arkadaşlar benide listenize alırmısınız lütfen banada belki uğurlu gelir 25 haziran teşekkür ederim
gunayyydınnnnnnn iyiy haftalarrr
canım sakın test yapma ve merak etme ben rüyamda gördüm seni yarım yamalak hatırlıyorum ama hamişitin bence bekle hiç olmasa 7 gun daha çok erken test yapmak için bile kalkam auzan yat dinlen keyfini çıkar
hadi bakalım hayırlısı olsun canımumarım tutunmuşlardır .bu arda bendede var rahim anomisi ama ben sağlıkla dogururcama eminim iyi bakıcam bebeişime yeterki o gelsin hiç bişeycik olmaz korkma
ayşecim bitanem iyitki doğmuşsun canım .biliyosun bütün yaşadıklarımızın bi sebebi var ALLAHın bildiği bişey var. sakın kızlar kızmasınlar ama bu topikte en çok senin bebeişinin olmasını istiyorum neden bilmem ilk gunden beridir çok emek verdin belkide onadandır.
cucummmm seninde doğumgununn kutlu oılsun bitanem niced mutlu bebeişli yıllara inşallaahhhh
canım saqğlıklı kucagını almaya nasip etsin Rabbimmmmm hepimizin yüzünü guldursun
canım yaa bi test yaptırsana bence artık belli olur seninki hadi test yaptırda bizide meraktan kurtar.umarım tutunmuştur bende çarşamba yaptırmayı düşünüyorum 8 gun olmuş olucak herhalde çıkar o zaman
banada perde var dediler ama olmadım ameliyat kaçtım hastaneden :))))))
canım testtt yaapppppppp hadiiiii umarım vardır bebiş
günaydın kızlaaaarrrrr :teytey:
ben gelmeyeli neler olmuş burada böyledelikafadulden
bengücüm rabbim tamamına erdirsin allahım bu nedir böyle sen ne yücesin ne ulusun ol dediğiğn anda neler olmuyor bengücüm çok sevindim yeniden aile oldunuz hemde 3 kişi olarak rabbim ağız tadınızı bozmasın inşallah :Saruboceq:
bademcim inşallah meleğin seninle senin çok emeğin var rabbim karşılıksız bırakmayacak inşallah :Saruboceq:
aymes hoşgeldin canım inşallah sende bengü gibi dolu dolu gelmişsindir 3 kişi olaraktan zemuszemus
elitucumun test günü bugün heyecanla beklemedeyiz elitu hayırlı haberlerle gel inşallah :CüvCüv:
kızlar gunaydın.yenı hamılelerı tebrık edıyorum.ne guzel mucızeler gelmıs yıne.rabbım tamamına erduırsın ınsallah..
sonuc bekleyenlerede mevlam pozıtıfı gostersın ınsallah..
gunayyydınnnnnnn iyiy haftalarrr
canım testtt yaapppppppp hadiiiii umarım vardır bebiş
Bademmm kıs sana yazdım yukarda okumadınmı ayyy
Şimdik hastaneden geldim. Kan testi verdim 3 saat sonra sonucu alıcam
testi verene kadar gecikmedir diyordum ama şimdi heyecan bastı
Kızlarrr ben gelldimmmm
Şimdi eve girdim. Daha kahvaltı bile yapmadım. Hemen sizi merakta bırakmayım diye pc yi açtım.
veee Allahıma binlerce şükürler olsun ki, HAMİLEYİM: Ne diyeceğimi, nasıl anlatacağımı bilemiyorum.:roflol: Allahım Ya Rabbim hep*inize nasip etsin inşallah.
Kızlarrr ben gelldimmmm
Şimdi eve girdim. Daha kahvaltı bile yapmadım. Hemen sizi merakta bırakmayım diye pc yi açtım.
veee Allahıma binlerce şükürler olsun ki, HAMİLEYİM: Ne diyeceğimi, nasıl anlatacağımı bilemiyorum.:roflol: Allahım Ya Rabbim hep*inize nasip etsin inşallah.
Kızlarrr ben gelldimmmm
Kızlarrr ben gelldimmmm
Kızlarrr ben gelldimmmm
Tebrikler elitucuğum,Allah tamamına erdirsin inşallah...:asigim::1hug:
ben biliyorum hamile olmadığımı............eğlencesine test yapıyorum..ümidim de yok pek zaten...
Kızlarrr ben gelldimmmm
Tebrikler elitucuğum,Allah tamamına erdirsin inşallah...:asigim::1hug:
ben biliyorum hamile olmadığımı............eğlencesine test yapıyorum..ümidim de yok pek zaten...
canım hiç öyle düşünme. Ben de içimde tereddütlerim vardı hep. Ama Rabbim büyük. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
hiç belli olmaz canım,inşallah hamilesindir opuyorumnanaktan
Kısmet...kaç çıktı beta hcgleriniz ?opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?