melony yaptinmi testi??
seranalar insallah faydasini gorursun
:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
sanırım yine,yine,yine adet oluyorum :gitme:
canım olmasanda kotu neden duzensız dıye bu seferde uzulursun bende oyleyımyerimseniben
evet yaptım sonuç negatif ama idrarı 4 saat bekletmen gerekmiş adetin geçeli 1 gün falan olduysaeğer ama ben hiç bekletmeden yaptım testi birde 28. günümdeyim yani bugun olmam gerekiyo şuan sol tarafta kasıkta vebelde ağrı var ama adet ağrısı gibi deil batma şeklinde :umursamaz:
off off inşallah vardır canım ya gece sanki içimde olduğunu düşündüm içim kıpır kıpır dı dua ettim heycanlandım bu arada ben sigara yı iyi içerdim artık içemiyorum bulanıyorum ama ben psikolojik diyorum sabah kpss ye girdim 2 saat yol surdu affetmem sigaaryı hiç içemedim inşallah bebiş ibenimledir ve bende bırakırıminsallah bi sonraki testin pozitif cikar
benim adetime daha var ama bi haftadir goguslerim sizliyo, dunden beride kasiklarimda batma var!
canım benim hiç bir fikrim yok.....selam kıslarrr nasılsınız yaa ya bişe sorcam ben dün veya bugun olmam gerekiyo ama olmadım gelebilir
şüphelerim var ama psikolojikte olabilir bulantı uyuşma ( ha bu arada kiprik lerdende belli olurmuş biliyomusunuz yapışık dururmuş bibiine ayrık yanii) neyse ama 2 gece önce biraz sancım oldu sağlı ama özellikle solda sonra sabah bi uyandım akıntı gelmiş ama baya biii ve 3 gündürde kokusuz beyaz geliyoo şimdi ablamla test aldım yok bişi biliyorum daha erken ama ben hala 2 gece önceki akıntıdayım olur ama hiç böle olmazdı baya bi akmış başından geçiren var mı böle bişii
canım ya:teselli::teselli:kızlar çok canım sıkkın ne zaman anne olcam ben ya artık dayanamıyorum offfffffff
inşallah faydasını görürürsün canımopuyorumnanaktankızlar incır kurunu 10.gununde bırakmak zorunda kaldım dışım agrıyor yedıkten sonra zor dayandımama etkısını gostermıştı akıntım yogunlaşmıştı bakalım ne olacak
hayırlısı olsun canım....:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
sanırım yine,yine,yine adet oluyorum :gitme:
off off inşallah vardır canım ya gece sanki içimde olduğunu düşündüm içim kıpır kıpır dı dua ettim heycanlandım bu arada ben sigara yı iyi içerdim artık içemiyorum bulanıyorum ama ben psikolojik diyorum sabah kpss ye girdim 2 saat yol surdu affetmem sigaaryı hiç içemedim inşallah bebiş ibenimledir ve bende bırakırım
inşallah ama sanmıyorum duygularım değişiyo bi var diyorum bi yok şuan yok gibi geliyoo inanın test alıp yapmaktan korkar oldum claerblue diye bir test varmış adetten 4 gün öncesini gösteriyomuş onu alcam zemuszemushayırlı hamilelikler diliyorum canım inşş hamilesindir:Saruboceq:
canım laluzum sağol Allah razı olsun. Allahım hepinize, isteyen herkese nasip etsin inşallah.
:teselli: :teselli: :teselli: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3:umursamaz:Ben geldim bir kaç gündür pek gelemeiyorum ama kimse beni merak etmemiş küstüm:umursamaz: size şimdi listeleri güncelliycem.inşallah 7 yi geçer sAYI.
Amin canım inşallah rabbim hepimizi birgün bebeklerimize kavuşturur.
kızlar selam acil daldım buraya ama pohaça yapmam lazım evde maya yok ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?