Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar nasılsınız?

bengucum açtığın topiğe de mesajımı yazdım ama buraya da eklemek istiyorum izninle...

benguuuuu canımmmm benimmmm..... eşinle barıştığına o kadar sevindim kii anlatamam tatlımmm... asker psikolojisiydi o zaman eşindeki tepki... bununda üstesinden gelebildiğinize çok sevindim... inşallah rabbim birdaha böyle bir ayrılığı nasip etmez ve dediğin gibi yoluna 3 kişilik devam edersin...sevinememşiltik bile doğru düzgün hamile olduğuna ama şimdi doyasıya tadını çıkarabiliriz halayın...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:Ne eylerse güzel eyler rabbim. sizin sınavınız da buymuş... çok şükür ki sonu güzel sonuçlandı canım arkadaşım... Rabbim sizi bir daha hiç mi hiç ayrı bırakmasın... minik yavrunuzla sıcacık bir ortamınız olsun...:sm_cool::sm_cool:delikafaduldendelikafadulden

topiğimizin en yeni annesi bunlar senin içina.s.:ecrin_bebek:

eee hemen sana da yönlendirelim meşhur soruyuuu...
geçenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay ne yaptın bakalım özel olarak hemen anlattt:lepi::lepi:

günaydın topiğin gülleri erkencisiniz yine

Hoşbuldum canım çok sağolŞeniz

canım ya zaten duygusal balık burcuyum şimdi daha da duygusal oldum,bu arada sanırım bebişte annesi gibi şubatta doğacak inşallah,babası yandı birken iki balık olacağız opuyorumnanaktan

her şey için çok sağolun,sizler gerçek dostum oldunuz,destek oldunuz,iyi ki varsınız,Rabbim size de göstersin bu mucizeyi,ne yaptığıma gelince,1 hafta tatile gitmiştik orda oldu ne olduysa,2 kez preseed kullandık,bazen üşendik kullanmadık,onun dşında özel bir şey yapmadık...
fakat ben her cuma günü yasin okudum,meryem suresini sürekli okudum,birde bir şey daha yaptım ama bilmiyorum belki bu tür şeylere inanmazsınız fakat ben inandığım için yaptım,3 cuma üst üste Zuhurat Baba türbesine gittim,yasin okudum,dua ettim yani Allahtan istedim ama bu türbeyide ziyaret ettim çünkü duydum ki 3 cuma üst üste gidince dilekler kabul olurmuş,son cuma günü akşamıda tatile gittik,öyle denk gelmişti,her şeyin hayırlısı,bunlar vesiledir,Allah yazdıktan sonra diye düşünüyorum....

iyiyiz canım sen nasılsın. allerjin ne durumda canım.

inşallah seninde dediğin gibi süper bir hafta olur.

lazuzun listesi bereketli çıktı görüyomusunuz 7 dedi bu gidişle 7 olacak kesin

Günaydın Arkadaşlar;

20 Haziranda adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım. bir süpriz olurmu acaba,

Sidelyacıım canım sağol iyiyim çok şükür sen nasılsın? bugün 27.günüm test yapıcamda bekliyorum bakalım yapsammı yapmasammı diye, negatif çıkınca kötü oluyo çünkü daha erkenmi diyede karar veremedim

Günaydın Arkadaşlar;

20 Haziranda adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım. bir süpriz olurmu acaba,

testte çıkabilir,benim 1 gün geçtiğinde çıkmıştı,inşallah hamilesindir :Saruboceq:

muhtemelen benim kırmızılarda eli kulağında 25-26 adet günüm ama hafta sonu bel ağrısından öldüm resmen.

inşalla gelmez o kırmızılar ,sende hamiş olursun :Saruboceq:

Bademcim hayırlı olsun canım
transferin yapılmış inşallah bebişlerinm sıkı sıkı tutunurlar sana
herşey inşallah çok güzel olur ve 9 ay boyuncada hiççççççççç
terk etmezler seni Allah yardımcın olsun

can-_iso adet tarihin ne zaman canım 25 miydi

canım, benim günler buara pek birbirini tutmuyo geçen ay doğum kontrol hapı kullandım 26.günümde adet olmuştum bu ay aşılama 18. gün yapıldı, şuan 27.günümdeyim ama hala bişey yok acaba bikaç gün daha beklesemmi diyorum

testte çıkabilir,benim 1 gün geçtiğinde çıkmıştı,inşallah hamilesindir :Saruboceq:

inşalla gelmez o kırmızılar ,sende hamiş olursun :Saruboceq:

İnşallah pek umudum yok ama allahdan ümit kesilmez
dün bel ağrısında öldüm hiç bir iş yapmadan yattım. hir halsizlik e uyku hali var bende
günümü geçme psikolojisi beni çok heyecanlandırıyor

günaydın kızlar.......
aymesim hoşgeldin tatilde yaptın iyice dinlenmişsindir inşallah darısı bizlere...........

günaydin kizlarrrr,nasilsiniz???
elitu test verecekti degil miiiidelikafadulden
hadi bakalim insallah artik güzel haberler duymaya baslariz

Çok sağol canım.Hayırlısı ile olur inşallah opuyorumnanaktan

Allah hepimize nasib etsin inşallah:Saruboceq:

gunayyydınnnnnnn iyiy haftalarrr

Bengusu tebrikler bitanem a.s.

yetercim çok geçmiş olsun annen için..Bir an evvel şifa verir inşallah Allah:teselli:a.s.
canım sakın test yapma ve merak etme ben rüyamda gördüm seni yarım yamalak hatırlıyorum ama hamişitin bence bekle hiç olmasa 7 gun daha çok erken test yapmak için bile kalkam auzan yat dinlen keyfini çıkar
hadi bakalım hayırlısı olsun canımumarım tutunmuşlardır .bu arda bendede var rahim anomisi ama ben sağlıkla dogururcama eminim iyi bakıcam bebeişime yeterki o gelsin hiç bişeycik olmaz korkma
ayşecim bitanem iyitki doğmuşsun canım .biliyosun bütün yaşadıklarımızın bi sebebi var ALLAHın bildiği bişey var. sakın kızlar kızmasınlar ama bu topikte en çok senin bebeişinin olmasını istiyorum neden bilmem ilk gunden beridir çok emek verdin belkide onadandır.

cucummmm seninde doğumgununn kutlu oılsun bitanem niced mutlu bebeişli yıllara inşallaahhhh
canım saqğlıklı kucagını almaya nasip etsin Rabbimmmmm hepimizin yüzünü guldursun
canım yaa bi test yaptırsana bence artık belli olur seninki hadi test yaptırda bizide meraktan kurtar.umarım tutunmuştur bende çarşamba yaptırmayı düşünüyorum 8 gun olmuş olucak herhalde çıkar o zaman
banada perde var dediler ama olmadım ameliyat kaçtım hastaneden :))))))
İnşallah pek umudum yok ama allahdan ümit kesilmez
dün bel ağrısında öldüm hiç bir iş yapmadan yattım. hir halsizlik e uyku hali var bende
günümü geçme psikolojisi beni çok heyecanlandırıyor

canım testtt yaapppppppp hadiiiii umarım vardır bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…