Labaratuardakı arkadaşım aradı sonuç negatıf dedı
Neyse ben olursa belkı allahım bana suprız yapar demıştım ama daha zamanı varmış ugraştıracak benı şutatılıme gıdıp gelıyım aşılamayı deneyeceğım.
mafoldumbenBen böyle bebek sevdasının içine edeyim
klomenin şaheserii şimdide görme bulanıklıgı yasıyorum dün aksamdan buyanaa.Kızlarr tedavıdeyken sızdede oldumu görme bulanıklıgııı .Benım ılk defa oldu mafoldumbenreçetede ilacı kesin dıyorr .Bugun ılacın son gunuydu bıraktım ıcmıyorum
Şimdik hastaneden geldim. Kan testi verdim 3 saat sonra sonucu alıcam
testi verene kadar gecikmedir diyordum ama şimdi heyecan bastı
Kızlarrr ben gelldimmmm
Şimdi eve girdim. Daha kahvaltı bile yapmadım. Hemen sizi merakta bırakmayım diye pc yi açtım.
veee Allahıma binlerce şükürler olsun ki, HAMıLEYıM: Ne diyeceğimi, nasıl anlatacağımı bilemiyorum.:roflol: Allahım Ya Rabbim hep*inize nasip etsin inşallah.
canım adet günüm 18 hazirandı ve bu cumartesi yani 20 haziranda yaptırdım 654.80 çıktı değerim :asigim:
balım aman artık bırak şu klomeni ..
iğneye geçicektin canım bekleme artık söyle doktoruna..
inş bulanıklıkta geçer hemen..
doktora gitseydin bi yine ihmal etme..
göz hiçbirşeye benzemiyor..
canım sağlık olsun yokmuş bebek..
inş en kısa zamanda olsun..
tuğbiş anne oldun canım..
hayırlısı olsun..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..
olmayacak gibi gelmiyordu zaten bana.. opuyorumnanaktan
bengücüm senin topiktede yazdım.
değerin yüksek birden fazla bebeiş olmasın.. :kedi:
Kızlarrr ben gelldimmmm
Şimdi eve girdim. Daha kahvaltı bile yapmadım. Hemen sizi merakta bırakmayım diye pc yi açtım.
veee Allahıma binlerce şükürler olsun ki, HAMİLEYİM: Ne diyeceğimi, nasıl anlatacağımı bilemiyorum.:roflol: Allahım Ya Rabbim hep*inize nasip etsin inşallah.
Kızlarrr ben gelldimmmm
veee Allahıma binlerce şükürler olsun ki, HAMİLEYİM: Ne diyeceğimi, nasıl anlatacağımı bilemiyorum.:roflol: Allahım Ya Rabbim hep*inize nasip etsin inşallah.
Neyse ben olursa belkı allahım bana suprız yapar demıştım ama daha zamanı varmış ugraştıracak benı şutatılıme gıdıp gelıyım aşılamayı deneyeceğım.
Kızlarrr ben gelldimmmm
aaaaaaaaaa:lepi:
ne dedim ben sana hamilesin demedimmi yaff
icime dogdu inanki
canim benim tbrlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
saglicakla kucagina alirsin ins :Saruboceq:
seninde halayini cektikkkkkkkk
:teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey:
bademciimm...test yapmadın mı bugün?:jeyyar::jeyyar:delikafadulden
Canım dedin demesine, içim kıpır kıpır oldu. Ama kendimi kaptırmak istemedim canım. Hatta neden öyle dediğini sorcaktım sana ama işte korkuyodum. Çok stres yaşadığım için, Hamile olamamaktan korktum.Allahıma bin şükür. Hepinize bol bol dua ediyorum. Annem de kuran okuyup arkadaşlarına diye isteyen herkese bol bol dua ediyor.
Allahım yarabbim yaaa...:roflol::roflol:2 farklı test hemide...:lepi:zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?