Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Nevrooooooooooooooooooooooooom:)))))))) hoşgeldin canım

Hoşbuldummmm bitanemmmm. :1hug: opuyorumnanaktan Geçen geçmişi okurken canının sıkkın olduğunu görmüştüm. İnşallah şimdi daha iyisindir. Bebeğe az kaldı. Bu ay bir gecikme oldu sanırım. Negatif çıkıyormuş testler. Allahın izniyle bebiş kaçacak yer bulamayacak. Tüp Bebek onun kaçışının sonu olacak bu gidişle. Öbür ay başlıyormusunuz? Şeniz

Canım ben de sizleri çok özledim valla. :asigim: Çok teşekkür ediyorum. Evimizden çok memnunum. Bebeğimizin de gelmesiyle çok daha renkleneceğiz inşallah. Sen de artık şu korkuları yensen de yeni bir tedaviye yelken açsan diyorum. Belki de bebişin seni oracıkta bekliyor. Annem gelse de beni alsa diyor. kaydirigubbakcemile2 :ecrin_bebek:

nevrom canım hoşgeldin..herkese merhabalar..

Hoşbuldum tatlım. Kan testine gidiyorsun sanırım. Allah inşallah yüzünü güldürür canım. Eğer olmamışsa da vardır bir hayırlı kısmı. Dualarımız seninle. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

afiyet olsun nevom:))))

cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook Sağol canımmmm. Valla iştahım sabah ve öğlen iyi. Akşamları kapalı. Ama maşallahım var. Bebiş iyi bakıyor bana. :roflol: :roflol:

hosgeldin nevrocumm opuyorumnanaktan
iyiki yenilmis,yanilmis,yoksa sesini bile duyamicas yaa mafoldumben

Canımmmm.. :1hug: :teselli: a.s. Kıyamam sanaaa. Ahh ben istemiyormuyum buralarda olmayı. Sizlerle sohbet etmeyi. Ama şartlar ve evdeki patron müsade etmiyor. En azından şurda düzenli girsem yine özlem gideririz. Gecikmenin ardından kırmızı gelmiş sanırım. Tedaviye gidiyormusun? Yoksa artık oluruna mı bıraktın? a.s.

Bu gün normalde benim de test günüm ama 2 gün sonra yani 14. gün yaptırıcam..3 farklı idrar testi de negatif çıktı..sanırım negatif sonucu duymaya cesaretim yok...Kendimi 1 -2 gün negatife alıştırmaya çalışıcam artık..:kedi:.

bademcim allah korktuğuna uğratmasın inşallah....inşallah tutmadı biliyorum diyerek test sonucunu almaya gidipte gelince hamileyiiiiiiimmmmmm diye bağıranlardan olursun inşallah.........

ceylinimm tamam asi gelsin randevuyu beraber kararlaştıralım:jeyyar:Malum randevular yığılmış:jeyyar:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Şarkında harikaa olmuşş.Aferin sana:lepi:aymess bakk ceylin kadar olamadın:1rolleyes:

Adeti bekliyorum canım lutfedip gelirse başlayacağız bu ay Allahın izniyle opuyorumnanaktan

hakkında en hayırlısı olsun inş tatlım tüm kalbimle hamile olmanı diliyorum :Saruboceq:

Tamam be ne kızıyonuzki
söz gıkımı bile çıkartmadan bekliycem
korkmuyom artık gelin len gelinÇok üzgünüm çoook
nolcakki alt tarafı biraz karıştırılcak dimi ama:roflol: :roflol:

Canım buna resmen ohaaaaaa denir ya
böyle bi haber bi kere daha okumuştum
valla ne diyimki mannak bunlar
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:roflol: :roflol: :roflol:

Ben habere inanmadım ya
çocuğun hareketlerinidemi hissetmedi :sinifsinif:
uydurma haber bence

:uhm: :roflol: delikafadulden

ocak subat mart Allah ne verdiyse
neyse burası ceza almasın gereksiz mesajdan
su israildeki kadın nasıl anlamamıs hamile oldugunu ya
kıpırdamamıs mı içinde bebek?

kıslarrr inanın bende anlamadım bu kadın ne kadar gamsizmış demek böle olmak gerekiyomuş kaydirigubbakcemile3

nerede kaldı bu kız yaaa hani 13 gibi öğrencekti

Bademcim inşallah korktuğun başına gelmez
sende tekrar pozitifi görürsün Allah yardımcın olsun

Canım ben de caneylomun düşündüğü gibi düşünüyorum. İnşallah sürpriz yapacak bebeğin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu arada canım benim telefonumu bir çaldırsana numaranı kaydedeyim. Hafıza kartında sorun vardı. Numaralarım gitti. Yeniden toparlıyorum. :1hug: :asigim:

Ah canım benim ya
annesi ona kurban olsun
o yeterki gelmek istesin ben onu bırakırmıyım hiç
ama gelmek istediğini bi bilsemmmmafoldumben

Tamam be ne kızıyonuzki
söz gıkımı bile çıkartmadan bekliycem
korkmuyom artık gelin len gelinÇok üzgünüm çoook
nolcakki alt tarafı biraz karıştırılcak dimi ama:roflol: :roflol:

Hadii o zaman bismillahhhdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

nevrocum hosgeldın.yenı evınız hayırlı olsun.saglıkla huzurla oturun ınsallah..bebısınde ıyı deılmı.kucagına aldıgın gunlerıde gorursun dılerım...bız buraya demır attık bak..bılmem hangı ayın annelerı topıklerıne gecemıcez sanırım.ben kendı adıma konusuyorum tabı..yınede mevla herkese hayırlı olanı nasıp etsın dıyorum.beklemekten baska caremız yok..

insallah daha cok görüsme sansimiz olur bitanem opuyorumnanaktan
cok özletme kendini :kedi:
gecikme olmadi bu ay bitanem..ilaclarla falan adet gördürülüyorum diyim kaydirigubbakcemile3
tedavim insallah türkiye dönüsünde baslayacak,yani 8.ay baslarinda kismetse
ama insallah birde türkiyede doktora gitmeyi düsünüyorum,bakalim onlar ne diyecekler..
sendede insallah hersey yolundadir canimcimmm:CüvCüv:

canım hemen olumsuz düşünmek yok belkide pozitif ama idrar testi göstermiyor 2 gün daha bekle en kesin sonuç ya kırmızıların gelmesi yada kanda pozitifi görmek idrar testlerinin yanıldığını defalarca gördük canımm dularımız seninle tatlım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bademcim yorma kafanı diycem ama bende olsam herhalde yapardım test çunku ben 2 aşılamamdada 5-6 gune yakın önceden gittim test yaptırdım .amam pozitif ol benimde eşim çok nagatif düşünüyo akşam onunla biraz konuştuk hayeller kurduk şimdilik alıştı pozitif düşünüyo hayel kurmasından belli sende şuan seninle olduğunu düşün eminim öle olucaktır

çaldırdım :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…