Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya kizlar yazilarinizi okurken canim transfer istedidelikafadulden

saka bi yana insallah en guzel sonuclari bizlere mujdelersiniz....

ama doktor bana yarından itibaren sıcak olmamak kaydıyla duş alabilirsin demiştiii??:uhm:ayyyy..nasıl sabredecen kız 10 gün??
ohhh..iyi vallaa..keyfin yerinde..kanı da evden verecen..eşin doktor muydu senin??:jeyyar:

sağol canım..ama ben dün de aldım duş..:kedi:doktorum dün için banyon kısa ve ılık olsun,yarından itibaren normal duşunu alabilirsin dedi..ben dün kısa(3 dk) ve ılık bir duş almıştım eve gelince..bugün de normal duşumu(yine ılık ama) aldım..CADIARZU

Bana da duş alabilirsin dediler ama, ben burdaki tecrübeli arkadaşlarımı dinledim. Hala yıkanmadımdelikafadulden Yarın hastaneden geldikten sonra yıkanmayı düşünüyorum.

canım benden 15 yumurta toplanmış, 12 si işleme alınmıştı. 3 transfer edildi, 4 tanesi de donduruldu.
Oh ne güzel nazar değmesin canım..benim dondurulmuşum yok....eğer şimdi tutmazsa gene denemek zorundayım herşeyi silbaştan....
ama doktor bana yarından itibaren sıcak olmamak kaydıyla duş alabilirsin demiştiii??:uhm:ayyyy..nasıl sabredecen kız 10 gün??
ohhh..iyi vallaa..keyfin yerinde..kanı da evden verecen..eşin doktor muydu senin??:jeyyar:
Evet canım eşim doktor.

Benim 3 dakkalık duş alabilmem mümkün değil....Saçlarımı yıkıcam,kremlicem,vücudumu sabunlucam ohooo..Öyle suya sabuna şampuana dokunmadan duş almak mümkün değil benim için..Zaten hafif grip gibi bir şey oldum..Nezle,öksürük.hapşuruk gidiyor valla...:bbo:

Bana da duş alabilirsin dediler ama, ben burdaki tecrübeli arkadaşlarımı dinledim. Hala yıkanmadımdelikafadulden Yarın hastaneden geldikten sonra yıkanmayı düşünüyorum.

benim için çok geç...inşallah bişey olmamıştır..:Saruboceq:

bademim canım keyfin yerinde görünüyo maaşallah allah bozmasın arkadaşlarımı keyifli görmek benimde neşemi yerine getiriyo canım allah hepimizin yüzünü güldürsün:1hug:a.s.

bademim canım keyfin yerinde görünüyo maaşallah allah bozmasın arkadaşlarımı keyifli görmek benimde neşemi yerine getiriyo canım allah hepimizin yüzünü güldürsün:1hug:a.s.
Sağol canım valla karışık durumum..Dışarı çıkmam yasak..Bütün gün yatakta yanımda laptop kk ya sardım valla...Eşim de evi silip süpürüyor...Rahat mı batıyor nedir..kaydirigubbakcemile3
sizi çok sefiyom:asigim::asigim::asigim:a.s.

Duygularımız karşılıklı :asigim::asigim::asigim:a.s.

Canım moralini bozma, inşallah bişey olmamıştır. Moral önemli biliyosun. Kısmette varsa herşekilde Olur Allahın izniyle.

caneylom canım bebiş nasıll?

sağol canım iyi allaha şükürler olsun kalp atışımızıda aldık mutluyuz.....rabbim hlepimize tattırsın böyle mutlulukları.........

bademim insan ne şekil olursa olsun altında ne kadar şüphe olursa olsun ikinci çizgiyi görünce daha umutlu mutlu bekliyobende 5. gün yaptım negatif çıkar diye yaptım ama rabbim gösterdi büyüklüğünü biliyodu güzel allahım bekleyemiyceğimi ve pozitifi erkenden gösterdi bana ........... dilerim seninde igne miğne betahcg si değildir gerçektir bebeğinin ayak sesleridir.............inşallllllllllllaaaaaaaahhhhh:Saruboceq: :Saruboceq:

neyse ben artık kaçar hanımlar elitum inşallah yarın çok bekletmezsin güzel haber için bizi erkenden verirsin müjdeli haberi:lepi: :lepi::CüvCüv::CüvCüv:
iyi gecelermirmirmirmir

ayşecim canım doğum gününü geç kutluyorum..
pc bozuktu.
inş bir dahaki yaşına bebeğinle bebeklerinle girersin canım benim.. opuyorumnanaktan

Yoruldum artık kavgalardan gözümde hiçbişey yok kızlar bebek bile artık..yoruldum..:1no2: :1no2: :1no2: beni listeye eklemeyin size fazla katılamam belki ama takipte olmaya çalışıcam Allaha emanet olun..

saboooooo lmaz:
hemen pes etmek yok..
bizde dünden beri konuşmuyorduk..
oluyor her evde canım..
canını çok sıkıyor takmamak mümkün değil ama boşver güzelim ya.
ölümlü dünya güzel güzel yaşasak ne var demi.. opuyorumnanaktan

bengüüüü çok sevindim canım..
en çok bebeğe .. opuyorumnanaktan
eşin dursun kenarda :dilcikar:

canım sonucun inş pozitif olucak..
moralini hiç bozma..
hep iyi düşün..

inş inş listende sende yerini alırsın canım..

hayırlısı olsun canım..
inş sonucu pozitif görürsün..

canım artık çektiğin acı geride kalsın..
hep mutlu ol inş..
bir daha da aranıza kimse giremesin inş..
kocanla herşeyi çekinmeden konuş.
anasına güvenip çocuk gibi gitmesin bi daha :mymeka:

nurum iyi tatiller..
çalışta bebekle dön inş..
hiç belli olmaz bu bebelerin işi..
geliversin göbeciğine.. opuyorumnanaktan

İnşallah sorunsuz bir gebelik geçirir, sağlıklı şekilde bebişini alırsın kucağına.

tuğbişim yarın sende bangır bangır bağırırsın inş hamileyim diye..

İnşallah tulinim Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…