mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumbenburalar cuma gününden ıssızlasıyor ya
hep aynı erken tatile baslıyoruz biz
canım benimdelikafadulden.çok sevindim..daha şimdi girdim ve okudum ben de inanamıyorum,şoklardayım yaniii...delikafaduldenbak ne konuşmuştuk senle..güzel Allahım herşeyin hayırlısını veriyor gördünmü??bu bebek size kat be kat sağlık,mutluluk,huzur getirsin inşallah..ay sen demiştin,yani bu ihtimalden bahsetmiştin ama ne biliyim??genelde Türk filmlerinde olur ya böyle şeyler..:sm_cool:hep hakkımızda hayırlısı dedik,hayırlısı buymuş..duanı da öyle etmişsin zatenn..bundan sonra mutluluk sizinle tatlım bence..kaydirigubbakcemile5:1hug:arkadaşlar ben hamileyim az önce gebelik testi yaptım çift çizgi silik çıktı inanamıyorum ne yapıcam ben birazdan belki doktora gidip kanımda baktıracağım....
çok geçmiş olsun canım,inşallah kötü bişey çıkmaz..aklına kötü şeyler getirme ,tamam?canım boğzında bir kitle tespit edildi ne olduğunu bilmiyoruz sindiğrafi yapıldı sonuçlar salı alıcağız inşş bir şey çıkmaz tatlım
Laluzzz dediğin gibi bu ay 7 hamişş çıkıcakk nan ermişmisin içinemi doğduukaydirigubbakcemile3
kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr...transferim yarınnn sabah saatlerinde olacak..çok heyecanlıyımdelikafadulden..neolur dualarınızı esirgemeyin..sıkı sıkı tutusunlar bana inaşalllahhhh..:Saruboceq::Saruboceq:
turkbayragi HAZİRAN AYI LİSTESİ turkbayragi
:CüvCüv: LİSTEMİZİN HAMİŞLERİ :CüvCüv:
1.HAMİŞİ EL MUALLİM:CüvCüv::ecrin_bebek:
2.HAMİŞİ ÖZLEMAKTAŞ :CüvCüv::ecrin_bebek:
3-HAMİŞİ SERA96 :CüvCüv::ecrin_bebek:
4-BENGÜSU:CüvCüv::ecrin_bebek:
5-YERİNİ AÇTIM BEKLİYORUM SAHİBİNİkaydirigubbakcemile3zemuszemus
Bakalım bu ayın 5.hamişşi kim olucak opuyorumnanaktan
Bende istiyorummmm :sinifsinif: :sinifsinif:
:dance::dance::dance:İnşallahh laluzumm inşallahhhh:dance::lepi:İnşallah canım ama şöyle listeye baktım ve inşallah bu listeden bi 10 tane çıkar tüp bebeklerin hepsi çıkar inşallah onun haricinde aşılamalar var ee birde bunun yanında mucize bebekler var 10 bulur diyorum hadi hayırlısı.:lepi: 10 hamiş :lepi::Saruboceq::Saruboceq:
kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr...transferim yarınnn sabah saatlerinde olacak..çok heyecanlıyımdelikafadulden..neolur dualarınızı esirgemeyin..sıkı sıkı tutusunlar bana inaşalllahhhh..:Saruboceq::Saruboceq:
Belkide 5.hamişş sen olucaksın turkbayragi :lepi:. Canım senide ekledim ??? haziran yazdım inşallah sende listemizdeki hamişlerden biri de sen olursun.Tarihin belli değil diye eklememiştim ama madem belli değil neden haziran olmasın de mi :teselli:
Belkide 5.hamişş sen olucaksın turkbayragi :lepi:
ben 5.hamiş olmak istiyorum amaaaaaaaaaaaaaa....laelaelaelaelae
yaaaaaaaaaaaaaa...banane..bananeeee...:sm_cool::sm_cool:
siz isteyin yeterki neden olmasın keşke bu ay birsürü hamişş çıksaaa delikafadulden delikafaduldenben de 7. olayım bari...zemuszemus
Laluz yaptığın liste topiği canlandırdı birazda olsa..kutluyorum seni vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?