Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nur cucupete sabirszi ve ayse
allahim insallah arkadaslarimiz hamistir dogal yoldan
osetya ve bademimde yuzu guler insallah
ay heyecanladnim ben kizlar gitmeden halayinizi cekmek istiyorummm

sağol sabinacım kısmette vardır inş bu ay..
bende çok istiyorum bu ay nedense..
istediğim gibi bahara gelicek ya doğum ondan sanırım..
Allah'tan hayırlısıni diliyorum hepimiz için.. opuyorumnanaktan

sositosositoHadii bakalım hayırlısı olsun 2 rekat namazımı kılıp çatlatma iğnemi vurdumsositososito
Ama bu sefer kanadı yaa:jeyyar:acıdıda:jeyyar:

hadi hayırlısı balım..
boşver acısın..
ah uh deme başla çalış.. kaydirigubbakcemile3

hayirli olsun canimmm :lepi:
hadi bakalim tülinle sen bu aralar gözümüze görünmeyin,isiniz yok burda :jeyyar:
tutacak bu ay tutacak insallah zemuszemus

fıstığım hepimiz için hayırlısı..
inş sende de durum bu yolda ilerler..
dediklerin bozulmaz kırmızılar gelmez bebek gelir.. opuyorumnanaktan

hayırlıısyla olucak canım inşşşş..tülinle sen bu ay bebişleri bingo tutturucaksınız

pinkim sağol canım.. opuyorumnanaktan
hepimizin başına inş..

iyi haftasonları hepinize..

avatar süper uykucuuuuuuu kaydirigubbakcemile3

ceylinim sağol..
seninde inş.. opuyorumnanaktan
çalışıyorum merak etme..
az önce kalktım daha 2 saat yatmışım kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

sağol canancım..
inş darısı isteyen herkesin başına..
sende tedavinde de yakalarsın inş bebeği.. opuyorumnanaktan

saboo yarınmı test yapıcaksın inş benim gibi üzülmezsin sevinirsin bitanem

pinkim kırmızılar gelmeden ümit kesilmez canım..
hayırlısı inş vardır yanıltır seni.. opuyorumnanaktan

canım sabahları yataktan kalkmadan ölçmelisin ateşini..

kizlar valla benimde ilac persembe aksami sondu, bitti,kirmizilardan hic ses seda yok zemuszemus
bakarsiniz bu ay bombalar arka arkaya patlar yerimseniben

hayırlısı inş canıım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
arka arkaya hepimiz güzel haberi versek ne güzel olur..
erkek infertilitesi diye birşey kalmasa ..
pko yok olsa..

bilgi için sağol canım..
ama bunu burda bilmeyen yok..
çoğumuz faydasını gördük..
inş sizde görürsünüz..

slm kızlarr......
iyi hafta sonları....a.s.

tuliny balsurat size iyi çatlamalar....Çatlayın da patlayın bakalım......kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 sağol canım çatlasın da kist yerine bebe olsun inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar test yapmakta istemiyorum içimden gelmiyor
bir yıldır hep böyle düzensiz
korkuyorum baska bişi olacak diye

nur dün ne dedik korkmak yok..
üstüne gidiceksiin..
hayırlısını dileyelim..
temennimiz olmasından yana..
Allah seninde yüzünü güldürsün canım..
piinkle sen çok bekledin..
inş artık olur.. opuyorumnanaktan

inşş canımmm...rabbim kimseye yaşatmasın böyle acılar..aslında iyiyim..birden aklıma düştü yazıverdim öyle..rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin öncelikle..cümlemizin yüzünü güldürür inşş rabbim bir günnn
:Saruboceq::Saruboceq:

amin canımmm inşşş..keşke ikizlerim olsa ne güzel olur valla..eşim bayılıyor ikiz bebeklereee
:Saruboceq::Saruboceq:

avatar süper uykucuuuuuuu kaydirigubbakcemile3

tşkk ettim canımcığımm ..bende çokk beğendimmmmmmmmmmm Şeniz

selam kıslarrr nasılsınız yaa ya bişe sorcam ben dün veya bugun olmam gerekiyo ama olmadım gelebilir
şüphelerim var ama psikolojikte olabilir bulantı uyuşma ( ha bu arada kiprik lerdende belli olurmuş biliyomusunuz yapışık dururmuş bibiine ayrık yanii) neyse ama 2 gece önce biraz sancım oldu sağlı ama özellikle solda sonra sabah bi uyandım akıntı gelmiş ama baya biii ve 3 gündürde kokusuz beyaz geliyoo şimdi ablamla test aldım yok bişi biliyorum daha erken ama ben hala 2 gece önceki akıntıdayım olur ama hiç böle olmazdı baya bi akmış başından geçiren var mı böle bişii

slm kızlar nasılsınız bakıyım guzel anne adayları

yokmu sorma cevap veren ayrıca serena selam canımopuyorumnanaktan

nur cucupete sabirszi ve ayse
allahim insallah arkadaslarimiz hamistir dogal yoldan
osetya ve bademimde yuzu guler insallah
ay heyecanladnim ben kizlar gitmeden halayinizi cekmek istiyorummm
inşallah tatlım bu topicte hepimiz en kısa zamanda :CüvCüv:kalırız..
canım bu arada sen türkiyenin neresine geliyorsun?istanbula mı??opuyorumnanaktan

canım bir kimiz kaldık sanırım..başka kimsecikler yok..söylediğin akıntıyı bilmiyorum..bende hiç o kadar olmadı..ama hamileyken oluyor mu onu da bilmiyorum(hiç hamile kalamadığım içinsositososito

canım bir kimiz kaldık sanırım..başka kimsecikler yok..söylediğin akıntıyı bilmiyorum..bende hiç o kadar olmadı..ama hamileyken oluyor mu onu da bilmiyorum(hiç hamile kalamadığım içinsositososito
saol canımm ne kadarlık evlisin burda bi forum daha buldum erken gebelik belirtileri diyee ordan bakalım bi bize uyan varmı

canım benımde olmuştu 2ay onceydı akıntım olmuştu 1haftada gunum geçmiştı test yaptım negatıf çıktı roay arkadaşımızdada aynı benım gıbı olmuştu o şuan hamiş kan tahlılı yaptırsaydın ya canım bekleme yaptır inşşşşşş hamıştırsına.s

kızlar çok canım sıkkın ne zaman anne olcam ben ya artık dayanamıyorum offfffffff

canım benım dayanmamız lazım bırgun bızlerde anne olacagız canım bızım ıçın ne zaman hayırlısıysa bebişler ozaman gelcek:teselli:

kızlar incır kurunu 10.gununde bırakmak zorunda kaldım dışım agrıyor yedıkten sonra zor dayandımama etkısını gostermıştı akıntım yogunlaşmıştı bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…