iyi geceler canim arkadaslarim....
Bugun benim dogum gunum, ve 29 yasina girdim....
Yine yeni bir yas ve yine bebegimsiz gecen bir sene...
24 yasindan beri pesinden kostugum hayalim, canim, bazen dahada uzaklastigimi dusunsemde, cogu zaman her gecen saniye..gunun beni sana dahada yaklastirdigina inaniyorum...
Ne olur bebegim gel artik, ben daha fazla sensiz yaslanmak istemiyorum, seni bir an once sarip sarmalamak istiyorum, doya doya koklamak istiyorum...
Bundan sonraki gecen her animda seninde bizimle olmani o kadar istiyorumki anlatamam, seni simdiden o kadar çok seviyorum...
Bu gece bunlari yazarken aglamak yerine sana sarilip uyumayi o kadar çok isterdimki....
Ne olur bebegim bi dahaki yasgunumde beni daha fazla senisz birakma ve gel.....
iyi geceler arkadaşlar
bu gün kürtajdan sonra 37, günümdeyim hala adet olmamıştım ama bu akşam mağlesef yumurtan akına benzer akıntıyla karışık kahverengi lekelenmem oldu ama inanın bu saate kadar uyumadım bekledim devamı gelecek mi diye 5 dk bir wc ye gidip bakıyorum ama gerisi yok
yarın devamı gelir herhalde
çok üzüldüm kızlar ya ben bu ay kendimden çok umutluydum çok çalışmıştım ama mağlesef bu ayda olmadı
nasip kısmet artık..demekki zamanı var daha...
Zaten bundan öncede nasıl hamile kaldıysam ben de anlamadım
ama rabbim büyük işte o ol derse oluyor
biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbime kalmış artık
geçmiş olsun asicim inşallah o göbiş bebişlerle dolar
kizlar guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler
canım sana çok sevindim yaa allahım sonunda gönderdi meleğini sanada inş kucağınada alırsın sonrada ikinciyi yaparsın :d:d:d:d
eşinlede aran düzelir inş
kaynananları takma kafana rahat bir hamilelik geçir boşver herşey olacağına varır
onlar içinde kötü bişey deme allah herşeyi görüyor onlara elbet ya bu dünyada ya öbür dünyada hesabını ödetir hiç birşey hesapsız kalmaz
nasıl gidiyor ilk günlerin bakalım dinlen bol bol stresten uzak dur bol bol meyve ye canım bide ayva da ye bulursan gamzeleri oluyomuş öle diyolar
Oleyyyyyyyyyyyyyy beeee opuyorumnanaktan
esterya aşılamasının 11.günü hamile...
Kan değeri 38 çıkmış..:hooray::asigim:
amin ins
[color="ındigo"]tbrler canimmm[/color]
benimde gamzem varrrrrrrr
annem yemis demekki
kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr...transferim yarınnn sabah saatlerinde olacak..çok heyecanlıyımdelikafadulden..neolur dualarınızı esirgemeyin..sıkı sıkı tutusunlar bana inaşalllahhhh..:saruboceq::saruboceq:
kızlarrrrr jeyyyand yoktur galiba uzun zamandan beri karşılaşamıyoruz gelmiyormu yoksa benmi görmüyorum geliyorda...........en son tüp bebek rapaoru çıkartıyordu temmuzda tedaviye başlayacaklardı inşallahhh güzel haberler vecektir bizlere
Merhaba kızlar ben bugun adet olmam geerkiyordu hala gelen giden yok öğlen test yaptım negatif çıktı sanırım bu ay meleğim gelmedi olsaydı çıkardı heralde .Geçen hamileliğimde adet gününde yaptığım testte çıkmıştı.Doğrusu bu ay umutluydum çünkü ilk hamileliğimdeki gibi belirtiler yaşadım 10 güne yakındır sanki adet olacakmışım gibi belirti yaşıyorum .bu şekilde adet belirtileri erken yaşadığım ay hamile kalmıştım ama bu ay tutmadı galiba .Sizce test erken yapmış olabilirmiyim.Adetim daha gelmedi bazen gelecek gibi olup gidiyor.Normalde adetlerim gecikmez rabbim herşeyin hayırlısını versin.
ayşe doğum günün kutlu olsun.
İnşallah bi dahaki doğum gününü bebeklerinle kutlarsın.
Allahım kucağını boş bırakmasın hiç bi zaman.
Türkiye'ye ne zaman geliyosun?
Bence Türkiye'ye gelince tüp bebek yaptırsan olmaz mı?
Bak kaç senedir yurt dışında uğraşıyosun olmuyo, belki Türkiye'de olucaktır.
esterya tebirik ediyorum darısı diğer arkaşlarımın başına inşallahhhh
listemizde maşallahı var yani sıra sıra geliyor herkese
ayşe cnm arkaşım açar açmaz yazın karşıma ç.ıktı çok kötü oldum gerçekten bizi bizden başka kimse anlamaz nasıl hayal kurduğunu çok iyi anlıyorum Rabbim inşallah en kısa zamanda minik mucizeni gönderir seninde ve inşallah ona sarılır ağlarsın tekrar tekrar söylüyorum Rabbim hepimize nasip etsin kucağımıza aldığımız günleri
Amin.............
ayşecim doğumgünün kutlu olsun. canım inşallah bir dahaki doğumgününe kucağında bebişinle girersin canım.
evet bende aynı durumdayım akşamdan beri geldiler gene benimkiler soldan soldan. sağım solum hamişlerle doldu arkadaşım-kuzenlerim-amca oğullarımın eşleri- dayımın oğlunun eşi hepsi ve hepsi bende 29 yaşındayım ve bu ay 27 ay oldu uğraşalı hala yok hala yok. aralıkta 29 da bitecek ben hala bekliyorum bekliyorum ve hiç sonu gelmiyo bu beklemenin ne yapacağımıda her gün her akşam bir akrabamız arıyo hamile hamile diye beni soruyolar halamı yok diye. herkese düşünmüyorum demekten bıktım insanları kandırmaktan bıktım yalan söylemekten bıktım.en baştada kendimi bile bu yalana alıştırmaya çalışıyorum aslında ama kendimide kandırıyorum.
evet allahım bende bir mucize istiyorum senden bende allahım ama sanırım hakkatten bir mucizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Günaydın kızlar.Ayşecim doğum günün kutlu olsun inşallah yeni yaşında bebeğin seninle olur.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat hasreti çeken ümmeti muhammede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin .
hihoyyythihoyyythihoyyytAyşemm ve cucumm doğım gününüz kutluu olsun arkadaşlarrrr..yeni yaşınızz sizee hayırlıı gelsinn.Sağlıkk,huzurrr,bebek getirsin inşallahhhhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar günaydın
herkesi öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oh iyi haber sonuda oh
CUCUM AYŞEM doğum gününüz kutlu olsun
ku caklarınız bebiş dolsun inş.hihoyyyt
günaydın kızlar......ayşe57 cucupete doğumgününüz kutlu olsun canlarım....................inşallah bebişler bir dahaki doğumgününüzde kucağınızda olacak allahın izniyle..............rabbim sizlere o günleride gösterek inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
Aysecim doğum günün kutlu olsun nice nice sağlıklı yaşlara canım. İyiki doğdun. Bebeğinde gelicek bir gün kucağına lütfen ümidini kaybetme belki söylemek kolay ama elden gelen başka bir şey yok canımcım. Ümit bizim gibileri ayakta tutuyor buda bizlerin sınavı kimisi istemez foldur foldur durmadan hamile kalır kimi ister olmaz hayat bu işte.:teselli::teselli:
Tatlı anne adaylarının doğum günleri kutlu olsun..a.s.
doğum günün kutlu olsun arkadaşım nice mutlu yıllara inş
seneyede bebişinle kutla inş allahın izniyle olcak merak etme biarz daha sabır
yeni yaşında allahım mucizeni gönderir inş
Merhaba kızlar ben bugun adet olmam geerkiyordu hala gelen giden yok öğlen test yaptım negatif çıktı sanırım bu ay meleğim gelmedi olsaydı çıkardı heralde .Geçen hamileliğimde adet gününde yaptığım testte çıkmıştı.Doğrusu bu ay umutluydum çünkü ilk hamileliğimdeki gibi belirtiler yaşadım 10 güne yakındır sanki adet olacakmışım gibi belirti yaşıyorum .bu şekilde adet belirtileri erken yaşadığım ay hamile kalmıştım ama bu ay tutmadı galiba .Sizce test erken yapmış olabilirmiyim.Adetim daha gelmedi bazen gelecek gibi olup gidiyor.Normalde adetlerim gecikmez rabbim herşeyin hayırlısını versin.
can_isom canım tedavin hayırlı olsun
İnşallah hamilesindir:Saruboceq:
Allahım senin güzel yüzün gibi sana güzel bi bebek göndersin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?