Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yoruldum artık kavgalardan gözümde hiçbişey yok kızlar bebek bile artık..yoruldum..:1no2: :1no2: :1no2: beni listeye eklemeyin size fazla katılamam belki ama takipte olmaya çalışıcam Allaha emanet olun..

yaaa size noldu şimdiklava:
Allah Allah
noluyo kızlar
kendinize gelinklava:
her evde kavga oluyo
bizim evde olmuyo mu sanki bizde kavga ediyoruz ama gözümde bebek bile yok diycek kadar büyük bi sebepten kavga etmemişsinizdir yaaa
hepinizi sıra dayağına çekicem:roflol:

günaydın kızlar......ayşe57 cucupete doğumgününüz kutlu olsun canlarım....................inşallah bebişler bir dahaki doğumgününüzde kucağınızda olacak allahın izniyle..............rabbim sizlere o günleride gösterek inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

bengusu canım çok sevindim inan inşallah eşinle barışırsınızda kaynanala görümcelerin hasedinden çatlarda güm diye patlar......eşinle adam akıllı konuş eğer suyuna gidiyorsa anşlaşacaksanız barış kaynanangile fırsat verme onları sevindirme bitanem.....bebişinide sağlıklı bir şekilde büyüt güzelim................sabooooooooooooooo size ne oldu kız allah alllahhhhh ne oluyor ya topiğimizin karılarına gözmü deydi ne.......kız öfke anında sakın dua edim falan deme mazallah tutar mutar sakinleş canım hemende listeden çıkar falan demeler olmuyor haaaaaa sen 6 .lığı istiyordun dün galiba bugünde deiğine bak yarın tekrar fikrin değişir inşallah sakinleşince unutursun inşallah bugünki sıkıntını

sen nasılsın??toparlandın mıbiraz??üzülmek yokkk..
evet canim daha iyiyim

iyicanım vallaaa..pek kimse yok bugün.bengüsü hamile biliyrmusun???:sm_cool:

evet canim mucksss seninde bugun transfer var yanilmiyorsam allah yardimcin olsun

ŞenizHoşgeldinnn asimm :asigimeli kızımopuyorumnanaktan

mucksopuyorumnanaktan

Oleyyyyyyyyyyyyyy beeee opuyorumnanaktan

esterya aşılamasının 11.günü hamile...

Kan değeri 38 çıkmış..:hooray::asigim:

tbrler esterya kendisi cok yazmiyor galibaaa saglicakla kucagina alsin

Yoruldum artık kavgalardan gözümde hiçbişey yok kızlar bebek bile artık..yoruldum..:1no2: :1no2: :1no2: beni listeye eklemeyin size fazla katılamam belki ama takipte olmaya çalışıcam Allaha emanet olun..

canim ya ben esimle kavgalarimi bi anlatsam sanaa
artik komsular bile bikti ama yinede cok seviyorum evet suanda cok uzgunsun ama gececek
yok listeden cikmak ok

herkesin hamile haberine inanin kizlar cok sevindim ben
ama bengunun haberine o kadar cok sevindimki anlatamam
yani o bebege en cok bengunun ihtiyaci vardi ve tam bu zamanda
rabbim sen buyuksun sana binlerce sukur olsun kocanada kapak olsun
kaynanaya ne olsun oh olsun:lepi:

Hepiniz çok sağolun kızlar iyiki varsınız mafoldumben
ben bugün iyi diilim mafoldumben mafoldumben
toparlanmaya çalışıcam :a015:
hepinizi tek tek çok seviyorum
mafoldumben

Can_iso nasılsın sonucu nezaman öğreneceksinnasıl belirti var mı?lmaz:yoksa 6 hamiş sen misin?CADIARZU

Günaydın kızlar, bikaç gündür evde değildim doğru düzgün giremedim ama geldiğimde de güzel haberlerle karşılaştım çok şükür, yeni hamişlerimizi tebrik ederim, bengusu canımm rabbim bebişinle ve eşinle sağlıklı uzuuuuuuunn ömürler geçirmenizi nasip etsin inşallah, inan çok sevindim senin adına canım yaa

zulaliiim canım iyiyim çok şükür, sen nasılsın? ben aşılamayı 13 haziranda yaptırdım bugün aşılamada 1. hafta, ben genelde 24.günden sonra adet olurum normalde, bugün 25.günüm ama aşılamada henüz birinci haftam olduğu için test yapmıyorum daha erken, kasık ağrılarımdan ve batmalardan başkada herhangi bişeyim yok ne adet belirtisi, ne de hamilelik belirtisi, pazartesi sabah evde bi test yaparım belki yada kan testine giderim bakalım kısmetimizde bebiş varsa bu ay gelmiştir, yoksada hayırlısıyla bekliyoruz inşallah.

cucupete ve ayse57 kizlar dogum gununuz kutlu olsun bebissiz son yasiniz olsunnnnopuyorumnanaktan

gunaydın kızlar bugun doğanların doğum gunu ktlu bereketlı ols ınşşşşşşşşşşşşş
bengusuya cok sevındım ınşşş bebek mutluluk getırır...................
hamış olmayı beklyenler ınlşşş guzel haberuı tez zamanda verırler...........rabbım bu yılı bereketlı eylesın ınşşşşşşşşşşş........................bekletmesın yanan yureklerı ...................

bugün cumartesi ve kalabalık sayılırız değilmi kızlar........sabırsız dinlen kendini toparla canım herşey olacağına varır umarım iyilikle güzellikle sonuçlanır......asicin sen nasılsın iyisindir umarım yumoşlar bu sefer kötü etki bırakmamıştır sende inşallhhhh......belli oldumu türkiyeye geliş tarihiniz

kızlarrrrr jeyyyand yoktur galiba uzun zamandan beri karşılaşamıyoruz gelmiyormu yoksa benmi görmüyorum geliyorda...........en son tüp bebek rapaoru çıkartıyordu temmuzda tedaviye başlayacaklardı inşallahhh güzel haberler vecektir bizlere

birakti canim birakmazmi kocaman bi gobek
canim temmuzun ilk gunleri ama bilet daha almadim tam tarih belli degil 10 gune kadar ordayimmmmm:lepi:

Aysecim doğum günün kutlu olsun nice nice sağlıklı yaşlara canım. İyiki doğdun. Bebeğinde gelicek bir gün kucağına lütfen ümidini kaybetme belki söylemek kolay ama elden gelen başka bir şey yok canımcım. Ümit bizim gibileri ayakta tutuyor buda bizlerin sınavı kimisi istemez foldur foldur durmadan hamile kalır kimi ister olmaz hayat bu işte.:teselli::teselli:

hihoyyythihoyyythihoyyytAyşemm ve cucumm doğım gününüz kutluu olsun arkadaşlarrrr..yeni yaşınızz sizee hayırlıı gelsinn.Sağlıkk,huzurrr,bebek getirsin inşallahhhhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

cok sevindim canimcim yaa..
ohh diyebildim nihayet..
sizi ayirmaya calisanlar Allahindan bulsun,hasetlerinden catlasinlar insallah..

cucum doğum günün kutlu olsuna.s.:asigim:
İnşallah bi dahaki yaşını bebeklerinle kutlarsın:ecrin_bebek:

kızlar günaydın
herkesi öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oh iyi haber sonuda oh

CUCUM AYŞEM doğum gününüz kutlu olsun
ku caklarınız bebiş dolsun inş.hihoyyyt

cucum seninde doğum günün kutlu olsun canım. inşallah yeni yaşın sana meleğini getirir canım

cucupete ve ayse57 kizlar dogum gununuz kutlu olsun bebissiz son yasiniz olsunnnnopuyorumnanaktan

kizlar hepinize cok cok cok tesekkür ediyorumm:kedi::asigimpuyorumnanaktan

canım yazından çok etkilendim yaaa hakikaten hamile kalmak bir mucize. Bende bunları yaşadım daha düşünmüyoruz demekten bıkmıştım ama bir hamile görünce nasıl iç çekerdim nasıl özenirdim. Görümcem evlendi ilk geceden hamile kaldı 2 hafta sonra doğum yapacak benden hala haberleri yok tabi.
Ona da çok özenmiştim. Bizde neden olmuyor millet istediği zaman bebek sahibi oluyor die bence allah bizi çok seviyor burda çektiriyor bu sınavı başarıyla geçersek öbür tarafta inş rahat ederiz böyle düşün bu bizim sınavımız
burda hepimiz birbirimize destek olmak için varız. Bizim halimizden yine en iyi biz anlarız.
Sıkma canını yaş kaç olursa olsun içindeki umudunu yitirme
sonuçta eşin var o da senin bebeğin :d:d:d:d benim eşim bebek gibi çünkü onu çok seviyorum
tabiki herkes eşini çok seviyordur eminim.
Inş allahım duyar sesimizi bende hepiniz için çok dua ediyorum canım
hepimiz çok hassasız bu konudan sıkma canını

canım sana çok sevindim yaa allahım sonunda gönderdi meleğini sanada inş kucağınada alırsın sonrada ikinciyi yaparsın :d:d:d:d
eşinlede aran düzelir inş
kaynananları takma kafana rahat bir hamilelik geçir boşver herşey olacağına varır
onlar içinde kötü bişey deme allah herşeyi görüyor onlara elbet ya bu dünyada ya öbür dünyada hesabını ödetir hiç birşey hesapsız kalmaz
nasıl gidiyor ilk günlerin bakalım dinlen bol bol stresten uzak dur bol bol meyve ye canım bide ayva da ye bulursan gamzeleri oluyomuş öle diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…