- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
Ya boşver sen 4 byi
657 yasasına tabi memursunuz siz. hatta sen karne ile gidiyorsundur artık sevk yok...bu raporu da kurum verebilir...
evet sonucum negatif....
nesrincim geçmiş olsun canım,sen yine de kendine çok dikkat et :1hug:
arkadaşlar yarın sabah doktor randevum var,geçen hafta keseyi görmüştük çok şükür,içinde de nokta kadardı ufaklığım her şey güzel görünüyordu ancak rahimde bir yerde kanama başladığı için doktorum 1 hafta yatak istharati vermişti,elimden geldiğince uyguladım bunu ve verdiği progestan ilacını da içtim,çok şükür kanamam falan hiç olmadı olursa hemen gel demişti,ne olur benim ve miniğim için dua edin,her şey yolunda olsun,çok heyecanlıyım,yarın sabahı düşünüp duruyorum,hamile kalmakla bitmiyor hiç birşey asıl o zaman başlıyor ,kese göründü mü,kalp atışlarını duyar mıyım,testleri nasıl çıkar diye insan kendini yiyip bitiriyor,o yüzden her zaman sağlıklı,hayırlı hamilelikler diliyorum hepimiz için,dualarınızı eksik etmeyin olur mu,ben her zaman hepimiz için dua ediyorum,Allah kabul eder inşallah :Saruboceq:
kızlar bu arada biliyosunuz yarın 12.günüm,yani test günümdü..ben 10.gün kanda baktırmıştım..ve negatifti..yarın tekrarlayacaktım ya testi..
gerek kalmadı..
çünkü bugün adet oldum:lepi:
adetin 3.günü doktora gidicez ve rahim zarına bakacakmış..uygunsa buay tekrar denicez..
yoksa ağustosa kalacak bizim iş..
Allahımdan hayırlısı..
listeyi güncellerken beni de unutmayın
yeni tarihim 29 temmuz..
inşallah bu ay hepimize şans getirir de en hayırlı zamanda hamiş kalırız..:Saruboceq::dance:
Allah Allah
bende yumurta olsada olmasad adet olunur
adetle hamilelik için hazırlanan tabaka atılır diye biliyorum
bende düzensizim ya
galiba yumurtlamıyorum
eskiden her ay yumurtlama belirtilerim olurdu
şimdi ise bir ay varsa 3 ay yok
İsmim değişmiş sonunda..Meleklerimin adı olucak artık ..opuyorumnanaktan
Teşekkür ederim Kazen opuyorumnanaktan
bende yeni gördüm güle güle kullan canım yeni nikini ..sana uğur getirir inşşş
yeni nickin hayirli olsun AdaEge gule gule kullan
meleklerinin ismi sana sans getirsin
arada sasirip badem diyebilirim ama
Bademcim opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım
bence senin meleğin doğal yolla gelecek içimden öyle geçiyor opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Daha önce de adım ÜsLuB du...Bademe kolay alışıldı,buna da alışılır zamanla sanırım..Başka da isim değiştirmem artık...AdaEge meleklerim kalbimde...:asigim: :asigim:
kızlar iyi geceler yarın sbah yola çıkıyoruz 14 :45 te dr da olucaz bana dua edin ne olur güzel şeyler çıksın hayırlısıyla tedaviye yaklaşmış olalım inşş
kızlar iyi geceler yarın sbah yola çıkıyoruz 14 :45 te dr da olucaz bana dua edin ne olur güzel şeyler çıksın hayırlısıyla tedaviye yaklaşmış olalım inşş
Kızlar idrarımda yanma var diye dün ve bugun idrar tahlili verdim sonucunu aldım biraz kan görünüyor. . ailem de var böbrek rahatsızlığı:gitme:
hemoglabin ++ çıkmış
epitel 13
eritrosit 23
Lökosit 65 çıkmış
doktoruma gösterdiim böbrek usg istedi. . ailem de var böbrek rahatsızlığı:gitme:sabah onu çektiricem. bi kurtulamadım şu idrar yolu enfeksiyonundan. o kadar da hassas davrandığım halde. demekki davranmasam yanmışımmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?