Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar lütfen cevap yazmayın karşılıklı yazışma olmasın topiğimiz için.....

herkes seviyesini belli ediyor zaten...lütfen...........

özlem hanım insan karışmak istemiyo ama söylemedende geçemiycem ....ne demek kıskanılmak......insan herşeyden önce allahtan korkar böyle sözler söylerken.......allah büyüktür yarının kime ne getirip kimden ne götüreceğini bilemessin hangimiz yarın ne durumda oluruz allah bilir......lütfen kelimelerini dikkatlice seç kimseyi kırmadanda güzel sohbetler edebiliriz değilmi burda....

iyiyim canım saol ama baya karışık bura aman aman dikkatli olalım arkadaşalar

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

balum keyfin yerinde hayırdırzemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:roflol::roflol::roflol::roflol:

balum keyfin yerinde hayırdırzemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:roflol::roflol::roflol::roflol:

caneylomm canım iyim harikayım allahıma binlerce kez şükürler olsunzemuszemus zemuszemus zemuszemus sen nasılsunn fıstıkk allaha emanet ollhihoyyythihoyyyt

çoooookkkkkkkkk sevindim balım iyi olmana allaha şükürler olsun bede iyiyim sende allaha emanet olopuyorumnanaktan

kıslar boşverin burda kimse kimseyi kıskancağını sanmıyorum hamişlerimiz ne zorluklarla kaldılar bizi en iyi biz anlarız ve kıskançlık en son düşüneceimiz olur diyorum dün gece düşündüm bazen kimseyle konuşamadığımız şeyleri konuşuyoruz dertdimiz aynı burda beraberken sanki evde en yakın arkadaşlarımla evde oturup kkoyu bir sohbetteyiz sanıyorum kendimi ben eşimin iş yerinden giriyorum akşam beşten sonra akşam saat beşi iple çekiyorum sizlerle dertleşmek için şuan gurbetteyim ve doğru dürüst bi arkadaşım yok buraya arkadaşlarımı görmeye geliyorum yani sizleri arkadaşlık beraber mutlu olmak beraber üzülmektir bence gerçekten hepinizi benimsedim allah bu yolda fazla bekletmesin sizleri içinde benide

kizlar birsey sorucam
hani yumurtlama gununde yumurta aki gibi akinti oluyor ya
onun yaninda su gibi akintida olurmu
benim bu gun adetten sonra 18. gunum galiba bu gun yumurtluyorum:kedi:
dunden beri yumurta aki kivamli akintim ve kasik agrilarim vardi
biraz once su gibi akintida olmus normalmi bu
vede ilk defa olmuyor daha oncede olmustu iki adet arasinda
boyle birsey yasayan var miopuyorumnanaktan

yok minoşcum bendede oluyodu o yumurtamsı akıntılar ama su gibi bişey olmadı hiç önemli bişey değildir inşallah canı sen genede bi doktoruna sorda için rahat etsin canım........hadi bakalım boş göndermemişsindir yumurtaları inşallah:))))

şuaan adet oldum canım bundan 5(regaip kandilinde) gün önce dediğin gibi yumurta akı gibiydi ama sabah bi uyandım çamaşırıma su gelmiş işmemişim gibi ilk defa oldu bende baya bi batmıştım şaştım kaldım olabiliyo demekki sanırım yumurta çatladı bilemiyorum kii:uhm:

sagolun kizlar
daha oncede olmustu ama hic doktora sormak aklima gelmemisti
gittigim zaman insallah unutmamda sorarim doktora
hic degilse aklimda kalmaz normaldir belkide

kızlar ya bu gün benimde adtiğmin 11 günü
sabahtan beri benimde yumurta akına benzer akıntım var çektikçe uzuyo
en son dün değil ondan önce ki gün ilişkiye girdim
bu akşamda girmeyi düşünüyorum ama geç mi kaldım acaba ya
dün mu girmeliydim
bu akşam girsem etkili olur mu yani ya
bilginiz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…