Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı hiç bir şey yok
sadece sivilce döktüm
inşallah hamileyimdir öyle olursa çok büyük bir süpriz olur

ayşecim doğumgünün kutlu olsun. canım inşallah bir dahaki doğumgününe kucağında bebişinle girersin canım.
evet bende aynı durumdayım akşamdan beri geldiler gene benimkiler soldan soldan. sağım solum hamişlerle doldu arkadaşım-kuzenlerim-amca oğullarımın eşleri- dayımın oğlunun eşi hepsi ve hepsi bende 29 yaşındayım ve bu ay 27 ay oldu uğraşalı hala yok hala yok. aralıkta 29 da bitecek ben hala bekliyorum bekliyorum ve hiç sonu gelmiyo bu beklemenin ne yapacağımıda her gün her akşam bir akrabamız arıyo hamile hamile diye beni soruyolar halamı yok diye. herkese düşünmüyorum demekten bıktım insanları kandırmaktan bıktım yalan söylemekten bıktım.en baştada kendimi bile bu yalana alıştırmaya çalışıyorum aslında ama kendimide kandırıyorum.

evet allahım bende bir mucize istiyorum senden bende allahım ama sanırım hakkatten bir mucizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızlar bengusu naptı acaba
eğer kayınvalidesine ve kocasına kızıp bebeğini aldırırsa çok kızarım onakötükedihüso
burda 100 lerce insan var bebek hasreti çeken
İnşallah eşiyle arası düzelir

casper bu ay sende preseed kullansana...

preseed aldım hazırda bekliyo ovulasyon testlerinden de aldım ama çalışma zamanında ankarada sınava gitmiş olucam yani 1 ay daha kaybedicem.demekki kısmet olmuyo hep bişi çıkıyo yada bana kısmet etmek istemiyo

ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı hiç bir şey yok
sadece sivilce döktüm
inşallah hamileyimdir öyle olursa çok büyük bir süpriz olur

canım benim ilk başta öyle ağrılar olmuyoı yani bende olmamıştı
gösğüs damarlarım belirginleşti
bide bel ağrımdı
diğer söylediklerini hamile olduğumu öğrendiğimden sonra oldu
hadi inşallah:Saruboceq:

evet bengüsü bence bebeğini aldırmamalı bende kızarım aldırırsa hemde çok kızarım ama tabiki bu bizim taraftan baktığımızda böyle. ama birleşme olmayacaksa tek başına babasız o bebeği büyütmekde tabiki zor olur ama imkansız değildir başedebilir bence o melek için başedilir. tabiki bu bengüsünün fikri saygı duymak gerekir. ama bir haftada sevgi bitmez bence ve bu melek onları birleştirmek için geldi anne ve babasını ayırmamak için geldi bence

Günaydın kızlar.Ayşecim doğum günün kutlu olsun inşallah yeni yaşında bebeğin seninle olur.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat hasreti çeken ümmeti muhammede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin .

cucu-pete :asigim:
bitanem
iyiki doğdun

bazen şarkılar anlatır
sen sustuğun zaman
dilleri zaman zaman yabancı gelsede
melodisiyle okşar gönülleri
keskin bıçak gibidir bazılarının notaları
kimi ise bir çiçek kokusudur
asırlarca süren...
zemherilerle kavrulsada ayrılık,
o da unutturur sapkın düşünceleri....
zaman geçer
yeni hayatlar kurulur
tek kalan hatıralardır düşüncelerde
öyle bir an gelmiştir ki
yüzünü bile unutmuşsundur artık onun...
yürek susar
dil konuşmaz olur
boğazına düğümlensede bi tutam sözcük
bir şarkıyla çıkıverir
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN..

sevcangoksel cnm :)) eskisi gibi giremiyorum ya unutuldum heralde burda yoksa her girdiimde takip ediyorum topicimizi bebik oldu diye bırakmadım sadece dinlenmem gerektiği için giremiyorum annemde veya kayınvalidemde kalıyorum birazda fransız kalıyorum olaylara ama yinede dualarım sizinle
bebikimde şimdilik iyiyiz teyzesi 21 hafta 2 günlük olduk korkularla geçti bu kadar inşallah 30 lu haftalarıda görürüm tehlike devam yani ama miniğime çok alıştımmm çok yaramaz benim oğluşş durmuyo inşallah sağlıkla gelir ve peşinden de sağlıklı kardeşleri gelir ( SıZLERDENNN)

ayyyyy cok tesekkür ederim canimmmmm:asigim: :kedi:
aysecimle beraber üfleyelim mumlara...
yeni yasimiz insallah bize saglik ve huzurla beraber bebislerimizi getirir:1rolleyes:

Yoruldum artık kavgalardan gözümde hiçbişey yok kızlar bebek bile artık..yoruldum..:1no2: :1no2: :1no2: beni listeye eklemeyin size fazla katılamam belki ama takipte olmaya çalışıcam Allaha emanet olun..

Yoruldum artık kavgalardan gözümde hiçbişey yok kızlar bebek bile artık..yoruldum..:1no2: :1no2: :1no2: beni listeye eklemeyin size fazla katılamam belki ama takipte olmaya çalışıcam Allaha emanet olun..

mafoldumbenmafoldumbenSabomm lütfenn yapma böylee:teselli:Ufak tefek kavgalarr oluyor herkezdee yasakkelime
Listedende çıkmıcaksın bikere nevomdannn izin aldınmıı ki:dilcikar::mymeka:

canimmm üzülme lütfen...
hepimiz zaman zaman sorunlar yasiyoruz maalesef...ama hayat!!
güclü olmamiz gerekiyor,ki sen cok güclü bi insansin biliyorum..
herseyin üstesinden gelecegine inaniyorum canim,sadece biraz sabir ve güven:teselli:

günaydın kızlar,
epey geciktim farkındayım dün testten sonra ağlaya ağlaya teyzeme gittim,onunda bugün oğlu evleniyor,yengelerim falan da ordaydı,çok sevindiler,bak dediler demek ki Allah ayrılmanızı istemiyor,bebek vesile oldu dediler,ben hemen eşimi arayamadım akşama doğru aradım,inanamadı,durdu,konuşamadı,kesin mi dedi,idrar testinde çıktı dedim ama birde kan testi yaptırmak gerekir dedim neyse şu an eve geldim,birazdan banyo yapacağım ve eşim gelecek doktora gideceğiz,bu arada sabah yine test yaptım yine 2 çizgi belirdi bu arada sabahın köründe midem kazındı ki ben sabah sabah pek bir şey yiyemem hemen bir şeyler yedim,sanırım eşimle tekrar biraraya geleceğiz ancak aynı şeyleri yaşamak istemediğim için onunla adamakılı konuşacağım bu arada bizi ayırmak isteyen anne ve ablalarıda sanırım bu haberden sonra hayal kırıklığına uğramışlardır,akşamda düğün var,size ancak yarın sabah yazarım sonucu ama belirtilerim gebelik belirtisi sanırım adetim de 3 gün gecikti,hamileysem aldırmam bu çocuğu ister eşimle ister onsuz büyütürüm çünkü ben şimdiden onu çok sevmeye başladım,içimde garip bir şeyler var,ona kıyamam ben,bundan sonrası hayırlısı olsun inşallah,kesinleşince dediğim gibi tekrar yazarım,hepinize bana destek olduğunuz için teşekkür ederim,hepinizden Allah razı olsun,Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırllı evlatlar nasip etsin. amin...

Son düzenleme:
hihoyyythihoyyythihoyyytAyşemm ve cucumm doğım gününüz kutluu olsun arkadaşlarrrr..yeni yaşınızz sizee hayırlıı gelsinn.Sağlıkk,huzurrr,bebek getirsin inşallahhhhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

bitaneciğim ağlattın beni :gitme:
aferim sana sanada bu yakışır
hiç bir şey sebepsiz değildir bunu unutma
o size Allahın bir mucizesi :Saruboceq:
aslında çok şey yazıcam ama .......

herşey gönlünce olsun bizi habersiz bırakma ne olur :sm_confused:

bengusu canım en iyisini yapmışsın
bebeği aldırmak olmazdı kesinlikle
en iyisi eşinle aranızın düzelmesi
inşallah çabucak düzelir aranız
kaynanan da yaptıklarından utanır belki

kızlar günaydın
herkesi öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oh iyi haber sonuda oh

CUCUM AYŞEM doğum gününüz kutlu olsun
ku caklarınız bebiş dolsun inş.hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…