Sabinam evet sevcanda geceden zeytinyağına batırıp .Sabah aç karnına yemiştiii..Sanırım sevcan 1.günü başlamıstı aklımda öyle kaldı:uhm:kızlar bende bu ay incir kürüne başlıyorum
bu gün adetimin 2. günü
nezaman başlamam gerekiyo acaba bilginiz var mı
bu akşam inciri zeytin yağına batırıp yarın kullnsam olur değil mi
ınşallahhhhh can isomm inşallahinşallah balıııımm rabbim hepimize tombik tombik bebişler versin inşallah amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
kızlar ben banyoya giriyom..bıcı bıcı yapıcam biraz..görüşürükk..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende duş almadım on gün bademcim çıkmıycaksan yıkanma boşver..........
slm kızlar elıtu test yaptıracaktı yanlış hatırlamıyorsam merak ettım yok burda
merhaba arkadaslar
ben incir kurunu soracaktim esim icin
yagda ne kadar bekliyo ,miktarlari ne kadar olacak
birde normal kullandigimiz zeytinyagi olurmu?
birde gunde kac tane yiyecek?
Asimm :jeyyar:KADIN doğumcu ve psikog doktorumuz nasılsınn:jeyyar:senin yumurtaların öcünüü alalım ama bu sefer senin doktordan:jeyyar:Benimkine o kadar işkence yeterkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaslar
Ben de aynısından oldum canım. Ama 10.000 ünitenin 3/2 sini bana enjekte ettiler. Dr öyle demiştiÇatlatma iğnesi olarak ne kullandınız? benimki 2 tane 5000 lik prenyl di..yani toplam 10.000 ünite...
Canım yarın test günüm. İdrar testini şuan bile yapmamak için zor zaptediyorum kendimi. Bugün geçmedi hiç. Eve falan sığmıyorum sanki. Kendimi dışarlara atmak istiyorum.sağol canım,kocişe söyliyim alsın..bu arada sen hiç idrar tesrti yapmış mıydın?yarın kan testin değilmi canım??
Canım ben de transfer öncesi nezle olmuştum. Çok korktum. Ama Allahtan hafif atlattım. Normalde hafif geçmezdi ama Rabbim yardım ediyor insana.Hayata renk katmak,monotonluktan kurtulmak lazım...-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
Tranfserin 2. gününden beri çok kötü nezleyim..biraz uzanıcam ben arkadaşlar...:1hug:
Osetya geç kaldım galiba, keşke yapmasaydın duş. Yaptıysan da moralini bozma ama, ben de transferden önce banyo yapmıştım. Saçlarımı annemin yardımıyla yıkıyorum lavaboda. Kokmayım die sık sık da ıslak mendil falan siliyoruz vücudumu. Ben de testi bekliyom yıkanmak için. hehehekızlar ben banyoya giriyom..bıcı bıcı yapıcam biraz..görüşürükk..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merhaba arkadaslar
begusu canım çok çok sevindim tebrik ediyorum Rabbim kimsenin yuvasını bozmasın bebeğinizle bir ömür boyu mutlu olun inşallah...sevgiler..
çok sevindim canımmm..sırnaşık şeysırnaşık şey inşallah herşey Allahın izniyle yoluna giriyor bak..hadi halayaaaa..:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?