- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 363
- 40
2 haziranda mikro olmuştun demi sen canım hayrılısı olsun umarım hamilesindir aslında belirti onu gösteriyo ama hayırlısı canım yaa
5 Haziran son adetim,6 haziran da tedaviye başladık canım..
Geçen hamileliğimde öyle bir durumum olmamıştı..Yani mutfakta pişen yemek kokusundan midem kötü olmamıştı valla..:bbo: öyle yemek seçen mırın kırın eden bir tip te değilim ki..burnum nezle..akıyor..hapşuruk öksürük felaket...bu burunla nasıl koku aldığıma ben de hayret ediyorum...:sinifsinif:
walla hamilesin gibi geldi ama yine de hayırlısı bakalım test yapmadın mı henüz sanırım 2 hafta içinde belli oluyo diye biliyorum ama allah ım ne olur hamilesinidr inşallh bu arada geçmiş olsun:Saruboceq:
biliyosun bu işler pek belli olmuyo hayırlısı diyelim canımm sizde morfoloji sorunu mu vardı canım yaazemuszemusCanım daha şafak 8....Bir haftadan fazla zaman var....
melony canım sizdede mi morfoloji sorunu varrrrr?
aynen canım hemde koskoca % 0:gitme:
biliyosun bu işler pek belli olmuyo hayırlısı diyelim canımm sizde morfoloji sorunu mu vardı canım yaazemuszemus
mutluyum mutluyum zemuszemus :teytey:
Allahıma binlerce kere şükürler olsun :Saruboceq:
bugün tam 12+0 haftaymışım :Saruboceq:
ense kalınlığı ölçüldü 0,9 mm çıktı :Saruboceq:
dr oğlumuz olabilir dedi :kedi:
çok şirin bebek dedi :kedi:
daha ne olsun kızlar
rabbim sana sonsuz şükürler olsun :Saruboceq:
rabbim hepinize nasip etsin inşallah hep dualarımdasınız :Saruboceq::Saruboceq:
aynen canım bizimde %3
sayı hareket nasıl canım
herhangi bir kür uyguluyomusunuz
Kızlar morfolojiler hep bir bahanee Rabbim ol demeyince olmuyorr iştee. Bizim morfolıj %65 ama bir işe yaradığı yok.TAKılmayın morfoljılerınızee.
sayı ve hareketin ii olduğunu söledi doktor 68 mil. %48 hareketli toplamda 2 aydır keçiboynuzu kürünü uyguluyorum birde zinco c ve aceplus selenyum kullanıyo eşim yeni başladık haplara doktor bize 6 ay deneme süresi verdi olmssa aşılama dedi[/QUOTE
anladım canım inşallah aşılamaya gerek kalmadan doğal yoldan gelir bebişin
Eşimin spermleri çok azdı canım.....yok dencek kadar az....
sayı ve hareketin ii olduğunu söledi doktor 68 mil. %48 hareketli toplamda 2 aydır keçiboynuzu kürünü uyguluyorum birde zinco c ve aceplus selenyum kullanıyo eşim yeni başladık haplara doktor bize 6 ay deneme süresi verdi olmssa aşılama dedi[/QUOTE
anladım canım inşallah aşılamaya gerek kalmadan doğal yoldan gelir bebişin
inşallah herkese versin içindede bana :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?