kısaca bana EÇGTYK de diyebilirsiniz..hihoyyytsırnaşık şeygamyoncuiremsu
Elitu canım tebrik ederim çok sevindim bitanem :asigim: kaydirigubbakcemile5
sağlıkla geçirirsin hamişşliğini inşallah opuyorumnanaktan
Aymes canım hoşgeldin buarada opuyorumnanaktan
mafoldumben iyiyim mafoldumben iyi olmak istiyorum mafoldumbenHoşbulduk canım opuyorumnanaktan
nasılsın görüşmeyeli bitanemŞeniz
mafoldumben iyiyim mafoldumben iyi olmak istiyorum mafoldumben
Kıyamam sana ben niye üzgünsün sen bakıyım
iyi ol hemde çok iyi Şeniz
Boşver aymesim aklıma getirmek istemiyorum :1no2:
hERevde olan şeyler ama biz biraz abarttık buara :1no2: :1no2:
her şeyi hayırlısı olsun diyelim inşallah tatilden iki kişi olarak dönmüşsündür opuyorumnanaktan
hemen hemen hepimizin evinde olan şeyler haklısın galiba evde bi çocuk olmadığı için hep eşlerimizle beraber olduğumz için de dikkatimizi başka birşeye veremiyoruz belki çocuk olsa durum değişir..Rabbim hepimize bebişlerimizi tez zamanda gönderir inşallah..
Bu hayatta rahatlık yokk !!!Hiçkimse dört dörtlükk olamıyorr. Bazımız bebeden bazıları eşlerinden ve aile içi huzurlsuzluktan bazılarıda sağlık sorunlarından Ne yapalım rabbimizden gelen herşey bizim için en hayırlısı Çocuk için zırlayanlarada kızıyorum artıkk Rabbim dermansız hastalıklar vermesinn yeterkii !!!Halimize binlerce kez şükredelimm Bende saçmaladım vaaz verıyom burda
Boşver aymesim aklıma getirmek istemiyorum :1no2:
hERevde olan şeyler ama biz biraz abarttık buara :1no2: :1no2:
her şeyi hayırlısı olsun diyelim inşallah tatilden iki kişi olarak dönmüşsündür opuyorumnanaktan
selam kızlar maşallah hamişlerimiz var bengusu elitu kızlar tebrikler rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin :CüvCüv::Saruboceq:
canım ben preseed ürününü internetten sipariş vermiştim,isim veremiyorum ama ünlü bir site hani şu herşeyin gittiği bir site var ya adı üstünde tahmin etmişsindir ister ordan al istersen google arama motorundan preseed yaz orda çıkar karşına opuyorumnanaktanslm kızlar
elitu çok sevindim canım tebrik ederim allah kkucağına almayıda nasip etsin inşallah
kızlar bu arada ben incir kürüne bşladım bu gün ama geceden inciri zeytin yağına batırıp sabah aç karına yedim fakat incir kupkuruydu ya zytinyağına inciri parçalar haline bölüptemi batırıyoruz anlayamadım
birde bu arada bende şu preseedi kullnmaya karar verdim netten mi sipariş veriyosunuz bi,lgi verirmisiniz biraz
bengüsu ve elitu yeni hamişlerimizi tebrik ederim.zemuszemuszemuszemuszemuszemus
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
animmmmmm yeni hamişlerimiz varmışşşş ne kaa sewindim anlatamam heeee
elitu ve bengüsu canlarımmm çok ama çokkk tebrik ederimmm rabbim sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip eder inşallahhhhhh
darısı bizimde başımıza tez elden inşallahhh aminnnnnnnnnn
mutluyum mutluyum zemuszemus :teytey:
Allahıma binlerce kere şükürler olsun :Saruboceq:
bugün tam 12+0 haftaymışım :Saruboceq:
ense kalınlığı ölçüldü 0,9 mm çıktı :Saruboceq:
dr oğlumuz olabilir dedi :kedi:
çok şirin bebek dedi :kedi:
daha ne olsun kızlar
rabbim sana sonsuz şükürler olsun :Saruboceq:
rabbim hepinize nasip etsin inşallah hep dualarımdasınız :Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?