Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sevcan'ımdı o hamile kalan kişi umarım banada öyle bişey olurr artıkk beklemekten yoruldumm ben yaaa ...her şeyde bir hayır vardır tabi yinede ..

ama mayıs da olsun dedik dr eşin yeni ameliyat oldu 3 ay bekle dedi..3 ay bitti tamm.rapor çıkarmaya başladık şimdide raporu verecek doktorlar izine çıkmışş

evet canım o kişi sevcangökseldi..

uykucum vardır bunda da bir hayır..
bekle eylüle kadar kısmetiyle gelicek herhalde bebeğin.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

evet canım o kişi sevcangökseldi..

uykucum vardır bunda da bir hayır..
bekle eylüle kadar kısmetiyle gelicek herhalde bebeğin.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

biliyorum tülinim mutlaka bir hayır vardırr..sevcan 'ım buna en iyi örnekk ..

ben yoruldummm gerçektenn..rabbim sen bilirsin bana güç ver kuvvet ver sabır verrr :Saruboceq::Saruboceq:

canım ya gerçekten çok can sıkıcı bir durum ama bundada bir hayır vardır...
hem hatırlıyormusun sevcanda tedavisi ertelendi diye çok üzülmüştü....
ama sonucu gördük....
bu yüzden herşeyde bir hayır vardır...
rabbim hakkımızda hayırlısını versin...
allah yardımcınız olsun...

amin canımmmm..cümlemizin yardımcısı olsun rabbim..

hatırlamamızmıyım sevcan ı daha dün gibi hepinmizi neşeye boğmuştuuuu hamişliğiyle..

bugün sınavlarıma yenisi eklendi ..ne yapalım bekliyeceğizz rabbim hayırlısını nasipp etsinn

selam kızlar ben geldimzemuszemus
bugün dr a gittim biliyorsunuz ultrasondaki muayenede tüpteki sıvı görünmedi en çok buna sevindim ameliyat falan gerekmiyor şimdilik. yumurtalığın ikisindede kist çıktı adetim gecikti ya bu ay yumurtalar çatlamayıp kistleşmiş olabilirmiş üzülmeyin kötüye işaret değil iki yumurtalığında çalıştığını gösterir dedi dr um benim biri çalışmıyoduda buna da çok sevindim kullandığım bitkiseller işe yarıyomu ne bal çörekotu tarçın,arı poleni incir yiyorum her sabah fındık bol besinlice besleniyorum 4 kilo aldım ama olsun işe yrıyo galiba bir an önce şu fazla kilolardan vermeliyim.ilaç verdi kistler eriycek dedi dr inşş:Saruboceq: inş erirde bu önümüzdeki adette başlarız hayırlısıyla:Saruboceq:
bana dua eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ALLAHIM hepimizin meleğini tez zamanda göndersin sağlıkla inşş:Saruboceq:
şimdilik iyi geceler kızlar yarın görüşelim iyi uykularmirmirmirmir

sevindim canımm dr söylediklerinee..kistleri dert etme adetle atılırlar onlarr..inşş her yeş yolunda giderrr

bu gunude atlattin pinkim
kistlerdende insallah en kisa surede kurtulursun ve hic karsilasmazsin bir daha
iyi geceler canima.s.

pinkim sıvının yok olması güzel haber..
kistlerinde çatlamadığı için olanlardan onlar da erir öbür aya inş..
hayırlısıyla başla da sonu güzel olsun inş canım.. opuyorumnanaktan

hadi gözün aydın canım.işallah en kısa zamanda hamileyim diye yazarsın.:ecrin_bebek:

pinkim canım çok şükür allaha güzel haberlerle gelmişsin canım misafirim vardı bugün giremedim pek ancak aldım güzel haberlerini önümüzdeki ay bu haberlerden daha güzel haberler verirsin inşallah:CüvCüv:

galiba yabangülüm baksana iyi geceler demeye bile fırsat bulamamış arkadaşlar baya yoğunlar galibayerimseniben neyse inşallah topiğin bu sessiz hallerini temmuzda rekor hamişle unuturuz çalışmaların meyvesini ikizlerle üçüzlerle bir sürü hamişle alırız inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

ama genede bu kadar boşlamayın kızlar bak kızarsam fena olur ama haaalmaz:
bi bakarsınız iskiyi aramışım sularınızı kestirmişim:jeyyar::jeyyar::jeyyar: kkyı boşlamanın cezasılaelaelaelaelae :roflol: :roflol: :roflol:

günaydın şekerler kaydirigubbakcemile2 hayırlı sabahlar hepinize zemuszemus

herkes uyuyor galiba kötükedihüso

Y rabbim bu mübarek cuma günü hürmetine:Saruboceq:Eyy rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına ve kendi adıma istiyorum. O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede;Halim,selim,alim,hayalı,imanlı,edepli,ta kvalı,sana kul,habibine ümmet,üstadlarımıza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü.gönlü nurlu,çalışkan,her konuda başarılı ve becerikli hak yolda olan herşeyiyle rızanı kazanan,her yönüyle.....Hayırlarla dopdulu olan evlatlar nasib eyle tüm evladını kaybedenlere sabır ver ve evlatlarına cenneti a'la yı nasib et.
Amin AMinn Aminn
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin.
EY Alemlerin rabbi olan yüce allahım
EY Kaninatın bir tek yaratıcısı olan yüce rabbim
EY yaradılmışların bir tek yaradanı
EY kimsesizlerin kimsesizlerin kimsesi EY bütün güzel isimleri kendinde bulunan şanı yüce Allahım sonsuz şükür ve sonsuz hamd sanadır....
Rabbim hertürlü sıkıntı ve mısibetten sana sığınırız.....Sen herşeyi hakkıyla bilen duyansın....Sana açılan ellerimizi kapından boş çevirme rabbim

Hz.Muhammed Mustafa (s.a.v)yüzü suyu hürmetine ve silsileyi aliyyenin yüzü suyu hürmetine bu mübarek insanları araya vesile kılarak sadece senden diliyor ve sadece senden istiyoruz rabbim....Sen herşeye kadir olansın...Allahım bütün evlat hasreti çeken dostlara ve bana yardım eyle...Ol emrini bizlerede sun rabbim
Senden başka gidecek yerimiz senden başka sığınacak kimsemiz yoktur rabbim......
Senden geldik dönüşümüzde sanadır ya rabbi....
Bizim dualarımızı kattında eksiksiz ve noksansız bir şekilde kabul buyur ya rabbi.....ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN:Saruboceq::Saruboceq:

öncelikle herkez<e günaydın hayırlı cumalar

balım ALLAH senden razı olsun inş ne kadar güzel bir dua bu
:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim
inşallah kistlerdende tez zamanda kurtulursun
bak herşey yoluna giriyo ne güzel sen o bitkisel karışımlara
devam et bence abaya işe yaramış gibiler

Elbet bundada vardır bi hayır diyorum bende
fadikte yazmış sevcanım haturla oda çok üzülmüştü
ama sonra mutlulukların en güzelini yaşadı
belki sanada bi mucize gelir he ne dersin
inşallah öyle olur arkadaşım

arkadaşlar cumamız mubarek olsun Rabbim bu mubarek günün hürmetine bütün dualarımızı,dileklerimizi kabul etsin inşallah........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…