Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benim eşimdede globozoospermi var yüzde yüz bir kez tüp bebek denedim ama olumsuz 12. gün kanamam oldu 10. gün test yaptırdım0,37 çıktı doktorum ilaçlarını kes sonuç olumsuz dedi bu şekilde hamile kalanlar varmı çok merak ediyorum bana yardımcı olurmusunuz benide ekleyin

arkadaşlar ben hamileyim az önce gebelik testi yaptım çift çizgi silik çıktı inanamıyorum ne yapıcam ben birazdan belki doktora gidip kanımda baktıracağım....
bengüsu senin adına çok sevindim allahım tamamına erdirsin bak ne güzel inşallah herşey yolunda giderde eşinlede aranız düzelir....:teytey:

[COLOR="Red"]kızlar merhaba...uzun zamndan sonra bir uğrayayım dedim.beni hatırlamışsınızdır umarım.yeni hamişlerimiz de var.çok sevindim.yeni listenin sayfasını yazar mısınız?yeni hamişlerimiz de tebrik ederim[/COLOR]....

dondurulmuşlarla deneyeceğiz bu ay sonu.4 embriyomuz var.öbürünün depresyonundan daha yeni çıktım diyebilirim 3 ayda.sizler nasılsınız?

dondurulmuşlarla deneyeceğiz bu ay sonu.4 embriyomuz var.öbürünün depresyonundan daha yeni çıktım diyebilirim 3 ayda.sizler nasılsınız?

Canım moralini yüksek tutmaya çalış. İnşallah herşey yolunda gider. Mutlu haberlerini alırız. Allah yardımcın olsun

bengusu ıŞTE MUCıZE BU ama eğer aldırırsan senide kocanıda affetmem haaaa haberin olsun bebeişinde seni affetmez.sakın haaaa

yetercim ALLAH şifanızıı versin .umarım tahlilleri iyi çıkar sevindirir sizi

turkbayragi HAZİRAN AYI LİSTESİ turkbayragi

:CüvCüv: LİSTEMİZİN HAMİŞLERİ :CüvCüv:

1.HAMİŞİ EL MUALLİM:CüvCüv::ecrin_bebek:
2.HAMİŞİ ÖZLEMAKTAŞ :CüvCüv::ecrin_bebek:
3-HAMİŞİ SERA96 :CüvCüv::ecrin_bebek:
4-BENGÜSU:CüvCüv::ecrin_bebek:
5-YERİNİ AÇTIM BEKLİYORUM SAHİBİNİkaydirigubbakcemile3zemuszemus
EL MUALLİM VE ÖZLEMAKTAŞ ,SERA96 ,BENGUSUARKADAŞAR HEPİNİZİ TEBRİK EDİYORUM ALLAH KUCAĞINIZA ALMAYIDA NASİP ETSİN...DARISI DİĞER ARKADAŞLARIN BAŞINA ..AYAĞINIZI SÜRÜYÜN KIZLAR.

HAMİŞ ADAYLARI

1- SABİNA :CüvCüv:15 HAZİRAN
2-MELORABİS :CüvCüv:16 HAZİRAN
3-CORNELİA35 :CüvCüv:17 HAZİRAN
4-BİREBİRA:CüvCüv: 19 HAZİRAN
5-NERGİS55 :CüvCüv:20 HAZİRAN
6-BECUN:CüvCüv: 20 HAZİRAN
7-CAN-İSO :CüvCüv:21 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİND
8-LALUZ24Z :CüvCüv:21 HAZİRAN
9-ELİTU :CüvCüv:22 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
10-MAVİOJE :CüvCüv:25 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
11-CASPER33:CüvCüv: 26 HAZİRAN
12-UYKUCUŞİRİNE :CüvCüv:30 HAZİRAN
13-ÖZLEM82DO :CüvCüv:29 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
14-ASİ74:CüvCüv: 30 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİ İPTAL EDİLDİ AMA İNŞALLAH ANNESİNE SÜPRİZ YAPAR
15--OZTUN SONUÇ:CüvCüv: HAZİRAN ?????? 1. TÜP BEBEK -
16-BADEM :CüvCüv:?? HAZİRAN2.MİKROENJEKSİYON TEDAVİSİNDE
17-PİNKROSE :CüvCüv:??? HAZİRAN
18-OSETYA2007 :CüvCüv::??? HAZİRAN 1. Tüp Bebek -
19-SEVGİDOLU:CüvCüv: :??HAZİRAN 1. Tüp Bebek
20-^^SABİRSİZ^^ :CüvCüv:??? HAZİRAN

a.s.a.s.
1-SERANALAR
2-HARZEM
3-MİNOŞ
4-NESER
5-BALSURAT
6-GOKKBB
7-TÜLİNY
8-ZELAL81

lmaz:MUCİZE BANA UĞRAMAZ DEMEYİN ŞANSINIZI DENEYİNlmaz:

:lepi:.BURDAKİ HERKES BİR GÜN HAMİLE KALACAK :lepi:

[/QUOTE]

ASİCİM canım kusura bakma düzelttim inşallah mucize senin kapını çalar bu ay.Tedavisi ertelenipde gelen mucizelerden biri olursun inşallah.
Bengücüm bebeğin inşallah yuvanıza huzur getirir.:teytey:

Son düzenleme:
heja naber?
ikizler napıyo
cinsiyetleri belli olmadı mı daha

iyiyim bitanem ikizlerde iyi ellerinden öper canım cinsiyetleri daha tam belli değil ama doktor birtanesine erkek diyor diğeri daha kendini göstermedi hayırlısı bakalım ben de çok merak ediyorum sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor :CüvCüv:

turkbayragi HAZıRAN AYI LıSTESı turkbayragi

:CüvCüv: LıSTEMıZıN HAMıŞLERı :CüvCüv:

1.HAMıŞı EL MUALLıM:CüvCüv::ecrin_bebek:
2.HAMıŞı ÖZLEMAKTAŞ :CüvCüv::ecrin_bebek:
3-HAMıŞı SERA96 :CüvCüv::ecrin_bebek:
4-BENGÜSU:CüvCüv::ecrin_bebek:
5-YERıNı AÇTIM BEKLıYORUM SAHıBıNıkaydirigubbakcemile3zemuszemus
Bakalım bu ayın 5.hamişşi kim olucak opuyorumnanaktan
Bende istiyorummmm
:sinifsinif: :sinifsinif:

Son düzenleme:
aaaaaaaaaaa kızlar asinin tedavisi iptalmi edildi niye şaşırdım haaaaaaaa.......................badem ne yaptı transferi oldumu haberi olan varmı ....ne çok soru sordum demi ama merakkkkkkkkkkk ettim şimdi

Laluzzz dediğin gibi bu ay 7 hamişş çıkıcakk nan ermişmisin içinemi doğduukaydirigubbakcemile3

hadi gözün aydın bakalım..
cici cici geçin emi eltinle kaynananla kaydirigubbakcemile3

Ya kızlar Nevro nerelerde
artık gelmiyo mu?
listeler ne oldu
laluz mu yapıyo artık listeleri

nevro ev taşıyordu..
10 gün kadar yok..
iş yerindende bağlantısı kesilmiş..
zulal de liste yapıyor onunki aylık .. kaydirigubbakcemile5

o kadar uzak mı kaldın buralardan sen..
atlatmışsın şükür..
inş tutar bu kez canım..
hatırlıyoruz tabiki de..
Allah gönlüne göre versin inş..

aaaaaaaaaaa kızlar asinin tedavisi iptalmi edildi niye şaşırdım haaaaaaaa.......................badem ne yaptı transferi oldumu haberi olan varmı ....ne çok soru sordum demi ama merakkkkkkkkkkk ettim şimdi

asinin yumurtalar önceden çatladı herhalde..
E2 aniden düşmüş o yüzden iptal edilmiş..

badem transferi oldu dinleniyor..

yetercim inş annende birşey çıkmaz..
görülen önemsiz bir kitledir inş.
ayrıca eve net ve pc aldır kocişine..
turkbayragi sen olmadan olmaz.. kaydirigubbakcemile5

sağol tulincim biraz hazırcılık yaptım ama merak ettim hemen öğreneyim dedim....çok üzüldüm asi için ya ne güzel seviniyorduk bu ay oda hamiş çıkacaktı burdan allah hakkında hayırlısını versin inşallahhhhh doğal yoldan gelir bebişi supriz yapr kendinede bizlerede....bademcim inşallah bebişin sımsıkı tutunur annesine zamanında ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir......ya ben baya bir acıktım sabahtan beri iş yapıyordum sadece su içmekle yetindim şimdi banyo yapıp yemek yiyim diyorum ama bu seferde erinmeye başladım pc başında oturunca mayıştım galiba hade size güzel sohbetler bacılar biraz daha kalırsam pc başında klavyeyi falan yerim mazallah

bengüsu tebrik ederim canım çok sevindim..inşallah bu vesile ile eşinle aranız düzelir
yeterciğim çok geçmiş olsun tatlım..inşallah kötü bişey çıkmaz canım..rabbim annene şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…