kızlar hepinize tekrar teşekkür ediyorum..insanın böyle arkadaşlarının olması çok güzel..opuyorumnanaktan
ve yazdıklarınızı okuduktan sonra yarın evi temizlememeye
ve 12.gün yeniden test yaptırmaya karar verdim..yerimseniben
bişey çıkacağını zannetmiyorum ama madem siz öyle diyorsunuz..
takrardan bir daha baktırayim bari..
hepinizi öpüyorum şekerler..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.
Canım çok iyiyim , çok şükür. Oğlumuz da çok iyi , Allaha bin şükürr. Sizlere kavuştumkısmen de olsa , o yüzden daha iyiyim. Uzak kalmamaya çalışıyorum. Sen nasılsın bitanem? a.s.
nevom hoşgeldin bu saatte geldiğine göre gündüz gene gıcık etti dimi seni net açılmadı neyse inşallah bir an önce düzelir canım
hadi kızlar hepinize iyi geceler............hoşçakalın...........
Canım ben histeroskopiden sonraki ay hemen tedaviye başlamıştım..Hatta kist var diye ve co cultur istediğim için 1 ay yasmin kullandım da 2. ay başladık..sorun olmamıştı hamile kalmıştım..kızlar size bişey sormak istiyorum..
benim olmadı ya şimdi,belki bu ay doğal yoldan olur mu(ovulasyon testi ve preseed) diye denemeyi düşünüyoruz..
soru1..histeroskopiden sonra rahim yapışıklığı olurmu??bunun için yeniden rahim filmi mi çektirmek lazım??
soru 2..şu aldığınız ovulasyon testlerinden memnunmusunuz?hangisi daha doğru gösteriyor?tükürükmü?idrar mı?
3..bu ovulasyon testleri yumurtlama gününü gösteriyor değilmi?yani çatlama gününü göstermiyor..çatlama zamanını nasıl anlıyorsunuz??
:uhm::uhm::uhm:a.s.a.s.a.s.
nevro canım bize sen lazımsın
sen yokken sahipsiz kalıyor topik
ama yegen daha önemli tabi
paşa rahat etsina.s.
hayırlı akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrr hepiniz iyisiniz inşşş ...zemuszemuszemuszemus
dünürümmmmmmmmmmmm nasılsınn cnm damadımmm nasılll oynuyor mu annesi ?? özledimm kıs bende siziii ŞenizŞenizŞeniz
balkafalımmm ben gelince halayı bıraktınız mı beeeeeeeeeee :mymeka::mymeka:
hadi yine başlayakkk :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Canım çok iyiyim , çok şükür. Oğlumuz da çok iyi , Allaha bin şükürr. Sizlere kavuştumkısmen de olsa , o yüzden daha iyiyim. Uzak kalmamaya çalışıyorum. Sen nasılsın bitanem? a.s.
a.s.canımmm benim h.g sefa geldinn..maşallahh haftalar ilerleyip gitmiş gebelikteee..aman nazar değmesinnn
dünürümmmmmmmmmmmm nasılsınn cnm damadımmm nasılll oynuyor mu annesi ?? özledimm kıs bende siziii ŞenizŞenizŞeniz
Yok canım sen geldin diye bırakmadımm.Canım istemiyo halay çekmek:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
iyi geceler kızlar ben geldim herkesler burda ne güzel
iyi geceler kızlar ben geldim herkesler burda ne güzel
çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla tedavinden sonra hamile kalırsın sağlıkla inşş:Saruboceq:allah iyilik versin canım..yokluğun çok belli oluyor.valla bende troitle uğraşıyorum işte.hormon değerlerim normale dönmüş.doktor sonbahara kadar gebelik tavsiye etmiyorum dedi.ilaç kullanmam lazımmış birden kesilemiyormuş bebeğede zararlıymış.tedaviye devam edemiyorum.ama korunmayı düşünmüyoruz gerçi olmuyor zaten ya.tedavim sonuçlansın bebek tedavisine öyle devam edecez.nodüller için sintigrafi çektirecez 15 gün sonra sonuca bakalım bi..hayırlısı ya nasipte varsa oluyor yoksada bi sebep çıkıyor işte..neyse canım bizim olmasada yiğenlerimiz çok onları severiz dimi..:teselli:
selam canım maşallah gün gelicek oğluşunla koyun koyuna yatıcaksınız inşş:Saruboceq:Hoşbuldum tatlımmmmmm. Evet canım. Sağolasın. Şeniz Şeniz Şeniz Maşallah kuzum büyüyor.Rabbim zamanı tıkır tıkır geçiriyor. İnşallah güzelce tamamlarız önümüzdeki yolu , sağlıkla kavuşuruz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Ve burdaki herkes de muradına kavuşur hayırlısıyla. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Allahım güzel Allahım
herkesin kuzusuna saglık sıhhat ver
bizlerede gebelik takvimi yapıp sona ulasıp resimler eklemeyi nasip et
Tatlı bebişin çukur çeneli..Ayyyy benim babam gibi..opuyorumnanaktan Maşallah kuzuya:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
cnm h.g nasılsın pembe gülümmm ŞenizŞeniz
Allahım güzel Allahım
allah iyilik versin canım..yokluğun çok belli oluyor.valla bende troitle uğraşıyorum işte.hormon değerlerim normale dönmüş.doktor sonbahara kadar gebelik tavsiye etmiyorum dedi.ilaç kullanmam lazımmış birden kesilemiyormuş bebeğede zararlıymış.tedaviye devam edemiyorum.ama korunmayı düşünmüyoruz gerçi olmuyor zaten ya.tedavim sonuçlansın bebek tedavisine öyle devam edecez.nodüller için sintigrafi çektirecez 15 gün sonra sonuca bakalım bi..hayırlısı ya nasipte varsa oluyor yoksada bi sebep çıkıyor işte..neyse canım bizim olmasada yiğenlerimiz çok onları severiz dimi..:teselli:
Allahım güzel Allahım
iyiyim canımcım senide tatlı kızınıda çok öpüyorumŞeniz:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
cnm h.g nasılsın pembe gülümmm ŞenizŞeniz
:asigim::1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?