Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
melony yaptinmi testi??
seranalar insallah faydasini gorursun

evet yaptım sonuç negatif ama idrarı 4 saat bekletmen gerekmiş adetin geçeli 1 gün falan olduysaeğer ama ben hiç bekletmeden yaptım testi birde 28. günümdeyim yani bugun olmam gerekiyo şuan sol tarafta kasıkta vebelde ağrı var ama adet ağrısı gibi deil batma şeklinde :umursamaz:

insallah bi sonraki testin pozitif cikar
benim adetime daha var ama bi haftadir goguslerim sizliyo, dunden beride kasiklarimda batma var!

insallah bi sonraki testin pozitif cikar
benim adetime daha var ama bi haftadir goguslerim sizliyo, dunden beride kasiklarimda batma var!
off off inşallah vardır canım ya gece sanki içimde olduğunu düşündüm içim kıpır kıpır dı dua ettim heycanlandım bu arada ben sigara yı iyi içerdim artık içemiyorum bulanıyorum ama ben psikolojik diyorum sabah kpss ye girdim 2 saat yol surdu affetmem sigaaryı hiç içemedim inşallah bebiş ibenimledir ve bende bırakırım

canım benim hiç bir fikrim yok.....
inşallah hamilesindir...
testi çok erken yapmışsın....

kızlar çok canım sıkkın ne zaman anne olcam ben ya artık dayanamıyorum offfffffff
canım ya:teselli::teselli:
elbet o gün de gelecekopuyorumnanaktan

kızlar incır kurunu 10.gununde bırakmak zorunda kaldım dışım agrıyor yedıkten sonra zor dayandımama etkısını gostermıştı akıntım yogunlaşmıştı bakalım ne olacak
inşallah faydasını görürürsün canımopuyorumnanaktan

:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
sanırım yine,yine,yine adet oluyorum :gitme:
hayırlısı olsun canım....
bebek yoksa eğer zamanın da gelmesi çok güzel bence...

hayırlı hamilelikler diliyorum canım inşş hamilesindir:Saruboceq:

kıslarrrrr ben tekrar geldim deli gibi uykum var yarın yine 2 saat yol var kpss için giren varmı sınava bugun

hayırlı hamilelikler diliyorum canım inşş hamilesindir:Saruboceq:
inşallah ama sanmıyorum duygularım değişiyo bi var diyorum bi yok şuan yok gibi geliyoo inanın test alıp yapmaktan korkar oldum claerblue diye bir test varmış adetten 4 gün öncesini gösteriyomuş onu alcam zemuszemus

kızlar ıyı geceler hepınıze veeeeeeeeeee
bol bolllllllllll
çalışın emııııııııııııııı:jeyyar:

:umursamaz:Ben geldim bir kaç gündür pek gelemeiyorum ama kimse beni merak etmemiş küstüm:umursamaz: size şimdi listeleri güncelliycem.inşallah 7 yi geçer sAYI.

turkbayragi HAZİRAN AYI LİSTESİ turkbayragi
:CüvCüv: LİSTEMİZİN HAMİŞLERİ :CüvCüv:

1.HAMİŞİ EL MUALLİM:CüvCüv::ecrin_bebek:
2.HAMİŞİ ÖZLEMAKTAŞ :CüvCüv::ecrin_bebek:
3-HAMİŞİ SERA96 :CüvCüv::ecrin_bebek:
4-HAMİŞİ BENGÜSU:CüvCüv::ecrin_bebek:
5-HAMİŞİ ESTERYA:CüvCüv:
6-HAMİŞİ ELİTU :CüvCüv::ecrin_bebek:
7-YERİNİ AÇTIM BEKLİYORUM SAHİBİNİkaydirigubbakcemile3zemuszemusBU AY HAMİŞ SAYISI REKOR HAZİRAN AYININ :lepi:GALİBACADIARZU
EL MUALLİM VE ÖZLEMAKTAŞ ,SERA96 ,BENGUSU,ESTERYA ,ELİTU ARKADAŞAR HEPİNİZİ TEBRİK EDİYORUM ALLAH KUCAĞINIZA ALMAYIDA NASİP ETSİN...DARISI DİĞER ARKADAŞLARIN BAŞINA ..AYAĞINIZI SÜRÜYÜN KIZLAR.
HAMİŞ ADAYLARI

1-CUCU-PETE:CüvCüv: 27 HAZİRAN
2-UYKUCUŞİRİNE :CüvCüv:30 HAZİRAN
3-ÖZLEM82DO :CüvCüv:29 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
4-OZTUN SONUÇ :CüvCüv: HAZİRAN ?????? 1. TÜP BEBEK -
5-OSETYA2007 :CüvCüv::??? HAZİRAN 1. Tüp Bebek -
6-SEVGİDOLU :CüvCüv: :??HAZİRAN 1. Tüp Bebek
7-^^SABİRSİZ^^ :CüvCüv:??? HAZİRAN
8-5-BADEM :CüvCüv:?? HAZİRAN2.MİKROENJEKSİYON TEDAVİSİNDE

a.s.a.s.
1-SERANALAR
2-HARZEM
3-MİNOŞ
4-NESER
5-BALSURAT
6-GOKKBB
7-TÜLİNY
8-ZELAL81
9-NERGİS55
10-SABİNA
11-BECUN
12-CAN_İSO
13-MAVİOJE
14-MELORABİS
15-CORNELİA35
16-BİREBİRA
17-LALUZ24Z
18-SİDELYA01
19-BEBEĞİMİZ
20-CASPER33
21-ASİ74
22-PİNKROSElmaz:MUCİZE BANA UĞRAMAZ DEMEYİN ŞANSINIZI DENEYİNlmaz::lepi:.BURDAKİ HERKES BİR GÜN HAMİLE KALACAK :lepi:
[/QUOTE]

ELİTU canım bebeğin hayırlı olsun allah torunlarını görmeyide nasip etsinkaydirigubbakcemile3:teytey:

Son düzenleme:
canım laluzum sağol Allah razı olsun. Allahım hepinize, isteyen herkese nasip etsin inşallah.

:umursamaz:Ben geldim bir kaç gündür pek gelemeiyorum ama kimse beni merak etmemiş küstüm:umursamaz: size şimdi listeleri güncelliycem.inşallah 7 yi geçer sAYI.
:teselli: :teselli: :teselli: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
Amin canım inşallah rabbim hepimizi birgün bebeklerimize kavuşturur.

amin canım işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çifter çifter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…