Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
topiğin şekerleri...herkese tünaydınnn...daha yeni kalkabildim..transferden sonra doktorumdan 11 günlük rapor almıştım
o yüzden tatildeyim canlarıımmmm...11 günden sonra da seminerler bitiyor zatenn
yani ben erkenden tatile girmiş oluyorummmmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2....

Labaratuardakı arkadaşım aradı sonuç negatıf dedı
Neyse ben olursa belkı allahım bana suprız yapar demıştım ama daha zamanı varmış ugraştıracak benı şutatılıme gıdıp gelıyım aşılamayı deneyeceğım.

hayırlısı olsun,tatil iyi gelir inşallah :Saruboceq:

balım aman artık bırak şu klomeni ..
iğneye geçicektin canım bekleme artık söyle doktoruna..
inş bulanıklıkta geçer hemen..
doktora gitseydin bi yine ihmal etme..
göz hiçbirşeye benzemiyor..

Şimdik hastaneden geldim. Kan testi verdim 3 saat sonra sonucu alıcam
testi verene kadar gecikmedir diyordum ama şimdi heyecan bastı

canım sağlık olsun yokmuş bebek..
inş en kısa zamanda olsun..

tuğbiş anne oldun canım..
hayırlısı olsun..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..
olmayacak gibi gelmiyordu zaten bana.. opuyorumnanaktan

canım adet günüm 18 hazirandı ve bu cumartesi yani 20 haziranda yaptırdım 654.80 çıktı değerim :asigim:

bengücüm senin topiktede yazdım.
değerin yüksek birden fazla bebeiş olmasın.. :kedi:

Bi kaç gün önce laluza eğer 6. sıraya talip yoksa ben olabilirim demiştim. Galiba ben 6 oldum, içime mi doğdu acaba.

doktor bir şey demedi telefonda söyledim sonucumu,güzel dedi,perşembe gel keseye bakalım dedi,perşembe belli olur sanırım,bu arada ailede hiç ikiz yok ama ben hep ikiz isterdim belli olmaz ama farketmez tabii yeterki sağlıkla gelsin zemuszemus

aaaaaaaaaa:lepi:
ne dedim ben sana hamilesin demedimmi yaff
icime dogdu inanki
canim benim tbrlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
saglicakla kucagina alirsin ins :Saruboceq:
seninde halayini cektikkkkkkkk
:teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey
:

tebrik ederim canim cok sevindimŞeniz
Rabb'im saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah

saglik olsun canim
aynen bende bi tatile gidip geliyim
yeni tedavime baslarim ee osnrada ramazn var benim is kasima kaldi taaaaa
uf yaaaaaaaaaa
tovbe tovbe allahim tovbe sana sukurrrrrr

çok sevindim canımdelikafaduldendelikafaduldenhadi hayırlısı..Allahım hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin..darısı başımıza inşallah...:teytey::teytey::teytey:

olsun canım,üzülme..daha zamanına var demek ki..Allahım hep hayırlısını nasip eder,biliyorsun.

Canım dedin demesine, içim kıpır kıpır oldu. Ama kendimi kaptırmak istemedim canım. Hatta neden öyle dediğini sorcaktım sana ama işte korkuyodum. Çok stres yaşadığım için, Hamile olamamaktan korktum.Allahıma bin şükür. Hepinize bol bol dua ediyorum. Annem de kuran okuyup arkadaşlarına diye isteyen herkese bol bol dua ediyor.

ben de 7. ye taliptim ama ohooo daha çok var...:1rolleyes:

Bu arada başka bir sitede bir dr a soru sordum..Cevaplamış...

"*Merhaba,mikroenjeksiyon tedavisi sonucu döllenip rahim içine transfer edilmiş olan embriyo rahime ne zaman tutunmaya başlar ? Yani beta hcg ne zaman salgılanmaya başlar ? Kaçıncı gün başlar ?
*Üçüncü 4. günde yerleşme gerçekleşir ama hormonal olarak 12. gün civarında tespit edilebilir.

Ben geçen hamileliğimde 8.gün idrar testinde 10 .gün kan testinde öğrenmiştim...zemuszemus

One Step Pregnancy Test yazıyor üzerinde..Ce ve Fda sertifikalı..
Cut off : 10 miu/ml

netten almıştım...kaydirigubbakcemile2

Çatlatma iğnesinin etkisi hala biliyorum ama napayım sıkıntıdan yapıyorum..atraksiyon oluyor bana gün içinde..

ayy ..canım çok sağoll..Annenin de ağzına,yüreğine sağlık..
inşallah Allahım dualarını kabul eder de biz de o mutluluğu yaşarız..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…