Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sositosositosüprizzzzzMaşallah kızlar bugün topik kalabalık yine hamiş kokusu mu aldı burunlarınız hı hadi bakalım elitu getirir haberi birazdan inşallah:Saruboceq:

sağol canım benim :1hug:

amin canım :Saruboceq:

kızlar gunaydın.yenı hamılelerı tebrık edıyorum.ne guzel mucızeler gelmıs yıne.rabbım tamamına erduırsın ınsallah..
sonuc bekleyenlerede mevlam pozıtıfı gostersın ınsallah..

teşekkür ederim,darısı başına inşallah :Saruboceq:

Kızlarrr ben gelldimmmm

Şimdi eve girdim. Daha kahvaltı bile yapmadım. Hemen sizi merakta bırakmayım diye pc yi açtım.

veee Allahıma binlerce şükürler olsun ki, HAMİLEYİM: Ne diyeceğimi, nasıl anlatacağımı bilemiyorum.:roflol: Allahım Ya Rabbim hep*inize nasip etsin inşallah.

tebrikler canım oohhh:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

çok güzel br haber bu canım,tebrikler,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :teytey: :teytey: :teytey:

Tebrikler elitucuğum,Allah tamamına erdirsin inşallah...:asigim::1hug:

ben biliyorum hamile olmadığımı............eğlencesine test yapıyorum..ümidim de yok pek zaten...

aaaa hamis kokusu geliyordu zaten burnumaa hihoyyyt hihoyyyt
cok sevindim canim,saglikla kucaginada alirsin insallahhh

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

yaa bu kadar sesiz sedasız sölenirmi kısss ALLAH kucagına almayı nasip etsin canım kıslarrr hadi halayaaa ayy bu kadar sesiz olmaz :teytey::teytey::teytey:

:teytey::teytey:Tebriklerr elitumm.RABBİM SAĞLICAKLA kucağına almayı nasippp etsin inşallahhhhh:teytey::teytey:

Tebrikler elitucuğum,Allah tamamına erdirsin inşallah...:asigim::1hug:

ben biliyorum hamile olmadığımı............eğlencesine test yapıyorum..ümidim de yok pek zaten...

canım hiç öyle düşünme. Ben de içimde tereddütlerim vardı hep. Ama Rabbim büyük. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Canlarım Allah razı olsun hepinizden. 140 larda galiba. Herkes bişeyler söyledi ama ben o an donmuş kalmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…