canım bana ikigünde geldi
sen nereye geliyosun istanbulamı
Arkadaşlar,Kazene mesaj yolladım,eğer kabul ederse nickimi değiştireceğim...Melekleriminin ismini kullanmak istiyorum..AdaEgE diye...Sonra bu kim ,nerden çıktı demeyin...:kedi:
senin adın ne olcak asim hayırdır.................
kıslarr selam nabersiniz hepinizz bende dünden beri 2 test yaptım tabii sonuç yok ama daha adetime 2 gün var bugun şüphelendim diye gitmiş eşim 2 tane daha almışş(öncekilerden haberi yokk tabii) ama 2 gün sabredeceğim edebilisem tabii bende kendime hasta diyodum ama sizleri görünce yaptığım ın normal olduğunu anladım off off geç şu 2 günn
Ha ha ha ne salak doktormuş o....kaydirigubbakcemile3
benim de aynen adet gibi kanamam oldu..Buradaki arkadaşlar bilirler..Ama gayet de sağlıklı ikizlere hamileymişim..
Kıslar ben geldİm maalesef gene negatİf aŞılama tutumadı geldİk tÜp bebeĞe sonunda napalım kısmetİmİzde tÜp bebekte varmıŞ :)))))
bilmiyorum ama degistircem ne zamandir istiyorum
ama bi bilsem nerden oldugunu
selam kızlar nasılsınız..badem canım sana şunu soracam.hani sendede troit varmış ya sen sintigrafi çektirdinmi?yada nodülün varmıydı?
KIZ BAL SENİN MESLEĞİN DOKTOR MU?laelaelaelaelae
ayyy..inanmıyorum kızlar.bu kadar olur yani...:roflol:
kalplerimiz karşıymış..
aynen ben deee...
hatta bugün forum yöneticisine msj attım ben de,nickimi değiştirmek istiyorum diye..:roflol:kaydirigubbakcemile3.
yok canim eskisehir orayada erken gelir galiba
bende bende badem canim nasil yapicaz o isi bi ara gormustum simdi kacirdim
degismek gerek demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?