Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Elitu canım tebrik ederim çok sevindim bitanem :asigim: kaydirigubbakcemile5

sağlıkla geçirirsin hamişşliğini inşallah
opuyorumnanaktan
Aymes canım hoşgeldin buarada opuyorumnanaktan

bengüsu ve elitu yeni hamişlerimizi tebrik ederim.zemuszemuszemuszemuszemuszemus
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kıyamam sana ben niye üzgünsün sen bakıyım
iyi ol hemde çok iyi Şeniz

Boşver aymesim aklıma getirmek istemiyorum :1no2:
hERevde olan şeyler ama biz biraz abarttık buara :1no2: :1no2:
her şeyi hayırlısı olsun diyelim inşallah tatilden iki kişi olarak dönmüşsündür
opuyorumnanaktan

hemen hemen hepimizin evinde olan şeyler haklısın galiba evde bi çocuk olmadığı için hep eşlerimizle beraber olduğumz için de dikkatimizi başka birşeye veremiyoruz belki çocuk olsa durum değişir..Rabbim hepimize bebişlerimizi tez zamanda gönderir inşallah..

yok tatlım bebe mevzusunu aştık biz
hiç birşy dört dörtlük olamıyor malesef

Bu hayatta rahatlık yokk !!!Hiçkimse dört dörtlükk olamıyorr.Bazımız bebeden bazıları eşlerinden ve aile içi huzurlsuzluktan bazılarıda sağlık sorunlarındanNe yapalım rabbimizden gelen herşey bizim için en hayırlısı Çocuk için zırlayanlarada kızıyorum artıkk Rabbim dermansız hastalıklar vermesinn yeterkii !!!Halimize binlerce kez şükredelimm Bende saçmaladım vaaz verıyom burda

haklısın balımmm rabbim dermensız dert vermesin kimseye:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Amin canım inşallah okadar çok uğraştımki iki kişi dönebilmek için anlatamam:jeyyar:
seninde canını sıkan ne bilmiyorum ama inşallah tez zamanda düzelir moralin herşeyi takma kafanalmaz: ozaman çok zor oluyo hayat tecrübeliyim bu konuda

animmmmmm yeni hamişlerimiz varmışşşş ne kaa sewindim anlatamam heeee

elitu ve bengüsu canlarımmm çok ama çokkk tebrik ederimmm rabbim sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip eder inşallahhhhhh
darısı bizimde başımıza tez elden inşallahhh aminnnnnnnnnn

selam kızlar maşallah hamişlerimiz var bengusu elitu kızlar tebrikler rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin :CüvCüv::Saruboceq:

sağol hejacım ,amin nşallah sende sağlıkla yavrunu kucağına alırsın :1hug:

canım ben preseed ürününü internetten sipariş vermiştim,isim veremiyorum ama ünlü bir site hani şu herşeyin gittiği bir site var ya adı üstünde tahmin etmişsindir ister ordan al istersen google arama motorundan preseed yaz orda çıkar karşına opuyorumnanaktan

bengüsu ve elitu yeni hamişlerimizi tebrik ederim.zemuszemuszemuszemuszemuszemus
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

teşekkür ederim,darısı başına inşallah :CüvCüv:

nerelerdesin sen bakıyım görünmüyorsun hiç :mymeka:
teşekkür ederim inşallah en yakın zamanda seninde bebiş gelir canım :Saruboceq:

mutluyum mutluyum zemuszemus :teytey:
Allahıma binlerce kere şükürler olsun :Saruboceq:
bugün tam 12+0 haftaymışım :Saruboceq:
ense kalınlığı ölçüldü 0,9 mm çıktı :Saruboceq:
dr oğlumuz olabilir dedi :kedi:
çok şirin bebek dedi :kedi:
daha ne olsun kızlar
rabbim sana sonsuz şükürler olsun :Saruboceq:

rabbim hepinize nasip etsin inşallah hep dualarımdasınız :Saruboceq::Saruboceq:

Tebrik ederim semihamm opuyorumnanaktan
rabbim oğluşunu sana bağışlasın
opuyorumnanaktan

bengusu bu allahın mücizesi senin ki umarım herşey yolunda gider ve eşin ve bebiğinle çok mutlu olursun.bende son 5. gün hafif ağrılarım var kıslar bişi diycem gecen morfoloji hakkında okudum burda yine bozukluğun baş şekil anomoisi nin düşük olması daha iyi diye okudum bende rapordo mixed anomali %58 yazıyo ama morfoloji blümündede %0 yazıyo baş şekil anomalilerinde düşüklükte önemliymiş duydunuz mu böle bişii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…