Kızlarrr ben gelldimmmm
Şimdi eve girdim. Daha kahvaltı bile yapmadım. Hemen sizi merakta bırakmayım diye pc yi açtım.
veee Allahıma binlerce şükürler olsun ki, HAMİLEYİM: Ne diyeceğimi, nasıl anlatacağımı bilemiyorum.:roflol: Allahım Ya Rabbim hep*inize nasip etsin inşallah.
Kızlarrr ben gelldimmmm
Şimdi eve girdim. Daha kahvaltı bile yapmadım. Hemen sizi merakta bırakmayım diye pc yi açtım.
veee Allahıma binlerce şükürler olsun ki, HAMİLEYİM: Ne diyeceğimi, nasıl anlatacağımı bilemiyorum.:roflol: Allahım Ya Rabbim hep*inize nasip etsin inşallah.
mucizeee mucizeeee mucizeeee işte buna denir canım allahım sizin ayrılmanızı istemedi ve meleğini yolladı canım çokkk tebrik ederim allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yuvanda da artık inşallah hep mutlu huzurlu sağlıklı olursun canım kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:günaydın kızlar,
epey geciktim farkındayım dün testten sonra ağlaya ağlaya teyzeme gittim,onunda bugün oğlu evleniyor,yengelerim falan da ordaydı,çok sevindiler,bak dediler demek ki Allah ayrılmanızı istemiyor,bebek vesile oldu dediler,ben hemen eşimi arayamadım akşama doğru aradım,inanamadı,durdu,konuşamadı,kesin mi dedi,idrar testinde çıktı dedim ama birde kan testi yaptırmak gerekir dedim neyse şu an eve geldim,birazdan banyo yapacağım ve eşim gelecek doktora gideceğiz,bu arada sabah yine test yaptım yine 2 çizgi belirdi bu arada sabahın köründe midem kazındı ki ben sabah sabah pek bir şey yiyemem hemen bir şeyler yedim,sanırım eşimle tekrar biraraya geleceğiz ancak aynı şeyleri yaşamak istemediğim için onunla adamakılı konuşacağım bu arada bizi ayırmak isteyen anne ve ablalarıda sanırım bu haberden sonra hayal kırıklığına uğramışlardır,akşamda düğün var,size ancak yarın sabah yazarım sonucu ama belirtilerim gebelik belirtisi sanırım adetim de 3 gün gecikti,hamileysem aldırmam bu çocuğu ister eşimle ister onsuz büyütürüm çünkü ben şimdiden onu çok sevmeye başladım,içimde garip bir şeyler var,ona kıyamam ben,bundan sonrası hayırlısı olsun inşallah,kesinleşince dediğim gibi tekrar yazarım,hepinize bana destek olduğunuz için teşekkür ederim,hepinizden Allah razı olsun,Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırllı evlatlar nasip etsin. amin...
Kızlarrr ben gelldimmmm
Çatlatma iğnesinin etkisi hala biliyorum ama napayım sıkıntıdan yapıyorum..atraksiyon oluyor bana gün içinde..
mucizeee mucizeeee mucizeeee işte buna denir canım allahım sizin ayrılmanızı istemedi ve meleğini yolladı canım çokkk tebrik ederim allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yuvanda da artık inşallah hep mutlu huzurlu sağlıklı olursun canım kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canımm yaaa süper bir haber allahım sanada meleğini yolladı inşallah sağlıcakla kucağına alırsın darısı bizlerin başına inşallahh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
bengusu, esterya , elitu hepinizi tebrik ederim allah kucağınıza almayı da nasip eder inşallah
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
laluz canim ha hayret dedigin sayiya bi kisi kaldi
ikimi desem acabaaaaaa
siz anladiniz onuuuuuukaydirigubbakcemile3
ilahi badem guldurdun beni atraksiyon icin ha
senin yeni adin
en cok gebelik testi yapan kiz:lepi:
kısaca bana EÇGTYK de diyebilirsiniz..hihoyyytsırnaşık şeygamyoncuiremsu
bengusu, esterya, elitu hepinizi tebrik ederim allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı da nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?