tülinn hadi hayırlısı tatlım çok çalış emikaydirigubbakcemile2
yumoşları ii değerlendir bak olur mu:jeyyar::jeyyar:
bu ay turnayı gözünden vuracaksın bak:dance::dance::dance:
demedi deme içime öyle doğdu :teytey::teytey:
sositosositoHadii bakalım hayırlısı olsun 2 rekat namazımı kılıp çatlatma iğnemi vurdumsositososito
Ama bu sefer kanadı yaa:jeyyar:acıdıda:jeyyar:
hayirli olsun canimmm :lepi:
hadi bakalim tülinle sen bu aralar gözümüze görünmeyin,isiniz yok burda :jeyyar:
tutacak bu ay tutacak insallah zemuszemus
hayırlıısyla olucak canım inşşşş..tülinle sen bu ay bebişleri bingo tutturucaksınız
iyi haftasonları hepinize..
iyi haftasonları kızlar gezin,eğlenin,çalışmayıda ihmal etmeyin emi :kedi:
tülişim ve balküpüm iğneler bir neden olsun
kucaklarınız bebişle dolsun
ama önce bol bol çaluşun kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile zemuszemus
iyi hafta sonları kızlar güzel güzel gezin eğlenin stres atalım azcıkkk zemuszemus zemuszemus
Tülin canım hadi bakalım hayırlısı inşallah allahın izniyle bebişin gelir güzel güzel çalış canım
Balım senin içinde hayırlı olsun artık bu aralar buralara uğramayın fazla çalışın bol bol
saboo yarınmı test yapıcaksın inş benim gibi üzülmezsin sevinirsin bitanem
slm arkadaslar nasilsiniz?
tam bende ates olcmeyle iligili soru soracaktim :))
ben 4haziranda adet oldum yani gunum yaklasiyo ama bu ay benim için çok farkli gecti...
1haftadir goguslerim sizliyo dunduen beride kasiklarimda batmalar var en çokta sag tarfta, dun atesimi olctum 35.4'tu dun gece yine ayniydi bu sabah olctum 36.0
nasil takip ediliyodu??
kizlar valla benimde ilac persembe aksami sondu, bitti,kirmizilardan hic ses seda yok zemuszemus
bakarsiniz bu ay bombalar arka arkaya patlar yerimseniben
kızlar sizin için ibrahim saraçoğlu hocanın sitesinden kopyaladım belki birinizin işine yarar.ben de eşime uyguluyorum.üstelik başka sorunlarınız varsa siteye girip telden arayabilirsiniz çok güzel ilgileniyolar biraz zaman alıyo yoğunluktan ama olsun hocayla bile konuşuyosunuz.
Sevgili hocam, Öncelikle bu faydalı hizmeti sunduğunuz için Allah sizden razı olsun. Doktora gittiğimde Sperm sayımın çok düşük olduğunu (2milyon), şekil bozukluğu ve hareket yavaşlığı olduğunu öğrendim. Bu değerlerle normal yollardan çocuk şansımın çok zor olduğunu söylediler. Eşim sizi Tv de görmüş. Keçiboynuzu kürünüzü duyunca hemen uygulamaya başladık. Düzenli olarak 3 ay içtim. Eşimin 1,5 aylık hamile olduğunu şimdi öğrendik ve size yazıyoruz. 1,5 ayda kür sonuç verdi. Tabi biz geç farkettik 3 ay kullandık. Allah sizden ve size yardımcı olanlardan razı olsun. Bende diğer arkadaşlara faydalı olsun diye yazdım. Ben bizzat denedim ve faydasını gördüm. Allah yardımcınız olsun. Teşekkürler.... Hayat bitkilerde...
slm kızlarr......
iyi hafta sonları....a.s.
tuliny balsurat size iyi çatlamalar....Çatlayın da patlayın bakalım......kaydirigubbakcemile3
kızlar test yapmakta istemiyorum içimden gelmiyor
bir yıldır hep böyle düzensiz
korkuyorum baska bişi olacak diye
nur cucupete sabirszi ve ayse
allahim insallah arkadaslarimiz hamistir dogal yoldan
osetya ve bademimde yuzu guler insallah
ay heyecanladnim ben kizlar gitmeden halayinizi cekmek istiyorummm
nereye gidiyosun canım:1hug:
memlekete geliyor canım.. opuyorumnanaktan
turkiş asi opuyorumnanaktan
canım benim:teselli::1hug:Şeniz
ben de bu gibi hesaplar çok yapmıştım:çok üzgünüm:
her zaman eğer bebeklerim düşmeselerdi şimdi şu yaşlarda olacaklardı diyip durdum:çok üzgünüm:
rabbim cümlemize yardım etsin....
inşallah bundan sonra hamile kalıp sağlıcakla dünyaya getiririz:Saruboceq::Saruboceq:
çok üzme kandini canım....
hayırlısı olsun onların bu dünyada nasipleri yokmuş....
hepinize günaydııııınnnnnnn kızlar............
canım ne denirki(((((( inşallah bu acının tekrarını yaşatmasın rabbim sana ve kimseyede...........rabbim ikiz ikiz bebişlerle unuttursun acılarını inşallah.........
inşallah canım inşallah yarın sende sevinenlerden olursun..........
pinkim inşallah erkendirde test için ondan çıkmamıştır kırmızılar gelmediyse hiç bişey bitmiş demek değildir dimi hadi inşallah haziran bitmeden verin müjdeleri sizin arkanızdanda balufmla tulinim gelsin inşallah...........
bu arada sevcancım aşağıda seni görüyorum naber nasılsın belirtilerin başladımı.........bulantı filan......iyi gidiyodur inşallah her şey canım.........
avatar süper uykucuuuuuuu kaydirigubbakcemile3
tşkk ettim canımcığımm ..bende çokk beğendimmmmmmmmmmm Şeniz
selam kıslarrr nasılsınız yaa ya bişe sorcam ben dün veya bugun olmam gerekiyo ama olmadım gelebilir
şüphelerim var ama psikolojikte olabilir bulantı uyuşma ( ha bu arada kiprik lerdende belli olurmuş biliyomusunuz yapışık dururmuş bibiine ayrık yanii) neyse ama 2 gece önce biraz sancım oldu sağlı ama özellikle solda sonra sabah bi uyandım akıntı gelmiş ama baya biii ve 3 gündürde kokusuz beyaz geliyoo şimdi ablamla test aldım yok bişi biliyorum daha erken ama ben hala 2 gece önceki akıntıdayım olur ama hiç böle olmazdı baya bi akmış başından geçiren var mı böle bişii
inşallah tatlım bu topicte hepimiz en kısa zamanda :CüvCüv:kalırız..nur cucupete sabirszi ve ayse
allahim insallah arkadaslarimiz hamistir dogal yoldan
osetya ve bademimde yuzu guler insallah
ay heyecanladnim ben kizlar gitmeden halayinizi cekmek istiyorummm
saol canımm ne kadarlık evlisin burda bi forum daha buldum erken gebelik belirtileri diyee ordan bakalım bi bize uyan varmıcanım bir kimiz kaldık sanırım..başka kimsecikler yok..söylediğin akıntıyı bilmiyorum..bende hiç o kadar olmadı..ama hamileyken oluyor mu onu da bilmiyorum(hiç hamile kalamadığım içinsositososito
selam kıslarrr nasılsınız yaa ya bişe sorcam ben dün veya bugun olmam gerekiyo ama olmadım gelebilir
şüphelerim var ama psikolojikte olabilir bulantı uyuşma ( ha bu arada kiprik lerdende belli olurmuş biliyomusunuz yapışık dururmuş bibiine ayrık yanii) neyse ama 2 gece önce biraz sancım oldu sağlı ama özellikle solda sonra sabah bi uyandım akıntı gelmiş ama baya biii ve 3 gündürde kokusuz beyaz geliyoo şimdi ablamla test aldım yok bişi biliyorum daha erken ama ben hala 2 gece önceki akıntıdayım olur ama hiç böle olmazdı baya bi akmış başından geçiren var mı böle bişii
kızlar çok canım sıkkın ne zaman anne olcam ben ya artık dayanamıyorum offfffffff
kızlar çok canım sıkkın ne zaman anne olcam ben ya artık dayanamıyorum offfffffff
kızlar incır kurunu 10.gununde bırakmak zorunda kaldım dışım agrıyor yedıkten sonra zor dayandımama etkısını gostermıştı akıntım yogunlaşmıştı bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?