Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr...transferim yarınnn sabah saatlerinde olacak..çok heyecanlıyımdelikafadulden..neolur dualarınızı esirgemeyin..sıkı sıkı tutusunlar bana inaşalllahhhh..:Saruboceq::Saruboceq:
canım Allah yardımcın olsun. Herşey yolunda gider inşallah. Hayırlı sonuç alırsın, sıkı sıkı tutunur tek ve sağlıklı bebişin. Riskli dediğin için tek ve sağlıklı diyorum canım.

Elitu mu acaba fisfisfis

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisKimkii bu arkidisss elitumuu yoksadelikafadulden
maalesef ben değildim. Ama eğer şimdilik talibi yoksa, 6.sıraya ben talip olsammmopuyorumnanaktan
Oleyyyyyyyyyyyyyy beeee opuyorumnanaktan

esterya aşılamasının 11.günü hamile...

Kan değeri 38 çıkmış..:hooray::asigim:

Maaşallah. Allahım sağlıkla kucağına almasını nasip etsin. Darısı bizim başımıza inşallah.

iyi geceler kızlar ...esterya canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhhhhh sağlıklı şekilde kucağına aldığın günleride görürsün inşallahhh:teytey::sm_cool::teytey:....................şimdi gelelim merak sorusuna esteryanın sonucu neden bu kadar geç çıktı devlet hastaneleri bu saatte sonuç vermezler özeldemi yaptırdı bilemem yoksa yurtdışındamı oturuyor saat farkı var ondanmı lütfen badem cevaplarsan sevinirim :uhm:

Oleyyyyyyyyyyyyyy beeee opuyorumnanaktan

esterya aşılamasının 11.günü hamile...

Kan değeri 38 çıkmış..:hooray::asigim:

esterya tebrik ederim canım inşallah kucağına almayı nasip etsin rabbim:teytey::teytey::teytey:

Sabina testi tekrarladın mı yani kesin sonucu aldın mı canım

bugün pek giremedim kızlar.sabinacım sendemi test yaptıdın inşallah canım inşallah hamilesindir..........a.s a.s:teytey: :teytey:

canım inşallah duaların kabul olur bizimde dualarımız kabul olur Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

Sabina testi tekrarladın mı yani kesin sonucu aldın mı canım

yok canım ya yarın tekrarlıycaktım ama gerek kalmadı
az önce hafif bi lekelenme olmuş şimdide bakıyorum hala sökülmedi
sanırım adet olucam tatlım
çok üzüldüm bu ay meğersem çok umutluydum kendimden
ama nasip kısmet değilmiş artık inşallah bidaki aya
hala wc ye gidip bakmaktan uyku uyuyamadım geliyomu diye ama hala sökülmedi
hayırlısı artık canım ya biz elimizden geleni yapıyoruz

saat kaç oldu daha ben burdayım kociş gelmedi havaalanından ve acayip uykum geldi zaten yorgunum bütün gün iş yaptım niye geciktiler ya....geç saatte yat bide erkenden kalk kaynanatörün yanına git ordada işler bitmex hepsi başıma vay halime şimdiden ağlayım barimafoldumbeninşallah hemen kaçabilirim ordan eğer büyük kaynımgil gelirse önlarla konuşmuyoruz kaçmam kolay olur gelmezlerse yandım işte zaten sıcaklarda başladı hem yanacam hem işlerle uğraşacam bekle kaynanatörün mutfağı ben geliyorum malum içinden hiç çıkamayacağım yatağımıda getiririm içine tam olur gece gündüz beraber oluruz ayyyyyyyy içim daraldı birden dıkandımmı ne

iyi geceler canim arkadaslarim....
bugun benim dogum gunum, ve 29 yasina girdim....
yine yeni bir yas ve yine bebegimsiz gecen bir sene...
24 yasindan beri pesinden kostugum hayalim, canim, bazen dahada uzaklastigimi dusunsemde, cogu zaman her gecen saniye..gunun beni sana dahada yaklastirdigina inaniyorum...
ne olur bebegim gel artik, ben daha fazla sensiz yaslanmak istemiyorum, seni bir an once sarip sarmalamak istiyorum, doya doya koklamak istiyorum...
bundan sonraki gecen her animda seninde bizimle olmani o kadar istiyorumki anlatamam, seni simdiden o kadar çok seviyorum...
bu gece bunlari yazarken aglamak yerine sana sarilip uyumayi o kadar çok isterdimki....
ne olur bebegim bi dahaki yasgunumde beni daha fazla senisz birakma ve gel.....

canım benim ya kıyamam okurken tüğlerim diken oldu
doğum günün kutlu olsun tatlım
inşallah bebişin seni daha fazla bekletmez ve bir an önce sana süpriz yaparak gelir
dilerim yeni yaşına bebişinle girersin
öpüyorum seni

çok sagol sabina, insallah evlat hasretiyle içi yanan herkes en yakin zamanda kavusur bebisine....

iyi geceler arkadaşlar
bu gün kürtajdan sonra 37, günümdeyim hala adet olmamıştım ama bu akşam mağlesef yumurtan akına benzer akıntıyla karışık kahverengi lekelenmem oldu ama inanın bu saate kadar uyumadım bekledim devamı gelecek mi diye 5 dk bir wc ye gidip bakıyorum ama gerisi yok
yarın devamı gelir herhalde
çok üzüldüm kızlar ya ben bu ay kendimden çok umutluydum çok çalışmıştım ama mağlesef bu ayda olmadı
nasip kısmet artık..demekki zamanı var daha...
zaten bundan öncede nasıl hamile kaldıysam ben de anlamadım
ama rabbim büyük işte o ol derse oluyor
biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbime kalmış artık

Günaydın Arkadaşlar;

Bu gün normalde adet olmam gerekirdi ama olmadım ve hiç belirti yok
ben normalde 28 günde mutlaka olurdum günüm şaşmazdı pazartesine kadar bekliyeceğim hala olmazsam ozaman test yapacağım.

ayşe doğum günün kutlu olsun.
İnşallah bi dahaki doğum gününü bebeklerinle kutlarsın.
Allahım kucağını boş bırakmasın hiç bi zaman.
Türkiye'ye ne zaman geliyosun?
Bence Türkiye'ye gelince tüp bebek yaptırsan olmaz mı?
Bak kaç senedir yurt dışında uğraşıyosun olmuyo, belki Türkiye'de olucaktır.

İnşallah hamilesindir
Bugüne kadar şaşmayan adet şimdi şaştığına göre bence hamilesin.
Bende hamile olduğumu anlamamıştım.Hiçbir belirtim yoktu.
Sadece göğüslerim çok acıyodu.
Sen de nasıl?

esterya tebirik ediyorum darısı diğer arkaşlarımın başına inşallahhhh
listemizde maşallahı var yani sıra sıra geliyor herkese

ayşe cnm arkaşım açar açmaz yazın karşıma ç.ıktı çok kötü oldum gerçekten bizi bizden başka kimse anlamaz nasıl hayal kurduğunu çok iyi anlıyorum Rabbim inşallah en kısa zamanda minik mucizeni gönderir seninde ve inşallah ona sarılır ağlarsın tekrar tekrar söylüyorum Rabbim hepimize nasip etsin kucağımıza aldığımız günleri
Amin.............

Günaydın casper

kız Yağmurcan ne yapıyosun, sessiz sessiz durma orda.
bebişin napıyo?

esterya tebrik ederim
Allahım sağ salim kucaklamayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…