Allahım nerde bu iyi doktorlar nerde
ben daha hiç rastlamadım
günaydın arkadaşlar,
az önce doktordan geldim çok şükür rahimdeki kanama durmuş ve geçen hafta ufacık nokta olan miniğim bu hafta kocaman olmuş hatta kalbi nasıl hızlı atıyordu bir görseniz,eşimle dinledik çok tuhaf olduk,Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla bu mutluluğu versin,ben her zaman hepimize dua ediyorum,her zamanda edeceğim,sevincimi sizlerle paylaşmak istedim,hepinizden Allah razı olsun :Saruboceq:
Ben hastalanıyorum galiba:çok üzgünüm:
ateşim düşmeye başladı:çok üzgünüm:
tatilde pre seed de bi işe yaramadı
olmuyo olmuyo işte mafoldumben mafoldumben mafoldumben
canim gecmis olsunKIZLAR BÖBREK ULTRASONU ÇEKTİRDİM. SAĞ BÖBREĞİM NORMAL. SOL BÖBREĞİM DE 16 MM GENİŞLEME MEVCUTMUŞ. RAPORDA BU YAZIYOR
"SaĞ bÖbrek normal. Sol bÖbrek renal pelvİste 16 mm ektazİ mevcut. mesane homojen normal...":sinifsinif:
selam ben geldimmmmmmmmmm
Kızlar idrarımda yanma var diye dün ve bugun idrar tahlili verdim sonucunu aldım biraz kan görünüyor. . ailem de var böbrek rahatsızlığı:gitme:
hemoglabin ++ çıkmış
epitel 13
eritrosit 23
Lökosit 65 çıkmış
doktoruma gösterdiim böbrek usg istedi. . ailem de var böbrek rahatsızlığı:gitme:sabah onu çektiricem. bi kurtulamadım şu idrar yolu enfeksiyonundan. o kadar da hassas davrandığım halde. demekki davranmasam yanmışımmafoldumben
Kıslar nerelerdesiniz ya
kimsecikler yok nerdeyse 1 saattir yazan olmamış
aymes neler hissettiğini çok iyi anlıyorum kırmızıları görmeden üzülmek yok umarım bebişin seninledir:Saruboceq:
Canım henüz gelmedi ama yolda geliyo:çok üzgünüm:
sabah baktım ateşim düşmüş sivilcem çıkmış:1no2:
hafif hafifte ağrılar başladı
bunların hepside geliyo demek
bu ayda olmadı pre seed çok çalışma hiç bi işe yaramadı:çok üzgünüm:
Amin canım inşallah senin dediğin gibi oluropuyorumnanaktan
canim gozun aydin kalp atislarinida duydunuz sonunda saglikla gelsin melegin kucaginiza insallah
uzulme canim bu ay olmazsa baska ay yeter ki sagligimiz yerinde olsuna.s.
canim gecmis olsun
insallah tedaviyle hersey yoluna girer:Saruboceq:
hos geldin canima.s.
delikafadulden delikafadulden delikafaduldendelikafadulden
ne oldu kız yine gözlerini belertmişsin kaydirigubbakcemile3
Kendi kendime eğlenmeye çalışıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende az önce bir topik buldum çok eğlendim daha önce neden keşfetmemişim bundan sonra ara sıra bazı bazı oraya takılacağım,oh yazdım rahatladım valla :jeyyar:
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/272822-kaynanama-cift-lafim-var.html
İÇERİK güzelmişşsırnaşık şeysırnaşık şey
Ama benim kaynanatörle hiçbir sorunum yok allaha şükürr kuzudur o :asigim:ninem benim o 80 yasında tontiş nine:asigim:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende az önce bir topik buldum çok eğlendim daha önce neden keşfetmemişim bundan sonra ara sıra bazı bazı oraya takılacağım,oh yazdım rahatladım valla :jeyyar:
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/272822-kaynanama-cift-lafim-var.html
oKUDUM SEVGİLİ BENGİSU BENİMDE DUYGULARIMA TERCÜMAN OLMUŞSUN ALLAH RAZI OLSUN kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?