Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bengücüm hayırlı olsun tebrik ederim canım allahım tamamına erdirsin:teytey: :teytey: :teytey:
hayat çooooookkkkkkk garip değilmi dostlar:uhm:

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ RABİM KİMSELERE DERT VERİP DERMAN ARATMASIN İNŞŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin canım canım annelerimiz onların gözünde hala bebek giibi küçücüğüzzzzsenağlama anneler kıymetini bilmeliyizzzz cnmmmm inş.bişiy çıkmazzz:Saruboceq:

YETEEEEEEEEEEEEERR turkbayragi turkbayragiama biz seni çok özlücez ya biz sensiz turkbayragi naparız yaaaaaaaaaa :1no2: :1no2:

turkbayragi turkbayragi YYAA ÇOK ÜZGÜNÜM ZATEN senağlama senağlama senağlama BENDE SİZLERİ ÖZLEYECEĞİM AMA YAPACAK BİR ŞEY YOK NET CAFE DDEN GÖRÜŞECEĞİZ ARTIK EVDEKİ GİBİ OLMAYAC AMA :sinifsinif: :sinifsinif: :1no2: :1no2:

amin canım canım annelerimiz onların gözünde hala bebek giibi küçücüğüzzzzsenağlama anneler kıymetini bilmeliyizzzz cnmmmm inş.bişiy çıkmazzz:Saruboceq:

EVET TATLIM BEN BABAMI KAYBETTİKTEN SONRA ANNEME HADA ÇOK ÖZEN GÖSTERİRİ OLDUM ALLAH ONLARI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN İNŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım galiba cesaret edemiyeceğim. Hayırlısı bakalım.

Bana sorarsan test gununu bekle simdi sonuc ne cıkarsa cıksın kafa karıştırıcı olacak. Ya boşyere sevinecek yada boş yere üzüleceksin. Doktorun dediği gun yapılan test daha gercek sonucu veriyor. Az daha sabret surda kac gun kaldı???

tamam canım. Çok sağolun kızlar. Hayırlısı bakalım bekleyeceğiz. Allah yardımcımız olsun

kız yeter eğer imkanınız varsa verme pc neti yiğenlerine sen al cafeya gidene kadar evde kal bence annenede çok çok geçmiş olsun canım allah tez zamanda şifasını versin inşallahhh...bizde babam öldükten sonra anneme baya düşkün olduk hemen hemen hergün yanına gidiyorum işlerini yapıyorum yorulmasın diye üzülmesin diye elimizden gelen herşeyi yapmaya çalışıyoruz yüce mevlam annelerimize babalarımıza sağlık sihhat afiyet huzur versin inşallahhhhhhhhhh

yetercim allah korktuğunuza uğratmasın canım inşallah............acil şifalar vensin anneciğine sağlıklı uzun ömürler versin.........

BENGÜcüm o tatlı melegin hatırına sapkasını önüne koyar düşünür eşin
harsey düzelecek inş
Rabbim sen cok büyüksün cok

Kızlar bengusuyu çok merak ediyorum :1no2: :1no2:
telefonu olan yok mu arasa
vereliniortak

Olaylardan uzakk kaldımm yeterrr nereye gıdıyorsunnn..:uhm::uhm:
Bu arada çokk geçmişş olsunn ınsallh sonuçlar güzel çıkıcaktır...
Belkıde sıradan bir lenf bezi şişmesi yada nodüldürCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…