• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bugün doktora gittim henüz yeni çatlayacak olabilir dedi..
bugün 15. günüm..

fadiğim sen doktora bakma..
dediğin gibi 50 milyon az rakam değil..
sanki her seferinde 1 ml çıkarıyor diye değerlendiriyorlar :mymeka:
eşine ilaçlar şifa olsun daha da artsın inş..
sende peşini bırakma canım..
adeti yoluna koy..
sonra da hormona başla..
Allah yüzünü güldürsün inş kısa zamanda..

]
inşallah canım...
çok sağolŞeniz

canım senin yumoş daha çatlamamışmı....
kaçgün oldu iğne olalı....

eşim almadan hızlıdan yazayım
FADİK 50 milyon az mı
salak mı doktorlar ben anlamıyorum ki laf olsun diye mi konusuyorlar
bunlara insan kendini emanet etse bi dert etmese bir dert
hayret yani
canım 50 milyon toplam sayı...
ml de 10 milyon....
dr lar ml deki sayıya göre değerlendirme yapıyorlar....
ama bence toplam sayınında tabiki önemi vardır...
ben son hamileliğimi ml de 16 milyonla yaşadım....
toplamda ise 48 milyondu....
bu yüzden ben umutluyum....
ama gelde bunu dr lara anlat:olmaz:
hangi dr a gösterdiğsem o değerlerle hamile kalmama şaşıyorlar...
ama demekki oluyormuş:olmaz:

çok tatlısınız canımŞeniz

Arkadaşlar aşılama için en az kaç olmalı sperm sayısı ? Doktor eşime aşılama için (eşimin şu an ki sperm sayısı 9 ,600.000 -varikosel ameliyatı sonrası ) 9.600.000 gayet iyi demiş..Ama 50 milyon sperm hayli iyi değilmidir ? Anlamadım bu işi ?:bbo:
canım aşılama için ml de 5 milyon yeterli biliyorum....
maşallah değerleriniz güzel artıyor...
böyle devam ederse bebeğiniz doğal yoldan gelebilir...
inşallah artmaya devem eder....
canım 50 milyom ml de olsa iyi...
ama benim mlde 10 toplam sasyı 50 milyon...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakem......ben bir kaçgün tatil yaptım geldim ama tatili benmi yaptım yoksa tatilmi beni yaptı bilmiyorum yorgunluktan başka birşey yok bir kaç gün denize girdim o kadar krem sürmeme rağmen vucudum aşırı derecede yandı en çokta omuz başlarım nasıl acıyor anlatamam anca yüz üstü yatıyorum omuzlarıma birşey deyirmemeye çalışıyorum.....eşim oh iyi oldu diyor... o anca denize girdi çıktı hemen şemsiyenin altına girdi birşey yok tur onda... ama ben yiğenimle beraber deniz kabuğu topladık güneşin altında 20 dakika kadar tabi acayip güneş vardı biz aldırmadık birşey olmaz dedik kremlere güvendik olan oldu siz şükredin bu halinize beyniniz buhar olup uçmadı hazırkı aklınızda giderdi diyo.....bakalım neler olmuş topikte bendeki durum bu okuyayım bir çırpıda
hoşgeldin canıma.s.
demek çok yandın...çok geçmiş olsun canımŞeniz

kızlar iyi geceler yarın sbah yola çıkıyoruz 14 :45 te dr da olucaz bana dua edin ne olur güzel şeyler çıksın hayırlısıyla tedaviye yaklaşmış olalım inşş
güzel haberlerle gelirsin inşallah canım....

nesrincim çok geçmiş olsun pek bilmem ama böbrek işi zordur rabbim acil şifalar versin canım :1hug:

fadikcim sanada çok geçmiş olsun drun neden öyle dedi anlamadım değeriniz hiçde az değil bence bir aşılama deneseniz yerimseniben

osetya bir dahaki aya tekrar tedavi yapacaklarını sanmıyorum drun mu dedi sana gel tedaviye başlayalım diye benim bildiğim en az 2-3 ay sonra tekrarlanıyor tedavi hayırlısı olsun canım hakkında :Saruboceq:
evet canım aşılama olur tabiki...
ama ben aşılamadan önce yumurta takibi yapayım dedim...
ama dr:olmaz:

günaydın kızlar badem ve osetya hakkınızda hayırlısı olsun demkki daha zamanı varmış kısmet rabbim en kısa zamanda doğal yoldan göndersin inşLLAH
yeni nickin hayırlı olsun bademcim
aymesim üzülme tatlım ya biz istesek de istemesekte takjdiri ilahi seni çok iyi anlıyorum ama elden bişey gelmiyorki
fadikim canım biran önce tedaviye başla herşeyde vardır hayır bitkisel de dene tabiki ama sonuc alman geç olur bitkiselllerde rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin
kızlar aslında moralim çok bozuk çok yakın bir arkdaşımın dün akşam annemden hamiş olduğunu öğrendim çok üzüldüm üzüldüğüm hamiş olması değil bana neden haber vermediğydi biray bile olmamıştı konuşalı hatta özellikle sordum hamişmisin diye yok dedi gerçi annmede annesi söylemiş kimseye söylemiyor diye biliyorumki bana söylememesinin nedeni benim üzülmemem çünkü benim sorunum olduğunu biliyor 2aylıkmış hemde rabbim tamamına erdirsin ama neden böyle ya ne hayaller kurardık birbirmize haber vericez böle böyle olcak diye şimdi başkasındna duydum bu haber üzdü
canım arkadaşının kötü bir niyeti yokdurdur...
seni üzmek istememiş...
zamnla söyleyecektir....
ama sen başkasından duymuşsun...
boşver canım üzme kendiniŞeniz

günaydın arkadaşlar,
az önce doktordan geldim çok şükür rahimdeki kanama durmuş ve geçen hafta ufacık nokta olan miniğim bu hafta kocaman olmuş hatta kalbi nasıl hızlı atıyordu bir görseniz,eşimle dinledik çok tuhaf olduk,Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla bu mutluluğu versin,ben her zaman hepimize dua ediyorum,her zamanda edeceğim,sevincimi sizlerle paylaşmak istedim,hepinizden Allah razı olsun :Saruboceq:
çok sevindim canımŞeniz

KIZLAR BÖBREK ULTRASONU ÇEKTİRDİM. SAĞ BÖBREĞİM NORMAL. SOL BÖBREĞİM DE 16 MM GENİŞLEME MEVCUTMUŞ. RAPORDA BU YAZIYOR

"SaĞ bÖbrek normal. Sol bÖbrek renal pelvİste 16 mm ektazİ mevcut. mesane homojen normal...":sinifsinif:
geçmiş olsun canım...
ürolojiye git bakelım ne diyecek...

Herkese Günaydın ;

Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle ;

Dün akşam bir misafirliğe gittim orada konu konuyu açtı derken bana bir şurup önerdiler hücre yenilme ajanı dediler adını geldiğim sabah sabah onu araştrmaya başladım. Adı VİTİS VİNİFERA ( Çekirdekli Kırmızı Üzüm Ekstresi ) bu şurubun sayısı düşük spermleri yükselttiği ve hareketliliği arttırdığını söylediler bende sitesinden okudum nerdeyse herşeye faydası varmış sizlerde okuyun arkadaşlar
Ana Sayfa - Çekirdekli Üzüm Suyu
bilgilerin için çok sağol canım....

Günaydın kızlarrr. zemuszemus zemuszemus Hepinizi öpüyorummmmmmmmm. opuyorumnanaktan

nesrincim çok geçmiş olsun bitanem. İnşallah önemli birşey değildir. Allah şifanı versin tatlım. :1hug: a.s.

Fadikcim doktor neden takip olmaz dedi anlamadım. Daha düşük değerlere bile yapıyorlar. Baştan savmış biraz. :delphin: :uhm:

osetyacım ; inşallah bir sorun yoktur da hemen tedavinize start verip meleğinize kavuşursunuz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bengusu ; canım sen de güzel haberlerle gelmişsin. Çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

aymesimi de düşen ateş üzmüş mü :teselli: a.s. Kıyamam ben sana kuzum benim. Ben döferim onu bir daha gelmez. :mymeka:

Arkadaşlar aşılama için en az kaç olmalı sperm sayısı ? Doktor eşime aşılama için (eşimin şu an ki sperm sayısı 9 ,600.000 -varikosel ameliyatı sonrası ) 9.600.000 gayet iyi demiş..Ama 50 milyon sperm hayli iyi değilmidir ? Anlamadım bu işi ?:bbo:

valla artık doktorlara güven olmuyor ki..
her biri başka birşey söyülüyor..
fadiğin doktor tümden üşütük.. :mymeka:
50milyonu beğenmemiş töbe töbe..

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakem......ben bir kaçgün tatil yaptım geldim ama tatili benmi yaptım yoksa tatilmi beni yaptı bilmiyorum yorgunluktan başka birşey yok bir kaç gün denize girdim o kadar krem sürmeme rağmen vucudum aşırı derecede yandı en çokta omuz başlarım nasıl acıyor anlatamam anca yüz üstü yatıyorum omuzlarıma birşey deyirmemeye çalışıyorum.....eşim oh iyi oldu diyor... o anca denize girdi çıktı hemen şemsiyenin altına girdi birşey yok tur onda... ama ben yiğenimle beraber deniz kabuğu topladık güneşin altında 20 dakika kadar tabi acayip güneş vardı biz aldırmadık birşey olmaz dedik kremlere güvendik olan oldu siz şükredin bu halinize beyniniz buhar olup uçmadı hazırkı aklınızda giderdi diyo.....bakalım neler olmuş topikte bendeki durum bu okuyayım bir çırpıda

seni kızarmış piliçi seni.. kaydirigubbakcemile3

kızlar iyi geceler yarın sbah yola çıkıyoruz 14 :45 te dr da olucaz bana dua edin ne olur güzel şeyler çıksın hayırlısıyla tedaviye yaklaşmış olalım inşş

kızlar adetin ikinci günü hormon tahlili yaptıran varmı hepsi normal estroidol 371,8 çıkmış yüksekmi nasıl?

güle güle git gel canım..
dünde dediğim gibi e2 yüksek çıkmış epey..
inş güzel bir sonuçtur bu durum.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın kızlar badem ve osetya hakkınızda hayırlısı olsun demkki daha zamanı varmış kısmet rabbim en kısa zamanda doğal yoldan göndersin inşLLAH
yeni nickin hayırlı olsun bademcim
aymesim üzülme tatlım ya biz istesek de istemesekte takjdiri ilahi seni çok iyi anlıyorum ama elden bişey gelmiyorki
fadikim canım biran önce tedaviye başla herşeyde vardır hayır bitkisel de dene tabiki ama sonuc alman geç olur bitkiselllerde rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin
kızlar aslında moralim çok bozuk çok yakın bir arkdaşımın dün akşam annemden hamiş olduğunu öğrendim çok üzüldüm üzüldüğüm hamiş olması değil bana neden haber vermediğydi biray bile olmamıştı konuşalı hatta özellikle sordum hamişmisin diye yok dedi gerçi annmede annesi söylemiş kimseye söylemiyor diye biliyorumki bana söylememesinin nedeni benim üzülmemem çünkü benim sorunum olduğunu biliyor 2aylıkmış hemde rabbim tamamına erdirsin ama neden böyle ya ne hayaller kurardık birbirmize haber vericez böle böyle olcak diye şimdi başkasındna duydum bu haber üzdü

aşk meleği kızma canım arkadaşına..
dediğin gibi seni düşündüğünden demek istememiştir..
kolay değildir sanırım sana hamileyim demesi..

günaydın arkadaşlar,
az önce doktordan geldim çok şükür rahimdeki kanama durmuş ve geçen hafta ufacık nokta olan miniğim bu hafta kocaman olmuş hatta kalbi nasıl hızlı atıyordu bir görseniz,eşimle dinledik çok tuhaf olduk,Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla bu mutluluğu versin,ben her zaman hepimize dua ediyorum,her zamanda edeceğim,sevincimi sizlerle paylaşmak istedim,hepinizden Allah razı olsun :Saruboceq:

stres yapma bak dövcem seni heeeee :oklava:
maşallah bebişine :nazar: :nazar: :nazar:
güzel güzel büyüyor..

KIZLAR BÖBREK ULTRASONU ÇEKTİRDİM. SAĞ BÖBREĞİM NORMAL. SOL BÖBREĞİM DE 16 MM GENİŞLEME MEVCUTMUŞ. RAPORDA BU YAZIYOR

"SaĞ bÖbrek normal. Sol bÖbrek renal pelvİste 16 mm ektazİ mevcut. mesane homojen normal...":sinifsinif:

nesrincim çok geçmiş olsun canım..
inş önemli bir sorun değildir..
idrar yolu enfeksiyonu var demiştin onunla ilgilidir ilaçla düzelir inş..

inşallah canım...
çok sağolŞeniz

canım senin yumoş daha çatlamamışmı....
kaçgün oldu iğne olalı....

bugün 16. günüm canım..
iğneyi vurulalı da 6 gün oldu..
19-20. güne kadar ilişkiye devam edin dedi..
zaten öyle yapıyordum..
çatlamışsa çatlamıştır artık.. opuyorumnanaktan

doktor eşime evicap ve bir ileç daha verdi onun sperm sayısı ml de 3 milyon... 1 ay içecek bakalım değişiklik olacak mı?

pınar eşinin değerlerini tam olarak bi yaz istersen..
ama içtiği ilaçlar 1 ayda etkisini gösteremez..
çünkü spermler vücutta 72 günde bir yenileniyor..
1 ay sonra yaptıracağınız test yine aynı çıkabilir..

günaydın arkadaşlar,
bengücüm gözün aydın herşey yolunda maşallah :nazar: ayy bebişinin kalp atışını duymak ne güzel inşallah rabbim bizede nadip eder :Saruboceq:
Ben hastalanıyorum galiba:çok üzgünüm:
ateşim düşmeye başladı:çok üzgünüm:
tatilde pre seed de bi işe yaramadı
olmuyo olmuyo işte mafoldumben mafoldumben mafoldumben
canım üzülme hakkımızda ne yazıldıysa onu yaşıyoruz hem tam kırmızı kartı görmeden üzülmek yasak :olmaz:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden Bugünn günee 5:30 başladımmsırnaşık şeyObur çıktım sırnaşık şeyHerkezee günaydınnnnnnnnnnn:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
eee kurt kaynıyo hatunun bir yerlerinde gayet normel bir durum :umursamaz: zabah zabah ne diye kalktın kıı o kadar erken kargalar bile kahvaltısını etmeden ben o saatlerde yeni uykuya dalmıştım mirmirmirmir

geçmiş olsun nesrincim inş kötü birşey değildir bu yazdıkların :teselli:
Günaydın kızlarrr. zemuszemus zemuszemus Hepinizi öpüyorummmmmmmmm. opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nesrincim rabbim şifa versin inş.............bengusu canım meleginin iyi olmasına çok sevindim canım

sağol tatlım Şeniz

çok sevindim canımŞeniz

opuyorumnanaktan

nesrincim çok geçmiş olsun bitanem. İnşallah önemli birşey değildir. Allah şifanı versin tatlım. :1hug: a.s.

Fadikcim doktor neden takip olmaz dedi anlamadım. Daha düşük değerlere bile yapıyorlar. Baştan savmış biraz. :delphin: :uhm:

osetyacım ; inşallah bir sorun yoktur da hemen tedavinize start verip meleğinize kavuşursunuz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bengusu ; canım sen de güzel haberlerle gelmişsin. Çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

aymesimi de düşen ateş üzmüş mü :teselli: a.s. Kıyamam ben sana kuzum benim. Ben döferim onu bir daha gelmez. :mymeka:

amin canım,inşallah :1hug:

stres yapma bak dövcem seni heeeee :oklava:

maşallah bebişine :nazar: :nazar: :nazar:
güzel güzel büyüyor..

haklısın canım :asigim: :1hug:

bengücüm gözün aydın herşey yolunda maşallah :nazar: ayy bebişinin kalp atışını duymak ne güzel inşallah rabbim bizede nadip eder :Saruboceq:

evet canım ,Rabbim inşallah tez zamanda sizlere de yaşatsın bu duyguyu :Saruboceq: :1hug:

Canım benim ya ay Allah razı olsun senden
güldürdün beni vallaŞeniz canım bıktım artık valla ya
iyice yoruldum beklemekten
bekle bekle nereye kadar bende bilmiyom
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah

Aymesim noldu adet mi geldi
daha ben bile olmadan nasıl olur kuzum yaaaaaaaaa
offfffffffffffffff :(((((((

Canım benim ya ay Allah razı olsun senden
güldürdün beni vallaŞeniz canım bıktım artık valla ya
iyice yoruldum beklemekten
bekle bekle nereye kadar bende bilmiyom
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah

Edecek canım. Bu bekleyişin sonu hayır , buna inan. a.s. a.s. a.s.

nesrinsavaş çok geçmiş olsun,inşallah bir an evvel sağlığına kavuşursun...:Saruboceq:

Back
X