Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoşgeldin canım aramıza..

arkadaşlar merhaba
aslında uzun zamandır kadınlar klubünün forumlarını izliyorum ama ilk defa yazıyorum.. 6 yıllık evliyim ve erkek infertilitesi dolayısıyla bebeğimiz olmuyor... herkese tekrar merhaba..

canım aramıza hpşgeldin inşallah bu topik sana uğurlu gelir ve en kısa zamanda hamiş kalırsın canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bu arada benim kızrmızılar geliyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

gene bir tuhaf bu ay nazlana nazlana teşrif ediyo benimkilerde önce 2 damla geliyo aloooooo ben geliyorum haberin olsun sakın sevinmeyesin diyo sonraki günde bak demiştim ben sana diyip sökülüyo namırsız. gelmese şaşarım.

bu ayda göğüslerim acayip şişti her ay ağrır zatende bu ay ellenmiyo bile koçişi bile yaklaştırmıyorum kendime. sırf bu günler için 1 büyük beden sütyen alacam ya sığmıyolarda:roflol:

bir dahaki sefere kaldı sevincimiz gene
24 temmuz diğer adet tarihim

Olsun bebem nasılsa reklamlarda oynayıp iyi para kazanıcaz ozaman tüp bebe yaptırırz nedersin :jeyyar:

Kıslar bi kayboldum maşllah döktürmüşsünüz:umursamaz:
ben burdayken kimsenin yazdığı yok aşkolsunmafoldumben

Sabocum canım ben pre seedi araştırıken görmüştüm o mesajları
direk siteden alıp kopyalamışlar

Sloganlarınıza bayıldım bu arada hepinizin çok üreticisiniz valla:roflol: :roflol:

Hİİİİİİİİ aymes geldi herkes sussun arkidişler :roflol:
kıyamam ben sana :1hug:
sloganlar süpeer evet iyi para kazaniciyizzz
:lepi:

eşim önce gonaphene kullandı 9 ay kadar
değerlerinde düzelme oldu... test sonuçları aklımda olmadığı için yazamayacağım şimdi, yarın yazarım.. tabi bu 9 ay süresinde sonuç alamadık. benim değerlerimde bugüne kadar herhangibi problemle karşılaşmadık, sadece bir kaç ay önce prolaktin seviyem yükselmişti. ama çok değil 25 -30 arası bir şey olmuştu. stres demişti doktor. özel bir doktora gidiyorduk. gonaphene den sonuç alamayınca aşılamaya yönlendirdi. biz de aşılama için süleymaniye (şimdi samiha şakir) e gittik. bu arada eşim ilacı bıraktı, geçen ay yaptığı spermiyogramda değerleri çok düşük çıktı. çok mpralimiz bozuldu. doktora gösterince kızdı neden ilacı bıraktın diye. şok olduk tabi. şimdi klomen başladı. iki hafta kullan gel dedi. haftaya gidecek bakalım ne olur.. asanıyorum aşılama yapacaksa bile değerleri biraz yükseltince yapacak.. kafam karışık aslında. eşim bu arada sigarayı bıraktı. her akşam dut pekmezine biraz polen karıştırıyorum, onu içiyor, ayrıca keçiboynuzu yiyor. ben de incir ve kuru üzüme başladım. bu ikisi yumurtlamayı tetikliyormuş... böyle işte...

anladım canım hayırlısı olsun inşallah
en kısa zamanda meleğine kavuşursun dilerim opuyorumnanaktan

Aymes canım sana bişi sorucam
preseed kullandıktan sonra akıntın başladı mı
ben çalışmayı bırakalı çok oldu ama akıntım arttı sanki ya durup dururken akıyo sanki
acaba preseedin etkisi mi sendede oluyor mu
fisfisfis

casper benim kırmızılar da aynı seninkiler gibi geliyor pazartesi lekeler başlamıştı salı hücum ettiler bazı arkadaşlar lekelerin geldiği günü 1. gün diyorlar galiba sen ne diyorsun tedavide fark ediyo ya ben bi karar veremedim

bende reklamda oynamak istiyoruuuuuuumsositososito
aramiza yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz insallah tez vakitte hamis kalirsiniz:))a.s.

Canım ilk başladığım 2-3 gün içinde yoktu ama
pazartesiden beri maşallah benimde durmuyo
sürekli akıyo ikide birde wcye gitmek zorunda kalıyorum
dün çok fazlaydı mesela bugün azaldı
ilişkiden sonraki günde çok oluyo bende:kedi:
sonra azalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…