Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bende bu ay incir kürüne başlıyorum
bu gün adetimin 2. günü
nezaman başlamam gerekiyo acaba bilginiz var mı
bu akşam inciri zeytin yağına batırıp yarın kullnsam olur değil mi
Sabinam evet sevcanda geceden zeytinyağına batırıp .Sabah aç karnına yemiştiii..Sanırım sevcan 1.günü başlamıstı aklımda öyle kaldı:uhm:
inşallah balıııımm rabbim hepimize tombik tombik bebişler versin inşallah amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
ınşallahhhhh can isomm inşallah

balımmm sevcan 2. günü başlamış canım
bende bakalım bu gece hazırlayıp yarın sabah yiyicemopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar ben banyoya giriyom..bıcı bıcı yapıcam biraz..görüşürükk..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Duş için bir kaç gün daha sabretseydin keşke...Transferin daha çok yeni...

Sıcak su kullanmamaya dikkat et bari..

Ben 10.güne dek duş almayacağım..Transferden önce duş aldım..Daha önce de öyle yapmıştım...
Nasılsa şimdilik evdeyim..Kan tahlili için de çıkmayacağım..Eşim evde benden kan alıp hastaneye götürecek..Öyle sonuç alıcaz...

bende duş almadım on gün bademcim çıkmıycaksan yıkanma boşver..........

transferi olan arkaşlarım inşallah sıkı sıkı tutunur bebişler
bu arada ben transferin 2. günü duş almıştım ayıptır söylemesi nedeni rüya abdestimide aldım anlış hatırlamıyorsam 4. yada 5.günü işe başladım anadolu yakasından avrupa yakasına gidiyordum işe (servisle) yani olacağı varsa oluyor. ben dr sormuştum 12 gün yatayımmı diye oda hayır çalışabilirsin senin normal hamileden farkın yok dedi normal hamileler ata bile biniyorlar biliyolarmı hamile olduklarını demişti :)) tabi biraz abarttı o kadar bırakmayın tabi :)) ama 3.günüyse bence ılık duş alınabilir
haydi inşallah gelir bebişlerrrrr

Ben de transferin olacağı gün hiç uyuyamadım sabaha karşı duş aldım ,abdest aldım..O gün bu gündür böyle geziyorum evin içinde...:kedi:

slm kızlar elıtu test yaptıracaktı yanlış hatırlamıyorsam merak ettım yok burda

merhaba arkadaslar
ben incir kurunu soracaktim esim icin
yagda ne kadar bekliyo ,miktarlari ne kadar olacak
birde normal kullandigimiz zeytinyagi olurmu?
birde gunde kac tane yiyecek?

merhaba arkadaslar

canım kuru incı akşamdan bır tane bır yemek kaşıgı zeytın yagının içie koyuyorsun sabah aç karnına yıyorsun sadece sabah aç karnına saf zeytın yagı var ya ondana.s

Asimm :jeyyar:KADIN doğumcu ve psikog doktorumuz nasılsınn:jeyyar:senin yumurtaların öcünüü alalım ama bu sefer senin doktordan:jeyyar:Benimkine o kadar işkence yeterkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet evet intikam sirasi benimkilerde hepsi de hatun ama olsun bizde hatuna bi guzellik dusunuruzkafamçokkarıştı

merhaba arkadaslar

esinemi erkeklerdedemi kullaniliyor CADIARZU

Çatlatma iğnesi olarak ne kullandınız? benimki 2 tane 5000 lik prenyl di..yani toplam 10.000 ünite...
Ben de aynısından oldum canım. Ama 10.000 ünitenin 3/2 sini bana enjekte ettiler. Dr öyle demişti

sağol canım,kocişe söyliyim alsın..bu arada sen hiç idrar tesrti yapmış mıydın?yarın kan testin değilmi canım??
Canım yarın test günüm. İdrar testini şuan bile yapmamak için zor zaptediyorum kendimi. Bugün geçmedi hiç. Eve falan sığmıyorum sanki. Kendimi dışarlara atmak istiyorum.

Hayata renk katmak,monotonluktan kurtulmak lazım...-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

Tranfserin 2. gününden beri çok kötü nezleyim..biraz uzanıcam ben arkadaşlar...:1hug:
Canım ben de transfer öncesi nezle olmuştum. Çok korktum. Ama Allahtan hafif atlattım. Normalde hafif geçmezdi ama Rabbim yardım ediyor insana.

kızlar ben banyoya giriyom..bıcı bıcı yapıcam biraz..görüşürükk..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Osetya geç kaldım galiba, keşke yapmasaydın duş. Yaptıysan da moralini bozma ama, ben de transferden önce banyo yapmıştım. Saçlarımı annemin yardımıyla yıkıyorum lavaboda. Kokmayım die sık sık da ıslak mendil falan siliyoruz vücudumu. Ben de testi bekliyom yıkanmak için. hehehe

Kasık ağrılarım çok şiddetli bastırıyor. Korkuyom kızlar. İnşallah korktuğum başıma gelmez.

merhaba arkadaslar

Ben de eşime tedaviden önce yapmıştım. Yarım kg inciri yıkayıp dörde bölüp, cam kavanoza koydum. Üstüne incirleri örtecek şekilde, zeytinyağı koydum. 2 gün falan hiç açmadık. Güneş görmeyen yerde muhafaza ettik. Hergün bikaç parça attı ağzına.

Elitu canım,o zaman sana yaklaşık 7 bin 500 lük iğne yapıldı..Aşağı yukarı...
kaç yumurtan vardı ?

begusu canım çok çok sevindim tebrik ediyorum Rabbim kimsenin yuvasını bozmasın bebeğinizle bir ömür boyu mutlu olun inşallah...sevgiler..

çok sevindim canımmm..sırnaşık şeysırnaşık şey inşallah herşey Allahın izniyle yoluna giriyor bak..hadi halayaaaa..:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:lepi: :teytey: :teytey: :teytey:

teşekkürler canlarım,iyiki varsınız :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…