Ah canım benim ya
annesi ona kurban olsun
o yeterki gelmek istesin ben onu bırakırmıyım hiç
ama gelmek istediğini bi bilsemmmmafoldumben
nevrocum hosgeldın.yenı evınız hayırlı olsun.saglıkla huzurla oturun ınsallah..bebısınde ıyı deılmı.kucagına aldıgın gunlerıde gorursun dılerım...bız buraya demır attık bak..bılmem hangı ayın annelerı topıklerıne gecemıcez sanırım.ben kendı adıma konusuyorum tabı..yınede mevla herkese hayırlı olanı nasıp etsın dıyorum.beklemekten baska caremız yok..
insallah daha cok görüsme sansimiz olur bitanem opuyorumnanaktan
cok özletme kendini :kedi:
gecikme olmadi bu ay bitanem..ilaclarla falan adet gördürülüyorum diyim kaydirigubbakcemile3
tedavim insallah türkiye dönüsünde baslayacak,yani 8.ay baslarinda kismetse
ama insallah birde türkiyede doktora gitmeyi düsünüyorum,bakalim onlar ne diyecekler..
sendede insallah hersey yolundadir canimcimmm:CüvCüv:
çaldırdım :kedi:
kızlar sonucum negatifff....
sabom canım inş bebiş vardır bitanem ondan gecikiyodur :Saruboceq::Saruboceq:..bende dr u arayıp randevu alıcam perşembeye inş biyerlere gitmiyodur ondan sonrada kahvaltı edim ağlamaktan yüzüm gözüm şişti neyse hayırlısı diyelim:çok üzgünüm:
Allaaaaaaaaaaaaah yarım saat sonra belli mi olucak yani :sm_cool:
hadi inşallah hayırlı haberlerle inşallah :sm_cool:
inşallah sonucun yüzünü güldürür canım
inşallah hamişsindir
hosgeldin nevrocumm opuyorumnanaktan
iyiki yenilmis,yanilmis,yoksa sesini bile duyamicas yaa mafoldumben
canim hadi insallah bu kahverengi lekelenmeler bebisin isaretleridir :Saruboceq:
slm kizlar
osetya skma canini 5kez denemis biri olarak stresin ne olsunu ben bilirim ama hersey allahtan sonuc negatifte olsa(insallah pozitif olup hepimizi sevindirir)yapacak bisey yok zamani gelmemistir....
balum ben eger kirmizi karti gorursem 60.ay olacak
inşallah yarabbim:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
insallah pozitif sonucla donersin canim:Saruboceq:
hadi ostyacım müjdeli haberlerle gel inşallah :CüvCüv:
coştur biziiiii delikafadulden delikafadulden delikafadulden
hadi bakalım osetyacım laluzun listesindeki 7. kişi sen olursun inşallah.bademim bir gün farkla yetişemedi ama olsun oda temmuz listesindeki hamişlerin siftahını yapar inşallah.......hadi hayırlı haberlerle dön canım inşallah.......
Hoşbuldummmm bitanemmmm. :1hug: opuyorumnanaktan Geçen geçmişi okurken canının sıkkın olduğunu görmüştüm. İnşallah şimdi daha iyisindir. Bebeğe az kaldı. Bu ay bir gecikme oldu sanırım. Negatif çıkıyormuş testler. Allahın izniyle bebiş kaçacak yer bulamayacak. Tüp Bebek onun kaçışının sonu olacak bu gidişle. Öbür ay başlıyormusunuz? Şeniz
Canım ben de sizleri çok özledim valla. :asigim: Çok teşekkür ediyorum. Evimizden çok memnunum. Bebeğimizin de gelmesiyle çok daha renkleneceğiz inşallah. Sen de artık şu korkuları yensen de yeni bir tedaviye yelken açsan diyorum. Belki de bebişin seni oracıkta bekliyor. Annem gelse de beni alsa diyor. kaydirigubbakcemile2 :ecrin_bebek:
Hoşbuldum tatlım. Kan testine gidiyorsun sanırım. Allah inşallah yüzünü güldürür canım. Eğer olmamışsa da vardır bir hayırlı kısmı. Dualarımız seninle. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook Sağol canımmmm. Valla iştahım sabah ve öğlen iyi. Akşamları kapalı. Ama maşallahım var. Bebiş iyi bakıyor bana. :roflol: :roflol:
Canımmmm.. :1hug: :teselli: a.s. Kıyamam sanaaa. Ahh ben istemiyormuyum buralarda olmayı. Sizlerle sohbet etmeyi. Ama şartlar ve evdeki patron müsade etmiyor. En azından şurda düzenli girsem yine özlem gideririz. Gecikmenin ardından kırmızı gelmiş sanırım. Tedaviye gidiyormusun? Yoksa artık oluruna mı bıraktın? a.s.
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım:Saruboceq:
kıslarrr inanın bende anlamadım bu kadın ne kadar gamsizmış demek böle olmak gerekiyomuş kaydirigubbakcemile3
nerede kaldı bu kız yaaa hani 13 gibi öğrencekti
osetya inşallah mutlu bir haber almıştır..Amin yarabbim :Saruboceqpuyorumnanaktan
canlar hepiniz sağolun..dualarınızla yüreğinizle yanımdaydınız ama daha bana kısmet değil demek kii...biraz daha beklemem gerekyor sanırım..hihoyyythihoyyythihoyyytHeyecanla bekliyoruzz osetya
mafoldumben Canım transferin kaçıncı günüydü bu gün ? kaç çıktı sonuç ?mafoldumben
asim yada balhanum rendevü derterinize bir bakın da banada bir rendevü ayarlayın ne zamandır dra neyin kurcalatmıyim CADIARZU harika muayene olurum,tek tek basaraktan çatala çıkar bade süzerekten şarkı bilem söylerim zemuszemus gıkım çıkarsa ne olayım delikafaduldendelikafadulden
merhaba kizlar nasilsiniz
ben cok iyiyim doktordan haber bekliyorum bir dahaki tedavimin nasil olacagina dair bakalim ne zaman gelicek haberimiz
adetimden sonra 17. gunumdeyim ama iki gunden beri aksamlari adet sancilarim oluyor belkide yumoslar catliyordurda onun habercisidir
hepinizi opuyorum canlarimopuyorumnanaktan
canım bugün transferin 10.günü..
değerim 1.23..
hastaneyle konuştum biraz önce..
2 veya 4 gün sonra tekrar etmeye gerek yok dediler..hani 5e yakın olsaymış
tekrar ettirirlermiş ama 1.23 çok düşükmüş zaten..
onun için iğneleri falan bıraktım bugün..
folikasite devametcem sadece..
ama güzelim ben demiştim yaa..ümidim yok diye..
gerçekten de yoktuu..
eşim benden daha ümitliydi hattaa..
ama o dediğiniz hamilelik belirtlileri yoktu bende mesela.
diyecek kelime bulamıyorumm...rabbimmm innşş en kısa zamanda mucizeni gönderir sana:teselli:
canımm üzülmemek senağlama senağlama elde değil biliyoruz hepimiz ama biz elimizden geleni yapıyoruz vakti zamanı gelmeyince olmuyor tatlımm dua edip inşallah en kısa zamanda bebişlerimizin vaktinin gelmesini istemeleyiz allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz ve bizleride anne yapar canımm en kısa hayırlı zamanda :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canlar hepiniz sağolun..dualarınızla yüreğinizle yanımdaydınız ama daha bana kısmet değil demek kii...biraz daha beklemem gerekyor sanırım..
Allaha hep hayırlıysa olsun diye dua ettim,çok büyük dualar ettim..
bu durumda sonucum negatifse güzel Rabbimin vardır bir bildiği..
üzülmemeye çalışıyorum..
hatta bugün ilk iş evi baştan aşşağı bi güzel temizleyecem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?