geliyorum didi gelmedi :mymeka:Ulaa sabooo hani eşin gelicekti nan msnden kaçtınn .:jeyyar:Burda yakaladım senikaydirigubbakcemile:mymeka:
selam kizlar
ben geldim ne var ne yok
fazla evde kalmiycam ben bugun yeni girdim geri cikicam
stres atmam gerek ne var ne yok
selam kizlar
ben geldim ne var ne yok
fazla evde kalmiycam ben bugun yeni girdim geri cikicam
stres atmam gerek ne var ne yok
Belkide 5.hamişş sen olucaksın turkbayragi :lepi:
kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr...transferim yarınnn sabah saatlerinde olacak..çok heyecanlıyımdelikafadulden..neolur dualarınızı esirgemeyin..sıkı sıkı tutusunlar bana inaşalllahhhh..:Saruboceq::Saruboceq:
Laluz yaptığın liste topiği canlandırdı birazda olsa..kutluyorum seni vereliniortak
Bengüsunun hamile kokusun kızların burunlarına ulaşmadı heralde pek kimse yok.Belkide nezle olmuşlardırkaydirigubbakcemile3 topiğin kızları burunları koku almıyor heralde:sm_cool:naniknaniknaniknanik
inşallah canım yarın tek gidip çift gelirsin ve 9 ay çift gezersin inşallah:Saruboceq::lepi:
Bu topikten mi :jeyyar:Şimdi haber bekliyorum,adı bende saklı bir arkadaş daha kan tahliline gitti...:asigim:
Ya kızlar Nevro nerelerde
artık gelmiyo mu?
listeler ne oldu
laluz mu yapıyo artık listeleri
iyi dileklerin için sağol tatlım ama ben yarım rahimim..tutma ihtimali yüksek olsun diye doktorum 2 embriyo koyacak ama ikisi de tutarsa biri alınacak..yarım rahim olduğum için çok riskli..:1no2nun için ben de diyorum ki,inşallah teki tutar da sağlıkla Allahım kucağıma almayı nasip eder..:Saruboceq::Saruboceq:
Şimdi haber bekliyorum,adı bende saklı bir arkadaş daha kan tahliline gitti...:asigim:
Şimdi haber bekliyorum,adı bende saklı bir arkadaş daha kan tahliline gitti...:asigim:
valla ben de öğreneli 1 sene ancak oluyor.bir tür rahim anomalisi.doğuştan yanii..sizinkilerin ancak yarısı kadar,hatta doktorum %40ı kadar demişti..hamile kalmamda sorun yok ama ilerleyen aylarda düşük tehlikesi ve erken doğum riski var..ama tabii sorunsuz doğuranlar da yok değil..benim durumum sizinkinden biraz daha zor yani..:dilcikar:zamanında moralimi çok bozdum bu yüzden ama artık bozmuyorum..yarım rahimli olup doğuran arkadaşlarımı gördükçe,moral buluyorum daha çok..Allahım yanımda..inşallah yardım edecek banaaa...:Saruboceq::Saruboceq:Yarım rahim mi? CADIARZU o nasıl oluyo canım yaaa kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?