Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bengusu tebrikler bitanem a.s.

yetercim çok geçmiş olsun annen için..Bir an evvel şifa verir inşallah Allah:teselli:a.s.

bengüsu tebrikler canım zaten sen eşini bırakmayı istemiyodun..umarım hakkınızda hayırlısı olur...
25. inde kandil demek he...25. inde iğnelerim bitiyo dr randevum var umarım kandil bana hayırlı gelir...aşılamaya başladım bu arada söylim

bengüsu canım tebrik ederim inşallah bu mucize sizi tekrar bir araya getirir kocişinide yola getirir canım. yüce rabbim size bu mucize ile belkide bir işaret verdi birbirinizi bırakmayın diye.

arkadaşlar ben hamileyim az önce gebelik testi yaptım çift çizgi silik çıktı inanamıyorum ne yapıcam ben birazdan belki doktora gidip kanımda baktıracağım....
canım benimdelikafadulden.çok sevindim..daha şimdi girdim ve okudum ben de inanamıyorum,şoklardayım yaniii...delikafaduldenbak ne konuşmuştuk senle..güzel Allahım herşeyin hayırlısını veriyor gördünmü??bu bebek size kat be kat sağlık,mutluluk,huzur getirsin inşallah..ay sen demiştin,yani bu ihtimalden bahsetmiştin ama ne biliyim??genelde Türk filmlerinde olur ya böyle şeyler..:sm_cool:hep hakkımızda hayırlısı dedik,hayırlısı buymuş..duanı da öyle etmişsin zatenn..bundan sonra mutluluk sizinle tatlım bence..kaydirigubbakcemile5:1hug:

canım boğzında bir kitle tespit edildi ne olduğunu bilmiyoruz sindiğrafi yapıldı sonuçlar salı alıcağız inşş bir şey çıkmaz tatlım
çok geçmiş olsun canım,inşallah kötü bişey çıkmaz..aklına kötü şeyler getirme ,tamam?lmazozitif düşün..

kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr...transferim yarınnn sabah saatlerinde olacak..çok heyecanlıyımdelikafadulden..neolur dualarınızı esirgemeyin..sıkı sıkı tutusunlar bana inaşalllahhhh..:Saruboceq::Saruboceq:

Laluzzz dediğin gibi bu ay 7 hamişş çıkıcakk nan ermişmisin içinemi doğduukaydirigubbakcemile3

:lepi:İnşallah canım ama şöyle listeye baktım ve inşallah bu listeden bi 10 tane çıkar tüp bebeklerin hepsi çıkar inşallah onun haricinde aşılamalar var ee birde bunun yanında mucize bebekler var 10 bulur diyorum hadi hayırlısı.:lepi: 10 hamiş :lepi::Saruboceq::Saruboceq:

. Canım senide ekledim ??? haziran yazdım inşallah sende listemizdeki hamişlerden biri de sen olursun.Tarihin belli değil diye eklememiştim ama madem belli değil neden haziran olmasın de mi :teselli:

:dance::dance::dance:İnşallahh laluzumm inşallahhhh:dance:

kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr...transferim yarınnn sabah saatlerinde olacak..çok heyecanlıyımdelikafadulden..neolur dualarınızı esirgemeyin..sıkı sıkı tutusunlar bana inaşalllahhhh..:Saruboceq::Saruboceq:

Hayırlısı ilee rabbim inşallahh yüzünüü güldürücekk.Allaha emanett olll bebişler sana transfer edilince:Sarubocequalarımız seninle:Saruboceq:

. Canım senide ekledim ??? haziran yazdım inşallah sende listemizdeki hamişlerden biri de sen olursun.Tarihin belli değil diye eklememiştim ama madem belli değil neden haziran olmasın de mi :teselli:
Belkide 5.hamişş sen olucaksın turkbayragi :lepi:

Laluz yaptığın liste topiği canlandırdı birazda olsa..kutluyorum seni vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…