Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım o yumurta akı gibi akıntı normal..
ama diğeri nedir bilmiyorum..

sen kaçırma dene şansını canım.
ne olduğunu bilemeyiz..
bugün doktora gittim henüz yeni çatlayacak olabilir dedi..
bugün 15. günüm..

inş dilediğin şey gerçekleşir..
inat olmasa ne var seni dinlese gitse ne var ama yok inatlaşacaklar..

evet sonucum negatif....

bademcim sağlık olsun..
hayırlısıyla o gün tekrar gelicek..

nesrincim çok geçmiş olsun..
inş birşeyin yoktur..

bengüü rahat ol stres yapma..
bebeğin seninle Allah'ın izniyle..
hayırlısıyla dünyaya gelicek minik melek..

merhaba kizlar nasilsiniz
bu gun benim migdem kotu sanki cok yemisimde patliyorum sadece kahvaltimi yaptim o kadar
boynum vede sirtim agriyo
bu gun dokuk dolasiyorum kalkip is yapasim bile yok ya

geçmiş olsun canım..
bugünde salla işleri boşver..
her gün yapıyoruz da noluyor..

fadiğim sen doktora bakma..
dediğin gibi 50 milyon az rakam değil..
sanki her seferinde 1 ml çıkarıyor diye değerlendiriyorlar :mymeka:
eşine ilaçlar şifa olsun daha da artsın inş..
sende peşini bırakma canım..
adeti yoluna koy..
sonra da hormona başla..
Allah yüzünü güldürsün inş kısa zamanda..

hayırlısı canım..
sağlık olsun ne diyelim..
sizin için en uygun zamanı bulsun gelsin bebeğiniz inş.

evet canim banada yumutlama olmadigi icin adet olmamissin dediler:bbo:
demek ki bir baglantisi var adetle bende o zaman ogrendim

eşim almadan hızlıdan yazayım
FADıK 50 milyon az mı
salak mı doktorlar ben anlamıyorum ki laf olsun diye mi konusuyorlar
bunlara insan kendini emanet etse bi dert etmese bir dert
hayret yani

Bademcim negatif olmasına üzüldüm bakarsın doğal yoldan gelir hayırlısıyla. Sağlık olsun gerisi halledilir.

evet canim banada yumutlama olmadigi icin adet olmamissin dediler:bbo:
demek ki bir baglantisi var adetle bende o zaman ogrendim
Allah Allah
bende yumurta olsada olmasad adet olunur
adetle hamilelik için hazırlanan tabaka atılır diye biliyorum
bende düzensizim ya
galiba yumurtlamıyorum
eskiden her ay yumurtlama belirtilerim olurdu
şimdi ise bir ay varsa 3 ay yok

merhaba kızlar badem ve osetya canım ikiniz içinde üzüldüm ama nasip değilmiş kendinizi çok üzmeyin demekki zamanı var.rabbim çok bekletmeden hepimizin bebeğini gönderiri işallah

Osetyacığım 2 deneme arası en az 2-3 siklus değil mi ? Ertesi ay da deneme yapılabiliyormuymuş ?fisfisfis

nesrinsavaş canım hemoglobin ++ ne demek ? ben ilk kez duydum...Hemoglobin değeri karşısında rakam olur benim bildiğim sonra da referans değerleri...Hemoglobinin karşısında rakam falan yok mu ? Eşime sordum,hiç öyle bir şey duymadım diyor??:bbo:

Arkadaşlar aşılama için en az kaç olmalı sperm sayısı ? Doktor eşime aşılama için (eşimin şu an ki sperm sayısı 9 ,600.000 -varikosel ameliyatı sonrası ) 9.600.000 gayet iyi demiş..Ama 50 milyon sperm hayli iyi değilmidir ? Anlamadım bu işi ?:bbo:

badem canım bu hemoglabin kansayımındaki (hemogram) değil. idrar daki hemoglabin... o da pozitif anlamında. muhtemelen kan görüldü idrar da o yüzden böbreklerden şüphelendi drum. çünkü kardeşim böbrek hastası

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim..Bebeklerimin acısı ile kıyaslanmayacak bir durum olduğu için atlatıcam bu durumu kolayca....

Hımm anladım canım şimdi..Hematuri yani..Çok geçmiş olsun..Belki üroloji dr antibiyotik falan verir..Çok bilgim yok bu konuda..

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakem......ben bir kaçgün tatil yaptım geldim ama tatili benmi yaptım yoksa tatilmi beni yaptı bilmiyorum yorgunluktan başka birşey yok bir kaç gün denize girdim o kadar krem sürmeme rağmen vucudum aşırı derecede yandı en çokta omuz başlarım nasıl acıyor anlatamam anca yüz üstü yatıyorum omuzlarıma birşey deyirmemeye çalışıyorum.....eşim oh iyi oldu diyor... o anca denize girdi çıktı hemen şemsiyenin altına girdi birşey yok tur onda... ama ben yiğenimle beraber deniz kabuğu topladık güneşin altında 20 dakika kadar tabi acayip güneş vardı biz aldırmadık birşey olmaz dedik kremlere güvendik olan oldu siz şükredin bu halinize beyniniz buhar olup uçmadı hazırkı aklınızda giderdi diyo.....bakalım neler olmuş topikte bendeki durum bu okuyayım bir çırpıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…