ya kizlar yazilarinizi okurken canim transfer istedidelikafadulden
saka bi yana insallah en guzel sonuclari bizlere mujdelersiniz....
Duş için bir kaç gün daha sabretseydin keşke...Transferin daha çok yeni...
Sıcak su kullanmamaya dikkat et bari..
Ben 10.güne dek duş almayacağım..Transferden önce duş aldım..Daha önce de öyle yapmıştım...
Nasılsa şimdilik evdeyim..Kan tahlili için de çıkmayacağım..Eşim evde benden kan alıp hastaneye götürecek..Öyle sonuç alıcaz...
transferi olan arkaşlarım inşallah sıkı sıkı tutunur bebişler
bu arada ben transferin 2. günü duş almıştım ayıptır söylemesi nedeni rüya abdestimide aldım anlış hatırlamıyorsam 4. yada 5.günü işe başladım anadolu yakasından avrupa yakasına gidiyordum işe (servisle) yani olacağı varsa oluyor. ben dr sormuştum 12 gün yatayımmı diye oda hayır çalışabilirsin senin normal hamileden farkın yok dedi normal hamileler ata bile biniyorlar biliyolarmı hamile olduklarını demişti :)) tabi biraz abarttı o kadar bırakmayın tabi :)) ama 3.günüyse bence ılık duş alınabilir
haydi inşallah gelir bebişlerrrrr
Elitu canım,o zaman sana yaklaşık 7 bin 500 lük iğne yapıldı..Aşağı yukarı...
kaç yumurtan vardı ?
kaydirigubbakcemile3sağol canım inşallahhh...ya kizlar yazilarinizi okurken canim transfer istedidelikafadulden
saka bi yana insallah en guzel sonuclari bizlere mujdelersiniz....
Oh ne güzel nazar değmesin canım..benim dondurulmuşum yok....eğer şimdi tutmazsa gene denemek zorundayım herşeyi silbaştan....canım benden 15 yumurta toplanmış, 12 si işleme alınmıştı. 3 transfer edildi, 4 tanesi de donduruldu.
Evet canım eşim doktor.ama doktor bana yarından itibaren sıcak olmamak kaydıyla duş alabilirsin demiştiii??:uhm:ayyyy..nasıl sabredecen kız 10 gün??
ohhh..iyi vallaa..keyfin yerinde..kanı da evden verecen..eşin doktor muydu senin??:jeyyar:
sağol canım..ama ben dün de aldım duş..:kedi:doktorum dün için banyon kısa ve ılık olsun,yarından itibaren normal duşunu alabilirsin dedi..ben dün kısa(3 dk) ve ılık bir duş almıştım eve gelince..bugün de normal duşumu(yine ılık ama) aldım..CADIARZU
selam kızlar..........
Bana da duş alabilirsin dediler ama, ben burdaki tecrübeli arkadaşlarımı dinledim. Hala yıkanmadımdelikafadulden Yarın hastaneden geldikten sonra yıkanmayı düşünüyorum.
Canım moralini bozma, inşallah bişey olmamıştır. Moral önemli biliyosun. Kısmette varsa herşekilde Olur Allahın izniyle.benim için çok geç...inşallah bişey olmamıştır..:Saruboceq:
sizi çok sefiyom:asigim::asigim::asigim:a.s.
Sağol canım valla karışık durumum..Dışarı çıkmam yasak..Bütün gün yatakta yanımda laptop kk ya sardım valla...Eşim de evi silip süpürüyor...Rahat mı batıyor nedir..kaydirigubbakcemile3bademim canım keyfin yerinde görünüyo maaşallah allah bozmasın arkadaşlarımı keyifli görmek benimde neşemi yerine getiriyo canım allah hepimizin yüzünü güldürsün:1hug:a.s.
sizi çok sefiyom:asigim::asigim::asigim:a.s.
Canım moralini bozma, inşallah bişey olmamıştır. Moral önemli biliyosun. Kısmette varsa herşekilde Olur Allahın izniyle.
caneylom canım bebiş nasıll?
Sağol canım valla karışık durumum..Dışarı çıkmam yasak..Bütün gün yatakta yanımda laptop kk ya sardım valla...Eşim de evi silip süpürüyor...Rahat mı batıyor nedir..kaydirigubbakcemile3
Duygularımız karşılıklı :asigim::asigim::asigim:a.s.
iyi geceler canim arkadaslarim....
bugun benim dogum gunum, ve 29 yasina girdim....
yine yeni bir yas ve yine bebegimsiz gecen bir sene...
24 yasindan beri pesinden kostugum hayalim, canim, bazen dahada uzaklastigimi dusunsemde, cogu zaman her gecen saniye..gunun beni sana dahada yaklastirdigina inaniyorum...
ne olur bebegim gel artik, ben daha fazla sensiz yaslanmak istemiyorum, seni bir an once sarip sarmalamak istiyorum, doya doya koklamak istiyorum...
bundan sonraki gecen her animda seninde bizimle olmani o kadar istiyorumki anlatamam, seni simdiden o kadar çok seviyorum...
bu gece bunlari yazarken aglamak yerine sana sarilip uyumayi o kadar çok isterdimki....
ne olur bebegim bi dahaki yasgunumde beni daha fazla senisz birakma ve gel.....
Yoruldum artık kavgalardan gözümde hiçbişey yok kızlar bebek bile artık..yoruldum..:1no2: :1no2: :1no2: beni listeye eklemeyin size fazla katılamam belki ama takipte olmaya çalışıcam Allaha emanet olun..
günaydın kızlar,
epey geciktim farkındayım dün testten sonra ağlaya ağlaya teyzeme gittim,onunda bugün oğlu evleniyor,yengelerim falan da ordaydı,çok sevindiler,bak dediler demek ki Allah ayrılmanızı istemiyor,bebek vesile oldu dediler,ben hemen eşimi arayamadım akşama doğru aradım,inanamadı,durdu,konuşamadı,kesin mi dedi,idrar testinde çıktı dedim ama birde kan testi yaptırmak gerekir dedim neyse şu an eve geldim,birazdan banyo yapacağım ve eşim gelecek doktora gideceğiz,bu arada sabah yine test yaptım yine 2 çizgi belirdi bu arada sabahın köründe midem kazındı ki ben sabah sabah pek bir şey yiyemem hemen bir şeyler yedim,sanırım eşimle tekrar biraraya geleceğiz ancak aynı şeyleri yaşamak istemediğim için onunla adamakılı konuşacağım bu arada bizi ayırmak isteyen anne ve ablalarıda sanırım bu haberden sonra hayal kırıklığına uğramışlardır,akşamda düğün var,size ancak yarın sabah yazarım sonucu ama belirtilerim gebelik belirtisi sanırım adetim de 3 gün gecikti,hamileysem aldırmam bu çocuğu ister eşimle ister onsuz büyütürüm çünkü ben şimdiden onu çok sevmeye başladım,içimde garip bir şeyler var,ona kıyamam ben,bundan sonrası hayırlısı olsun inşallah,kesinleşince dediğim gibi tekrar yazarım,hepinize bana destek olduğunuz için teşekkür ederim,hepinizden Allah razı olsun,Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırllı evlatlar nasip etsin. amin...
Günaydın kızlar, bikaç gündür evde değildim doğru düzgün giremedim ama geldiğimde de güzel haberlerle karşılaştım çok şükür, yeni hamişlerimizi tebrik ederim, bengusu canımm rabbim bebişinle ve eşinle sağlıklı uzuuuuuuunn ömürler geçirmenizi nasip etsin inşallah, inan çok sevindim senin adına canım yaa
zulaliiim canım iyiyim çok şükür, sen nasılsın? ben aşılamayı 13 haziranda yaptırdım bugün aşılamada 1. hafta, ben genelde 24.günden sonra adet olurum normalde, bugün 25.günüm ama aşılamada henüz birinci haftam olduğu için test yapmıyorum daha erken, kasık ağrılarımdan ve batmalardan başkada herhangi bişeyim yok ne adet belirtisi, ne de hamilelik belirtisi, pazartesi sabah evde bi test yaparım belki yada kan testine giderim bakalım kısmetimizde bebiş varsa bu ay gelmiştir, yoksada hayırlısıyla bekliyoruz inşallah.
Merhaba kızlar ben bugun adet olmam geerkiyordu hala gelen giden yok öğlen test yaptım negatif çıktı sanırım bu ay meleğim gelmedi olsaydı çıkardı heralde .Geçen hamileliğimde adet gününde yaptığım testte çıkmıştı.Doğrusu bu ay umutluydum çünkü ilk hamileliğimdeki gibi belirtiler yaşadım 10 güne yakındır sanki adet olacakmışım gibi belirti yaşıyorum .bu şekilde adet belirtileri erken yaşadığım ay hamile kalmıştım ama bu ay tutmadı galiba .Sizce test erken yapmış olabilirmiyim.Adetim daha gelmedi bazen gelecek gibi olup gidiyor.Normalde adetlerim gecikmez rabbim herşeyin hayırlısını versin.
kızlar bugün transferim oldu...1.kalitede 2 embriyo transfer edildi..inşallah sıkı sıkı tutunurlar ve inşallah tek ve sağlıklı olur..ya transfer edilirken ultrasonda gördüm onları..yarabbim sen ne büyüksün:Saruboceq:..o kadar ilginç geldi ki..
düğün bitti nihayet ve daha yeni eve geldik,evet kızlar sonunda kan testimde de hamile olduğum çıktı şimdilik değerim 634,80 ve inşalllah bu değerim gün geçtikçe artar ve sağlıklı bir gebelik geçirip,sağlıkla alırım yavrumu kucağıma,yazacak çok şey var ama aynı anda yazamıyorum,yarın yazabilirsem bende hamileyim bölümünden de sevincimi paylaşacağım inşallah,perşembe günü keseyi görmeye gideceğiz eşimle :asigim: ailesi çok mutlu ve benim ailemde aynı şekilde,inşallah bu bebek tüm sorunları ortadan kaldırır ve her şey daha güzel olur,bu arada eşim eve döndü bugün,geçen hafta bugünler evden gitmişti ben ise hastanede sinir krizi geçirmiştim,neyse hatırlamak istemiyorum artık,inşallah herkesin bebeği olur hepimiz hakediyoruz bunu ben doğmadan henüz keseyi bile görmedim ama çok sevdim ben yavrumu,hepimizin yaşaması umuduyla :Saruboceq:
canlar, topigimin gülleri opuyorumnanaktan
ben 5 gün kadar aranızda olamayacagım ufak bir tatile cıkıyoruz kaydirigubbakcemile
sag salim dönersek inş bomba gibi dalarım topiğe
dilegim dönüşümde bir sürü güzel haber alayım delikafadulden
halay cekmekten belim kopsun:sm_cool:
hepinizi cok seviyorum Şeniz
vallahi meraktan catlarım ben ama yok yapacak birşey kaydirigubbakcemile3
sevgiler kaydirigubbakcemile5
İnşallah sorunsuz bir gebelik geçirir, sağlıklı şekilde bebişini alırsın kucağına.sağol canım iyi allaha şükürler olsun kalp atışımızıda aldık mutluyuz.....rabbim hlepimize tattırsın böyle mutlulukları.........
maşallah canım.
bademim insan ne şekil olursa olsun altında ne kadar şüphe olursa olsun ikinci çizgiyi görünce daha umutlu mutlu bekliyobende 5. gün yaptım negatif çıkar diye yaptım ama rabbim gösterdi büyüklüğünü biliyodu güzel allahım bekleyemiyceğimi ve pozitifi erkenden gösterdi bana ........... dilerim seninde igne miğne betahcg si değildir gerçektir bebeğinin ayak sesleridir.............inşallllllllllllaaaaaaaahhhhh:Saruboceq: :Saruboceq:
neyse ben artık kaçar hanımlar elitum inşallah yarın çok bekletmezsin güzel haber için bizi erkenden verirsin müjdeli haberi:lepi: :lepi::CüvCüv::CüvCüv:
iyi gecelermirmirmirmir
tuğbişim yarın sende bangır bangır bağırırsın inş hamileyim diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?