Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Elitu canım tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin ve sağlıklı sıhatli evlat sahibi olmanı nasip eder inşallahhh. Bu ay cok bereketli bir vallaaahhh hadi bakalım sırada badem var oda 7. olsun inşallah

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:HALAYA KALAN YERDEN BEN DEVAM EDEYİM.... ELİTUCUMMM CANIMMMM BENİMMMMN İNANNN ÇOKK MUTTTLLUUU OLDUMMMMMopuyorumnanaktanRABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH... BİZE DE DUA ET OLUR MU CANIM? 6. SIRAYA AYAĞINI SÜRTÜP TE GİT BİZLER DE GELELİM SIRAYLA ARKANDAN... NE GÜZEL RABBİM BU SEFER EMEKLERİNİ BOŞA CEVİRMEDİ....:sm_cool::sm_cool:

Tebrik ederim canım allah kucağına almayıda nasip etsin inşllah.:teytey::teytey::teytey:

mucizeee mucizeeee mucizeeee işte buna denir canım allahım sizin ayrılmanızı istemedi ve meleğini yolladı canım çokkk tebrik ederim allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yuvanda da artık inşallah hep mutlu huzurlu sağlıklı olursun canım kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canımm yaaa süper bir haber allahım sanada meleğini yolladı inşallah sağlıcakla kucağına alırsın darısı bizlerin başına inşallahh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Elitucum tebrik ederim canım
:teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :lepi: :lepi: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
ay ne güzel başladık haftaya ya
bi geldim hamiş haberleriyle gözüm gönlüm açıldı valla
ohhhhhh sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

turkbayragi HAZİRAN AYI LİSTESİ turkbayragi

:CüvCüv: LİSTEMİZİN HAMİŞLERİ :CüvCüv:

1.HAMİŞİ EL MUALLİM:CüvCüv::ecrin_bebek:
2.HAMİŞİ ÖZLEMAKTAŞ :CüvCüv::ecrin_bebek:
3-HAMİŞİ SERA96 :CüvCüv::ecrin_bebek:
4-HAMİŞİ BENGÜSU:CüvCüv::ecrin_bebek:
5-HAMİŞİ ESTERYA:CüvCüv:
6-HAMİŞİ ELİTU :CüvCüv::ecrin_bebek:
7-YERİNİ AÇTIM BEKLİYORUM SAHİBİNİkaydirigubbakcemile3zemuszemusKIZLAR LİSTEYİ GÖRÜYORMUSNUZ YA 10 'U BULUR BU AY HAMİŞ SAYISI REKOR HAZİRAN AYININ :lepi:GALİBACADIARZU

EL MUALLİM VE ÖZLEMAKTAŞ ,SERA96 ,BENGUSU,ESTERYA ,ELİTU ARKADAŞAR HEPİNİZİ TEBRİK EDİYORUM ALLAH KUCAĞINIZA ALMAYIDA NASİP ETSİN...DARISI DİĞER ARKADAŞLARIN BAŞINA ..AYAĞINIZI SÜRÜYÜN KIZLAR.

HAMİŞ ADAYLARI

1-MELORABİS :CüvCüv:16 HAZİRAN
2-CORNELİA35 :CüvCüv:17 HAZİRAN
3-BİREBİRA :CüvCüv: 19 HAZİRAN
4-CAN-İSO :CüvCüv:21 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİND
5-LALUZ24Z :CüvCüv:21 HAZİRAN
6-MAVİOJE :CüvCüv:25 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
7-BEBEĞİMİZ:CüvCüv:25 HAZİRAN
8-CASPER33 :CüvCüv: 26 HAZİRAN
9-UYKUCUŞİRİNE :CüvCüv:30 HAZİRAN
10-ÖZLEM82DO :CüvCüv:29 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
11-ASİ74 :CüvCüv: 30 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİ İPTAL EDİLDİ AMA İNŞALLAH ANNESİNE SÜPRİZ YAPAR
12--OZTUN SONUÇ :CüvCüv: HAZİRAN ?????? 1. TÜP BEBEK -
13-BADEM :CüvCüv:?? HAZİRAN2.MİKROENJEKSİYON TEDAVİSİNDE
14-PİNKROSE :CüvCüv:??? HAZİRAN
15-OSETYA2007 :CüvCüv::??? HAZİRAN 1. Tüp Bebek -
16-SEVGİDOLU :CüvCüv: :??HAZİRAN 1. Tüp Bebek
17-^^SABİRSİZ^^ :CüvCüv:??? HAZİRAN

a.s.a.s.
1-SERANALAR
2-HARZEM
3-MİNOŞ
4-NESER
5-BALSURAT
6-GOKKBB
7-TÜLİNY
8-ZELAL81
9-NERGİS55
10-SABİNA
11-BECUN
lmaz:MUCİZE BANA UĞRAMAZ DEMEYİN ŞANSINIZI DENEYİNlmaz:

:lepi:.BURDAKİ HERKES BİR GÜN HAMİLE KALACAK :lepi:

[/QUOTE]

ASİCİM canım kusura bakma düzelttim inşallah mucize senin kapını çalar bu ay.Tedavisi ertelenipde gelen mucizelerden biri olursun inşallah.
ELİTU canım bebeğin hayırlı olsun allah torunlarını görmeyide nasip etsinkaydirigubbakcemile3:teytey:[/QUOTE][/QUOTE]

Son düzenleme:
laluz canım benide hastalananlar listesine yaz listeni yaptın ilk hastalanan ben oldum inşallah temmuzda da ilk hamiş olurum ama şansım azda olsa yinede umut etmek güzel birşey canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bengusu , esterya , elitu hepinizi tebrik ederim allah kucağınıza almayı da nasip eder inşallah

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

laluz canim ha hayret dedigin sayiya bi kisi kaldi
ikimi desem acabaaaaaa
siz anladiniz onuuuuuu
kaydirigubbakcemile3

sağol canım benim,darısı başına inşallah :Saruboceq:

:teytey: :teytey: :teytey:

bengusu, esterya, elitu hepinizi tebrik ederim allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı da nasip eder inşallah

selam kızlar maşallah hamişlerimiz var bengusu elitu kızlar tebrikler rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin :CüvCüv::Saruboceq:

slm kızlar
elitu çok sevindim canım tebrik ederim allah kkucağına almayıda nasip etsin inşallah
kızlar bu arada ben incir kürüne bşladım bu gün ama geceden inciri zeytin yağına batırıp sabah aç karına yedim fakat incir kupkuruydu ya zytinyağına inciri parçalar haline bölüptemi batırıyoruz anlayamadım
birde bu arada bende şu preseedi kullnmaya karar verdim netten mi sipariş veriyosunuz bi,lgi verirmisiniz biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…