kızlar tüp bebek tedavisine başlarken ilk gittiğinizde ön muayene olarak doktor neler yapıyo, biz haftaya salı gidecezde size bi sorayım dedim
kızlar tüp bebek tedavisine başlarken ilk gittiğinizde ön muayene olarak doktor neler yapıyo, biz haftaya salı gidecezde size bi sorayım dedim
canım ben burdan değişmiştim...bilmiyorum ama degistircem ne zamandir istiyorum
ama bi bilsem nerden oldugunu
amiiinnnnnnnnnnn....kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun kızlar................rabbim bu mübarek günler hürmetine bizlere sağlıklı sıhhatli hayırlı analı babalı evlatlar nasip etsin kimsenin gözünü yaşlı bırakmasın ..................evlerimizi bebek sesleriyle şenlendirsin rabbim.................kimsenin evini bebeksiz neşesiz bırakmasın merhameti booooooooooolllll rabbim............hamilelere sağlıcakla yavrularına kavuşmak olmayanlara tez vakitte ana baba olmak nasip et rabbim kimseyi daraltıpta bunaltma rabbim nolur...........kimseyi evlat hasretiyle ve evlat acısıyla sınama güzel allahım...................
gözün aydın canım...günaydın,hayırlı kandiller,
şu an size yattığım yerden yazıyorum,doktora gittim,keseyi gördüm çok şükür,içinde küçücük bir nokta vardı,doktorum sağlıklı normal görünüyor herşey derken kesenin üst kısmına doğru bir kanama olduğunu gördü,keseyle ilgisi yok ama dedi kanama başlamış dedi,o yüzden 1 hafta yatak istirahati verdi,yalnızca tuvalete kalkabilirsin dedi,ayrıca progestron ilacı da verdi,günde 3 kez içecekmişim,1 hafta sonra tekrar kontrolüm var,bu bir haftada kendime iyi bakarsam düzelirmiş,bu sırada kahverengi leke olursa korkma dedi ama kan lekesi gelirse hemen gel dedi...
dualarınıza ihtiyacım var onu o kesenin içinde minicik bir nokta olarak bile görmek beni o kadar mutlu ettiki anlatamam,onu kaybetmek istemiyorum,ne olur bizim için dua edin....
Herkese hayırlı kandiller arkadaşlar...
Transferin 7. günü idrar testi ne yazıkki negatif...:sm_confused:
Selam Can_iso
Benim ilk muayenemde rahim ve yumurtalıklara bakılmıştı. Sadece bir adet kistim olduğu için tedavi öncesi doğum kontrol hapı vermişti doktor 20 gun kullandım ve adet olduktan sonra 20. gunu tüb bebek için iğneleri kullanmaya başladım. Eşim azospermi olduğu için direk rapor çıkartmıştı tedavi olduğum klinik. Bana uzun protokol uygulanmıştı. Bu arada tedavin hayırlı olsun bebişine bir adım daha yaklaştın. Hic strese girme ne kadar rahat ve stressiz bir donem gecirirsen tedavin okadar başarılı olur canım. İyi şanslar...:1hug:
hayırlı olsun canım,bak ne güzel keseyi de görmüşsünüz..günaydın,hayırlı kandiller,
şu an size yattığım yerden yazıyorum,doktora gittim,keseyi gördüm çok şükür,içinde küçücük bir nokta vardı,doktorum sağlıklı normal görünüyor herşey derken kesenin üst kısmına doğru bir kanama olduğunu gördü,keseyle ilgisi yok ama dedi kanama başlamış dedi,o yüzden 1 hafta yatak istirahati verdi,yalnızca tuvalete kalkabilirsin dedi,ayrıca progestron ilacı da verdi,günde 3 kez içecekmişim,1 hafta sonra tekrar kontrolüm var,bu bir haftada kendime iyi bakarsam düzelirmiş,bu sırada kahverengi leke olursa korkma dedi ama kan lekesi gelirse hemen gel dedi...
dualarınıza ihtiyacım var onu o kesenin içinde minicik bir nokta olarak bile görmek beni o kadar mutlu ettiki anlatamam,onu kaybetmek istemiyorum,ne olur bizim için dua edin....
Canım vajinal muayneyle yumurta rezervlerini kontrol edip eşinin test sonuçları senin rahim filmlerin falan varsa onlara bakıyo bize bunları yapmıştı
Herkese hayırlı kandiller arkadaşlar...
canım biliyorsun ki,daha erken..benim de 5.günüm..bu sabah yaptım ve negatif çıktı benim de..Herkese hayırlı kandiller arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?