Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hepinize iyi pazarlar kızlar..
badem nerde kiii??
bugün onun transferden sonra 10.günü olması lazımmm..
bir gelişme var mı acepp??
çok merak ettim..yerimseniben

nix aşılaman hayırlı olsun canım opuyorumnanaktan
nurcum inşallah diğer ay hamiş kalırsın Şeniz
badem 14.gün kan testi yaptıracağını yazmıştı osetyacım :1hug:

nix hayırlı olsun canım inşallah sonucun pozitif olur..............
mehaycım sen nasılsın negatif sonuçlar topiği listesinden tanıyorum ne durumdasın canım hamilelik nasıl gidiyo yada doğum yaptınmı inşallah iyisindir canım...........

osetyacım sen nasılsın? Nasıl gidiyor? Kaçıncı gündü bugün?
sağol bitanem iyiyim.bugün 8.günüm..dün sabah yaptım,negatif çıktı.artık test mest kalmadı zaten elimde,bugün de pazar..yarın alırım artık..
sen nasılsın tatlı annecik??nasıl gidiyor??opuyorumnanaktan

nix aşılaman hayırlı olsun canım opuyorumnanaktan
nurcum inşallah diğer ay hamiş kalırsın Şeniz
badem 14.gün kan testi yaptıracağını yazmıştı osetyacım :1hug:

canım biraz önce bademin günlüğünü okudum,bugün onun 10.günü..bu sabah da yapmış tabii ki test,ve negatif çıkmış..çok kötüydü..teselli etmeye çalıştım ama..hakkınızı helal edin falan yazmış..çok üzüldüm..mafoldumbensenağlama

ohh ohh kızlar yağmur yağmaya başladı burda. Kaç gündür sıcaktan patlamıştık.hihoyyyt

osetyacı sağol canım. ıyiyim çok şükür. Ama ara ara kasık ağrılarım devam ediyor. Ayın 8 inde keseyi görcez inşallah. Hayırlısıyla bekliyoz işte.

kızlar burda öyle bir yağmur yağıyor ki ömrümde böyle yağmur görmedim..demin kocaman kocaman dolu yağdı,şimdi sağanak..ben de fırsattan istifade dua ettimyerimsenibenyağmur yağarken edilen dualar kabul olurmuş,öyle bişey okumuştum:Saruboceq:..onun için çevsinde yağmur yağanlar elitu sen mesela boş durmak yok canım benim..hadi hadiii..bu arada keseyi de hayırlısıyla görürsünüz inşallah.:Saruboceq:.
ama bu arada iğneme gidemiyorum yağmurdan..tam çıkıyordum öyle bir bastırdı ki..bereket yağmurun ortasına denk gelmedim..napardım yoksa??
bu gidişle de gidemicem galiba..:1no2:yağmurun dineceği yok..öyle bir gök gürlüyorki ev sarsılıyo valla deprem gibi..Allahım korusun..:Saruboceq:

ben bunu okumamıştım,çok üzüldüm senağlama

burda da gök gürültüsü var ama henüz yağış olmadı

slm kizlar nasilsiniz?

slm ayşecim iyidir sen nasılsın,resimdeki güzel sensin sanırım değil mi

ay ay simarcam ama-tatlicadiarzu-
evet benim

iyilik valla ne olsun, gun sayiyorum adetim yaklasiyo bakalim bu sefer beni ne kadar bekletecek...

Ayşemm maşallahh harikasınnnnnnn:asigim:

Yüz hatlarına bak bebek gibi:kedi:Bebişinde sana benzesin inşallahh

sagol balum, insallah bana benzerde kocisi kiskandiririm:jeyyar:

eminim burdaki kizlarin hepsi cok guzeldirkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…