Nevrooooooooooooooooooooooooom:)))))))) hoşgeldin canım
Nevrocum canım seni burda görmek ne kadar güzel
inanki çok özlemişim Şeniz yeni evin hayırlı olsun bitanem
sağlıkla, huzurla geçer günlerin evinde inşallah
zaten burayı daha çok sevdiğini yazmışsın bi ara okumuştum,
bebişinde gelince dahada neşeli olucaktır eviniz
ozaman dahada çok seviceksin eminimkiopuyorumnanaktan
nevrom canım hoşgeldin..herkese merhabalar..
afiyet olsun nevom:))))
hosgeldin nevrocumm opuyorumnanaktan
iyiki yenilmis,yanilmis,yoksa sesini bile duyamicas yaa mafoldumben
asim yada balhanum rendevü derterinize bir bakın da banada bir rendevü ayarlayın ne zamandır dra neyin kurcalatmıyim CADIARZU harika muayene olurum,tek tek basaraktan çatala çıkar bade süzerekten şarkı bilem söylerim zemuszemus gıkım çıkarsa ne olayım delikafaduldendelikafadulden
Hoşbuldummmm bitanemmmm. :1hug: opuyorumnanaktan Geçen geçmişi okurken canının sıkkın olduğunu görmüştüm. ınşallah şimdi daha iyisindir. Bebeğe az kaldı. Bu ay bir gecikme oldu sanırım. Negatif çıkıyormuş testler. Allahın izniyle bebiş kaçacak yer bulamayacak. Tüp Bebek onun kaçışının sonu olacak bu gidişle. Öbür ay başlıyormusunuz? Şeniz
B]
gidiyorum kızlar..bir yarım saate dönerim ben..inşallah müjde olur söyleyeceklerim amaa...
Bu gün normalde benim de test günüm ama 2 gün sonra yani 14. gün yaptırıcam..3 farklı idrar testi de negatif çıktı..sanırım negatif sonucu duymaya cesaretim yok...Kendimi 1 -2 gün negatife alıştırmaya çalışıcam artık..:kedi:.
ceylinimm tamam asi gelsin randevuyu beraber kararlaştıralım:jeyyar:Malum randevular yığılmış:jeyyar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Şarkında harikaa olmuşş.Aferin sana:lepi:aymess bakk ceylin kadar olamadın:1rolleyes:
sağol canım hayırlı olsun inşşş:Saruboceq:
ne fotosu bunlar canım merak ettimfisfisfis
evet canım senelerdir yeter artık hayırlısıyla bu konuda ağlamak istemiyorum artık ALLAHIM hepimizi sevindirsin inş:Saruboceq:
bu kadınada oha diyorum yani hiç bebek kıpırdamadımı yahu ne meraksız kadınmış biz gaz sancısı adet sancısı dinler dururuz vücudumuzu bunda tık yok peeehhh:uhm:
Canım buna resmen ohaaaaaa denir ya
böyle bi haber bi kere daha okumuştum
valla ne diyimki mannak bunlar
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:roflol: :roflol: :roflol:
Ben habere inanmadım ya
çocuğun hareketlerinidemi hissetmedi :sinifsinif:
uydurma haber bence
:uhm: :roflol: delikafadulden
ocak subat mart Allah ne verdiyse
neyse burası ceza almasın gereksiz mesajdan
su israildeki kadın nasıl anlamamıs hamile oldugunu ya
kıpırdamamıs mı içinde bebek?
bende sasırdım..bebegın harektlenmelerını nasıl anlamıskııızemuszemuszemuszemus
ınsan ıcınde hıssetmezmı yavrusunuuu:gitme::gitme:
bu arad konuyu kapatalımda yıne cceza felan gelmesın topıgımıze aynı kısı yuzunden..:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Bu gün normalde benim de test günüm ama 2 gün sonra yani 14. gün yaptırıcam..3 farklı idrar testi de negatif çıktı..sanırım negatif sonucu duymaya cesaretim yok...Kendimi 1 -2 gün negatife alıştırmaya çalışıcam artık..:kedi:.
Hoşbuldummmm bitanemmmm. :1hug: opuyorumnanaktan Geçen geçmişi okurken canının sıkkın olduğunu görmüştüm. İnşallah şimdi daha iyisindir. Bebeğe az kaldı. Bu ay bir gecikme oldu sanırım. Negatif çıkıyormuş testler. Allahın izniyle bebiş kaçacak yer bulamayacak. Tüp Bebek onun kaçışının sonu olacak bu gidişle. Öbür ay başlıyormusunuz? Şeniz
Canım ben de sizleri çok özledim valla. :asigim: Çok teşekkür ediyorum. Evimizden çok memnunum. Bebeğimizin de gelmesiyle çok daha renkleneceğiz inşallah. Sen de artık şu korkuları yensen de yeni bir tedaviye yelken açsan diyorum. Belki de bebişin seni oracıkta bekliyor. Annem gelse de beni alsa diyor. kaydirigubbakcemile2 :ecrin_bebek:
Hoşbuldum tatlım. Kan testine gidiyorsun sanırım. Allah inşallah yüzünü güldürür canım. Eğer olmamışsa da vardır bir hayırlı kısmı. Dualarımız seninle. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook Sağol canımmmm. Valla iştahım sabah ve öğlen iyi. Akşamları kapalı. Ama maşallahım var. Bebiş iyi bakıyor bana. :roflol: :roflol:
Canımmmm.. :1hug: :teselli: a.s. Kıyamam sanaaa. Ahh ben istemiyormuyum buralarda olmayı. Sizlerle sohbet etmeyi. Ama şartlar ve evdeki patron müsade etmiyor. En azından şurda düzenli girsem yine özlem gideririz. Gecikmenin ardından kırmızı gelmiş sanırım. Tedaviye gidiyormusun? Yoksa artık oluruna mı bıraktın? a.s.
bademcim allah korktuğuna uğratmasın inşallah....inşallah tutmadı biliyorum diyerek test sonucunu almaya gidipte gelince hamileyiiiiiiimmmmmm diye bağıranlardan olursun inşallah.........
Tamam be ne kızıyonuzki
söz gıkımı bile çıkartmadan bekliycem
korkmuyom artık gelin len gelinÇok üzgünüm çoook
nolcakki alt tarafı biraz karıştırılcak dimi ama:roflol: :roflol:
Hoşbuldummmm bitanemmmm. :1hug: opuyorumnanaktan Geçen geçmişi okurken canının sıkkın olduğunu görmüştüm. İnşallah şimdi daha iyisindir. Bebeğe az kaldı. Bu ay bir gecikme oldu sanırım. Negatif çıkıyormuş testler. Allahın izniyle bebiş kaçacak yer bulamayacak. Tüp Bebek onun kaçışının sonu olacak bu gidişle. Öbür ay başlıyormusunuz? Şeniz
Canım ben de sizleri çok özledim valla. :asigim: Çok teşekkür ediyorum. Evimizden çok memnunum. Bebeğimizin de gelmesiyle çok daha renkleneceğiz inşallah. Sen de artık şu korkuları yensen de yeni bir tedaviye yelken açsan diyorum. Belki de bebişin seni oracıkta bekliyor. Annem gelse de beni alsa diyor. kaydirigubbakcemile2 :ecrin_bebek:
Hoşbuldum tatlım. Kan testine gidiyorsun sanırım. Allah inşallah yüzünü güldürür canım. Eğer olmamışsa da vardır bir hayırlı kısmı. Dualarımız seninle. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook Sağol canımmmm. Valla iştahım sabah ve öğlen iyi. Akşamları kapalı. Ama maşallahım var. Bebiş iyi bakıyor bana. :roflol: :roflol:
Canımmmm.. :1hug: :teselli: a.s. Kıyamam sanaaa. Ahh ben istemiyormuyum buralarda olmayı. Sizlerle sohbet etmeyi. Ama şartlar ve evdeki patron müsade etmiyor. En azından şurda düzenli girsem yine özlem gideririz. Gecikmenin ardından kırmızı gelmiş sanırım. Tedaviye gidiyormusun? Yoksa artık oluruna mı bıraktın? a.s.
Canım ben de caneylomun düşündüğü gibi düşünüyorum. İnşallah sürpriz yapacak bebeğin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Bu arada canım benim telefonumu bir çaldırsana numaranı kaydedeyim. Hafıza kartında sorun vardı. Numaralarım gitti. Yeniden toparlıyorum. :1hug: :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?