Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm arkadaslar nasilsiniz?

tam bende ates olcmeyle iligili soru soracaktim :))
ben 4haziranda adet oldum yani gunum yaklasiyo ama bu ay benim için çok farkli gecti...
1haftadir goguslerim sizliyo dunduen beride kasiklarimda batmalar var en çokta sag tarfta, dun atesimi olctum 35.4'tu dun gece yine ayniydi bu sabah olctum 36.0
nasil takip ediliyodu??

kizlar valla benimde ilac persembe aksami sondu, bitti,kirmizilardan hic ses seda yok zemuszemus
bakarsiniz bu ay bombalar arka arkaya patlar yerimseniben

Son düzenleme:
Ben çok iyi bilmiyorum canım inşallah meleğin seninledir opuyorumnanaktan

herkese iyi haftasonları..nasılız bakalım bugün??
sankim bu ay bol bol hamiş çıkacakmış gibi bir his var içimdehihoyyyt..
halay çekmeyeli de uzun zaman oldu yaww..

kızlar sizin için ibrahim saraçoğlu hocanın sitesinden kopyaladım belki birinizin işine yarar.ben de eşime uyguluyorum.üstelik başka sorunlarınız varsa siteye girip telden arayabilirsiniz çok güzel ilgileniyolar biraz zaman alıyo yoğunluktan ama olsun hocayla bile konuşuyosunuz.
Sevgili hocam, Öncelikle bu faydalı hizmeti sunduğunuz için Allah sizden razı olsun. Doktora gittiğimde Sperm sayımın çok düşük olduğunu (2milyon), şekil bozukluğu ve hareket yavaşlığı olduğunu öğrendim. Bu değerlerle normal yollardan çocuk şansımın çok zor olduğunu söylediler. Eşim sizi Tv de görmüş. Keçiboynuzu kürünüzü duyunca hemen uygulamaya başladık. Düzenli olarak 3 ay içtim. Eşimin 1,5 aylık hamile olduğunu şimdi öğrendik ve size yazıyoruz. 1,5 ayda kür sonuç verdi. Tabi biz geç farkettik 3 ay kullandık. Allah sizden ve size yardımcı olanlardan razı olsun. Bende diğer arkadaşlara faydalı olsun diye yazdım. Ben bizzat denedim ve faydasını gördüm. Allah yardımcınız olsun. Teşekkürler.... Hayat bitkilerde...

canım adet olacağın zaman düşmesi lazım...
yani adet zamanı yaklaştığı zaman yüksek olması güzel.....

kizlar valla benimde ilac persembe aksami sondu, bitti,kirmizilardan hic ses seda yok zemuszemus

inşallah canımŞeniz
cucum sen ne ilacı kullandın canım....

slm kızlarr......
iyi hafta sonları....a.s.

tuliny balsurat size iyi çatlamalar....Çatlayın da patlayın bakalım......kaydirigubbakcemile3

insallah ard arda guzel haberler gelir:teytey::teytey:

aminnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: kaydirigubbakcemile5

insallah fadikcim hep yuksek dursun, bu ay kendimi çok farkli hissediyorum kasiklarimdaki batmalarda ikinic transferimi hatirlatiyo bana..transferden bi hafta sonra hastaneye acile gitmistim kasik batmasi ve agrisi yuzunden sonrada hamile oldugu ogrenmistim ve maalesef dusuk yapmistim, insallah kasik batmalari yine hamilelik habercisidir...umutlanmakta istemiyorum kader kismet

ayşecim canım inşallah hamile gibi gözüküyosun canım göğüs sızlaması buna işaret gibi gözüküyo inşallah hamilesindir senin hamile olmanı çok istiyorum inş. ölesindir.

hihoyyyt

ayşecim canım inşallah hamile gibi gözüküyosun canım göğüs sızlaması buna işaret gibi gözüküyo inşallah hamilesindir senin hamile olmanı çok istiyorum inş. ölesindir.

cok sagol canim, insallah hepimiz o guzel gunleri yasariz

kızlar test yapmakta istemiyorum içimden gelmiyor
bir yıldır hep böyle düzensiz
korkuyorum baska bişi olacak diye

çok sağol canıma.s.
evet kürün çok faydası var.....

kızlar test yapmakta istemiyorum içimden gelmiyor
bir yıldır hep böyle düzensiz
korkuyorum baska bişi olacak diye
canım test yapmayarak daha çok strese giriyorsun....
bence bir test yap ve eğer bebek yoksa bir dr a gidersin....
bir sorun olup olmadığı ancak o zamaman belli olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…