Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar maşaallah hamişler cogalmışşş bademım sende mı hamişsin valla bol bol gezın hemııı bu bebeler göz actırmıyo insana Allahım herkese nasip etsin anneligi canlarımmm

2 haziranda mikro olmuştun demi sen canım hayrılısı olsun umarım hamilesindir aslında belirti onu gösteriyo ama hayırlısı canım yaa

5 Haziran son adetim,6 haziran da tedaviye başladık canım..
Geçen hamileliğimde öyle bir durumum olmamıştı..Yani mutfakta pişen yemek kokusundan midem kötü olmamıştı valla..:bbo: öyle yemek seçen mırın kırın eden bir tip te değilim ki..burnum nezle..akıyor..hapşuruk öksürük felaket...bu burunla nasıl koku aldığıma ben de hayret ediyorum...:sinifsinif:

Bende bugün rahim filmi çektirdim kızlar, çok şükür iki tüpümde açıkmış. .O kadar da korkulacak bi olay değil inanın. Şu an bebişime daha çok yaklaşmış olmanın mutluluğu var içimde. Laluz ve nevrosky yeni adet tarihim 14 temmuz benide ekleyin bu uğurlu listeye

walla hamilesin gibi geldi ama yine de hayırlısı bakalım test yapmadın mı henüz sanırım 2 hafta içinde belli oluyo diye biliyorum ama allah ım ne olur hamilesinidr inşallh bu arada geçmiş olsun:Saruboceq:

walla hamilesin gibi geldi ama yine de hayırlısı bakalım test yapmadın mı henüz sanırım 2 hafta içinde belli oluyo diye biliyorum ama allah ım ne olur hamilesinidr inşallh bu arada geçmiş olsun:Saruboceq:

Canım daha şafak 8....Bir haftadan fazla zaman var....

Kızlar morfolojiler hep bir bahaneeRabbim ol demeyince olmuyorr iştee.Bizim morfolıj %65 ama bir işe yaradığı yok.TAKılmayın morfoljılerınızee.

ayyyy smhciminde çüklüsümü geliyomuşşş yerim ben onuuuu ayy canımmm nasıl mutlu oldum anlatamamm heeee inşallahhh sağlıcakla kucağınada alacaksın yavrunu canım benimm mujukaaaaaaaaaa

aynen canım bizimde %3
sayı hareket nasıl canım
herhangi bir kür uyguluyomusunuz

sayı ve hareketin ii olduğunu söledi doktor 68 mil. %48 hareketli toplamda 2 aydır keçiboynuzu kürünü uyguluyorum birde zinco c ve aceplus selenyum kullanıyo eşim yeni başladık haplara doktor bize 6 ay deneme süresi verdi olmssa aşılama dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…