Sağlıkla gelsin dünyaya inşallahkızlar sera96 vardı ya tüp bebek yaptırmıştı hamileymiş 1 tane bebişi varmış.keseyi görmüşler.
Şafak 9 bitanem...:kedi:badem şafak ne zaman.hadi işallah rabbim bebişlerini korusun sıkı sıkı tutundursun sana..
ayyy..yarın inşallah elitunun hayırlı haberlerini alırız..:Saruboceq:
Evet canım zor bir dönem geçirdi ama Rabbim şükürler olsun ki yavrusunu ona bağışladıkızlar sera96 vardı ya tüp bebek yaptırmıştı hamileymiş 1 tane bebişi varmış.keseyi görmüşler.
Sağol canım. İnşallah. Sabah gidicem test için. Öğlen gelirim herhalde. İnşallah pozitif sonuç olur.ayyy..yarın inşallah elitunun hayırlı haberlerini alırız..:Saruboceq:
bengüüüü çok sevindim canım..
en çok bebeğe .. opuyorumnanaktan
eşin dursun kenarda :dilcikar:
canım artık çektiğin acı geride kalsın..
hep mutlu ol inş..
bir daha da aranıza kimse giremesin inş..
kocanla herşeyi çekinmeden konuş.
anasına güvenip çocuk gibi gitmesin bi daha :mymeka:
sağol tülinycim güzel dileklerine katılıyorum bende ve açıkçası hiç biri umrumda değil artık ne söylemiş ne demiş ben onları normal bir insan olarak görmüyorum o yüzden takmayacağım artık onları,önemli olan benim eşimle iyi olmam,şimdi onlar gördüler günlerini,eşim ve çocuğumu düşüneceğim artık :lepi:
inşallah en yakın zamanda senden de alırız mutlu haberi :1hug:
aymes gördüm seni gelmişsin,hoşgeldin,nasıldı tatilin
Canım sağol hoşbuldumŞeniz
çok güzeldi valla hemncecik bitti hiçbişey anlamdım:sinifsinif:
keşke daha uzun kalabilseydim ama napalım olmuyo işte
bol bol çalıştım 5 gün full yerimseniben
inşallah dolu gelmişimdir:Saruboceq:
sen nasılsın bitanem görüşmeyeli ne var ne yok:1hug:
iyiyim canım çok şükür hatta iyiyiz :asigim:ben hamileyim opuyorumnanaktan
preseed işe yaradı inşallah darısı başına :Saruboceq:
bu 1 hafta benim hayatımda çok farklı şeyler yaşattı,kötü başladı ama cumartesi aldığım kan testi sonucumla her şey iyi oldu çok şükür,inşallah böyle devam eder :Saruboceq:
Canım benim çok sevindim :lepi: hihoyyyt
çok ama çok tebrik edirm ne güzel bi haber bu böyle
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
ay biri beni durdursun
bengucum artık hamişsin he :CüvCüv: :CüvCüv: tebrikler bitanem
bengusu sende mmi preseed kullanmıştın kız.
peki kaç gün kullandın canım preseed i
günaydın kızlar bengusu çok sevindim tatlım rabbim mucizesini sende de gösterdi inş bir gün sıra bizede gelcek. :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: aymesim hoş geldin canım becun,can iso casperim sabırsızım kızlar herkez iyidir inş.dilerim süper bir hafta yaşarız hepimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?