canım sende yaz bence insan enerjik oluyor yazınca kaydirigubbakcemile3
benimkide 60 yaşında benimle güreş tutan bir cadı kaydirigubbakcemile3
kız ben yazarsam ağzınız açık kalır iyisimi kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3
Seninki tamm yeni menopoza girmiş dönemleriii.Hiç çekilemiyecek yaşlarsırnaşık şeysırnaşık şey
o zaman canım Allah sana sabır versin,hayırlısıyla diğer mekana tez zamanda göçsünler :Saruboceq: başka ne dua edeyim sanırım en güzel dua budur kaydirigubbakcemile3
Ay canım ya yinede öyle diyemiyorum.. uzak bana zaten senelerdirrr gelip gitmezde boşver allah uzun ömür versin kocasınada onada :Saruboceq:
selam kaynana mağduru arkadaşlarım benim allah ıslah etsin merhamet versin inşallah kaynanalarınıza.........
Kızlar bizlerde birgun kaynana olacağız :) Bu arada kaynanasından ceken kaynanalar, gelinlerinede cektiriyorlar soyle bir kaynanalarınızın kaynanalarını arastırın gorursunuz... Benim annemin kaynanası yani babaannem seker gibi bir kadındı annemde seker gibi bir kayanan hic karışmaz gelinlerine ustelik hizmet eder onlara. Benim kaynanam yabancı senede bir kez ya gorurum ya gormem şanslıyım. Bazen dusunuyorum ben nasıl bir kayanana olacağım malum oğlan annesiyim...
Kızlar bizlerde birgun kaynana olacağız :) Bu arada kaynanasından ceken kaynanalar, gelinlerinede cektiriyorlar soyle bir kaynanalarınızın kaynanalarını arastırın gorursunuz... Benim annemin kaynanası yani babaannem seker gibi bir kadındı annemde seker gibi bir kayanan hic karışmaz gelinlerine ustelik hizmet eder onlara. Benim kaynanam yabancı senede bir kez ya gorurum ya gormem şanslıyım. Bazen dusunuyorum ben nasıl bir kayanana olacağım malum oğlan annesiyim...
günaydın arkadaşlar,
az önce doktordan geldim çok şükür rahimdeki kanama durmuş ve geçen hafta ufacık nokta olan miniğim bu hafta kocaman olmuş hatta kalbi nasıl hızlı atıyordu bir görseniz,eşimle dinledik çok tuhaf olduk,Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma hayırlısıyla bu mutluluğu versin,ben her zaman hepimize dua ediyorum,her zamanda edeceğim,sevincimi sizlerle paylaşmak istedim,hepinizden Allah razı olsun :Saruboceq:
çok geçmiş olsun nesrinimmmKIZLAR BÖBREK ULTRASONU ÇEKTİRDİM. SAĞ BÖBREĞİM NORMAL. SOL BÖBREĞİM DE 16 MM GENİŞLEME MEVCUTMUŞ. RAPORDA BU YAZIYOR
"SaĞ bÖbrek normal. Sol bÖbrek renal pelvİste 16 mm ektazİ mevcut. mesane homojen normal...":sinifsinif:
yoruldumm artık gerçekten bennnnn
git gel hastanelerr.
.rapor evraklarımı tam tamamladım dedimm bugün teslim etmeye gittimm..sorun yine sorunn şimdide hocalar izne gitmiş eylül den önce gelmeyeceklermişşş ..
ben çok şanssızımm galibaaaa ..ağlamak istiyorumm yaaa bağıra bağıraaaaa senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?