Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Meryemkazal hoşgeldin arkadaşım
tez zamanda hamiş kalırsın inşallah
Allah gönlüne göre versin

Esila şekerim hoşgelmişin seni gördüm altta nasılsınopuyorumnanaktan

bengücüm onu da görüceksin canım..
merak etme..

özlemcim sağlık olsun..
hayırlısıyla bebeğin annesini bulucak bir gün.. opuyorumnanaktan

Allah yardımcın olsun canım
inşallah yarın güzel haberlerle dönersin
dualarımdasın:Saruboceq:

inşallah canım keseyi de görürsünüz..sen de bizim dualarımızdasın...:1hug:

Allah hepinizden razı olsun,iyiki varsınız,tez zamanda göbişleriniz bebişle dolsun inşallah :Saruboceq:

merhaba hoşgeldin dilerim herşey yolunda gider en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz

inşallah ben ve burda bebek isteyen herkes tez zamanda hamile haberi verir... ve inşallah bu en kısa zaman önümüzdeki aydır :)

Kızlar bakın ne buldum :1shok:
[ Preseed(tr) - Yorumlar ]

delikafadulden delikafadulden delikafadulden bizim kızlar meşhur olmuşlar :roflol: :roflol:

ana hakkat ha meşhur olmuşlar:roflol::roflol::roflol:

bakarsın yakında televizyonda preseed reklamlarındada senle ben oynarız ne dersin sabırsızzzturkbayragi

KIZZ BENGUSU SEVCAN NE DERSİNİZ BU İŞE?:roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Nesrinim çekim işleri sana ait laelaelaelaelae
:roflol: :roflol:

bu preesed i bzim site kullaniyor galiba hepte hamile kalanlari nasil bulmuslar acaba kullanipta basaramayan varmi merak ettim
ve benim de kafama yatmaya basladi
tr gidince siparis versem kac gune geliyor kizlar

:roflol::roflol::roflol:

pre pre pre güzel pre canım pre incitmeden acıtmadan spermleri %100 ulaştıran vede hırbo spermleri centirmen sperme çeviren tek şey

bu benim slogan:roflol::roflol::roflol:

Sen yumoş olursun opuyorumnanaktan
ben sperm :jeyyar:
:roflol: :roflol:
kostum dizaynını da bi arkadaş yapıversin
naniknanik

sen sperm ol bende yumoş yaz beni beni beni
yaz beni beni beni

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bu preseed madem bizim yazdıklarımızı reklam yapacaktı deneme ürünü gönderselerdi vermezdik o kadar para ve üstelik bizim haberimiz olmadan reklamını yapmışlar sitelerinde,ben para istiyorum bebeye oda lazım,en azından onu yapsınlar ,mail atcam bunlara gerekirse uğraşırım valla öyle bedavadan reklam olmaz :mymeka:

bencede yetkilierle görüşün bende yüzdemi isterim heeeeeeeee
lmaz:

Kızlar 12gün sonra evlilik yıldönümümüz :kedi:
nekadar hızla geçti yıllar 3yıl dolmuş olucak :gitme:

nice senelere inş huzurla..

ayşecim nette sipariş veriliyormuş..

hoşgeldin aramıza.
Allah kızınızı size bağışlasın..
inş sende ikinci bebeğini kucağına alırsın..

arkadaşlar merhaba
aslında uzun zamandır kadınlar klubünün forumlarını izliyorum ama ilk defa yazıyorum.. 6 yıllık evliyim ve erkek infertilitesi dolayısıyla bebeğimiz olmuyor... herkese tekrar merhaba..

hoşgeldin meryem sende..
inş çok uğraşmadan kavuşursun bebeğine..

preseedciler sizi.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

peki bebek üzerinde bir etkisi olmuyormu acaba bu preseed in. ben açıkçası bu tür ürünleri kullanmaya biraz çekiniyorum...

meryem hoş geldin canım aramıza.a.s.
inşallah topiğimiz uğurlu gelir sana opuyorumnanaktan
kızlar bu ay bende incir kürü uyguluyorum
olmassa bidaki ay bende şu meşhur preseedi deniycemmkafamçokkarıştı

bencede yetkilierle görüşün bende yüzdemi isterim heeeeeeeee
lmaz:

ben şimdi onlara güzel bir mail döşedim,yaptıklarının yasal olmadığını ancak anlaşabileceğimizi söyledim :jeyyar:
yok dedim öyle kuru kuru reklam yapmak kaydirigubbakcemile3 bakalım ne cevap verecekler valla olumsuz bir şey yazsınlar kuzenim avukat uğraşırım onlarla :lepi:

peki bebek üzerinde bir etkisi olmuyormu acaba bu preseed in. ben açıkçası bu tür ürünleri kullanmaya biraz çekiniyorum...

canım ben bu ay ilk kez kullandım ve hamiş kaldım , tabiki birde kısmet kader işi,sebeb olmuş oldu opuyorumnanaktan

bu arada kızlar benim eşimle aynı dönemde askere giden ve gelen bir arkadaşta hamile kalmış hatta bu ben hamileyim köşesine gamzegazel konu açmış onun için,o yüzden eşlerinizi tekrar askere gönderin ya da gitmemiş olanlar varsa postalayın hemen gitsinler,askerlik işe yarıyor kaydirigubbakcemile3
benim kuzenimde askerden geldikten 1 ay sonra bebiş haberini aldı :jeyyar:

sen sperm ol bende yumoş yaz beni beni beni
yaz beni beni beni

Bende bu reklama bayıldım sipariş verecem alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

:dance::dance::dance::dance: hihoyyythihoyyyt
kızlar siler bizleri güldürdünüz allahda sizi güldürsün:dance:

meryemkazal kullanıcısından alıntı
arkadaşlar merhaba
aslında uzun zamandır kadınlar klubünün forumlarını izliyorum ama ilk defa yazıyorum.. 6 yıllık evliyim ve erkek infertilitesi dolayısıyla bebeğimiz olmuyor... herkese tekrar merhaba..

Meryemhazal aramıza hoşgeldin
İnşallah en kısa amanda bebişine kavuşursun

Cevabı SABIRSIZlıkla beklicem canım zemuszemus

kIZLAR BENCE DENEMEYE DEĞER
okadar ilaç alıyoruz hormon yüklüyolar gıkımız çıkmıyorda ürünü kullanmak mı tedirgin ediyor lmaz:
ohooo tüp bebe parasıyla karşılaştırırsak preseed bedava :lepi:
bence denemeye değer
:lepi:

topik bu gün bayağı kalabalık yazılanlara yetişemiyorum.
maşallah
Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
becun, ayaz01, aymes, ealsnas, Fadik, Gokkbb, melony, meryemkazal, sünger53, tuliny, ^^sabirsiz^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…