canım Allah yardımcın olsun. Herşey yolunda gider inşallah. Hayırlı sonuç alırsın, sıkı sıkı tutunur tek ve sağlıklı bebişin. Riskli dediğin için tek ve sağlıklı diyorum canım.kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr...transferim yarınnn sabah saatlerinde olacak..çok heyecanlıyımdelikafadulden..neolur dualarınızı esirgemeyin..sıkı sıkı tutusunlar bana inaşalllahhhh..:Saruboceq::Saruboceq:
Elitu mu acaba fisfisfis
maalesef ben değildim. Ama eğer şimdilik talibi yoksa, 6.sıraya ben talip olsammmopuyorumnanaktanalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisKimkii bu arkidisss elitumuu yoksadelikafadulden
Oleyyyyyyyyyyyyyy beeee opuyorumnanaktan
esterya aşılamasının 11.günü hamile...
Kan değeri 38 çıkmış..:hooray::asigim:
Oleyyyyyyyyyyyyyy beeee opuyorumnanaktan
esterya aşılamasının 11.günü hamile...
Kan değeri 38 çıkmış..:hooray::asigim:
Sabina testi tekrarladın mı yani kesin sonucu aldın mı canım
iyi dileklerin için sağol tatlım ama ben yarım rahimim..tutma ihtimali yüksek olsun diye doktorum 2 embriyo koyacak ama ikisi de tutarsa biri alınacak..yarım rahim olduğum için çok riskli..:1no2nun için ben de diyorum ki,inşallah teki tutar da sağlıkla Allahım kucağıma almayı nasip eder..:Saruboceq::Saruboceq:
Sabina testi tekrarladın mı yani kesin sonucu aldın mı canım
iyi geceler canim arkadaslarim....
bugun benim dogum gunum, ve 29 yasina girdim....
yine yeni bir yas ve yine bebegimsiz gecen bir sene...
24 yasindan beri pesinden kostugum hayalim, canim, bazen dahada uzaklastigimi dusunsemde, cogu zaman her gecen saniye..gunun beni sana dahada yaklastirdigina inaniyorum...
ne olur bebegim gel artik, ben daha fazla sensiz yaslanmak istemiyorum, seni bir an once sarip sarmalamak istiyorum, doya doya koklamak istiyorum...
bundan sonraki gecen her animda seninde bizimle olmani o kadar istiyorumki anlatamam, seni simdiden o kadar çok seviyorum...
bu gece bunlari yazarken aglamak yerine sana sarilip uyumayi o kadar çok isterdimki....
ne olur bebegim bi dahaki yasgunumde beni daha fazla senisz birakma ve gel.....
çok sagol sabina, insallah evlat hasretiyle içi yanan herkes en yakin zamanda kavusur bebisine....
1- SABİNA 15 HAZİRAN
2-MELORABİS 16 HAZİRAN
3-CORNELİA35 17 HAZİRAN
4-BİREBİRA 19 HAZİRAN
5-NERGİS55 20 HAZİRAN
6-BECUN 20 HAZİRAN
KIZLAR DURUMLAR NEDİR HASTA OLAN YADA 6 SIRAYA YERLEŞEN VAR MI ARANIZDA.:sm_cool::sm_cool:sositososito
iyi geceler canim arkadaslarim....
bugun benim dogum gunum, ve 29 yasina girdim....
yine yeni bir yas ve yine bebegimsiz gecen bir sene...
24 yasindan beri pesinden kostugum hayalim, canim, bazen dahada uzaklastigimi dusunsemde, cogu zaman her gecen saniye..gunun beni sana dahada yaklastirdigina inaniyorum...
ne olur bebegim gel artik, ben daha fazla sensiz yaslanmak istemiyorum, seni bir an once sarip sarmalamak istiyorum, doya doya koklamak istiyorum...
bundan sonraki gecen her animda seninde bizimle olmani o kadar istiyorumki anlatamam, seni simdiden o kadar çok seviyorum...
bu gece bunlari yazarken aglamak yerine sana sarilip uyumayi o kadar çok isterdimki....
ne olur bebegim bi dahaki yasgunumde beni daha fazla senisz birakma ve gel.....
Günaydın Arkadaşlar;
Bu gün normalde adet olmam gerekirdi ama olmadım ve hiç belirti yok
ben normalde 28 günde mutlaka olurdum günüm şaşmazdı pazartesine kadar bekliyeceğim hala olmazsam ozaman test yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?