Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

daha dün gibi bize verdiğin müjde opuyorumnanaktan ne çabuk zaman geçmiş,Allah yardımcın olsun canım,oğlun sağlıkla gelsin,dualarımızdasın,Alah yardımcın olsun :Saruboceq:

osetyacıım üzülme bence 2 gün daha bekle hemen işe girişme allah hakkında hayırlısını versin bak bende 3 gün gecikti ama bugun gördüm kırmızı .

bende karar veremedim memlekete lepi:ayrıca kayseriliyim )gitme konusunda bu ayda deneyip diğer adetime mi gideyim yoksa hiç hesap kitap yapmadan mı zaten olmassa doğal yoldan başlıcaz tedaviye kasım ayında

Rosem canim zaman ne cabuk geciyor
saglikla oglusunu kucagina alirsin insallah
guzel ve rahat bir dogum gecirirsin dilerim

Canlarım bende sizler gibi biliyordum kafam karıştı

elbette rose dualrımız seninle allah hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah gamyoncuiremsu

kiz aymes bi daha rdv vermeyiz ona gore bagirmak cigirmak yok
once ben sonra bal muayne edicekkk

canim ya senide yarin alalim yazdim deftere bekleriz seni bizzat kendi icatlarimla muayne edicemmm

kızlar sonucum negatifff....

canim benim ne denirki iki kere husrana ugramis birisi olarak
buda gecer hic uzulmeeeee
diyebilirim

bende daha dun gibi hamile haberini verdigini hatirliyorum
harbiden ya allahim nasip ettikten sonra gunler cok cabuk geciyor
kazasiz kurtulursun insallahhhhhhhhh allaha emanet olun

selam kizlarrrrrrrrrrr
ben artik cok az ugruyorum ve oylede devam edicek galiba sizleri cok ozliycem
insallah bu temmuz ayinda birsuru guzel haber aliriz ben buna inaniyorum allahin izniyle:Saruboceq:

ben suanda cokmus bi durumdayimkafamçokkarıştı
bi kendi evim bi kaynanatorun evi oldum cacigim cikti resmen ya
benim gitmemi bekliyordu kadin kac gundur is yaptiriyor banakafamçokkarıştı
bugun resmen gitmedim bana ne yaaa kendi islerim kaldi biraz mola verdim sizlere bakiyim dedimmmmm
:lepi:

Kızlar ben çıkıyorum kocacığım gelmiş beni almaya beni almaya bekletmiyeyim
kendinize iyi bakın
inşallah temmuz ayı bizler için bebiş bekleyen herkez için hayırlı olur
Öpüldünüz

osetyam üzelme desekte boş canım ama hayırlısı böyleymiş demek ki
her işte bir hayır vardır tatlım
daha vakti zamanı gelmemiş
inşallah meleğin bidaki ay kendiliğinden gelir ve sana süpriz yapar canım
rosem hayırlı doğumlar canım..dualarımız seninle

asicim salla gitsin şu kaynanayı,ben öyle yaptım artık,3 haftadır burda,gelemiyor yanıma eski gelini yok artık karşısında o da biliyor hele bir gelsin ben ona bir gelinlik yaptırayım görsün nasılmış zulüm kaydirigubbakcemile3 hele bu halimle hiç çekemem :jeyyar:

kıslar adet oldum ben yaaaa bugunnn ama rahatım elbette görümcem geldi börek yaptık walla sıkıntımdan 6 dilimi yemişim sonra kendime geldim hala midem berbat

Hoşbuldum tatlım. Çok şükür çok iyiyiz. Sen nasılsın güzelim? Şeniz

iyiyim bende canım napalım her zaman ki işler..
çalış babam çalış. kaydirigubbakcemile3

maşallah Allah kolay doğum nasip etsin inş..
ne çabuk geçti zaman..
ay aman Allah'ım yaşlanıyoruz..
ve hala yalnızız.. mafoldumben
sağlıkla kucağına al canım..
Allah yardımcın olsun..

ne yapıyon o cadının işlerini bırak kendi yapsın..
niye az gelcekmişsin bakem sen.. lmaz:

kıslar adet oldum ben yaaaa bugunnn ama rahatım elbette görümcem geldi börek yaptık walla sıkıntımdan 6 dilimi yemişim sonra kendime geldim hala midem berbat

of ya demek börek yedin hemde 6 dilim,afiyet olsun da benim de canım istedi zaten her gördüğüm duyduğum şeyi istiyor canım,aşermek bu mu ben açgözlü oldum çıktım ya

evet canim ya aslinda hic iyi birsey degil iskolik oldum yapip duruyorum ya gidicem diye on kere temizledim banyoyu yine batti yarin yine temizliycem
aslinda hirsimi isden cikartiriyorum bebek yokyaaaaaa

evet ya safim mi ne aslinda gezme olunca cagirmaz is olunca nasil cagiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…