Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İdrak ettiğimiz mübarek Regaib Kandili vesilesiyle, ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atalım. İbadetin zevkinden bizi mahrum eden nefsin kötü arzularını frenleyelim. Gönül dünyamızı bulandıran haset, kin, düşmanlık gibi kötü duygulardan temizleyelim.:Saruboceq::Saruboceq:

Kandiliniz Mübarek Olsun

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.][/bugücenin yüzü suyu hürmetine rabbim çocuk hasretiyle yananlara hayırlı evlatlar nasip etsin

merhaba şekerler, kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin dua için açılan ellerimizi boş çevirmesin inşallah

kızlar tüp bebek tedavisine başlarken ilk gittiğinizde ön muayene olarak doktor neler yapıyo, biz haftaya salı gidecezde size bi sorayım dedim

selam kızlar hepinizin regaip kandili mubarek olsun Rabbim bu mubarek gün hürmetine bizimde bebeklerimizi göndersin inşallah...

kızlar tüp bebek tedavisine başlarken ilk gittiğinizde ön muayene olarak doktor neler yapıyo, biz haftaya salı gidecezde size bi sorayım dedim

Selam Can_iso

Benim ilk muayenemde rahim ve yumurtalıklara bakılmıştı. Sadece bir adet kistim olduğu için tedavi öncesi doğum kontrol hapı vermişti doktor 20 gun kullandım ve adet olduktan sonra 20. gunu tüb bebek için iğneleri kullanmaya başladım. Eşim azospermi olduğu için direk rapor çıkartmıştı tedavi olduğum klinik. Bana uzun protokol uygulanmıştı. Bu arada tedavin hayırlı olsun bebişine bir adım daha yaklaştın. Hic strese girme ne kadar rahat ve stressiz bir donem gecirirsen tedavin okadar başarılı olur canım. İyi şanslar...:1hug:

canım ben ilk gittiğimde zaten adetli gittim tahlillerimi götürdüm doktor ayrıca bir tahlil istemedi ultrasonla baktı ve hemen başladık ama başka doktorların farklı olabilir

Canım vajinal muayneyle yumurta rezervlerini kontrol edip eşinin test sonuçları senin rahim filmlerin falan varsa onlara bakıyo bize bunları yapmıştı

bilmiyorum ama degistircem ne zamandir istiyorum
ama bi bilsem nerden oldugunu
canım ben burdan değişmiştim...
http://www.kadinlarkulubu.com/sik-s...8-kullanici-adini-degistirmek-isteyenler.html

amiiinnnnnnnnnnn....

bütün islam aleminin kandili mübarek olsun.....

gözün aydın canım...
keseyide görmişsünüz...
inşallah sağlıcakla da dünyaya gelir...
sen kendine çok dikkat et.....

merhaba akadaşlar..herkese hayırlı kandiller..
bu mübarek günde Allahım dualarımızı kabul eder inşallah..
biz de bir an önce meleklerimize kavuşuruz inşallah..:Saruboceq::Saruboceq:

Herkese hayırlı kandiller arkadaşlar...

Transferin 7. günü idrar testi ne yazıkki negatif...:sm_confused:

sağol canım inşallah pozitifle sonuçlanır tedavim, bende rahim ağzı kapalı olduğu için adetimin btiminde hemen gitmek istiyorum çünkü histeroskopi diyebilir bizdeki tek sorun şimdilik bu zaten, ağustosta başlaması için şimdi gitmek istedim oyüzden tedavinin ön aşamalarını merak etmiştim sağol bilgin için.

hayırlı olsun canım,bak ne güzel keseyi de görmüşsünüz..
doktorunun dediklerinden dışarı çıkma,zaten progesteron da tutunmayı kolaylaştıracaktır..
yat dinlen valla,bebişin konsantre ol,başka hiçbişey düşünme..
Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah..:Saruboceq:
kandilin mübarek olsun canım..
dua ederken bizi de unutma opuyorumnanaktan

Canım vajinal muayneyle yumurta rezervlerini kontrol edip eşinin test sonuçları senin rahim filmlerin falan varsa onlara bakıyo bize bunları yapmıştı

canım eşimin sonuçlar varda benim rahim filmi yok, çekemiyolar zaten o sorunu halletmek içinde erken gitmek istiyorum, tedavi biraz zaman alabilir.

Herkese hayırlı kandiller arkadaşlar...

Transferin 7. günü idrar testi ne yazıkki negatif...:sm_confused:
canım biliyorsun ki,daha erken..benim de 5.günüm..bu sabah yaptım ve negatif çıktı benim de..
ama henüz negatif cancazım,tamam mı?böyle düşün...birazcı sabret..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…