Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

doğum günün kutlu olsun arkadaşım nice mutlu yıllara inş
seneyede bebişinle kutla inş allahın izniyle olcak merak etme biarz daha sabır
yeni yaşında allahım mucizeni gönderir inş

canım sakın üst görme olmayasın bende öyle olmuştu çünkü ayyy inş öyle olmuştur bende olunca çok ağladım üzüldüm bu ayda olmadı die ama meğer olmuş o üzüntüden sonra o sevinç nasıl mutlu etti beni hadi hayırlısı inş üst görmedir sende yanılırsın benim gibi

geçmiş olsun asicim inşallah o göbiş bebişlerle dolar

amin ins

kizlar guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler

tbrler canimmm

benimde gamzem varrrrrrrr
annem yemis demekki

Oleyyyyyyyyyyyyyy beeee opuyorumnanaktan

esterya aşılamasının 11.günü hamile...

Kan değeri 38 çıkmış..:hooray::asigim:

ÇOK SEVİNDİM YAA ESTERYA CANIM TEBRİK EDERİM ARAMIZDAN BİRİ DAHA MUCİZESİNE KAVUŞTU ALLAH KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP EDER İNŞ

:lepi::lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance:

kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr...transferim yarınnn sabah saatlerinde olacak..çok heyecanlıyımdelikafadulden..neolur dualarınızı esirgemeyin..sıkı sıkı tutusunlar bana inaşalllahhhh..:saruboceq::saruboceq:

inş canım hayırlısı olsun da hiç bırakmasınlar seni hemde bir değil iki tane meleğin olsun inş

Seracım senıde tebrık edıyorum yazdıĞın sayfayı aradım ama bulamadım neyse alıntı yapmadan yazarım bende
nıŞ kucaĞına alırsın sende yaaa Çok sevındım valla bu lıste bıze Çok hayırlı geldı bır sÜrÜ hamıŞ Çıktı ınŞ tedavıde olanların da sonuÇları ıyı gelırde hepımız hamıŞ oluruz kızlar gerÇekten Çok sevındım hepınıze allah bır bır topıĞın kadınlarının sesını duyuyor ıŞte tek tek gÖnderıyor mucızelerımızı

slm arkadaşlar benim eşiminde tam olarak rahatsızlığı belli değil dr un biri varikosel dedi renkli dobler ve ultrasonda bişey çıkmadı dr şaşırdı diğer gittiğimiz dr da yok dedi ama bir gerçek varki sperm sayıları düşük ne yapacağımızı şaşırdık bu arada benimde prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullanıyorum
allah tüm isteyenlere bekletmeden versin inşallah

can_isom canım tedavin hayırlı olsun
İnşallah hamilesindir:Saruboceq:
Allahım senin güzel yüzün gibi sana güzel bi bebek göndersin:Saruboceq:

jeyandı bende merak ediyorum
inşallah önemli bişey yoktur

Merhaba kızlar ben bugun adet olmam geerkiyordu hala gelen giden yok öğlen test yaptım negatif çıktı sanırım bu ay meleğim gelmedi olsaydı çıkardı heralde .Geçen hamileliğimde adet gününde yaptığım testte çıkmıştı.Doğrusu bu ay umutluydum çünkü ilk hamileliğimdeki gibi belirtiler yaşadım 10 güne yakındır sanki adet olacakmışım gibi belirti yaşıyorum .bu şekilde adet belirtileri erken yaşadığım ay hamile kalmıştım ama bu ay tutmadı galiba .Sizce test erken yapmış olabilirmiyim.Adetim daha gelmedi bazen gelecek gibi olup gidiyor.Normalde adetlerim gecikmez rabbim herşeyin hayırlısını versin.

ALLAHIM hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin sanada bizde tatlım hamilesindir inşş:Saruboceq:

hihoyyythihoyyythihoyyytAyşemm ve cucumm doğım gününüz kutluu olsun arkadaşlarrrr..yeni yaşınızz sizee hayırlıı gelsinn.Sağlıkk,huzurrr,bebek getirsin inşallahhhhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar günaydın
herkesi öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oh iyi haber sonuda oh

CUCUM AYŞEM doğum gününüz kutlu olsun
ku caklarınız bebiş dolsun inş.hihoyyyt

Tatlı anne adaylarının doğum günleri kutlu olsun..a.s.

doğum günün kutlu olsun arkadaşım nice mutlu yıllara inş
seneyede bebişinle kutla inş allahın izniyle olcak merak etme biarz daha sabır
yeni yaşında allahım mucizeni gönderir inş

hepinize çok tsk ederim....
bi dahaki ayda calismalarimizin 60.ayini kutlayacagiz, tam 60aydir bu yoldayiz ama iste nasip kismet...
cevremdeki hamilelere bakip bakip iç gecirmekten baska bisey yapamiyorum, ne tatli telasalar yasiyorlar, yok ekografiler cinsiyet, isim arama, hazirliklar, ben hep ozenerek takip ediyorum, en kotusu onlar konusurken ben yorum yapmaya bile korkuyorum...
artik cocuk sevmekten bile cekiniyorum cevremde aciyarak bakiyolar diye...
soranlara istemiyoruzda demiyorum artik, gecenlerde sordular fazla tanimadgim biri nasil olduysa benim cocugum olmuyo dedim ben bile kendime sasirdim....

en garanitisi kan tahlili canim, burda bana doktor idrar tahlilinin kesin sonucu için adet gecikmesinin 10.gunu demisti, yani bazen pozitifi hemen gorursun ama bazen bi negatif yaniltici olabilir...idrar testleri belli bi seviyeye gelen bhcg'de cikiyomus

kizlar ya size bisey soracaktim
ben en son 4haziranda adet oldum ama bugun goguslerim acayip sizliyo, adetliyken bile nerdeyse hic sizlamaz, bi kac gundur hafif hafif yokluyodu bugun baya bi hissettirdi, acaba ne olabilir?

can_isom canım tedavin hayırlı olsun
İnşallah hamilesindir:Saruboceq:
Allahım senin güzel yüzün gibi sana güzel bi bebek göndersin:Saruboceq:

slm canım İnşallah, rabbim hakkımızda hayırlısını versin bebişlerin zamanı geldikçe tek tek geliyo zaten, maaşallahı var haziran ayının, inşallah bizde katılırız haziran hamişlerine

mrb arkadaşlar
bugunlerde biraz duygusalım uykularım bölük sabahları kendi sesime uyanıyorum ağlıyorum eşim memlekete göndereyim diyor değişiklik olur sana diyor ama okullar yeni kapandı adetim e 7 günn kaldı sanırım ondan bazen böle duygusallaşıyorum sizler nasılsınızz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…