Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benim de 10.gün 34,12.gün 57,15.gün 144 tü..şakır şakır da kanıyordum..Eğer rahim ağzı yetmezliğim olmasaydı 4 buçuk aylıkken sorun yok gibi görünüyordu..

Bu arada benim yine uykum geldi...mirmirmirmir Akşama tekrar göz atarım buraya...opuyorumnanaktan

Arkadaşlar,Kazene mesaj yolladım,eğer kabul ederse nickimi değiştireceğim...Melekleriminin ismini kullanmak istiyorum..AdaEgE diye...Sonra bu kim ,nerden çıktı demeyin...:kedi:

canım bana ikigünde geldi
sen nereye geliyosun istanbulamı

yok canim eskisehir orayada erken gelir galiba
Arkadaşlar,Kazene mesaj yolladım,eğer kabul ederse nickimi değiştireceğim...Melekleriminin ismini kullanmak istiyorum..AdaEgE diye...Sonra bu kim ,nerden çıktı demeyin...:kedi:

bende bende badem canim nasil yapicaz o isi bi ara gormustum simdi kacirdim
degismek gerek demi

ayyy..inanmıyorum kızlar.bu kadar olur yani...:roflol:
kalplerimiz karşıymış..
aynen ben deee...
hatta bugün forum yöneticisine msj attım ben de,nickimi değiştirmek istiyorum diye..:roflol:kaydirigubbakcemile3.

sl kızlar ben geldim geçmişe göz atatcağım sizleri çok çok özledim yaaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:Saruboceq::Saruboceq:
canım hakkında hayırlısı inşş istediğin sonucu görürsün testde inşşş:Saruboceq::Saruboceq:

Ha ha ha ne salak doktormuş o....kaydirigubbakcemile3

benim de aynen adet gibi kanamam oldu..Buradaki arkadaşlar bilirler..Ama gayet de sağlıklı ikizlere hamileymişim..

canım nasılsın inşş bu sefer her şey güzel olacak ve şahane bir anne olacaksın dualarım seninle inşşşş emeklerimizi boşa çıkmayacak rabim bizide güldürecek:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar çıkıyorum inşş güzel haberler vardır sizi sviyorum çok özledim hepinizi inşşş en kısa zamanda görüşürüz yine ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

turkbayragi HAZİRAN AYI LİSTESİ turkbayragi
:CüvCüv: LİSTEMİZİN HAMİŞLERİ :CüvCüv:

1.HAMİŞİ EL MUALLİM:CüvCüv::ecrin_bebek:
2.HAMİŞİ ÖZLEMAKTAŞ :CüvCüv::ecrin_bebek:
3-HAMİŞİ SERA96 :CüvCüv::ecrin_bebek:
4-HAMİŞİ BENGÜSU:CüvCüv::ecrin_bebek:
5-HAMİŞİ ESTERYA:CüvCüv:
6-HAMİŞİ ELİTU :CüvCüv::ecrin_bebek:
7-YERİNİ AÇTIM BEKLİYORUM SAHİBİNİkaydirigubbakcemile3zemuszemusKIZLAR LİSTEYİ GÖRÜYORMUSNUZ YA 10 'U BULUR BU AY HAMİŞ SAYISI REKOR HAZİRAN AYININ :lepi:GALİBACADIARZU
EL MUALLİM VE ÖZLEMAKTAŞ ,SERA96 ,BENGUSU,ESTERYA ,ELİTU ARKADAŞAR HEPİNİZİ TEBRİK EDİYORUM ALLAH KUCAĞINIZA ALMAYIDA NASİP ETSİN...DARISI DİĞER ARKADAŞLARIN BAŞINA ..AYAĞINIZI SÜRÜYÜN KIZLAR.
HAMİŞ ADAYLARI

1-BEBEĞİMİZ:CüvCüv:25 HAZİRAN
2-CUCU-PETE:CüvCüv: 27 HAZİRAN
3-UYKUCUŞİRİNE :CüvCüv:30 HAZİRAN
4-OZTUN SONUÇ :CüvCüv: HAZİRAN ?????? 1. TÜP BEBEK -
5-BADEM :CüvCüv:?? HAZİRAN2.MİKROENJEKSİYON TEDAVİSİNDE
6-PİNKROSE :CüvCüv:??? HAZİRAN
7-OSETYA2007 :CüvCüv::??? HAZİRAN 1. Tüp Bebek -
8-SEVGİDOLU :CüvCüv: :??HAZİRAN 1. Tüp Bebek
9-^^SABİRSİZ^^ :CüvCüv:??? HAZİRAN

a.s.a.s.
1-SERANALAR
2-HARZEM
3-MİNOŞ
4-NESER
5-BALSURAT
6-GOKKBB
7-TÜLİNY
8-ZELAL81
9-NERGİS55
10-SABİNA
11-BECUN
12-CAN_İSO
13-MAVİOJE
14-MELORABİS
15-CORNELİA35
16-BİREBİRA
17-LALUZ24Z
18-SİDELYA01
19-CASPERR33
20-ASİ74
21-OZLEM82 lmaz:MUCİZE BANA UĞRAMAZ DEMEYİN ŞANSINIZI DENEYİNlmaz::lepi:.BURDAKİ HERKES BİR GÜN HAMİLE KALACAK :lepi:
[/QUOTE]
ASİCİM canım kusura bakma düzelttim inşallah mucize senin kapını çalar bu ay.Tedavisi ertelenipde gelen mucizelerden biri olursun inşallah.
ELİTU canım bebeğin hayırlı olsun allah torunlarını görmeyide nasip etsinkaydirigubbakcemile3:teytey:

kızlar nerdesiniz ya..............
tavuk gibi erkenden uyumayamı başladınız yoksam ya:))

selam kızlar nasılsınız..badem canım sana şunu soracam.hani sendede troit varmış ya sen sintigrafi çektirdinmi?yada nodülün varmıydı?

selam kızlar nasılsınız..badem canım sana şunu soracam.hani sendede troit varmış ya sen sintigrafi çektirdinmi?yada nodülün varmıydı?

Evet çektirmiştim.Nodülüm de vardı ama, benim tiroid bezim 10 yıl kadar önce ameliyatla tamamen alındı canım..Şu an sadece tefor kullanıyorum..femalexx burada olsa ona sorabilirsiniz bu tür şeyleri çünkü kendisi dahiliye uzmanı dr.....opuyorumnanaktan

ayyy..inanmıyorum kızlar.bu kadar olur yani...:roflol:
kalplerimiz karşıymış..
aynen ben deee...
hatta bugün forum yöneticisine msj attım ben de,nickimi değiştirmek istiyorum diye..:roflol:kaydirigubbakcemile3.

yok canim eskisehir orayada erken gelir galiba

bende bende badem canim nasil yapicaz o isi bi ara gormustum simdi kacirdim
degismek gerek demi

üçümüzde mikaydirigubbakcemile3

ben kazene mesaj yazdım,kendi kendimize de değiştirebiliyormuyuz ki ?CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…