Allaaaaaaaaaaaaah yarım saat sonra belli mi olucak yani :sm_cool:kızlar yaa..bu sabak doktoruma tlf ettim..2 gündür gelen kahverengi lekelenmelerle ilgili..git kanda baktır dedi bana,eğer adettense iğneyi keselim dedi..
gittim bende..
saat 1de alıcam sonuçları..
ama ne yalan söyliyim ümiidim yok benim..mafoldumbenmafoldumben
kızlar yaa..bu sabak doktoruma tlf ettim..2 gündür gelen kahverengi lekelenmelerle ilgili..git kanda baktır dedi bana,eğer adettense iğneyi keselim dedi..
gittim bende..
hosgeldin nevrocumm opuyorumnanaktanCanlarımmm selammmm. Ben geldimmm. Nasıl geldim ben de bilemiyorum. Yenildi , yanıldı da aldı beni içeri. zemuszemus zemuszemus zemuszemus Bağlantı kötü ama girebilmek güzel. Kapatılan diğer konuyu gördüm. Lütfen burada bu konuda hiçbir şey konuşmayalım. Şu an incelemede konu. Ve bu konuya da sıçratmayalım olayı. Öpüyorum hepinizi. Yemeğe gidiyorum. Gelince görüşürüz. Şeniz
kızlar yaa..bu sabak doktoruma tlf ettim..2 gündür gelen kahverengi lekelenmelerle ilgili..git kanda baktır dedi bana,eğer adettense iğneyi keselim dedi..
gittim bende..
Eserini seyrediyon nan :mymeka:
gidiyorum kızlar..bir yarım saate dönerim ben..inşallah müjde olur söyleyeceklerim amaa...
aysem inşallahh 60.ayda takılı kalırr .9 Ay gelmezz inşallahhhhh:Saruboceq:slm kizlar
osetya skma canini 5kez denemis biri olarak stresin ne olsunu ben bilirim ama hersey allahtan sonuc negatifte olsa(insallah pozitif olup hepimizi sevindirir)yapacak bisey yok zamani gelmemistir....
balum ben eger kirmizi karti gorursem 60.ay olacak
gidiyorum kızlar..bir yarım saate dönerim ben..inşallah müjde olur söyleyeceklerim amaa...
kaydirigubbakcemile3Ulann konuyu burayadamı taşıdınızz..Burasıda kitlenirse şaşmam.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?