Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Çok geçmiş olsun güzelim,Allah şifanı versin,eşimde aynı dertten muzdarip,onun da böbreklerinden şüphelendiler usg çekildi çok şükür temiz sadece iltihap varmış,umarım sendede birşey çıkmaz.Allah bir an önce çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.a.s.

çok sağol canım Şenizşimdi biraz karıştırdım
ama adetlerin düzelmesi için en az 3 ay-6 ay içmek lazımmış....
bana şuan adet olmmam için içeceğim birşey lazım....

Fadikommm canımm yaa ya klomenle yada aşılama ile tedaviyee başlasanaa...

Hem yumurtlaman olucak şansın artıcakk...
Doğal yoldan denemektense tedaviyee başlasan
canım ya zaten bende aşılamadan önce klomenle yumurta takibine başlayayım diyorum...
ama dr açık açık yüzüme bu değerlerle seninle uğraşmaya gerek yok dedilmaz:

sağol canım Şenizinşallah:Saruboceq:

canım benim hiç yumurtam yokki....
zaten olsa geçte olsa adet olunuyor...
kistimde yok....
ama bu karışım adet olduktan sonra içilebilir....
bilgilerin için sağol canımŞeniz

canım bilgilerin için çok sağolŞeniz
ama benim tereddütüm yumurta yokkende bu bitkiler acaba işe yarramı....
soğan suyunu en az 15 gün içmek lazım...
birkeresinde bir hafta içmiştim ama yine adet olmamıştım....
kesin olacağını bilsem yine içerim ama olmasada 15 günü boş geçirmek istemiyorum....
zaten tam 2 ayım boş boş geçti:çok üzgünüm:

canımsın
aa demek adet olamadın
biliyosun ne sinir bişey olduğunu iyi bilirim
ee sen benim içtiğim karışımı içsene yaa hani bademin tarifi
ben ilaçla adet olduktan sonra hemen başladım
o dr halt etmiş gelsinde değerlerimize bi baksın bizim
hatta benim karışımım hala duruyo
başta balla karıştırıp içicem diye blendırdan geçirdiğimiz için un ufak balla içemedim
çay olarak içtim hergün sabah 1 fincan
sen bana adresini at özelden sana kargoyla gönderiyim meleğim
feda olsun sana bol bol bebek getirsin sanada:Saruboceq:

bak ablam 6 ay olmazdı yumurtlaması olmasdı farlutal kullanırdı ben bilirim onun ne cektiğini doktorları senin çocuğun olmaz derlerdi bak 1 i düşük 2 hayatta 1tanede ( ne yazıkki aldırdı) tam 4 tane oldu
moralini bozma sakın allah ol dedimi akan sular durur bu bebek işi bir mucize biliyosun bak sadece inan tamam mıyerimseniben

canım çok geçmiş olsun.benimde başımda olan büyük bela bu..bol bol su iç çok fayda ediyor.bende başlar başlamaz bol su içiyorum geçiyor hemen.bide kayganlık olmadan ilişkiye girincede oluyor onada dikkat et.

canım yumurtanın olup olmamasıyla adetin alakası yok.şimdi her adet olan kadındada yumurta olduğu anlamına gelmiyor..adet olduktan sonra yumurtan gelişebilir.ha bide sendedemi pko vardı?

femalexx canım ya seni gökte ararken yerde buldum.nasılsın.şimdi bende sağ ve solda olmak üzere 3,5mm ve 5mmlik nodül var.15 gün sonra sintigrafi çekilecek.doktor şimdilik ameliyata gerek yok ama sintigrafiye göre değişebilirr dedi.sintigrafide hangi sonuca göre ameliyat olabilir.soğuk ve sıcak nodül diye nodül varmış hangisinde ameliyat gerekir..lütfen cevaplarmısın çok endişeliyim ve korkuyorum.kötü bişey çıkar diyemafoldumben

canım Allah yardımcın olsun..hepimizin yardımcısı olsun..inşallah bişey çıkmaz..zaten öyle olsaydı kanaman olurdu dimi??onunn için rahatol..meleğin hep seninleolacak inşallah..dualarımız seninle..:Saruboceq::1hug:

Fadikcim canim ben 1. asilamamdan sonra 3 ay adet olamadim ilacla ancak adet oldum
daha sonraki ay yine ayni duzensizlik yine ilac
ben soyle yapmistim kafama gore hayit otu icmistim
bide bir topikte sut buharina oturmanin iltihaplanmaya iyi geldigini duymustum
bende deneyeyim dedim cunku o buhar rahim tabakasini yumusatir ve adet gelebilir diye dusunmustum sut,su,maydonoz katip buharina oturdum
sonra adet sokturucuyu ictim ilacin 3. gunu adet oldum
adet oldugum halde yine iki defa hayit otu ictim ve ilacida birakmadim(ama adet oldugum halde ilaci ve hayit otunu kullanmam tehlikeliydi galiba)
10 gun kanamam oldu ama ondan sonra adetim duzene girdi sadece bir kac gun oynuyordu
3 aylik gecikmede doktora gitmistim banada yumurtlama olmamis onun icin adet olmamissin dediler
bide adetinde 2. gunu corek otu bal tarcini kullan 12. gune kadar bu bende cok ise yariyor

canım yumurtanın olup olmamasıyla adetin alakası yok.şimdi her adet olan kadındada yumurta olduğu anlamına gelmiyor..adet olduktan sonra yumurtan gelişebilir.ha bide sendedemi pko vardı?

ya evet ..detle atılan yumurta değilki zaten..rahim iç dokusu atılıyor..yumurta hücresi iğne ucu kadar bişey..eğer uygun dönemde spermle birleşirse döllenme olur,birleşmezse kendi kendine kaybolur..yani adetle atılan yumurta değildir..
o dr niye öyle söylemiş anlamadım..
evet yabangülüm de demiş zaten..her adet olan kadında yumurta var demek değil..lmaz:

evet canım hala olamadım....
sende bu duyguları yaşadığın için beni çok iyi anlıyorsun...
canım senin karışım hep aklımda...
ama biliyorsun önce adet olmam lazım...
hatta senin karışımı not almıştım ama şimdi bulamadım...
zahmet olmassa neleri nasıl ve ne kadar zaman içtiyini açıkca yazarsan sevinirim..
bitanem ilgin için çok sağolŞeniz
eşime bir söyleyeyim kargoyla geleceği için haberi olsun ondan gizli birşey yapamam...
çok çok sağol canım benimopuyorumnanaktanŞeniz
ben sana sonra yazarımopuyorumnanaktan

canım bende pko yoktu....
adetlerim birden bozuldu....

tamam canımopuyorumnanaktanŞeniz

kızlar ya net ikide bir kopuyorlmaz:
sinir etti benilmaz:

kızlar bu arada biliyosunuz yarın 12.günüm,yani test günümdü..ben 10.gün kanda baktırmıştım..ve negatifti..yarın tekrarlayacaktım ya testi..
gerek kalmadı..
çünkü bugün adet oldum:lepi:
adetin 3.günü doktora gidicez ve rahim zarına bakacakmış..uygunsa buay tekrar denicez..
yoksa ağustosa kalacak bizim iş..
Allahımdan hayırlısı..
listeyi güncellerken beni de unutmayın
yeni tarihim 29 temmuz..
inşallah bu ay hepimize şans getirir de en hayırlı zamanda hamiş kalırız..:Saruboceq::dance:

osetya canım hayırlısı olsun rabbim hepimize bebişlerimizi gönderecek inşallah, Anatolia yı sormuşsun ankarada bir tüp bebek merkezi canım, prof.doktorları var, çok iyi bir hastane diye duyduğum için gitmiştim bende

kızlar tek tek alıntı yapamadım dualarınız ve iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim, Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...

hayrılısı inş canımopuyorumnanaktan

canım ya üzme kendini hayırlısı olsun.sakat veya hayırsız olmaktansa buna şükür.işalah herşey yolunda gider bebişin seninle olur en kısa zamanda..

anladım canım...
çok sağolŞeniz
demek sanada dr yumurtlama olmamış dediCADIARZU

canım ya ben tam olarak bu konuları bilmiyorum....
benim bildiğim yumurta çtladıktan yaklaşık 14 sonra adet olunuyor....
ama yumurta olmassa nasıl olur hiç bilmem...
acaba dr sadece tahmini olarakmı söylüyorlmaz:

hayırlısı olsun canım...bizde pozitifi görmeni çok isterdik...ama olmadı:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…