Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yabangülüm teşekkürler canım mayanın ne işe yaradığınıda bilmiyorum ya neyse kaynanam getirdi toz maya onla yaptım inşallah güzel olmuştur

iyi geceler kızlar
gerçi kimse kalmamış ama olsun ben yazıyım yinede sabah okursunuz mutlaka
kızlar ben bu ay adetimin 2, günü incir kürüne başladım adetim daha dün bitti ve şuan felaket akıntım var?
incir küründen olabilir mi sizce?:sm_confused:
yoksa enfeksiyon mu kaptım acaba ya
içime dert oldumafoldumben

balım hayırlısı olsun tatlım:1hug:
bol bol çalış emi:jeyyar::jeyyar:
inşallah olumlu sonuç alırsın canım:Saruboceq::Saruboceq:

:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
sanırım yine,yine,yine adet oluyorum :gitme:

sağlık olsun canım..
henüz olmamışsın opuyorumnanaktan

üstte serenalar mı yazmıştı ki tam hatırlayamadım..
ama incir akıntı yapıyormuş sanırım..

Mesleği ben de bilişim internet mi yapsam acaba..Günümün çoğu pc başında geçmeye başladı da kaydirigubbakcemile3:kedi:

Yabangülüm senden kıskandım..kaydirigubbakcemile3:kedi::1hug:
iyi yapmışsın kısssssss bende bu kadar pcnin başında ancak bilişim internetciler kalır bende dedim benim neyim eksik.melektaş olmuşuz senle :)))
yabangülüm teşekkürler canım mayanın ne işe yaradığınıda bilmiyorum ya neyse kaynanam getirdi toz maya onla yaptım inşallah güzel olmuştur

toz mayada daha güzel oluyor.ben toz mayayla yapıyorum genelde.

canım olmasanda kotu neden duzensız dıye bu seferde uzulursun bende oyleyımyerimseniben

hayırlısı olsun canım....
bebek yoksa eğer zamanın da gelmesi çok güzel bence...

sağlık olsun canım..
henüz olmamışsın opuyorumnanaktan

evet kızlar haklısınız ne bileyim daha 3 gün varken adet olmama pembemsi birşeyler geldi :çok üzgünüm:
ama akşamdan beridir hiçbirşey yok akıntı bile ne olduğunu anlayamadım :gitme:

laluz canim inanki merak ettim ben tamda soracaktim ama az girdigim icin belki kacirmisim dedim

bu arada yanilmiyorsam ozlem negatif demedimi

nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik öpüyorumopuyorumnanaktan

İyiyim canım sağol. Kasık ağrılarım devam ediyor. Daha keseyi falan görmediğim için bi taraftan da çok hamilelik moduna giremedim açıkçası. Ama Allahıma çok şükür. Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin inşallah.

kızlar selam cuma günü adetimin 11. günü aşılamam oldu....
1 tane 20 mm yumurtam vardı...malesef eşimin sperm değerleri çok düşük çıktı... 2 yıl önceki spermiogramda 42 milyon sperm vardı...aşılamada verdiği örnekte yıkamadan önce 10 milyon çıktı.yıkamadan sonrayı hatırlamıyorum..dr tüp bebek yapmanız daha mantıklı,aşılamada şansınız çok az dedi...ama yinede aşılama oldu...aşılaman 1 gün sonra ilişki verdi dr...bugünde crinone jele başladım...acı çekmedim ama ...çiş meselesi beni baya zorladı aşılamadan sonra beni bi odaya aldılar.. 20 dk uzandım...eve gelip uyudum sonra...dünde evden çıkmadım dinlendim...bugünde annemlerdeyim...kasıklarım fena şekilde ağrıyo....kendimi yormamamya özen gösteriyorum sağolsun eşim herşeyi hallediyo...yarında işe gidicem mecburen...inşallah 12 gün sonra pozitifi görürüm...
bugün aşılamamın 3. günü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…