bengüsu senin adına çok sevindim allahım tamamına erdirsin bak ne güzel inşallah herşey yolunda giderde eşinlede aranız düzelir....:teytey:arkadaşlar ben hamileyim az önce gebelik testi yaptım çift çizgi silik çıktı inanamıyorum ne yapıcam ben birazdan belki doktora gidip kanımda baktıracağım....
selam arkadaşlar nasılsınız a.s.
dondurulmuşlarla deneyeceğiz bu ay sonu.4 embriyomuz var.öbürünün depresyonundan daha yeni çıktım diyebilirim 3 ayda.sizler nasılsınız?
inşallah bu kez kavuşursun bebeğine canım opuyorumnanaktandondurulmuşlarla deneyeceğiz bu ay sonu.4 embriyomuz var.öbürünün depresyonundan daha yeni çıktım diyebilirim 3 ayda.sizler nasılsınız?
heja naber?
ikizler napıyo
cinsiyetleri belli olmadı mı daha
azra azra ya bn bu drları anlayamıyorum cnm bizede aşılama diyolar drumuz aşaılama deniyelim aşılamayla olur diyo Alahım sen yardım et yarabbimmmm akıl emiyor bu drlara bnm eşim üroloğada gitti varikosel yok bizde eşimin kullandığı bi ilaç var o spermleri çk kötü etkliliyor evicap diye bir vitamin hapı birde trental diye bişi verdi ama biz sadece evicapı içiyoruz umarım etkili olur birde keçiboynuzu kürü yapıyoruz
kızlar bugün gece sevgili eltimle kaynım geliyor irlandadan eşimle onları havaalanında karşılayıp kaynanatörgile çat kapı supriz yapacağız belki bir kaç gün onlarda kalacağız bakalım nasıl geçecek günlerimiz elticağazım türkçe bilmiyor öğrenmek gibide bir niyeti yoktur görüntü onu gösteriyor yine birbirimize bön bön bakıp duracağız işaret diliyle konuşacağız ne gıcık bir durum ya yıllardan beri içimizde türkçe öğrenmiyor yada biliyor bilmemezlikten geliyor onlarında çocuğu yoktur eltim istiyor kaynım daha erken deyip erteliyor zaten eltimde çikolata kisti var hamile kalamıyor yurt dışında tedavide olmak istemiyor kendi dr. na güvenmiyor belki burda tedavi görecek ameliyat olacak kaynanamın yabancı gelini
Ya kızlar Nevro nerelerde
artık gelmiyo mu?
listeler ne oldu
laluz mu yapıyo artık listeleri
dondurulmuşlarla deneyeceğiz bu ay sonu.4 embriyomuz var.öbürünün depresyonundan daha yeni çıktım diyebilirim 3 ayda.sizler nasılsınız?
aaaaaaaaaaa kızlar asinin tedavisi iptalmi edildi niye şaşırdım haaaaaaaa.......................badem ne yaptı transferi oldumu haberi olan varmı ....ne çok soru sordum demi ama merakkkkkkkkkkk ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?