aymesim hoşgeldin canım. demek hiç boş durmadın kız. hadi bakalım inşallah bu tatil size meleğinizi vermiştir canım.
günaydın kızlar bengusu çok sevindim tatlım rabbim mucizesini sende de gösterdi inş bir gün sıra bizede gelcek. :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: aymesim hoş geldin canım becun,can iso casperim sabırsızım kızlar herkez iyidir inş.dilerim süper bir hafta yaşarız hepimizde
günaydın kızlar nasılsınız?
bengucum açtığın topiğe de mesajımı yazdım ama buraya da eklemek istiyorum izninle...
benguuuuu canımmmm benimmmm..... eşinle barıştığına o kadar sevindim kii anlatamam tatlımmm... asker psikolojisiydi o zaman eşindeki tepki... bununda üstesinden gelebildiğinize çok sevindim... inşallah rabbim birdaha böyle bir ayrılığı nasip etmez ve dediğin gibi yoluna 3 kişilik devam edersin...sevinememşiltik bile doğru düzgün hamile olduğuna ama şimdi doyasıya tadını çıkarabiliriz halayın...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:Ne eylerse güzel eyler rabbim. sizin sınavınız da buymuş... çok şükür ki sonu güzel sonuçlandı canım arkadaşım... Rabbim sizi bir daha hiç mi hiç ayrı bırakmasın... minik yavrunuzla sıcacık bir ortamınız olsun...:sm_cool::sm_cool:delikafaduldendelikafadulden
topiğimizin en yeni annesi bunlar senin içina.s.:ecrin_bebek:
eee hemen sana da yönlendirelim meşhur soruyuuu...
geçenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay ne yaptın bakalım özel olarak hemen anlattt:lepi::lepi:
günaydın kızlar bengusu çok sevindim tatlım rabbim mucizesini sende de gösterdi inş bir gün sıra bizede gelcek. :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: aymesim hoş geldin canım becun,can iso casperim sabırsızım kızlar herkez iyidir inş.dilerim süper bir hafta yaşarız hepimizde
iyiyiz canım sen nasılsın. allerjin ne durumda canım.
inşallah seninde dediğin gibi süper bir hafta olur.
lazuzun listesi bereketli çıktı görüyomusunuz 7 dedi bu gidişle 7 olacak kesin
Günaydın Arkadaşlar;
20 Haziranda adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım. bir süpriz olurmu acaba,
muhtemelen benim kırmızılarda eli kulağında 25-26 adet günüm ama hafta sonu bel ağrısından öldüm resmen.
testte çıkabilir,benim 1 gün geçtiğinde çıkmıştı,inşallah hamilesindir :Saruboceq:
inşalla gelmez o kırmızılar ,sende hamiş olursun :Saruboceq:
can-_iso adet tarihin ne zaman canım 25 miydi
testte çıkabilir,benim 1 gün geçtiğinde çıkmıştı,inşallah hamilesindir :Saruboceq:
inşalla gelmez o kırmızılar ,sende hamiş olursun :Saruboceq:
Bademcim hayırlı olsun canım
transferin yapılmış inşallah bebişlerinm sıkı sıkı tutunurlar sana
herşey inşallah çok güzel olur ve 9 ay boyuncada hiççççççççç
terk etmezler seni Allah yardımcın olsun
canım sakın test yapma ve merak etme ben rüyamda gördüm seni yarım yamalak hatırlıyorum ama hamişitin bence bekle hiç olmasa 7 gun daha çok erken test yapmak için bile kalkam auzan yat dinlen keyfini çıkarBengusu tebrikler bitanema.s.
yetercim çok geçmiş olsun annen için..Bir an evvel şifa verir inşallah Allah:teselli:a.s.
hadi bakalım hayırlısı olsun canımumarım tutunmuşlardır .bu arda bendede var rahim anomisi ama ben sağlıkla dogururcama eminim iyi bakıcam bebeişime yeterki o gelsin hiç bişeycik olmaz korkmavalla ben de öğreneli 1 sene ancak oluyor.bir tür rahim anomalisi.doğuştan yanii..sizinkilerin ancak yarısı kadar,hatta doktorum %40ı kadar demişti..hamile kalmamda sorun yok ama ilerleyen aylarda düşük tehlikesi ve erken doğum riski var..ama tabii sorunsuz doğuranlar da yok değil..benim durumum sizinkinden biraz daha zor yani..:dilcikar:zamanında moralimi çok bozdum bu yüzden ama artık bozmuyorum..yarım rahimli olup doğuran arkadaşlarımı gördükçe,moral buluyorum daha çok..Allahım yanımda..inşallah yardım edecek banaaa...:Saruboceq::Saruboceq:
ayşecim bitanem iyitki doğmuşsun canım .biliyosun bütün yaşadıklarımızın bi sebebi var ALLAHın bildiği bişey var. sakın kızlar kızmasınlar ama bu topikte en çok senin bebeişinin olmasını istiyorum neden bilmem ilk gunden beridir çok emek verdin belkide onadandır.iyi geceler canim arkadaslarim....
bugun benim dogum gunum, ve 29 yasina girdim....
yine yeni bir yas ve yine bebegimsiz gecen bir sene...
24 yasindan beri pesinden kostugum hayalim, canim, bazen dahada uzaklastigimi dusunsemde, cogu zaman her gecen saniye..gunun beni sana dahada yaklastirdigina inaniyorum...
ne olur bebegim gel artik, ben daha fazla sensiz yaslanmak istemiyorum, seni bir an once sarip sarmalamak istiyorum, doya doya koklamak istiyorum...
bundan sonraki gecen her animda seninde bizimle olmani o kadar istiyorumki anlatamam, seni simdiden o kadar çok seviyorum...
bu gece bunlari yazarken aglamak yerine sana sarilip uyumayi o kadar çok isterdimki....
ne olur bebegim bi dahaki yasgunumde beni daha fazla senisz birakma ve gel.....
canım saqğlıklı kucagını almaya nasip etsin Rabbimmmmm hepimizin yüzünü guldursungünaydın kızlar,
epey geciktim farkındayım dün testten sonra ağlaya ağlaya teyzeme gittim,onunda bugün oğlu evleniyor,yengelerim falan da ordaydı,çok sevindiler,bak dediler demek ki Allah ayrılmanızı istemiyor,bebek vesile oldu dediler,ben hemen eşimi arayamadım akşama doğru aradım,inanamadı,durdu,konuşamadı,kesin mi dedi,idrar testinde çıktı dedim ama birde kan testi yaptırmak gerekir dedim neyse şu an eve geldim,birazdan banyo yapacağım ve eşim gelecek doktora gideceğiz,bu arada sabah yine test yaptım yine 2 çizgi belirdi bu arada sabahın köründe midem kazındı ki ben sabah sabah pek bir şey yiyemem hemen bir şeyler yedim,sanırım eşimle tekrar biraraya geleceğiz ancak aynı şeyleri yaşamak istemediğim için onunla adamakılı konuşacağım bu arada bizi ayırmak isteyen anne ve ablalarıda sanırım bu haberden sonra hayal kırıklığına uğramışlardır,akşamda düğün var,size ancak yarın sabah yazarım sonucu ama belirtilerim gebelik belirtisi sanırım adetim de 3 gün gecikti,hamileysem aldırmam bu çocuğu ister eşimle ister onsuz büyütürüm çünkü ben şimdiden onu çok sevmeye başladım,içimde garip bir şeyler var,ona kıyamam ben,bundan sonrası hayırlısı olsun inşallah,kesinleşince dediğim gibi tekrar yazarım,hepinize bana destek olduğunuz için teşekkür ederim,hepinizden Allah razı olsun,Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırllı evlatlar nasip etsin. amin...
canım yaa bi test yaptırsana bence artık belli olur seninki hadi test yaptırda bizide meraktan kurtar.umarım tutunmuştur bende çarşamba yaptırmayı düşünüyorum 8 gun olmuş olucak herhalde çıkar o zamanGünaydın kızlar, bikaç gündür evde değildim doğru düzgün giremedim ama geldiğimde de güzel haberlerle karşılaştım çok şükür, yeni hamişlerimizi tebrik ederim, bengusu canımm rabbim bebişinle ve eşinle sağlıklı uzuuuuuuunn ömürler geçirmenizi nasip etsin inşallah, inan çok sevindim senin adına canım yaa
zulaliiim canım iyiyim çok şükür, sen nasılsın? ben aşılamayı 13 haziranda yaptırdım bugün aşılamada 1. hafta, ben genelde 24.günden sonra adet olurum normalde, bugün 25.günüm ama aşılamada henüz birinci haftam olduğu için test yapmıyorum daha erken, kasık ağrılarımdan ve batmalardan başkada herhangi bişeyim yok ne adet belirtisi, ne de hamilelik belirtisi, pazartesi sabah evde bi test yaparım belki yada kan testine giderim bakalım kısmetimizde bebiş varsa bu ay gelmiştir, yoksada hayırlısıyla bekliyoruz inşallah.
banada perde var dediler ama olmadım ameliyat kaçtım hastaneden :))))))hımm hergün giremiyorum evde net yok eşimin iş yerine geldiğimde giriyorum ama ben sizlerikaydirigubbakcemile3 tanıyorum.
perde kalıtsal mış rahimi 2 ye bölen bir perde varmış o alındı ufak bi ameliyattı 1 aydan fazla oldu. hatta doktor 2.sine gerek duyulabilir demişti çünkü tam alamadım parçayı yırtılma olmasın diye dedi ama tekrar gittiğimde gerek olmadığını söledi ben ilk defa duydum sanırım benimki öle bişi deil bence sen onu netten bi araştır yada doktoruna sor bence bu arada aşılama sonucun bellimi bbizde 6 ay deneyecekmişiz sonra aşılama dedi doktor
İnşallah pek umudum yok ama allahdan ümit kesilmez
dün bel ağrısında öldüm hiç bir iş yapmadan yattım. hir halsizlik e uyku hali var bende
günümü geçme psikolojisi beni çok heyecanlandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?