Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bizim spermcikler zaten çok azlar
hedefe ulaşana kadarda yok olup gidiyolar
yollarını kaybedip başka yerleremi gidiyolar nekaydirigubbakcemile3
pre seedi doğru yolu gözstersin diye kullanmaya karar verdim
ama inşallah işe yarar bakalımzemuszemus

:lepi:

Arkadaşlar ne çok yazmışsınız,coşmuşsunuz yine,okuyamadım son yazılanların hepsini..opuyorumnanaktan

Eşleriniz sperm için günde sadece 10 mg Tamoksifen kullanabilir..

Bir ürolog tavsiyesi...Eşim kullandı ve devam ediyor...

Bu misafirler benimde tahmin ettiğim kişiler olabilir mi kızlar :1ninca:
benim eccük işim var
kaydirigubbakcemile :roflol:

canım bu konuda hiç bir fikrim yok:sm_confused:

hoşgeldin canıma.s.
kızınızı allah bağışlasın...
inşallah kardeşide çabucak gelir....

hayırlısı canım...
yumoşlar erken çatladığı için adet erken gelebilir....

arkadaşlar merhaba
aslında uzun zamandır kadınlar klubünün forumlarını izliyorum ama ilk defa yazıyorum.. 6 yıllık evliyim ve erkek infertilitesi dolayısıyla bebeğimiz olmuyor... herkese tekrar merhaba..
hoşgeldin canıma.s.

Badem bugün test yapmadın mı yoksa aaaaaa çok ayıp lmaz: lmaz: opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile38. ve 9. günlerde daha çok belirlemeye başlayan çizgiler olması dileğiyle diyorum...:kedi: :1hug:

Badem canım sen tüp bebekte uzman sayılırsın artıkın
sormak istediğim bazı şeyler var ama ne profiline yazabiliyorum nede özeline şakkıdı
bende temmuzda start veriyorum adetim bi gelse hayırlısıyla
şakkıdı

kıslarr selam nabersiniz hepinizz bende dünden beri 2 test yaptım tabii sonuç yok ama daha adetime 2 gün var bugun şüphelendim diye gitmiş eşim 2 tane daha almışş(öncekilerden haberi yokk tabii) ama 2 gün sabredeceğim edebilisem tabii bende kendime hasta diyodum ama sizleri görünce yaptığım ın normal olduğunu anladım off off geç şu 2 günn

benim kuzenim tüpbebek yaptırdı 12, gün değeri 23
14. gün değeri 45
17. gün değeri 90 çıktı. aynı zamanda adette oldu. hala iğne olmaya devam ediyo. doktor demişki 1 ay olsun yani ayın 3 ünde keseye bakacaz.dış gebelik olabilir diyor.sayısı az katlanıyo diye böyle demiş. kaç kaç katlanması lazım kiii

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile38. ve 9. günlerde daha çok belirlemeye başlayan çizgiler olması dileğiyle diyorum...:kedi: :1hug:

yaa bişe sorsam bu belirtiler adetin gelmeden 3 4 gün öncesindende başlayabilir mi? mafoldumben acep psikolojik mi of offf

her seferinde ikiye katlamış işte neden dış gebelik olsun ki CADIARZU

bademcim sen tedaviye başladınmı:uhm:
Evet hayatım :kedi: Transferin 6. günündeyim...

Arkadaş listemde olmadığın için yazamıyorsun sanırım canım..Davet yollayayım...opuyorumnanaktan

Caspercım kuzenin hemen moralini bozmasın..Daha muayene etmeden kese için ultrasona girmeden önyargı ile teşhis koyan dr lara acaip gıcık oluyorum açıkçası...

Son düzenleyen: Moderatör:
benim arkadaşımın da ilk kan testi değeri 23 lerde falandı,2 gün sonra 50 lere falan çıkmıştı..şimdi doğurdu..maşallah çok da sağlıklı bir kızı var..
o doktor da yaniiiii..:tomato::tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…