Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar sera96 vardı ya tüp bebek yaptırmıştı hamileymiş 1 tane bebişi varmış.keseyi görmüşler.
Sağlıkla gelsin dünyaya inşallah
badem şafak ne zaman.hadi işallah rabbim bebişlerini korusun sıkı sıkı tutundursun sana..
Şafak 9 bitanem...:kedi:
ayyy..yarın inşallah elitunun hayırlı haberlerini alırız..:Saruboceq:

Aminn inşallah bizlere de moral olur opuyorumnanaktan

kızlar sera96 vardı ya tüp bebek yaptırmıştı hamileymiş 1 tane bebişi varmış.keseyi görmüşler.
Evet canım zor bir dönem geçirdi ama Rabbim şükürler olsun ki yavrusunu ona bağışladı
ayyy..yarın inşallah elitunun hayırlı haberlerini alırız..:Saruboceq:
Sağol canım. İnşallah. Sabah gidicem test için. Öğlen gelirim herhalde. İnşallah pozitif sonuç olur.

herkese günaydın,inşallah güzel bir gün olur hepimiz için opuyorumnanaktan

Ben geldimmmmmmmmhihoyyyt
herkese günaydınlar hepinizi çok ama çok özledimopuyorumnanaktan
inşallah herşey yolundadır ben bi geçmişi olumaya başlıyım
bakalım neler olmuş sizde bana önemli olayları yazarsanız sevinirim
hamişimiz varmı mesela en önemlisi bu tabiki
ben bugün çok yoğun olurum malum ilk iş günüm tatilden sonra
elimden geldiğince olmadığım sürenin hepsini okumaya çalıcışam:lepi:

aymes gördüm seni gelmişsin,hoşgeldin,nasıldı tatilin

Canım sağol hoşbuldumŞeniz
çok güzeldi valla hemncecik bitti hiçbişey anlamdım:sinifsinif:
keşke daha uzun kalabilseydim ama napalım olmuyo işte
bol bol çalıştım 5 gün full yerimseniben
inşallah dolu gelmişimdir:Saruboceq:
sen nasılsın bitanem görüşmeyeli ne var ne yok:1hug:

iyiyim canım çok şükür hatta iyiyiz :asigim:ben hamileyim opuyorumnanaktan
preseed işe yaradı inşallah darısı başına :Saruboceq:
bu 1 hafta benim hayatımda çok farklı şeyler yaşattı,kötü başladı ama cumartesi aldığım kan testi sonucumla her şey iyi oldu çok şükür,inşallah böyle devam eder :Saruboceq:

Canım benim çok sevindim :lepi: hihoyyyt
çok ama çok tebrik edirm ne güzel bi haber bu böyle
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
ay biri beni durdursun
bengucum artık hamişsin he :CüvCüv: :CüvCüv: tebrikler bitanem

evet canım çok şükür,bu perşembe keseyi görmeye gideceğiz,inşallah görürüm ve sağlıkla hayırlısıyla alırım kucağıma bebişimi
senden de duyacağız bu haberi yakında zemuszemus

günaydın kızlar bengusu çok sevindim tatlım rabbim mucizesini sende de gösterdi inş bir gün sıra bizede gelcek. :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: aymesim hoş geldin canım becun,can iso casperim sabırsızım kızlar herkez iyidir inş.dilerim süper bir hafta yaşarız hepimizde

bengusu sende mmi preseed kullanmıştın kız.

peki kaç gün kullandın canım preseed i

evet canım bu ya tatilde bende kullandım lk kez ve sadece 2 kere birlikteliğimizde kullandım hatta birincisinde acemiydik ikincide oldu sanırım ve ben o gün bir rüya gördüm bunu şimdi anlatıyorum size,doktora gitmişim,doktor bana beyaz bir zarf verdi,bunu 18inden sonra açacaksın dedi,18i benim regli günüm bu arada,1 gün gecikince yapmıştım idrar tahlilini,birde preseed kullandıktan ertesi gün bir iki damla nokta gibi kan geldi ki çok derinlerede sıkıp tahrişte etmedim,sanırım o gün oldu her şey,kullanın bence belki preseedden belki de eşimin değerlerinden bilmiyorum,askerden sonra geldiğinde doktora bile gitmediğimiz için değerlerin ne olduğunu bilmiyorum bile ....

sağol sidelyacım,çok şükür bende yaşadım bu mutluluğu,Rabbim hepinize yaşatsın inşallah en kısa zamanda Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…