Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kizlar
ben geldim ne var ne yok
fazla evde kalmiycam ben bugun yeni girdim geri cikicam
stres atmam gerek ne var ne yok

kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr...transferim yarınnn sabah saatlerinde olacak..çok heyecanlıyımdelikafadulden..neolur dualarınızı esirgemeyin..sıkı sıkı tutusunlar bana inaşalllahhhh..:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım yarın tek gidip çift gelirsin ve 9 ay çift gezersin inşallah:Saruboceq::lepi:

Bengüsunun hamile kokusun kızların burunlarına ulaşmadı heralde pek kimse yok.Belkide nezle olmuşlardırkaydirigubbakcemile3 topiğin kızları burunları koku almıyor heralde:sm_cool:naniknaniknaniknanik

Bengüsunun hamile kokusun kızların burunlarına ulaşmadı heralde pek kimse yok.Belkide nezle olmuşlardırkaydirigubbakcemile3 topiğin kızları burunları koku almıyor heralde:sm_cool:naniknaniknaniknanik

evet..yoksa herkes şimdi burda olurdusırnaşık şeysırnaşık şey

inşallah canım yarın tek gidip çift gelirsin ve 9 ay çift gezersin inşallah:Saruboceq::lepi:

iyi dileklerin için sağol tatlım ama ben yarım rahimim..tutma ihtimali yüksek olsun diye doktorum 2 embriyo koyacak ama ikisi de tutarsa biri alınacak..yarım rahim olduğum için çok riskli..:1no2nun için ben de diyorum ki,inşallah teki tutar da sağlıkla Allahım kucağıma almayı nasip eder..:Saruboceq::Saruboceq:

Ya kızlar Nevro nerelerde
artık gelmiyo mu?
listeler ne oldu
laluz mu yapıyo artık listeleri

Canım listeler iki basamaklı oldu öss gibi önce aylık listeye gireceksin sonra ANA LİSTE YANİ NEVRONUN liistesine geçiceksin..delikafaduldendelikafadulden.Nevronun listesinin yeri ayrı ben sadece mucizeler hep gözümüzn önünde olsun istedim. sositosositosositososito

Yarım rahim mi? CADIARZU o nasıl oluyo canım yaaa kafamçokkarıştı

Yarım rahim mi? CADIARZU o nasıl oluyo canım yaaa kafamçokkarıştı
valla ben de öğreneli 1 sene ancak oluyor.bir tür rahim anomalisi.doğuştan yanii..sizinkilerin ancak yarısı kadar,hatta doktorum %40ı kadar demişti..hamile kalmamda sorun yok ama ilerleyen aylarda düşük tehlikesi ve erken doğum riski var..ama tabii sorunsuz doğuranlar da yok değil..benim durumum sizinkinden biraz daha zor yani..:dilcikar:zamanında moralimi çok bozdum bu yüzden ama artık bozmuyorum..yarım rahimli olup doğuran arkadaşlarımı gördükçe,moral buluyorum daha çok..Allahım yanımda..inşallah yardım edecek banaaa...:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…