kIZLAR BENCE DENEMEYE DEĞER
okadar ilaç alıyoruz hormon yüklüyolar gıkımız çıkmıyorda ürünü kullanmak mı tedirgin ediyorlmaz:
ohooo tüp bebe parasıyla karşılaştırırsak preseed bedava :lepi:
bence denemeye değer :lepi:
topik bu gün bayağı kalabalık yazılanlara yetişemiyorum.
maşallah
Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
becun, ayaz01, aymes, ealsnas, Fadik, Gokkbb, melony, meryemkazal, sünger53, tuliny, ^^sabirsiz^^
canım bu konuda hiç bir fikrim yok:sm_confused:kizlar bir derdim vaaar
en son 4haziranda adet oldum ve daha gunume var(gerci benim gunumde belli olmuyo pko'dan dolayi)ve nerdeyse bir haftadir goguslerim cok agriyo sizim sizim sizliyo ilk defa basima geldi boyle bisey daha once ilac filan kullandigimda oluyodu ama artik 3aydir ilacta kullanmiyorum....
bu arada turkiyede preseed nerden bulabilirim?
hoşgeldin canıma.s.merhaba arkadaşlar bende eşimden kaynaklanan nedenlerden dolayı hamile kalamadım tedaviler gördüm ameliyat olduk ikimizde ama olmadı doktorumuzu değiştirdiğimizde doktorumuz açık açık bizim normal yolla hiç bir şekilde hamile kalamayacağımı söyledi ama aşılamayla 2 denemede tuttu şimdi bir kızım var 2 yaşında ikinci bir bebek niyetleniyoruz ama tabiki eşimden kaynaklanan sorunlardan buda tedaviyle olacak
bende aranıza katılmak istedim
çocuğum var ama size yardımcı olurum yada siz bana yardımcı olursunuz diye düşündüm tecrübelerimizi birbirimizle paylaşırız diye düşündüm
herkesin rabbim gönlüne göre versin
hayırlısı canım...bu arada kizlar benden umudu kesin en son 30 adet olmustum gunume daha cok dun adetim gelmeye basladi
bu tedaviler beni cok yipratti
bunyem alt ust oldu galiba uzun bi sure bebek dusuncesinden ve tedavsinden uzak kalmam gerekecek
yeni adet tarihim gununde gelirse 23 temmuz
hoşgeldin canıma.s.arkadaşlar merhaba
aslında uzun zamandır kadınlar klubünün forumlarını izliyorum ama ilk defa yazıyorum.. 6 yıllık evliyim ve erkek infertilitesi dolayısıyla bebeğimiz olmuyor... herkese tekrar merhaba..
Arkadaşlar ne çok yazmışsınız,coşmuşsunuz yine,okuyamadım son yazılanların hepsini..opuyorumnanaktan
Eşleriniz sperm için günde sadece 10 mg Tamoksifen kullanabilir..
Bir ürolog tavsiyesi...Eşim kullandı ve devam ediyor...
Badem bugün test yapmadın mı yoksa aaaaaa çok ayıplmaz: lmaz: opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile38. ve 9. günlerde daha çok belirlemeye başlayan çizgiler olması dileğiyle diyorum...:kedi: :1hug:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile38. ve 9. günlerde daha çok belirlemeye başlayan çizgiler olması dileğiyle diyorum...:kedi: :1hug:
Cevabı SABIRSIZlıkla beklicem canım zemuszemus
her seferinde ikiye katlamış işte neden dış gebelik olsun ki CADIARZUbenim kuzenim tüpbebek yaptırdı 12, gün değeri 23
14. gün değeri 45
17. gün değeri 90 çıktı. aynı zamanda adette oldu. hala iğne olmaya devam ediyo. doktor demişki 1 ay olsun yani ayın 3 ünde keseye bakacaz.dış gebelik olabilir diyor.sayısı az katlanıyo diye böyle demiş. kaç kaç katlanması lazım kiii
Evet hayatım :kedi: Transferin 6. günündeyim...
bademcim sen tedaviye başladınmı:uhm:
Badem canım sen tüp bebekte uzman sayılırsın artıkın
sormak istediğim bazı şeyler var ama ne profiline yazabiliyorum nede özeline şakkıdı
bende temmuzda start veriyorum adetim bi gelse hayırlısıyla şakkıdı
her seferinde ikiye katlamış işte neden dış gebelik olsun ki CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?