bengücüm onu da görüceksin canım..
merak etme..
özlemcim sağlık olsun..
hayırlısıyla bebeğin annesini bulucak bir gün.. opuyorumnanaktan
Allah yardımcın olsun canım
inşallah yarın güzel haberlerle dönersin
dualarımdasın:Saruboceq:
hayırlısıyla inşallah herşey yolunda gider ve keseyi görürsün
geçmiş olsun
hayırlısı olsun ben 3. tüp bebekde kavuştum bebeğime seninde aşılamada olmadı inşallah ilk tüp bebekde bebeğine kavuşacaksın [/COLOR
inşallah canım keseyi de görürsünüz..sen de bizim dualarımızdasın...:1hug:
canım şimdilik sadece 4 günlük bir gecikme var...
her kadında bazen böyle gecikmeler olabilir...ama bu süre uzarda hala adet olmazsan tabiki dr a gitmekte fayda var....
geçmiş olsun canım:tesellipuyorumnanaktan
diş ağrısı çok zor.....
canım senin rahim ağzımı kapalı....peki bunu nasıl öğrendiniz...
inşallah tüp bebekte bebişin seninle olur:Saruboceq:Şeniz
inşallah keseyide görürsün canım:Saruboceq::Saruboceq:
canım ya:teselli:
hayırlısı olsun...
inşallah tüp bebek ilk demesinde pozitifi görürüsün...
hoşbulduk canımŞeniz
evet canım yıllar su gibi geçiyor...
ama bir yandan sevinmelisin
çünkü rapor için 3 yılın dolmuş...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1shok::1shok:
amanın çok şaşırdım:1shok::1shok:
desenize bizi gözetliyorlar:bbo:
yazdıklarımızı başkalarısa okuyor:kedi:
eşim önce gonaphene kullandı 9 ay kadar
değerlerinde düzelme oldu... test sonuçları aklımda olmadığı için yazamayacağım şimdi, yarın yazarım.. tabi bu 9 ay süresinde sonuç alamadık. benim değerlerimde bugüne kadar herhangibi problemle karşılaşmadık, sadece bir kaç ay önce prolaktin seviyem yükselmişti. ama çok değil 25 -30 arası bir şey olmuştu. stres demişti doktor. özel bir doktora gidiyorduk. gonaphene den sonuç alamayınca aşılamaya yönlendirdi. biz de aşılama için süleymaniye (şimdi samiha şakir) e gittik. bu arada eşim ilacı bıraktı, geçen ay yaptığı spermiyogramda değerleri çok düşük çıktı. çok mpralimiz bozuldu. doktora gösterince kızdı neden ilacı bıraktın diye. şok olduk tabi. şimdi klomen başladı. iki hafta kullan gel dedi. haftaya gidecek bakalım ne olur.. asanıyorum aşılama yapacaksa bile değerleri biraz yükseltince yapacak.. kafam karışık aslında. eşim bu arada sigarayı bıraktı. her akşam dut pekmezine biraz polen karıştırıyorum, onu içiyor, ayrıca keçiboynuzu yiyor. ben de incir ve kuru üzüme başladım. bu ikisi yumurtlamayı tetikliyormuş... böyle işte...
Meryemkazal hoşgeldin arkadaşım
tez zamanda hamiş kalırsın inşallah
Allah gönlüne göre versin
Esila şekerim hoşgelmişin seni gördüm altta nasılsınopuyorumnanaktan
Kızlar bakın ne buldum :1shok:
[ Preseed(tr) - Yorumlar ]
delikafadulden delikafadulden delikafadulden bizim kızlar meşhur olmuşlar :roflol: :roflol:
ana hakkat ha meşhur olmuşlar:roflol::roflol::roflol:
bakarsın yakında televizyonda preseed reklamlarındada senle ben oynarız ne dersin sabırsızzzturkbayragi
:roflol: :roflol: :roflol: sen çok yaşa emi :roflol: :roflol: :roflol:
nasıl olucak senaryo fisfisfis
pre pre pre preseed
her her her sper mi yumoşa kusursuz ulaştırır buyrunnnnnnnnn
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
KIZZ BENGUSU SEVCAN NE DERSİNİZ BU İŞE?:roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Nesrinim çekim işleri sana ait laelaelaelaelae
:roflol: :roflol:
bu preesed i bzim site kullaniyor galiba hepte hamile kalanlari nasil bulmuslar acaba kullanipta basaramayan varmi merak ettim
ve benim de kafama yatmaya basladi
tr gidince siparis versem kac gune geliyor kizlar
:roflol::roflol::roflol:
pre pre pre güzel pre canım pre incitmeden acıtmadan spermleri %100 ulaştıran vede hırbo spermleri centirmen sperme çeviren tek şey
bu benim slogan:roflol::roflol::roflol:
Sen yumoş olursun opuyorumnanaktan
ben sperm :jeyyar:
:roflol: :roflol:
kostum dizaynını da bi arkadaş yapıversin naniknanik
sen sperm ol bende yumoş yaz beni beni beni
yaz beni beni beni
bencede yetkilierle görüşün bende yüzdemi isterim heeeeeeeeekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bu preseed madem bizim yazdıklarımızı reklam yapacaktı deneme ürünü gönderselerdi vermezdik o kadar para ve üstelik bizim haberimiz olmadan reklamını yapmışlar sitelerinde,ben para istiyorum bebeye oda lazım,en azından onu yapsınlar ,mail atcam bunlara gerekirse uğraşırım valla öyle bedavadan reklam olmaz :mymeka:
Kızlar 12gün sonra evlilik yıldönümümüz :kedi:
nekadar hızla geçti yıllar 3yıl dolmuş olucak :gitme:
kizlar bir derdim vaaar
en son 4haziranda adet oldum ve daha gunume var(gerci benim gunumde belli olmuyo pko'dan dolayi)ve nerdeyse bir haftadir goguslerim cok agriyo sizim sizim sizliyo ilk defa basima geldi boyle bisey daha once ilac filan kullandigimda oluyodu ama artik 3aydir ilacta kullanmiyorum....
bu arada turkiyede preseed nerden bulabilirim?
merhaba arkadaşlar bende eşimden kaynaklanan nedenlerden dolayı hamile kalamadım tedaviler gördüm ameliyat olduk ikimizde ama olmadı doktorumuzu değiştirdiğimizde doktorumuz açık açık bizim normal yolla hiç bir şekilde hamile kalamayacağımı söyledi ama aşılamayla 2 denemede tuttu şimdi bir kızım var 2 yaşında ikinci bir bebek niyetleniyoruz ama tabiki eşimden kaynaklanan sorunlardan buda tedaviyle olacak
bende aranıza katılmak istedim
çocuğum var ama size yardımcı olurum yada siz bana yardımcı olursunuz diye düşündüm tecrübelerimizi birbirimizle paylaşırız diye düşündüm
herkesin rabbim gönlüne göre versin
arkadaşlar merhaba
aslında uzun zamandır kadınlar klubünün forumlarını izliyorum ama ilk defa yazıyorum.. 6 yıllık evliyim ve erkek infertilitesi dolayısıyla bebeğimiz olmuyor... herkese tekrar merhaba..
ay yanlış alıntı yapmışım aymes anladın sen onu :)))
bencede yetkilierle görüşün bende yüzdemi isterim heeeeeeeee
lmaz:
peki bebek üzerinde bir etkisi olmuyormu acaba bu preseed in. ben açıkçası bu tür ürünleri kullanmaya biraz çekiniyorum...
sen sperm ol bende yumoş yaz beni beni beni
yaz beni beni beni
ben şimdi onlara güzel bir mail döşedim,yaptıklarının yasal olmadığını ancak anlaşabileceğimizi söyledim :jeyyar:
yok dedim öyle kuru kuru reklam yapmak kaydirigubbakcemile3 bakalım ne cevap verecekler valla olumsuz bir şey yazsınlar kuzenim avukat uğraşırım onlarla :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?