın şerefine inşallah rabbim kalbinize göre verir canım
GÜZEL DÜŞÜN GÜZEL OLSUN ALLAHIN İZİNİ İLE SEVİNECEĞİZ İNŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: BİZ HALAY ÇEKERKEN :teytey::teytey::teytey:SENDE KÖŞENDEN BİZE BAKMAK ZORUNDA KALACAKSIN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:İNŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tuliny nerdesin şekerim güzel haberlerle gel artık hadi bekliyoruz
kızlar tülinin günümü geçmiş ne güzel yaaa inş............canisocum tatlım rabbim yüzünü güldürsün inş ve sende bizimkini.................süper yaaaa...............bu arada asiden,nevrodan haber yokmu kızlar onlar nasılllar sevcanımın bebişi nasıl
tulın hadı bakalım bır guzel haberde senden alalım ınsallah...
elıtu gecmıs olsun canım.allah tum tedavıde olan arkadasların yardımcısı olsun..
tÜlİn kan vermeye mİ gİttİ kızlar?
canım arkadaşlarım nasılsınız.
uzun zamandır giremedim ben .
hamiş haberleri varmı kızlar.
benimde oğlum olcakmış kızlar.
rabbim sizlere yaşatacak bu duyguyu hepiniz dualarımızdasınız.
hepinizi kocaman öpüyorum.
günaydın kızlar nasılsınız?umarım herkez iyidir
tülinnnnn nerelerdesin canım yaa...hadi artık gelde patlat şu bombayı:=)
kızlar dediğim gibi henüz birşey yok..EVET YA NE GÜZEL OLUR MERAKTAN ÖLÜCEZ DÜRT GÖZLE SENİ BELİYORUZ a.s.a.s. a.s. a.s.
slm arkadaşlar,
umarım iyisinizdir,bana olan destekleriniz için hepinize teşekkür ederim,hepinizden Allah razı olsun,ben artık kendimle ilgili kararları aldım ,birkaç gün bekledikten sonra uygulamaya koyacağım,nevrocum beni artık listeden silersen sevinirim, anlamı yok benim için listede olmanın ama ara sıra gelip sevinçlerinizi hüzünlerinizi paylaşacağım,zaten bu siteden ayrılmam mümkün değil hep yanımda oldunuz çünkü....
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=7482297&posted=1#post7482297
Günaydın güzeller nasılsınız.İnşallah tülin güzel haberlerle döner.
slm arkadaşlar,
umarım iyisinizdir,bana olan destekleriniz için hepinize teşekkür ederim,hepinizden Allah razı olsun,ben artık kendimle ilgili kararları aldım ,birkaç gün bekledikten sonra uygulamaya koyacağım,nevrocum beni artık listeden silersen sevinirim, anlamı yok benim için listede olmanın ama ara sıra gelip sevinçlerinizi hüzünlerinizi paylaşacağım,zaten bu siteden ayrılmam mümkün değil hep yanımda oldunuz çünkü....
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=7482297&posted=1#post7482297
İyi insan lafın üzerine gelirmiş tülin burda .Canım sonuç ne ne .
tülin hadi canım müjdeyi ver
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Hamile kalınır mı ? - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
ayyyy ben ne diyeyim sana baluuuuuummm nerden buldun kıss o sayfayı valla anacım dünya hali işte millet çok enteresan durumlarda hamile kalabiliyo bakın bişi anlatiim size;
Bi tanıdığım vardı evlendi ilk gece korkusu olmuş sonrada korkudan dolayı 1 yıla yakın kızlık zarı bozulmamış yani birlikte olamamışlar doğru dürüst, evlilikleri çok kötüye gidiyomuş boşanma aşamasına gelmişler bu yüzden, ama tam bu kararı alacakken kadın hamile olduğunu öğrenmiş üstelik sadece dışa boşalmayla ve kızlık zarı bozulmadan :bbo:
nasip işte şutarafagitti rabbim hepimizin hakkında herşeyin hayırlısını versin inşallah
ayyyy ben ne diyeyim sana baluuuuuummm nerden buldun kıss o sayfayı valla anacım dünya hali işte millet çok enteresan durumlarda hamile kalabiliyo bakın bişi anlatiim size;
Bi tanıdığım vardı evlendi ilk gece korkusu olmuş sonrada korkudan dolayı 1 yıla yakın kızlık zarı bozulmamış yani birlikte olamamışlar doğru dürüst, evlilikleri çok kötüye gidiyomuş boşanma aşamasına gelmişler bu yüzden, ama tam bu kararı alacakken kadın hamile olduğunu öğrenmiş üstelik sadece dışa boşalmayla ve kızlık zarı bozulmadan :bbo:
nasip işte şutarafagitti rabbim hepimizin hakkında herşeyin hayırlısını versin inşallah
kaydirigubbakcemile3Evett canımm var öylee hikayelerr.Milletin kapalı kutuyken kalır.Bizimki yol açık tınnnsırnaşık şeysırnaşık şey
hoşgeldin lazuz... Nasılsın?günaydın güzeller nasılsınız.inşallah tülin güzel haberlerle döner.
Aşılama yaptıran arkadaşlar aşılamadan sonra 3-4 gün kasık ve karın ağrılarınız oldumu ki, benimki geçmedi, rahat hareket edemiyorum normalde oluyomu böyle bir ağrı acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?